Sejfa Avis 308

TrustScore 5 sur 5

4,8

Positivt: Allt sköttes via appen vilket var väldigt smidigt, hanteringen gick ganska fort. Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen... Voir plus

Jag är väldigt nöjd med Sejfa. Allt har känts enkelt, tydligt och smidigt från start. Appen är lätt att använda, informationen är lätt att förstå och kundservicen har varit snabb och hjälpsam när jag... Voir plus

Har nu använt appen och tjänsten ett par månader. Största vinsten för mig är enkelheten. Försäkring har alltid känts krångligt innan, nu känns det enkelt att få översikt. Även fått väldigt bra h... Voir plus

Jag var faktiskt lite skeptisk i början (försäkringar är ju sällan något man älskar att hålla på med), men Sejfa har verkligen överraskat mig positivt. Allt har varit så himla smidigt och enkelt, in... Voir plus

1. Compagnie d'assurance habitation

À propos de Sejfa

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

308 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Det tog för lång tid att få svar och ni…

Det tog för lång tid att få svar och ni gjorde för stort avdrag på nypriset av tv:n.

10 octobre 2025

Réponse : Sejfa

Tack för din feedback – vi förstår att det känns frustrerande både när det tar tid och när ersättningen inte motsvarar förväntningarna. Vi ersätter alltid utifrån marknadsvärdet på en produkt, inte nypriset, och det kan ibland upplevas som en stor skillnad. Vi tar med oss din synpunkt om handläggningstiden – vårt mål är alltid att göra processen snabbare och smidigare.
/Sejfa

10/10

Nice och enkelt

7 octobre 2025

Réponse : Sejfa

Tack för din fina återkoppling! Vi vill att hemförsäkring ska kännas just så – nice och enkelt.

/Sejfa

Bästa Sofia

Bästa Sofia, så hjälpsam och lösningsorienterad! Så bra bemötande :)
Tack för all din hjälp… borde finnas fler som dig !

6 octobre 2025

Réponse : Sejfa

Stort tack för din fina återkoppling.
Det gläder oss att du känner dig väl bemött och vi uppskattar verkligen att du delar med dig. Team Sejfa

Snabb respons.

Snabb respons.

29 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Tack för din återkoppling, vi finns här när du behöver oss!

Snabbt och smidigt!

Skaffade denna försäkring vid erbjudandet om Way out West men kommer stanna kvar för jag är mycket nöjd! Alltid snabbt och smidigt. Inga krusiduller och inget tjafs. Jag lämnar informationen och får utbetalningen snabbt. Mycket nöjd!

5 octobre 2025

Réponse : Sejfa

Så kul att höra! Vi älskar att du hittade oss via Way Out West och att du väljer att stanna kvar. Snabbt, smidigt och utan krångel – exakt så vi vill att det ska vara.

Snabbt

Snabbt, bra

2 octobre 2025

Réponse : Sejfa

Härligt att höra – precis så vill vi att det ska vara!

Snabbt och smidigt

Snabb återkoppling och bra service!

2 octobre 2025

Réponse : Sejfa

Tack! Snabb återkoppling och bra service är precis vad vi vill ge!

Snabba på att ta upp mitt fall

Snabba på att ta upp mitt fall.
Betalade ut snabbt ..
Hade kontaktat er via chatt..
Mycket smidigt o bra försäkring..

24 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Härligt att höra att allt gick snabbt och smidigt – precis så vill vi att en försäkring ska fungera.

/Team Sejfa

Intuitiv design och mycket användarvänligt!

Effektiv och smidig registrering. Väldigt rimlig prisnivå allt som allt.
Finns inget att klaga på, snabba svar på sådant man är osäker på samt ett intryck av lugn & stabilitet.

16 août 2025

Réponse : Sejfa

Tack för att du delar din upplevelse! Att du tycker registreringen var smidig, prisnivån rimlig och att du fått snabba svar gör oss verkligen glada. Vårt mål är att skapa just den känslan av stabilitet och trygghet som du beskriver.

Enkel och bra app

Enkel app! Smidigt, snabb och innehåller det info som man behöver. Som en app ska vara.

28 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Tack för din fina återkoppling! Vi vill att appen ska vara enkel, smidig och ge precis den information man behöver – så det är väldigt roligt att höra att du upplever det så.

Endast nödvändig kontakt

Endast nödvändig kontakt! Bra pris och bra erbjudande! Väldigt rolig reklam.

27 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Tack för dina fina ord! Vi vill hålla kontakten enkel och bara när det verkligen behövs – så det känns toppen att du uppskattar det. Extra roligt att höra att både pris, erbjudanden och reklamen går hem.

Smidig app utan krångel

Smidig app utan krångel. Mycket nöjd!

27 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Så roligt att höra att du tycker appen är smidig och utan krångel – precis så vill vi att det ska kännas! Tack för att du delar med dig.

/Team Sejfa

Långsam service i appen när jag anmält…

Långsam service i appen när jag anmält skada. Lång telefonfö (35+ min) och sedan klickas samtalet.

Handläggaren säger att jag ska få ett besked inom en timme i appen om besked vilket heller inte uppfylls. Första och sista gången jag kör sejfa.

26 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Hej! Tack för att du berättar hur du upplevde oss. Vi förstår att det känns frustrerande när väntan blir lång och besked inte kommer som man hoppats – särskilt i en situation där man behöver hjälp snabbt.

Vi vill självklart att kontakten med oss ska kännas smidig och trygg, och här låter det som att vi inte riktigt nådde dit. Din feedback hjälper oss att bli bättre, och vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela den.

Smidig app, snabba lösningar

Jag tycker om hur smidigt det är att lösa ett ärende i appen. Så skönt att slippa sitta i telefonkö. Kundtjänsten är tillmötesgående och lätta att ha och göra med.

9 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Tack för att du delar med dig! Vi blir glada att höra att appen gör det enkelt för dig och att du fått snabb och bra hjälp från kundtjänsten. Precis så vill vi att det ska kännas!

Snabb ersättning!

Fick ersättning direkt när jag gjorde anmälan. Toppen!

14 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Hej Hanna! Visst är det skönt när saker och ting funkar utan krångel! Tack för din fina recension :)

Mycket trevligt bemötande av kundtjänst…

Mycket trevligt bemötande av kundtjänst samt en enkel Sejfa app

12 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar både vårt bemötande och att appen är enkel att använda.

Mycket smidig handläggning och trevligt…

Mycket smidig handläggning och trevligt bemötande återigen, mycket imponerad och nöjd!

12 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Stort tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med både handläggningen och bemötandet. Vi uppskattar ditt förtroende.

Bara bra!

Enkel digital app, bra premiepris, trevlig kvinna som ringde mig angående anmäld skada som löstes på typ 1 dygn 😃

11 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar både appen, priset och servicen – och framför allt att ditt ärende kunde lösas så snabbt.