Sejfa Avis 308

TrustScore 5 sur 5

4,8

Positivt: Allt sköttes via appen vilket var väldigt smidigt, hanteringen gick ganska fort. Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen... Voir plus

Jag är väldigt nöjd med Sejfa. Allt har känts enkelt, tydligt och smidigt från start. Appen är lätt att använda, informationen är lätt att förstå och kundservicen har varit snabb och hjälpsam när jag... Voir plus

Har nu använt appen och tjänsten ett par månader. Största vinsten för mig är enkelheten. Försäkring har alltid känts krångligt innan, nu känns det enkelt att få översikt. Även fått väldigt bra h... Voir plus

Jag var faktiskt lite skeptisk i början (försäkringar är ju sällan något man älskar att hålla på med), men Sejfa har verkligen överraskat mig positivt. Allt har varit så himla smidigt och enkelt, in... Voir plus

1. Compagnie d'assurance habitation

À propos de Sejfa

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

308 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Jag fick hjälp omgående med mina…

Jag fick hjälp omgående med mina glasögon, otroligt måste jag säga

10 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Tack för din fina recension!
Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt med dina glasögon.

Jättebra bemötande hela vägen

Jättebra bemötande hela vägen. Tyckte de gav en schysst utbetalning i ett väldigt stort ärende jag hade.

29 août 2025

Réponse : Sejfa

Så fint att höra att du kände dig väl bemött och fick en schysst lösning i ditt ärende. Tack för förtroendet!

Jättesnabba

Jättesnabba, trevliga och smidiga när jag tappade min mobil i Fyrisån!

4 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Vi kan ju konstatera att mobiler inte är några vidare bra simmare. Som tur är kan vi rycka in snabbt och hjälpa till när olyckan är framme! Tack för ditt härliga omdöme – det gör oss superglada.

Riktigt praktiskt och grym service

Riktigt praktiskt och grym service, tappade bort mina glasögon och var förstås riktigt ledsen. Ringer kundtjänst och han var helt tillmötesgående och förstående och skickade över pengarna direkt så jag kan köpa nya glasögon.

3 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Stort tack för din fina recension. Vi blir verkligen glada att höra att du upplevde servicen som både smidig och stöttande i en situation som annars kan kännas jobbig. Vårt mål är alltid att vara tillmötesgående och ge snabb hjälp så att du kan känna dig trygg, och därför känns det extra roligt att det fungerade så bra för dig den här gången.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig – det betyder mycket för oss!

Teamet på Sejfa

Bra "drulleförsäkring"

Hej
Mkt nöjd, ett bra skydd för ett rimligt pris,
då olyckan var framme Tack

25 août 2025

Réponse : Sejfa

Stort tack för din fina recension. Vi är glada att du känner dig nöjd med både pris och skydd, och att vi kunde finnas där när olyckan var framme.

Enkelt och smidigt för mig som inte är så haj på ”sånt här”.

Jag tecknade Icas hemförsäkring när jag flyttade till min första egna hyresrätt sommaren 2024 och den är stabil, det ska jag vara ärlig med. Men till ett lägre månadspris, och villkorsskillnader som inte gör någon skillnad för mig, nappade jag på Sejfas Way out west-kampanj drygt ett år senare. Utan kampanjen hade jag förmodligen inte ens fått nys om Sejfa. Hittills är jag väldigt nöjd. Svarar personligt på mejl, och snabb och smidig app. Allt känns väldigt enkelt för mig som inte är så haj på, eller är så van vid, att teckna avtal av olika slag. Jag bad till och med ChatGPT att granska försäkringsvillkoren (😅), och jämföra med min tidigare försäkring, och ”den” gav tummen upp.

22 août 2025

Réponse : Sejfa

Tusen tack för att du delar med dig av din resa till Sejfa. Det betyder mycket för oss att höra att du upplever Sejfa som enkelt och smidigt – särskilt när det gäller något som ofta kan kännas krångligt. Vi är glada att du hittade oss genom Way Out West-kampanjen och ännu gladare att du valt att stanna kvar.

