Fantastisk service fra Jesper Jørgensen, der solgte os en CUPRA TRAVASCAN ADRENALINE, og fra Natalie Schyberg, som gjorde at det var en oplevelse at hente vores nye bil. Kan kun anbefale Seat & Cupra/... Voir plus
Lisez les avis des autres
Havde min bil på værksted tirsdag for at få skiftet en styrestang på venstre for, i dag fredag begynder bilen på vej hjem at ryste og skure helt vildt fra venstre for. Holder ind kigger og kan ikk... Voir plus
Købte vores nye Cupra Formentor vz Hybrid hos Seat/Skoda Brøndby. Alle aftaler holdt som lovet og en generel god opfølgning gennem hele forløbet samt især efter udlevering af bilen. Behageligt persona... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg blev mødt af et venligt og kompetent salgsteam, som virkelig tog sig tid til at forstå mine behov og hjælpe mig med at vælge den rette model. De gav mig en grundig gennemgang af bilens funktione... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi er din autoriserede SEAT og Cupra forhandler og servicepartner på Vestegnen.
Coordonnées de contact
Vallensbækvej 5-11, 2605, Brøndby, Danemark
- brondby@seat.dk
- seat-brondby.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hele oplevelsen hos Seat Brøndby har…
Hele oplevelsen hos Seat Brøndby har været en fornøjelse. Lige fra sælger oplevelsen hos Allan til leverings oplevelsen fra phillip.
Store 5 stjerner herfra 👌🏼

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Philip der udlevet bilen var en…
Philip der udlevet bilen var en stjerne. Havde styr på det hele og humor, så det blev god overlevering.

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Vi fik god og behagelig betjening da vi…
Vi fik god og behagelig betjening da vi prøvede bilen første gang. Da vi hentede bilen var sælger imødekommende og vi fik god instruktion.

Anbefalingsværdigt!
Jeg skulle hente min nye Seat og blev bare mødt med et stort smil og behagelig oplevelse fra jeg kom til jeg gik. Det samme gjaldt da jeg skulle købe bilen. Jeg kan ikke andet end at anbefale stedet og så bliver jeg nød til at nævne Philip, som virkelig tog sig tid til at forklare mig om assistenterne og funktionerne, samt opsætning af min mobil til bilen!

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Køb bil andet sted. Forfærdelige at kommunikere med.
Købte en bil som jeg hentede 13/4, blev af sælger hos seat lovet at 12 volts batteri ville blive skiftet inden jeg fik bilen udleveret, d 17/4 stod jeg så allerede med en bil, der ikke kunne køre og skulle have hjælp af en autotransporter, pga fejl på netop 12 volts batteriet, da det så blev fikset, har jeg efterfølgende haft bilen på værksted 3 gange indtil videre, og oplever forsat fejl på fartpilot, både værksted og sælger trækker tiden og kommer med afvigende svar, forskellige svar, kommer med undskyldninger, servicehistorik er også ukendt, selvom jeg var blevet oplyst at alt var lavet på et seat værksted, selvom seneste service er lavet andet sted, og de er usikre på hvad der er lavet.
Jeg vil til enhver tid, søge andre steder hen. Værkstedet er dog venlige, men forskellige svar angående service historik på samme bil, som de har solgt.

Cupra Formentor …
Vi har lige købt en cubra det var en super positiv oplevelse fra vi så bilen til vi afhentede den kæmpe ros til ömer jacob og Phillip de gjorde deres arbejde godt
Vi er super tilfredse os fra Bornholm

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Har været hos dem og vil prøvekørsel…
Har været hos dem og vil prøvekørsel med en bil.
Sælger spurgt hvorfor skal du køre med den hvis du ikke købe…
Jeg synes det ikke OK.
Han var dansker og arrogant
Anbefale ikke dette sted
Vi havde en helt fantastisk oplevelse…
Vi havde en helt fantastisk oplevelse med Daniel Bjørnsten i forbindelse med udskiftning af bil.

