Seminarer.dkAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Var på kursus d. 8.06.25. Hvor det var Rikke Yde Tordrup og Ann Elisabeth Knudsen. Super spændende begge to. Imellem de to fordrage var der frokost, hvor der blev serveret tapas der kunne man hav s... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Veldig bra faglig innhold. Glimrende foredragsholdere. God seminarledelse. Bra bevertning. Jeg skulle ønsket flere benstrekk og litt mer egenaktivitet, samtale med andre, øvelser. Økter på 60-90 min g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget inspirerende og givende sorgkonference Det var en virkelig inspirerende oplevelse med undervisere der formår at formidle på en praksisnær måde selvom emnet kan være tungt. Det mærkes tydelig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt og meget relevant kursus om sjælens muskel Psoas og vores livsnødvendige muskel Diafragma, som hører uløseligt sammen. Teori,viden og praksis blev rulle ud sammen med os, så det blev menin... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'éducation
  2. Cours
  3. Centre de conférence

Écrit par l'entreprise

Vi har i mere end 25 år udviklet praksisnær efteruddannelse, som giver dig viden og redskaber, du nemt kan overføre til din arbejdsvirkelighed. Vi tilbyder både kurser, temadage, uddannelser og digitale forløb, og det hele er lavet i samarbejde med førende fagfolk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

gennemført

var til et seminar om autisme og mentalisering samt har jeg været til et om sanseintegration.
Begge gange har været en hel gennemført god oplevelse, både selve seminaret, underviserne derpå, til mad og snacks i pauserne. de bedste anbefalinger herfra.

9 mai 2023

Hej Helle
Det er jeg helt vildt glad for at høre :-). Tusind tak for den fine anmeldelse - og på glædeligt gensyn en anden gang.
Du må ha' en skøn dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super engageret foredragsholder om…

Super engageret foredragsholder om spiseforstyrrelser og selvskade, og godt struktureret.

26 avril 2023

Hej Anne
Mange tak for din fine anmeldelse! :-)
Det glæder os, at du havde en god oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Inspirerende kursus der varmt kan anbefaledes.

Ud af diagnoserne og ind i livet er et inspirerende kursus, som alle burde tage på der arbejder med mennesker, især systemet burde være mere lydhør for hvad Jonas formidler.

Jonas har et godt menneskesyn, med arrangement, indlevelse kom Jonas med eksempler der var med til at gøre budskabet ganske tydeligt og forståeligt. Han formået at gøre dette kursus interessant, igennem hele dagen og fik formidlet budskabet med stor respekt for emnet.

Er taknemlig for der er mennesker som Johnas med så stor faglighed, er med til at ryste op i et system hvor man burde have en anden indgangsvinkel til mennesker end man mange steder har nu.

Kan varmt anbefalede dette kursus.

Christina

28 février 2023

Hej Christina
Tusind tak for den flotte anmeldelse - det er vi super glade for. Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse :-)

Diagnoser ----

En virkelig velforberedt underviser, engagement og viden hånd i hånd. Belæg for postulater, og gode cases til belysning af relevant materiale.
super aktuel i samfundet's ,- forældres's - pædagogers's- læreres - interesse i at børn, der ikke er som ovenstående forventer,- bør ha' en diagnose!
Som familie konsulent/rådgiver og behandler, er det utroligt vigtigt for mig, at være med på en naturlig tilgang til alle børn og unge, med et 'besvær' der kan mindskes.

1 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Det var for mig total spild af tid og…

Det var for mig total spild af tid og ikke mindst penge. Kursus dit selvheldbredende sind levede overhoved ikke op til deres skriv på kursus. Det var mere deres egne fortælling og få mig en form for selv terapi de lirede af. Oplevede at de bare fandt på noget at snakke om for at få tiden til at gå, og blev så pinlig at vi stoppede 45 min før tid. Ingen struktur og ingen inddragelse af deltager. Den dårligste oplevelse jeg har haft længe , og meget uprofessionelt. Desværre

22 janvier 2023

Hej Majbritt
Mange tak for din feedback. Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over din kedelige oplevelse med kurset.
Vi har gennemgået evalueringerne fra begge afholdelsesdage og kan se, at flertallet har været virkelige glade for det faglige indhold. Det ændrer dog ikke på, at vi tager din oplevelse seriøst, og det skal f.eks. ikke ske, at et kursus stopper før tid. Vi undersøger denne del nærmere og tager din feedback med videre til underviserne.
Du må have en rigtig god dag.
Mads, Seminarer.dk

Stor oplevelse

Seminarer.dk har topprofessionelle undervisere, som er meget velforberedte, og kommer med det sidste nye inden for hver deres område.
Man får så meget ud af det!
Kursuslederne er "på" og er ægte interesserede i at yde det bedste for kursisterne på alle fronter.

18 janvier 2023

Hej Malene
Det er så dejligt at læse. Jeg sørger for, at dine roser kommer videre til vores kursusledere. Mange tak for din anmeldelse - vi glæder os til at se dig igen :-)

Engagerede og dygtige undervisere

Jeg kan kun anbefale en uddannelse ved Seminarer.dk Det er vigtigt, når man i en travl hverdag som pædagog vælger at bruge tid på uddannelse, at det giver mening. Det giver mening, når Seminarer.dk vælger undervisere, som har erfaring med almindelige hverdags udfordringer og når underviserne kan relatere og forstå, hvad vi står i til hverdag, og hvad vi har brug for nye værkstøjer til.