Att du dessutom bad ChatGPT kika på villkoren och fick en tumme upp därifrån gör oss lite extra stolta 😉

Bara positivt!

Bara positivt!

22 août 2025

Réponse : Sejfa

Stort tack för din fina feedback Vi blir så glada att höra det!

Superbra

Superbra, enkelt med appen där man också kan lägga in sina produkter och kvitton.

21 août 2025

Réponse : Sejfa

Tack snälla för din fina recension. Vi blir så glada att höra att du gillar appen och tycker den är enkel att använda.

WoW-biljetten var solklart för att teckna avtal.

Bra pris på försäkring, lätt att få kontakt över telefon och bästa kampanjen med WoW-biljetten!

21 août 2025

Réponse : Sejfa

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att både priset, servicen och vår WoW-kampanj uppskattades! Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att finnas här för dig framöver.

Skaffade pga konsert kampanj och det…

Skaffade pga konsert kampanj och det fungerade felfritt. Även kundtjänst som svarar tydligt och ganska snabbt (endast mail)

9 août 2025

Réponse : Sejfa

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt både med kampanjen och kundtjänsten. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt och tryggt för våra kunder – kul att du upplever det så.

Tack för att du valde Sejfa!

Team Sejfa

Réponse : Sejfa

Tack så mycket för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att du upplevde både snabb hantering och bra återkoppling. Det betyder mycket för oss och vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Supernöjd!

5 août 2025

Réponse : Sejfa

Vi blir så glada att höra att du är supernöjd – det är precis det vi strävar efter varje dag!

Snabbt och enkelt!

31 juillet 2025

Réponse : Sejfa

Hej! Tack för din fina recension – vi blir så glada att höra att du är nöjd. Snabbt och enkelt är precis vad vi strävar efter!

Réponse : Sejfa

Tack för din recension. Vad roligt att höra att informationen var tydlig och att ärendet löstes smidigt. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har fler frågor eller behöver hjälp igen.

Smidig app och tydlig hantering av…

Smidig app och tydlig hantering av skadeärenden.

4 août 2025

Réponse : Sejfa

Tack för din fina recension. Vi är glada att du tycker att appen är smidig och att hanteringen av skadeärenden fungerar tydligt och enkelt. Det betyder mycket för oss att höra!

Det finns inte noll annars de skulle…

Det finns inte noll annars de skulle få. Jätte dåligt bemötande, jag var utomlands och har blivit stulen min drönare, pengar och en väskan. Jah kontakta Sejfa som är ett dotterbolag till Länsförsäkring och först de säger att det täcker inte försäkringen för drönare och pengar. Sen de kontaktar mig efter några dagar och säger att de har gjort fel och för pengarna det gäller. När jag skickar tillbaks polisanmälan och beloppet, de säger att medarbetare som har sagt att de kan betala för pengarna, har gjort fel. De har inte skickat villkor. De är ett skam företag som tar pengarna och aldrig betalar. Gå till en annat företag istället. De är skämt!

24 juillet 2025

Hej Nick,

Vad tråkigt att du har haft en dålig upplevelse i ditt försäkringsärende, så ska det inte vara. Vi vill gärna förstå bättre vad som gick fel och har försökt komma i kontakt med dig för att förstå vilket ärende det gäller. Svara gärna på det så kan vi undersöka det vidare.

Önskar dig en trevlig fortsatt dag.

Haft Sejfa nu i ett par månader och är…

Haft Sejfa nu i ett par månader och är jättenöjd. Snabba beslut och snabba svar hittills!

31 juillet 2025

Réponse : Sejfa

Tack vad glada vi blir att du är nöjd med Sejfa! Vi hoppas du förblir försäkrad med oss en lång tid framöver!

En savoir plus sur les différents types d'avis.