Uprofessionelt team
Hej allesammen,
Jeg vil gerne dele min yderst skuffende oplevelse med Seat Brøndby. Mit forløb på værkstedet har været præget af gentagne fejl, misforståelser og mangel på professionalisme.
Jeg valgte dette værksted baseret på at det skulle være et professionelt autoriseret værksted , men fra starten blev jeg mødt med uklarhed og forvirring.
Jeg henvendte mig til værkstedet for at få skiftet det velkendte fejl i SOS-modulet i min bil, og havde hørt fra andre Seat-ejere, at de havde fået tilbudt kulance fra andre værksteder. Jeg ønskede derfor at undersøge mine muligheder. Desværre fik jeg at vide, at værkstedet havde forespurgt Seat Danmark om kulance, men det blev afvist, angiveligt fordi service tidligere var blevet udført et andet sted.
Jeg accepterede dette, men ønskede at forklare, at jeg ikke var den første ejer af bilen, og at bilen ikke skulle have været til service, siden jeg modtog den. Til min frustration blev jeg imidlertid mødt med modstridende oplysninger fra værkstedet. Først blev jeg opfordret til at kontakte Seat Danmark, da de angiveligt holdt de sidste tråde i sagen blev der ordret sagt. Men da jeg kontaktede Seat Danmark, fik jeg besked om, at det var en sag mellem mig og værkstedet, og at det ikke var Seat Danmark, der afviste kulance, men derimod værkstedet.
Denne uvidenhed og modstridende information fra værkstedet har været ekstremt frustrerende og tidskrævende. Det endte med, at en anden medarbejder fra værkstedet ringede og endelig afklarede, at den tidligere medarbejders oplysninger ikke var korrekte. Hvis bare de havde sagt fra starten at det var værkstedet der havde afvist, havde jeg jo ikke kontaktet Seat Danmark. Men istedet fik jeg jo at vide at værkstedet ville rigtig rigtig gerne hjælpe, men at det ikke var op til dem???? Spild af tid og frustration når man bliver sendt frem og tilbage hvor der ingen kommunikation er.
Til selve første værksteds-besøg blev jeg fortalt, at de ikke ville udføre nogen reparationer på min bil, før alle reservedelene var ankommet hvilket var forståeligt da det også var nemmere for begge parter. Dette resulterede i, at jeg måtte hente min bil uden nogen form for reparation.
Senere fik jeg besked om, at reservedelene var ankommet, og jeg blev bedt om at komme tilbage til værkstedet. Da jeg ankom på det aftalte tidspunkt, var de ikke engang klar over, at jeg havde booket en tid for en måned siden (den tætteste tid). Jeg blev fortalt, at jeg havde misforstået datoen, selvom beskeden tydeligt viste tidspunktet for mit besøg. Men fint nok de tog alligvel imod bilen.
Men dagen efter modtog jeg et opkald om, at der stadig manglede nogle reservedele, og jeg blev bedt om at hente bilen igen og aflevere den tilbage, når de fik de manglende dele. Dette resulterede i endnu en tur frem og tilbage, hvilket var både frustrerende og tidskrævende.
Som om dette ikke var nok, opstod der yderligere problemer med min bil (revne i ruden), og eftersom de ikke havde anvendt servicecam under forløbet, stod jeg tilbage med tvivl omkring, hvad der var sket. Da jeg kontaktede værkstedet for at klarlægge situationen, fortalte de mig først, at de kunne se på servicecam, at bilen var i den tilstand, den var i, før besøget. Da jeg bad om at få tilsendt servicecam-materialet for at verificere dette, blev det pludselig en fejl, og de bekræftede, at de havde kigget på en anden bils servicecam. Jeg endte derfor med at fravælge rattet, da jeg ingen tillid til værkstedet længere har.
Denne uklarhed, forsinkelser og manglende tillidsskabende handlinger har gjort det svært for mig at have tillid og tryghed hos dette værksted. Hvis i vælger dette værksted så husk at tage billeder af jeres bil fra alle sider samme dag, som en anden anmelder også har skrevet. Jeg håber, at min anmeldelse kan bidrage til at forbedre deres servicekvalitet og advare andre forbrugere om mine oplevelser.
Venlig hilsen,
Aja
Jeg vil lige have lov til at…
Jeg vil lige have lov til at understrege til ledelsen i Cupra ude i Brøndby at de er virkelig heldig at have Hjalte ansat han er super dygtig til sit arbejde den bedste service og oplevelse jeg har fået til dato