18 janvier 2023

Hej Gitte
Wow, sikke en anmeldelse 💪. Tusind tak! Det betyder alverden og du rammer nerven i det, som vi gerne vil tilbyde vores brugere. Jeg vil dele din flotte anmeldelse med resten af virksomheden. Vi glæder os til at se dig og dine kolleger igen en anden gang.

Sanseintegrationsvejleder uddannelse

Meget relevant indhold og dygtig underviser. Teoretisk viden kombineret med praksisforståelse og eksempler. Case-arbejde fra hverdagen en del af kurset. Understøttelse af forløb med kursusleder fra seminarer.dk. Lydhørhed ift. kommentarer og ønsker fra deltagerne.

15 janvier 2023

Hej Anne
Tak for din positive feedback! :-) Det glæder os at høre, at indholdet var relevant for dig og at underviseren levede op til forventningerne.
Vi håber at se dig og dine kolleger igen en anden gang.

Deltog i arrangementet

Deltog i arrangementet: Kan vi undvære lederne?

Havde en "ud af hjernen oplevelse" med to stjerne oplæg efterfulgt af to mega interessante cases, det hele styret på højt niveau og koblet på adskillige gruppe diskussioner. Sådan skal det gøres!

16 janvier 2023

Hej Anders
Det gør os helt vildt glade at høre! :-) . Jeg sørger for at dele din begejstring med projektledere og undervisere. Og tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.
Vi glæder os til at byde dig og dine kolleger velkommen en anden gang.

Spændene

Spændene, vedrørende og “nem at gå til” metode til at skabe ro. Nærværende, dygtig og underholdende underviser.

13 décembre 2022

Réponse de Seminarer.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Heidi :-). Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.
Rigtig dejlig dag til dig

Helt igennem fantastik oplevelse

Helt igennem fantastik oplevelse. Masser af læring og godt ophold.

6 décembre 2022

Réponse de Seminarer.dk

Det glæder os at høre, Anja. På glædeligt gensyn i fremtiden :-)

Super inspirerende foredragsholder

Super inspirerende foredragsholder, der var god til at indgå dialog med deltagerne og alligevel holde en tydelig rød tråd i et omfattende og spændende emne.

4 décembre 2022

Hej Hanne
Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner :-). Det glæder os, at du havde en god oplevelse. Vi ses forhåbentlig igen

Noté 5 sur 5 étoiles

Fagligt velfunderet og stærkt leveret!

I mandags deltog jeg på seminaret "Undgå udbrændthed i arbejdet med psykisk belastede borgere" afholdt i Comwell Roskildes skønne rammer - et seminar som for mig bød på et helt andet setup, andet indhold og anden tilgang end forventet - og kun til det bedre!

Veksling og link mellem psykologi, filosofi, evolutionsteori og kvantefysik krydret med referencer til egne, levede, relevante erfaringer humoristisk leveret og med fokus på læring i praksis undervejs var formidling og faglighed helt i top!

Jeg gik bestemt rigere derfra med praktiske redskaber i bagagen, indsigt og forståelse i hvordan jeg bedst passer på mig selv og (kan) skaber/vedligeholder/sikre psykisk bæredygtighed/balance både i mit faglige virke som i privat regi!

Fagligt velfunderet og stærkt leveret - relevant for alle uanset profession og status!

27 novembre 2022

Hej Sarah
Wow, sikke en flot anmeldelse! Tusind tak for de flotte ord - og tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot :-). Det betyder alt, at vores kursister er glade og tilfredse.
Du må have en dejlig 1. december.

Rigtig godt kursus

Det var et meget inspirerende kursus og kombination af praksis og teori var virkelig fint afstemt :-).

14 novembre 2022

Hej Astrid

Skønt at høre, at du har haft en god oplevelse på et af vores kurser, og at teori og praksis var godt afstemt. Tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse her :)
Vi håber at kunne byde dig velkommen på et arrangement igen i fremtiden.

Super dygtig undervisere

Super dygtig undervisere, som virkeligt selv brændte for området og som formodet at gøre indholdet rigtigt spændende.

2 novembre 2022

Hej Mette

Hvor er det dejligt at høre, at du både var glad for underviserne og det faglige indhold :)
Mange tak for at tage dig tid til at fortælle om din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig og professionel formidling og et…

Dygtig og professionel formidling og et højt fagligt niveau

2 novembre 2022

Hej LBR

Mange tak for de pæne ord - skønt, at du havde en god oplevelse :)

Husk lige iltmasken

Det var en rigtig spændende dag med masser af ny viden, vidensdeling fra mange forskellige vinkler og områder samt en meget engageret instruktør/formidler.

24 octobre 2022

Hej Line

Mange tak for din anmeldelse :)
Så dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med kurset "Husk lige iltmasken" og kunne tage ny viden med hjem derfra.
Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hav en rigtig god dag

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus