Fruktansvärt blufföretag som inte går att kontakta på telefon. Dom har lurat på min gamla pappa detta och sen är dom oanträffbara och skickar påminnelser och inkassokrav. Det är bara bestrida och poli... Voir plus

Hur kommer man i kontakt med er? Det går inte att maila er.. Ni skickar påminnelse i inkasso och juridik kuvert, trots att fakturan är betald. Och säga upp tjänsten verkar man inte heller kunna gör... Voir plus

Fått hjälpa min äldre mor att avsluta abonnemanget. Vi skickade in uppsägningen i rekommenderat brev, men det undlät de att hämta ut så det kom i retur. Allt är dokumenterat i detalj. Vi bestrider fa... Voir plus

Sejfer hade anlitat utomstående tel.försäljare som bara var bluff och lögner och fick mig tyvärr å klicka på ett avtal. Ringde kundtjänst på sejfer och dom markulerade avtalet. Mycket trevlig och hjä... Voir plus

1. Agence de consultants commerciaux et informatiques
  2. Consultant en protection contre les incendies
  3. Bureau des affaires juridiques
  4. Concepteur de sites web

Din trygghet är vår mission. Vårt mål är att samla tjänster och produkter inom vardagstrygghet för dig under ett tak.

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

103 avis

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Varning – Vilseledande abonnemang och inkassohot

Blev ofrivilligt kund hos Sejfer efter att ha deltagit i en tävling online, där det inte framgick att jag tecknat ett dyrt abonnemang. Fick första fakturan oväntat och när jag bestridde så slutade företaget svara, för att efter sju månader plötsligt börja skicka inkassohot, hot om stämning och domstol. Abonnemanget var otydligt och kommunikationen usel, saknar fortfarande svar på vad tjänsten egentligen omfattar.

Jag har nu anmält ärendet till ARN och Konsumentverket. Mycket oseriöst företag med många liknande klagomål synligt både här och på andra sidor. Rekommenderar alla att undvika Sejfer.

1 octobre 2025

Hej Hampus,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension.

Enligt våra anteckningar har du den 24-10-03 ansökt om att få delta i en tävling via Facebook eller Instagram som vi anordnade. Den 24-10-03 skickade vi ut ett avtals-dokument till dig med information om tjänsten, vad den omfattar, villkoren för avtalet samt kostnad för prenumerationen efter den kostnadsfria provperioden. Detta signerade du sedan på din mobiltelefon. Du fick sedan en kopia på avtalet på din mail.

Då vi inte mottagit någon önskan från dig att avbeställa prenumerationen inom avtalad tid övergick den till en årsprenumeration enligt det avtal du skrev under.

Eftersom du bestred en faktura gick ditt ärende till vårt legal team som kom fram till att avtalet var korrekt och att du var betalningsskyldig. Vi har nu mottagit din betalning och sagt upp tjänsten på din begäran.

Ägnar sig åt AI slop

Ägnar sig åt AI slop och har även ändrat namn på företaget enligt Alla Bolag till Assertus AB.

Försöker få folk att betala ockerpriser för en värdelös slop tjänst genom att lura in dom via tävlingar om iPhone fortfarande, i sociala medier.

23 juillet 2025

Hej Martin,

Tack för din lilla feedback.

Vad menar du med AI-slop? Vi är ganska tydliga med att våra nyheter skrivs med hjälp av AI, det står på sidan. Det du anser är "slop" måste fortfarande skapas någonstans. Någon måste underhålla AI-systemen, backend, med mera, kan vara värt att tänka på. Ingen tvingar dig att ta del av våra plus-tjänster, de flesta nyheter på siten är helt gratis att läsa som du ser.

Om man kan läsa så står det tydligt i alla annonser vi har och även i de avtalsunderlag som vi skickar ut.

Skräptjänst med ai-genererade nyheter

Skräptjänst med ai-genererade nyheter. Bygger verksamheten på att lura gamlingar att binda upp sig på prenumeration. Ingen skulle med vett och fri vilja betala 299kr/mån i 12 mån.

15 juillet 2025

Hej Kund,

Tack för din lilla feedback.

Vi är ganska tydliga med att våra nyheter skrivs med hjälp av AI, det står på sidan. Det du anser är "skräp" måste fortfarande skapas någonstans. Någon måste underhålla AI-systemen, backend, med mera, kan vara värt att tänka på. Ingen tvingar dig att ta del av våra plus-tjänster, de flesta nyheter på siten är helt gratis att läsa som du ser.

Om man kan läsa så står alla villkor tydligt i alla annonser vi har och även i de avtalsunderlag som vi skickar ut och som man måste signera med BankID för att ta del av våra tjänster.

Kundservice

Kundservicen i telefon är bra. De håller vad de lovar och återkommer enligt överrenskommelser.

