Vill också varna andra för Sejfer. Min mamma blev lurad på ett 12-månaders abonnemang med en kostnad på ca. 1100Kr/månad. Detta då hon trodde att hon var med i en tävling om en iPhone. Man... Voir plus

Vill varna andra för Sejfer. Jag skriver detta om min mammas erfarenhet, som jag har hjälpt henne att hantera. Det som började som ett erbjudande/tävling slutade enligt Sejfer i ett 12-månader... Voir plus

De går inte att kontakta! Är nr.1 i kö.... sitter i kö mer än 20 minuter flera gånger, ingen svarar. Mamma, 88 år gammal ville ha hjälp att säga upp sitt abonnemang som hon haft sedan 2018 när de... Voir plus

Sejfer hade anlitat utomstående tel.försäljare som bara var bluff och lögner och fick mig tyvärr å klicka på ett avtal. Ringde kundtjänst på sejfer och dom markulerade avtalet. Mycket trevlig och hjä... Voir plus

1. Agence de consultants commerciaux et informatiques
  2. aussi dans
  3. Bureau des affaires juridiques
  4. Concepteur de sites web
  5. Consultant en protection contre les incendies

Din trygghet är vår mission. Vårt mål är att samla tjänster och produkter inom vardagstrygghet för dig under ett tak.

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

104 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 40 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

1,6

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Min mamma fick en faktura vi inte kände…

Min mamma fick en faktura vi inte kände igen så jag ringde till deras kundservice som förklarade att de tagit över avtal från ett annat företag där min mamma varit kund. Fick mycket bra och trevlig service samt ordning på alla avtal hon tecknat.

5 mars 2024

Hej Julia,

Vad bra att det löste sig för dig!

Kundrelationer, Sejfer

Sejfer är ett bluff företag som lurar männoskor i alla åldrar

Sejfer är ett bluff företag som lurar äldre människor genom att ringa upp och erbjuda deras tjänster och det är jättesvårt att nå dem mail och på telefon då man hamnar i telefon kö och efter 30 minuter när man är nr 2 i kö slutar samtalet. Min gamla mamma på 80 år som inte har dator , smart telefon, blev lurad att ta ett avtal och skrämde upp henne att någon ska kapa hennes identitet och att hon skulle skriva på avtalet som kom hem i brevlådan. när man väl fick tag på ägaren och säljaren var de så oförskämda och ville inte avsluta avtalet utan hon ska betala över 500 kr i månaden i 24 månader , fy vilka skamlösa personer det finns på detta företag

10 janvier 2024
Avis spontané

Har troligtvis lurat min gamla mamma på…

Har troligtvis lurat min gamla mamma på 83 år via ngn form av telefonförsäljning. Upptäckte fakturor hos min mor när hon avled och har via mail kontaktat dom för att avsluta detta märkliga abonnemang som ingen förstår vad det handlar om. Dom påstår att "avtalet" sträcker sig t.o.m september-24. Har bett dom skicka en kopia på det avtal dom påstår sig ha gällande detta men det har inte dykt upp ngt sånt såklart. Nu är det ett s.k dödsbo och fakturorna kommer ändå, är det ngn som vet hur fa man gör med sån här bluff?, tacksam för tips. Ett pajasföretag som uppenbarligen lurar 80 plus människor via tfn. Usch vilka ynkliga människor!!.

1 décembre 2023
Avis spontané

Snabba och lätta att ha att göra med

Jag vill uttrycka min tacksamhet för den fantastiska hjälpen jag har fått med att lösa en faktura som jag tidigare hade svårt att hantera. Teamet har varit otroligt trevliga och professionella under hela processen. Tack så mycket

15 septembre 2023

Réponse de Sejfer

Hej Jonas, tack för ditt omdöme! Det gläder oss att kunna ha hjälpt dig i ditt ärende.

Känns som blufföretag!!!!

Känns som blufföretag!!!!
Har debiterat min 92 åriga svärmor för som de påstår övertaget nyckelabonnemang. Enbart skickat påminnelsefaktura och inkassokrav. Vid tidigare telkontakt lovades kopia på oroginalfaktura och brev angående övertagande avtal. Väntar vi fortfarande på! Går inte få kontakt via deras kontaktcenter trots upprepade försök !!! Varning!!!!

15 août 2023

Oseriöst bluffföretag

Oseriöst företag som lurar gamla människor 80 plus via telefonförsäljning. Går inte heller att få kontakt med företaget för att avsluta avtalet för min 85-årige far. Vi vet fortfarande inte vad han betalar 308 kronor i månaden för, eftersom de vägrar skicka kopia på avtalet efter mailkontakt. Finns sannolikt inte ens något avtal! Polisanmälan kommer göras snarast !

31 juillet 2023

Blufföretag

Blufföretag. Alla som skrivit positiva omdömen här har enbart skrivit ett omdöme. Dessa omdömen är troligen också bluff.

11 juillet 2023
Avis spontané

Bra bemötande och de gjorde en snygg…

Bra bemötande och de gjorde en snygg hemsida för ett av mina företag. Kan rekommendera Webbpaket och paket för digitalt innehåll för webbsida och sociala medier.

27 juin 2023

Réponse de Sejfer

Tack Adam, det gläder oss att ha fått arbeta med dig och dina företag!

Sejfer

Ett blufföretag som tar betalt för…

Ett blufföretag som tar betalt för varor och tjänster som jag inte har fått. Fortsätter att skicka fakturor som jag bestrider.
Fick mig att ingå avtal under pågående samtal som i sig är en ogiltigförklarande grund.
Inget företag som jag rekommenderar att ni ingår avtal med.

19 juin 2023

Rekommenderar deras webbtjänster

Har fått mycket bra hjälp med en hemsida till vårt företag som blev riktigt bra! De hjälper oss även med innehåll till sociala medier mm som vi inte hade haft tid för annars. Och allt till ett vettigt pris.

12 juin 2023

Tack för ert omdöme!

Effektiv och hjälpsam företag

Effektiv och hjälpsam företag

Hjälpte mig och frugan med ett antal bluff fakturor samt skyddade upp våra personnummer mot bedragare. Fantastisk bra kundtjänst och väldigt hjälpsamma.

3 octobre 2022

Hej Merhan,

Tack för din fina recession!