Sejfa Avis 308

TrustScore 5 sur 5

4,8

Positivt: Allt sköttes via appen vilket var väldigt smidigt, hanteringen gick ganska fort. Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen... Voir plus

Jag är väldigt nöjd med Sejfa. Allt har känts enkelt, tydligt och smidigt från start. Appen är lätt att använda, informationen är lätt att förstå och kundservicen har varit snabb och hjälpsam när jag... Voir plus

Har nu använt appen och tjänsten ett par månader. Största vinsten för mig är enkelheten. Försäkring har alltid känts krångligt innan, nu känns det enkelt att få översikt. Även fått väldigt bra h... Voir plus

Jag var faktiskt lite skeptisk i början (försäkringar är ju sällan något man älskar att hålla på med), men Sejfa har verkligen överraskat mig positivt. Allt har varit så himla smidigt och enkelt, in... Voir plus

1. Compagnie d'assurance habitation

À propos de Sejfa

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

308 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fint bemötande

Fint bemötande, hjälpsamma, snabb hantering

29 juillet 2025

Réponse : Sejfa

Tack Ida för dina fina ord. Hör av dig om det finns något mer vi kan hjälpa till med.

Snabb action

Gick väldigt snabbt och smidigt i ett ärende jag inte ens visste om jag berättigades ersättning.

25 juillet 2025

Réponse : Sejfa

Härligt att höra att du var nöjd med hanteringen. Hör av dig om det finns något annat vi kan hjälpa till med

Snabb hantering

Snabb hantering, och enkel att använda.

22 juillet 2025

Réponse : Sejfa

Tack för ditt fina betyg. Det betyder allt för oss att det gått bra.

Verkar toppen

Verkar toppen! Ny kund men de verkar bry sig om sina kunder.

20 juillet 2025

Réponse : Sejfa

Vi är så glada över att just du valt Sejfa! Hör bara av dig om det är något vi kan göra för att hjälpa till mer.

Smidiga

Mycket smidiga att ha att göra med när en olycka inträffat, både i kommunikation och utbetalning av ersättning.

18 juillet 2025

Réponse : Sejfa

Härligt att höra att du hade en bra upplevelse efter olyckan. Vi är glada att kunna hjälpa till.

Snabbt och sakligt hanterat

Snabbt och sakligt hanterat. Imponerad faktiskt.

14 juillet 2025

Réponse : Sejfa

Tack! Vi blir alltid glada över att höra från nöjda kunder. Hör av dig när du behöver oss igen.

Överlägset bästa försäkringsbolaget

Har velat länge vilket försäkringsbolag jag ska ha. Många är väldigt dyra och extremt sega på hantera ärenden. Sejfa sköter allt i appen och svarar fort. Hade tidigare folksam som tog 8 månader på att neka ett ärende. Sejfa skötte ärendet medans jag var utomlands och swisha ersättningen inom någon dag. Service minded personal och överlägset bästa bolaget jag haft.

28 juin 2025

Réponse : Sejfa

Vad glada vi blir av din fina recension. Hör av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med framåt!

Wow!

Är väldigt imponerad över hur fort handläggningen gick för min mobil som valde att ta ett dopp i sjön i helgen. AI chatten hjälpte mig med att komplettera anmälan snabbt och enkelt, och utbetalningen skedde väldigt fort.
Ångrar inte en sekund att jag gick över till er!
Känner mig väldigt SEJF med denna hemförsäkring, och kundtjänsten är fantastiskt bra också!

6 juillet 2025

Réponse : Sejfa

Vi älskar att du känner dig Sejf med oss! Tack för att du delar din upplevelse

Jag fick snabb och smidig hjälp

Jag fick snabb och smidig hjälp. Hjälpsam och förstående personal

25 juin 2025

Réponse : Sejfa

Stort tack för din fina recension 💛 Det gläder oss att höra att du upplevde hjälpen som både snabb och smidig. Vi strävar alltid efter att vara hjälpsamma och förstående – därför betyder dina ord mycket för oss.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen!

Teamet på Sejfa

Man får hjälp direkt

Man får hjälp direkt! Tack

19 juin 2025

Réponse : Sejfa

Tack snälla för din fina recension – vad härligt att höra att du fick hjälp direkt! Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Strömavbrott i kommunen

Strömavbrott i kommunen, fick ersättning inom en vecka för förstörd mat. Snabb återkoppling.

26 juin 2025

Réponse : Sejfa

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är glada att höra att du fick snabb återkoppling och ersättning smidigt efter strömavbrottet. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver!

Älskar appen och stt det är så enkelt…

Älskar appen och stt det är så enkelt att kommunicera med de.
Snabba svar dygnet runt

Réponse : Sejfa

Vad roligt att höra – vi blir så glada över att du gillar appen och upplever att det är enkelt att nå oss! Tillgänglighet och snabba svar är något vi jobbar hårt för, så det betyder mycket att det märks.

Tack för att du är en del av Sejfa 💜

Bra!

Bra kommunikation och vänligt bemötande, snabb hjälp

18 juin 2025

Réponse : Sejfa

Tack för din fina recension – så kul att höra att du upplevde bra kommunikation, snabb hjälp och ett vänligt bemötande! Det är precis så vi vill att det ska kännas att ha Sejfa i fickan.

Tack för att du är kund hos oss 💜
/Teamet på Sejfa

Hjälpsamma och bra service!

Otroligt hjälpsamma och förklarar tydligt. Lätta att få tag på över telefon även om tjänsten endast finns som app. Svarar snabbt och utbetalar samma dag. Supernöjd!

Réponse : Sejfa

Stort tack för din fina recension – det betyder mycket för oss att du upplevde både snabbhet, tydlighet och personlig service! Vi strävar efter att vara så tillgängliga och okrångliga som möjligt, så det är fantastiskt att höra att det märks.

Vi är superglada att du är nöjd – tack för att du valde Sejfa! 💜

/Teamet på Sejfa

Mycket bra hjälp vid skada

Mycket bra upplevelse

Réponse : Sejfa

Stort tack för din fina recension – vi blir så glada att höra att du fått bra hjälp vid skada och haft en positiv upplevelse med oss. Det är precis så vi vill att det ska kännas: enkelt, tryggt och okrångligt.

Tack för att du valde Sejfa! 💜

supersnabb service!

Fyllde i skadeanmälan klocka 23 på kvällen, fick hjälp med ärendet direkt klockan 08:00. Väldigt snabb service!

17 juin 2025

Réponse : Sejfa

Stort tack för din fina recension!
Vi gillar att ligga i startblocken redan till frukost, så det är riktigt kul att höra att vår snabbhet levererade. Hör av dig om vi kan hjälpa till med något mer framöver!

Team Sejfa

Rekommenderas varmt!

Jag hade en riktigt bra upplevelse med Sejfa när jag behövde deras hjälp. De var smidiga att få tag i och väldigt tillmötesgående. Appen är enkel att använda och fungerar riktigt bra! Allt känns tryggt och professionellt. Rekommenderas varmt!

11 juin 2025

Réponse : Sejfa

Tack Jannica – vilken fin recension!
Smidigt, tryggt och enkelt är precis så vi vill att Sejfa ska kännas.
Så kul att du är nöjd – och tack för att du rekommenderar oss!

/Teamet på Sejfa

En savoir plus sur les différents types d'avis.