2 juillet 2025

Hej Anders,

Tack för din fina recension.

Kundrelationer, Sejfer

Gick med i tävling, fastnade i något abbonemang jag inte vill ha något att göra med.

Som många andra råkade jag ut för samma bluff, går med i en tävling men landar i att bli bunden till deras nyhetssida. Dyrt abonnemang med 12 månaders bindningstid… SUCK!

30 juin 2025

Hej Albin,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Om du inte har läst innehållet i avtalet som du har signerat har du minst 30 dagar på att höra av dig och säga upp tjänsten kostnadsfritt. Har du mailat oss under denna perioden och ändå fått en faktura vill vi givetvis hjälpa dig med ditt ärende så fort vi kan.

Jag har inte fått något för pengarna

Jag har inte fått något för pengarna

23 juin 2025

Hej Lene,

Vad tråkigt att höra, vad är det du har köpt av oss?

Kundrelationer, Sejfer

Det har varit väldigt svårt att komma…

Det har varit väldigt svårt att komma fram på telefonen!!! Jag har kopplats bort vid flera yillgällen

18 juin 2025

Hej Kittie,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Självklart ska du inte kopplas bort om du ringer till oss. Ett tips är att använda vår callback-funktion. Då slipper du stå i kö och en handläggare ringer dig så fort det är din tur :)

Sämsta företaget någonsin

Sämsta företaget någonsin, de vill erbjuda en tjänst där kunden är säker och det är deras prioritet, men allt de gör är att lura folk

17 juin 2025

Hej Samir,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Eftersom jag inte kan se vem detta gäller kan jag inte heller bemöta dina synpunkter. Berätta gärna för oss om ditt problem återstår genom att maila info@sejfer.se, markera mailet med ditt namn.

Kundrelationer, Sejfer

Min brorsdotter är lurad på samma sätt…

Min brorsdotter är lurad på samma sätt som övriga här. Uppenbart blufföretag som hotar med tingsrätt istället för att överlämna till Kronofogdemyndigheten.
Läs övriga omdömen. Hur seriöst är det att via en "tävling" samla in uppgifter som ligger till grund för ett dyrt och oönskat abonnemang?
Akta er.

30 avril 2025

Hej Lisa,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Om man inte har läst innehållet i avtalet som man har signerat har man minst 30 dagar på att höra av sig och säga upp tjänsten kostnadsfritt. Har man mailat oss under denna perioden och ändå fått en faktura vill vi givetvis hjälpa er med ert ärende så fort vi kan.

Som ett seriöst bolag får vi inte skicka räkningar till kronofogden om man har bestridit dem. Då är det upp till rätten att avgöra riktigheten i vår fordran.

Kundrelationer, Sejfer

Försöker säga upp avtalet men ingen…

Försöker säga upp avtalet men ingen svarar på upprepade försök men mail och telefon. Riktiga skojare och extremt dyrt i jmf med liknande tjänsterä

5 juin 2025

Hej Anna,

Kundrelationer, Sejfer

Jag vill säga upp mitt avtal med er.Jag…

Jag vill säga upp mitt avtal med er.Jag tycker det är rena rama skiten.Mitt medlemsnummer är 203892 snälla svara påmitt meil Elsie

17 juin 2025

Hej Elsie,

Kundrelationer, Sejfer

Väldigt svårt att säga upp – känns som en bluff

Jag tecknade en gratis provprenumeration i maj 2025, men att avsluta den var extremt krångligt. De svarade inte på e-post, kontaktformulär eller i telefon. Jag fick skicka flera meddelanden, ångerblankett och hota med anmälan innan de till slut avslutade prenumerationen. Det kändes som att de medvetet försökte fördröja för att undvika ångerrätten.

Rekommenderas inte. Välj en seriös aktör som respekterar konsumenträttigheter.

29 mai 2025

Hej Evangelia,

Kundrelationer, Sejfer

Att Sejfer svarar på en dålig omdöme…

Att Sejfer svarar på en dålig omdöme här på Trustpilot men har inte svarat på nån av de fem mejl som skickades till deras mejladress är ganska patetisk. Klart ni få dålig omdöme om ni lurar in folk till att teckna en nyhetsbrev via en 'tävling'. Deras standard svar är att man har använd BankID för att delta i tävlingen. Detta är fel. Deras standard svar är att man har deltagit via Facebook. Detta är fel, jag använder inte ens Facebook.
Bluffföretag, som ska anmälas till polisen för bedrägeri, helt enkelt.

28 mai 2025

Hej Robin,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

När man deltar i våra tävlingar och tecknar tjänsten hos oss får man all information i en offert som man sedan måste signera med BankID. Detta får man en kopia på till den mailadress som man uppgivit för oss. Tävlingarna finns på både Facebook och Instagram.