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Hold da op for en virkelig ordentlig…
Hold da op for en virkelig ordentlig omgang service, og det er hele vejen igennem.
Jeg har virkelig følt mig i trygge hænder, som ny Elbil ejer :-)
Fra hjælp til udvalg af elbil af Daniel, som roligt og uddybende har hjulpet med, at vi har fundet den rette bil med stor køreglæde for os! Til snakke undervejs med Patrick og ikke mindst afhentning hos Hjalte, som brugte god tid til at sætte os ind i det hele, og som et par dage efter ringede og fulgte op på om der var spørgsmål, nu hvor vi havde haft nogle dage til at køre i bilen. KÆMPE stort tak fra os - vi har godt nok følt os set, værdsat og hjulpet til at vælge en elbil.

Sikke en velkomst
Sikke en velkomst, blev taget godt imod fra dag jeg trådt ind i forretningen. Tak til Ømer og Hjalte for fin service❤️

Super service Daniel!
Super service Daniel!! Der var ikke så meget pjat. Aftalerne blev overholdt og vi har fået en ny bil, som passer perfekt til vores forbrug. Vi kommer helt sikkert igen om 4-5 år😁

Super oplevelse!!!
DANIEL!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fra start til slut var han en fantastisk hjælp, super imødekommende og meget hjælpsom med at finde lige præcis hvad vi havde brug for. Vi er så glade!!
Kun de varmeste anbefalinger herfra.
Hvis i kigger på ny bil så er seat og cupra der perfekte sted at gå hen.

Réponse de SEAT & CUPRA Brøndby
Kunne jeg gi 10 stjerner havde jeg…
Kunne jeg gi 10 stjerner havde jeg gjort det !
Jeg gjorde en god handel, og er allerede vild med min nye bil.
Sælger Daniel Bjørnsten var meget imødekommende og der var styr på alting, hvilket gjorde handlen både nem og hurtig.

Kæmpe anbefaling!
Jeg købte en bil her i sidste uge og oplevede super god service og hurtig håndtering af hele processen. Kan varmt anbefales😄

helt igennem fantastisk service
helt igennem fantastisk service hos Cupra og seat i brøndby. mange tak til Hjalte for fremvisning af de forskellige modeller og info om dem han var maget behjælpsom

Ubehagelig oplevelse med service hos SEAT & CUPRA Brøndby
For tre dage siden købte vi en Cupra Born, og vi var naturligvis meget spændte på vores nye bil.
Da vi først fik den hjem, begyndte alarmen på bilen at gå i gang. Vi skyndte os naturligvis ud til bilen, men der var ingenting at se. Alarmen gentog sig flere gange, og vi begyndte at blive bekymrede. Hvorfor går alarmen af igen og igen uden nogen åbenlys grund?
Det var selvfølgelig forstyrrende, også for vores naboer. Næste dag ringede vi til Cupra deres officelle kontor for at få at vide, om bilen skulle på værksted.
Vi fandt og bestilte tid hos SEAT & CUPRA Brøndby. Først var de ikke sikre på, om de havde tid til at kigge på den, men de sagde, at vi kunne bare stille bilen, og hvis de havde tid, ville de se på den.
Heldigvis fik de tid, men de kunne ikke finde fejlen?, og nu havde de brugt tid på at gennemgå bilen, så nu skulle vi komme og betale for den tid de havde brugt, ellers ville vi ikke få bilen udleveret. Der var ingen forklaring eller spørgsmål om betaling - det første, de sagde, var truslen om, at vi ikke ville få vores nyindkøbte bil udleveret.
Fakturaen lød på godt 900 kroner, og vi havde opgivet kontaktoplysninger til, hvor fakturaen skulle sendes til (forhandeleren vi havde købt bilen af).
Så vi havde på intet tidspunkt nægtet at betale for servicen.
Det at true med tilbageholde en ny bil og gøre os til snyder, svindlere og uærlige personer var en virkelig ubehagelig oplevelse.
Da vi kom for at hente bilen, spurgte vi selvfølgelig, hvad vi skulle gøre, hvis det skete igen. Deres svar var: "Vi har undersøgt bilen og fandt ingen fejl"
Så hvis man ønsker at blive svinet til og behandlet dårligt, skal man bare handle hos SEAT & CUPRA Brøndby.

L’expérience Trustpilot