Fantastisk service fra Jesper Jørgensen, der solgte os en CUPRA TRAVASCAN ADRENALINE, og fra Natalie Schyberg, som gjorde at det var en oplevelse at hente vores nye bil. Kan kun anbefale Seat & Cupra/... Voir plus
Lisez les avis des autres
Havde min bil på værksted tirsdag for at få skiftet en styrestang på venstre for, i dag fredag begynder bilen på vej hjem at ryste og skure helt vildt fra venstre for. Holder ind kigger og kan ikk... Voir plus
Købte vores nye Cupra Formentor vz Hybrid hos Seat/Skoda Brøndby. Alle aftaler holdt som lovet og en generel god opfølgning gennem hele forløbet samt især efter udlevering af bilen. Behageligt persona... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg blev mødt af et venligt og kompetent salgsteam, som virkelig tog sig tid til at forstå mine behov og hjælpe mig med at vælge den rette model. De gav mig en grundig gennemgang af bilens funktione... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi er din autoriserede SEAT og Cupra forhandler og servicepartner på Vestegnen.
Coordonnées de contact
Vallensbækvej 5-11, 2605, Brøndby, Danemark
- brondby@seat.dk
- seat-brondby.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Amatører!
Kludrer i aftaler. Bil lejet ud, når man meddeler, at man kommer forbi til en prøvetur. Uengagerede sælgere - gider ikke rigtig sælge til mig - sikkert fordi jeg var “søndagsklædt” i afslappet tøj……
Kørte i stedet til Seat på Banevingen og købte en helt ny bil.
Amatører!

Kanon service!
Jeg har igennem de sidste par år leaset et par biler igennem Seat & Cupra Brøndby.
Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med sælgeren Ømer og det øvrige personale.
Deres professionalisme gjorde hele oplevelsen ekstraordinær.
Jeg kan varmt anbefale dette sted baseret på den
fantastiske service og opfølgning fra personalet.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer i forretningen.
Topkarakter herfra!

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Super service, og et godt, proffesionelt og imødekommende personale hele vejen rundt i butikken.

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Jeg er den glade ejer af en ny Cupra…
Jeg er den glade ejer af en ny Cupra born , flinke sælgere samt gode råd og vejledning og ikke mindst ved udlevering yderst god betjening og intro vedr den meget tekniske nye bil (tidligere diesel ejer og ny i el bils verdenen)..opdagede dog der manglede en hattehylde men ingen problem, det fik jeg bare .. da bilen var klar blev der ringet og spurgt hvornår jeg kunne afhente og jeg spurgte om jeg kunne købe låsebolte og p-skive med (uden forventning om at de ville sætte det i ) men ved afhentning var det klaret , yderst lækkert

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Daniel jeg kører selv bilen ud af porten, haha.
Fik simpelthen en super betjening/service af Daniel, der trods sin unge alder bare havde styr på det hele.
Er mega glad for min nye Seat Leon.
Tak