Acceptera reklamationer

Acceptera reklamationer
Seriösa bindningdtider på 1 år

27 mai 2025

Hej Hans-Olov,

Kundrelationer, Sejfer

Bluff de skiter i en när man ringer o…

Bluff de skiter i en när man ringer o förklarar

22 mai 2025

Hej Jo,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Eftersom jag inte kan se vem detta gäller kan jag inte heller bemöta dina synpunkter. Berätta gärna för oss om ditt problem återstår genom att maila info@sejfer.se, markera mailet med ditt namn och Trustpilot.

Kundrelationer, Sejfer

dom svara inte mailen vill säga upp…

dom svara inte mailen vill säga upp mitt prenumeration nyckelbricka

21 mai 2025

Hej Robban,

Blufföretag

Jag har fått två fakturor från varav en påminelse.
Har skrivit till er att jag bestrider båda fakturorna.
Den 24 april mailade jag er första gången om detta o får till svar tack för ditt mail vi svarar inom nån dag o idag har det gått 3 veckor ca o inget svar.
Har mailat mkt med er men inget svar.
Igår fick jag en påminelsefaktura, som Jag också bestrider.
Ringde er idag för att lösa det hela o berätta att jag inte har signat upp mig hos er.
Men hon jag inte nämner namn på svarade att jag visst gjort det.
Jag sa att jag aldrig ingått nåt avtal med er.
Men hon sa att jag signerat med bankid men det stämmer inte o att jag skulle fått avtalsvillkor på både mail o sms den 27 januari.
Och jag hade tydligen läst i
Igenom sedan signat upp mig hos er.
Men där ljuger hon.
Undrar vart dom avtals papprena är?
Jag har aldrig o kommer aldrig skriva på nåt avtal om jag inte är med den personen o kan skriva under med min namnteckning.
Hon sa att jag hade en gratis provperiod o sedan hade jag inte sagt upp mig hos dom inom tiden man hade ångerätt så dom förlängde då mitt abonnemang.
Men hur kan man säga upp nåt som man inte vet att man har???
Hon sa när jag blev lite arg irreterad att jag var en otrevlig kund ,och hon inte kunna göra nåt o att hon skulle gå vidare med detta o bevisa typ att dom hade rätt.
Jag undrar vad det är jag påstått signat upp mig till?
Visa mig nåt jäkla avtal.
Så dum är man väl inte att man signar upp sig för nåt på nätet bra sådär.
Vet ej vart ni fått tag i mina uppgifter
Sitter ni o random letar efter den där personen vill vi lura så nu skickar vi faktura o hoppas att hon bara betalar o ser glad ut?
Jag vill att vi löser detta med att ni skickar mail där ni bekräftar att ni makulerar båda fakturorna o tar bort mig från erat system.
Jag kommer gå till polisen Arn o flera ställen o anmälla er.
Mitt kundnummer är 204128

15 mai 2025

Hej Lotta,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension.

Enligt våra anteckningar har du den 25-01-27 ansökt om att få delta i en tävling via Facebook som vi anordnade. Den 25-01-27 skickade vi ut ett avtals-dokument till dig med information om villkoren för avtalet samt kostnad för prenumerationen efter den kostnadsfria provperioden. Detta signerade du med BankID på din mobiltelefon. Du fick sedan en kopia på avtalet på din mail.

Då vi inte mottagit någon önskan från dig att avbeställa prenumerationen inom avtalad tid har den nu övergått till en tillsvidareprenumeration.

Var god kontakta kundtjänst på info@sejfer.se för mer information i ditt ärende.

Kundrelationer, Sejfer AB

Fick en faktura på 897 står sejger…

Fick en faktura på 897 står sejger nyheter men jag har inte fått något från dom mer än en faktura. Jag kommer polisanmäla detta.

9 mai 2025

Hej Carin,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension.

Enligt våra anteckningar har du den 24-12-16 ansökt om att få delta i en tävling via Facebook som vi anordnade. Den 24-12-16 skickade vi ut ett avtals-dokument till dig med information om villkoren för avtalet samt kostnad för prenumerationen efter den kostnadsfria provperioden. Detta signerade du med BankID. Du fick sedan en kopia på avtalet på din mail.

Då vi inte mottagit någon önskan från dig att avbeställa prenumerationen inom avtalad tid har den nu övergått till en tillsvidareprenumeration enligt avtalet som du signerade.

Du har fått inloggningsuppgifter och liknande till den e-postadress som du uppgav för oss när du tecknade tjänsten.

Dålig kundservice

Dålig kundservice

12 mars 2025

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att du tycker vi har dålig kundservice. Om du återkommer till oss så ska vi se vad det är som har hänt.

Mycket bra service

Enkelt att komma i kontakt och snabb lösning!

12 mars 2025

Hej Berit,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Vad kul att du tycker att det var lätt att kontakta oss.