Var på kursus d. 8.06.25. Hvor det var Rikke Yde Tordrup og Ann Elisabeth Knudsen. Super spændende begge to. Imellem de to fordrage var der frokost, hvor der blev serveret tapas der kunne man hav s... Voir plus
Lisez les avis des autres
Veldig bra faglig innhold. Glimrende foredragsholdere. God seminarledelse. Bra bevertning. Jeg skulle ønsket flere benstrekk og litt mer egenaktivitet, samtale med andre, øvelser. Økter på 60-90 min g... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meget inspirerende og givende sorgkonference Det var en virkelig inspirerende oplevelse med undervisere der formår at formidle på en praksisnær måde selvom emnet kan være tungt. Det mærkes tydelig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super godt og meget relevant kursus om sjælens muskel Psoas og vores livsnødvendige muskel Diafragma, som hører uløseligt sammen. Teori,viden og praksis blev rulle ud sammen med os, så det blev menin... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi har i mere end 25 år udviklet praksisnær efteruddannelse, som giver dig viden og redskaber, du nemt kan overføre til din arbejdsvirkelighed. Vi tilbyder både kurser, temadage, uddannelser og digitale forløb, og det hele er lavet i samarbejde med førende fagfolk.
Coordonnées de contact
Rytterkasernen 21, 5000, Odense, Danemark
- seminarer@seminarer.dk
- seminarer.dk
Aucune trace de demande d’avis
gennemført
var til et seminar om autisme og mentalisering samt har jeg været til et om sanseintegration.
Begge gange har været en hel gennemført god oplevelse, både selve seminaret, underviserne derpå, til mad og snacks i pauserne. de bedste anbefalinger herfra.

Réponse de Seminarer.dk
Super engageret foredragsholder om…
Super engageret foredragsholder om spiseforstyrrelser og selvskade, og godt struktureret.

En virkelig brugbar dag
En virkelig brugbar dag, og meget professionel fra start til slut.
Inspirerende kursus der varmt kan anbefaledes.
Ud af diagnoserne og ind i livet er et inspirerende kursus, som alle burde tage på der arbejder med mennesker, især systemet burde være mere lydhør for hvad Jonas formidler.
Jonas har et godt menneskesyn, med arrangement, indlevelse kom Jonas med eksempler der var med til at gøre budskabet ganske tydeligt og forståeligt. Han formået at gøre dette kursus interessant, igennem hele dagen og fik formidlet budskabet med stor respekt for emnet.
Er taknemlig for der er mennesker som Johnas med så stor faglighed, er med til at ryste op i et system hvor man burde have en anden indgangsvinkel til mennesker end man mange steder har nu.
Kan varmt anbefalede dette kursus.
Christina

Diagnoser ----
En virkelig velforberedt underviser, engagement og viden hånd i hånd. Belæg for postulater, og gode cases til belysning af relevant materiale.
super aktuel i samfundet's ,- forældres's - pædagogers's- læreres - interesse i at børn, der ikke er som ovenstående forventer,- bør ha' en diagnose!
Som familie konsulent/rådgiver og behandler, er det utroligt vigtigt for mig, at være med på en naturlig tilgang til alle børn og unge, med et 'besvær' der kan mindskes.
Det var for mig total spild af tid og…
Det var for mig total spild af tid og ikke mindst penge. Kursus dit selvheldbredende sind levede overhoved ikke op til deres skriv på kursus. Det var mere deres egne fortælling og få mig en form for selv terapi de lirede af. Oplevede at de bare fandt på noget at snakke om for at få tiden til at gå, og blev så pinlig at vi stoppede 45 min før tid. Ingen struktur og ingen inddragelse af deltager. Den dårligste oplevelse jeg har haft længe , og meget uprofessionelt. Desværre

Stor oplevelse
Seminarer.dk har topprofessionelle undervisere, som er meget velforberedte, og kommer med det sidste nye inden for hver deres område.
Man får så meget ud af det!
Kursuslederne er "på" og er ægte interesserede i at yde det bedste for kursisterne på alle fronter.

Engagerede og dygtige undervisere
Jeg kan kun anbefale en uddannelse ved Seminarer.dk Det er vigtigt, når man i en travl hverdag som pædagog vælger at bruge tid på uddannelse, at det giver mening. Det giver mening, når Seminarer.dk vælger undervisere, som har erfaring med almindelige hverdags udfordringer og når underviserne kan relatere og forstå, hvad vi står i til hverdag, og hvad vi har brug for nye værkstøjer til.

Sanseintegrationsvejleder uddannelse
Meget relevant indhold og dygtig underviser. Teoretisk viden kombineret med praksisforståelse og eksempler. Case-arbejde fra hverdagen en del af kurset. Understøttelse af forløb med kursusleder fra seminarer.dk. Lydhørhed ift. kommentarer og ønsker fra deltagerne.

Deltog i arrangementet
Deltog i arrangementet: Kan vi undvære lederne?
Havde en "ud af hjernen oplevelse" med to stjerne oplæg efterfulgt af to mega interessante cases, det hele styret på højt niveau og koblet på adskillige gruppe diskussioner. Sådan skal det gøres!

Spændene
Spændene, vedrørende og “nem at gå til” metode til at skabe ro. Nærværende, dygtig og underholdende underviser.

Helt igennem fantastik oplevelse
Helt igennem fantastik oplevelse. Masser af læring og godt ophold.

Super inspirerende foredragsholder
Super inspirerende foredragsholder, der var god til at indgå dialog med deltagerne og alligevel holde en tydelig rød tråd i et omfattende og spændende emne.

Réponse de Seminarer.dk
Fagligt velfunderet og stærkt leveret!
I mandags deltog jeg på seminaret "Undgå udbrændthed i arbejdet med psykisk belastede borgere" afholdt i Comwell Roskildes skønne rammer - et seminar som for mig bød på et helt andet setup, andet indhold og anden tilgang end forventet - og kun til det bedre!
Veksling og link mellem psykologi, filosofi, evolutionsteori og kvantefysik krydret med referencer til egne, levede, relevante erfaringer humoristisk leveret og med fokus på læring i praksis undervejs var formidling og faglighed helt i top!
Jeg gik bestemt rigere derfra med praktiske redskaber i bagagen, indsigt og forståelse i hvordan jeg bedst passer på mig selv og (kan) skaber/vedligeholder/sikre psykisk bæredygtighed/balance både i mit faglige virke som i privat regi!
Fagligt velfunderet og stærkt leveret - relevant for alle uanset profession og status!

Rigtig godt kursus
Det var et meget inspirerende kursus og kombination af praksis og teori var virkelig fint afstemt :-).

Super dygtig undervisere
Super dygtig undervisere, som virkeligt selv brændte for området og som formodet at gøre indholdet rigtigt spændende.

Réponse de Seminarer.dk
Dygtig og professionel formidling og et…
Dygtig og professionel formidling og et højt fagligt niveau

Husk lige iltmasken
Det var en rigtig spændende dag med masser af ny viden, vidensdeling fra mange forskellige vinkler og områder samt en meget engageret instruktør/formidler.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.