Hold jer langt væk!
Har haft en meget dårlig oplevelse med Seat Brøndby, og kunne de have fået 0 eller endda minus stjerner var dette sket.
Jeg ejer en Seat Arona som er en smule over 1 år gammel og har kørt lidt over 10.000 km.
Oplevelserne starter da jeg en morgen konstaterer at bilen kommer med en specifik klonkelyd fra det højre forhjul når bilen bakker, samt at rattet er begyndt at stå skævt ved ligeud kørsel.
Da jeg selv er uddannet automekaniker mistænker jeg fejlen skyldes et defekt tårn-/topleje på baggrund af lydens natur mm.
Kontakter Seat Brøndby med ovenstående og får aftalt en dato hvor de kan få undersøgt bilen.
Får afleveret bilen og afhenter den senere på dagen, der har ikke været noget kommunikation om hvorvidt de har fundet fejlen eller om der overhovedet er blevet udført noget arbejde på bilen.
Da jeg afhenter bilen får jeg af vide at de ikke kunne høre nogle mislyde, samt at de ikke har konstateret nogen fejler på styretøj mm., ligeledes anbefaler de at vi ikke forsøger at få rattet til at stå lige ved ligeudkørsel, da det formentlig vil gøre problemet værre.
Jeg godtager hvad de siger, og vælger at ignorere det, selvom min egen erfaring og uddannelse siger noget andet.
Jeg kører bilen 4 kilometer hjem til mig selv hvor den efterfølgende ikke bliver anvendt da jeg er gået på ferie.
Da jeg genoptager mit arbejde efter ferien opdager jeg at der er kommet store tykke ridser i rattet, samt at læderet er blevet ødelagt.
Jeg kontakter igen Seat Brøndby for at oplyse dem om at de har beskadiget rattet da de havde den inde sidst.
De benægter selvfølgelig, men ridserne i rattet er så dybe at de kun kan være blevet lavet af et stykke værktøj.
Jeg får af vide i butikken:
“Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, det er det samme hvis folk siger vi har ridset deres bil.”
Jeg oplyser medarbejderen om at bilen ikke havde nogle ridser i rattet da den blev afleveret, da de er meget tydelige om nemme at bemærke.
Jeg får igen samme svar af medarbejderen…
Medarbejderen oplyser ligeledes:
“Det bedste vi kan gøre er at tilbyde dig et nyt rat til nettopris, det koster 4.000 kr.”
Så her står jeg tilbage.
Et stk. Seat Arona, som er en smule over et år gammel, har kørt 10.000 km, med en irriterende klonklyd hver gang bilen bakker, et rat der står skævt når man kører ligeud, samt et smadret læderrat.
Til alle der læser denne længere anmeldelse.
Hold jer langt væk fra Seat Brøndby og find et værksted der faktisk er i stand til at udføre selv de mest basale opgaver som f.eks. at sikre at et rat står ligeud, og heller ikke beskadiger jeres køretøj i processen.
Og hvis i har modet til at anvende dem, så sørg i det mindste for at tage rigtig mange billeder og måske endda også videoer inden i aflever jeres bil.
Det kan være jeres bil de ødelægger næste gang og ikke vil stå til ansvar for det.
Vejhjælp
Opdatering:
Jeg er i dag blevet kontaktet af Seat og Cupra, Brøndby og vi har fået talt sammen og jeg har fået forklaret, at jeg selvfølgelig har vejhjælp men der var sket en beklagelig fejl.
Hvis i køber bil hos
SEAT & CUPRA Brøndby
Skal i være opmærksom på, at selv om de fortæller, at i også har vejhjælp 24 måneder efter bilens 1. registrerings dato, hvis i overholder service hos autoriseret Seat & Cupra værksted, er dette ikke korrekt.
De har endnu ikke indgået en aftale, så de er fulde af løgn.
Så jeg må bare konstateret, at næste gang jeg skal have service er det nok ikke dem jeg vælger.
Kære Cubra Brøndby & Co
Kære Cubra Brøndby & Co.
En kæmpe tak for en fantastisk oplevelse ifm. køb af vores nye Cubra Born. Alt har spillet perfekt både i forløbet op til med god kommunikation, finans og levering af bilen. Tak for Rosé og hele fornøjelsen ved handlen som helhed. Kan klart! anbefale jer som god og sikker tryghed når bil skal købes og senere service/reparationer. BH Hr. & Fru Madsen :-)

Ros til medarbejder!
Cupra Danmark skal være taknemmelige for at være omgivet af to super medarbejdere som Ømer og Janne. Jeg har med deres hjælp om emnet, fået leaset mig en rigtig dejlig bil og de har været med til at give mig en behagelig og informativ oplevelse fra starten af. Man kan kun komme igen!

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
De er bare så søde og venlige alle…
De er bare så søde og venlige alle sammen lige fra ham sælgeren til kundeservice specialisten Janne ❤️
Det var en super dejlig oplevelse

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Super venlig personale og god service…
Super venlig personale og god service igennem hele forløbet fra købt bil til udlevering af bil! Klart 5 stjerner herfra!
Vildt god kundeoplevelse og service af Janne!
Klar anbefaling herfra!

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Stort set ingen kommunikation.
17/4-23 : Aflevere bilen Mandag kl 7.30 og vil få svar senere. Der blev ringet op og fik at vide at den vil nok bliver færdig i dag eller i morgen.
20/4-23 : Ringer selv for at få en status og får i stadig mangler reservedele og de nok kommer i dag og vil få besked senere. Men der blev ikke ringet tilbage.
24/4-23 : Ringet kl 11.30 for en status og fik samme svar om at i mangler reservedele og de nok er kommet. Jeg bad om at få svar nu om de havde fået disse reservedele og fik den besked om at de var kommet, men i var lidt bagud og de vil ringe tilbage senere. Men igen ingen opkald fra værkstedet.
Ringede igen til værkstedet kl 16 og fik at vide at min bil lige var blevet færdig.
Afhentet bilen og spurte om hvorfor det tog så lang tid for at lave bilen, men det kunne han ikke svare på.
Da jeg afleveret bilen, spurte jeg om det var muligt at få installeret "MinSeat" boksen og da jeg afhentet bilen fik de mine data, så de kunne aktivere den og jeg vil modtage en SMS senere med et link.
Der kom aldrig en SMS og jeg kontaktet værkstedet via deres app i MinSeat og fik at vide at den boks var i rest ordre og var ikke installeret i min bil.
Jeg forstår godt at der kan være leverings problemer med dele pt.
Reperation af bilen, så fint ud og motoren var gjort ren for motorolien.
Men kommunikationen kan kun blive bedere, for der var ikke meget af den.
Så desværrer kun 2 * fra mig..

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Hurtig levering, fantastisk service, god oplevelse
Kontaktede Cupra Brøndby da jeg på flere FB reklamer havde set at de kunne levere en Born på 2-3 uger. Fik en prøvetur mandag, skrev under på den samme bil, hentede den torsdag i samme uge, på min fødselsdag 💪
Stor ros for virkelig behagelig behandling lige fra mødet med medarbejderen som udleverede bilen til prøvetur, til sælgeren som jeg afsluttede handlen med. Fornuftig byttepris på min gamle bil.
Alt i alt en fantastisk oplevelse. Tak for det :-)
Har nu kørt 16.000 km i bilen (21-02-2023) Ren køreglæde.

En rigtig glad Cupra kunde 😃
Det var en super god oplevelse at tage turen fra Jylland for at hente min nye Cupra Formentor de var meget imødekommende og servicen er helt i top. Jeg blev tager godt imod af janne ved min ankomst hun fik hurtigt overdraget bilen til mig hvor vi gennemgik det hele så jeg kunne køre hjem igen med en rigtig god mavefornemmelse om at der var styr på det hele jeg giver Cupra Brøndby min bedste anbefaling hilsen en meget glad Cupra ejer😉🏁

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Super god service af meget kompetente…
Super god service af meget kompetente medarbejder.
Man kan tydeligt mærke at man er velkommen i butikken og personalet sætter en ære i deres arbejde :-)
Har været på værksted
Har været på værksted - som altid en fornøjelse - og det gælder det hele - servicen er bare i top altid
Jeg var nede hos jer d 28/12 og…
Jeg var nede hos jer d 28/12 og prøvekøre en Seat Ibiza FR. Jeg var solgt og fik skrevet under på slutseddel og allerede en uge efter var den klar. Jeg er SÅ glad for den, og synes i har leveret en fantastisk service. I svarer altid hurtigt på mails og er fleksible ift hvornår på tiden det passer at komme forbi. Kun anbefalinger herfra. :-)
Vi har købt 3 biler og fået 3 gode…
Vi har købt 3 biler og fået 3 gode oplevelser
Da vores sidste bil blev påsat brand.
Stod de hurtig til hjælp med et godt tilbud
Appen virker dog ikke men det få vi styr på
Kan klart anbefales at købe bil her
Flinke og rar mennesker
Rigtig god og professionel service hele…
Rigtig god og professionel service hele vejen igennem. Altid søde medarbejdere der er klar på, at hjælpe og vi fik en rigtig dejlig bil vi er meget glade for. Kan kun anbefale dem.
L’expérience Trustpilot