Seminarer.dkAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Var på kursus d. 8.06.25. Hvor det var Rikke Yde Tordrup og Ann Elisabeth Knudsen. Super spændende begge to. Imellem de to fordrage var der frokost, hvor der blev serveret tapas der kunne man hav s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget inspirerende og givende sorgkonference Det var en virkelig inspirerende oplevelse med undervisere der formår at formidle på en praksisnær måde selvom emnet kan være tungt. Det mærkes tydelig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt og meget relevant kursus om sjælens muskel Psoas og vores livsnødvendige muskel Diafragma, som hører uløseligt sammen. Teori,viden og praksis blev rulle ud sammen med os, så det blev menin... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'éducation
  2. Cours
  3. Centre de conférence

Écrit par l'entreprise

Vi har i mere end 25 år udviklet praksisnær efteruddannelse, som giver dig viden og redskaber, du nemt kan overføre til din arbejdsvirkelighed. Vi tilbyder både kurser, temadage, uddannelser og digitale forløb, og det hele er lavet i samarbejde med førende fagfolk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Selvregulering

Godt kursus med fokus på praksisaspektet.
Meget dygtigt formidlet og meget velorganiseret.

28 octobre 2022

Hej Dorte

Mange tak for din anmeldelse af kurset "Styrk børns selvregulering".
Skønt at høre, at du havde en god oplevelse!

Vi håber at se dig på et andet arrangement i fremtiden :)

Hav en rigtig god dag

Mvh. Nana/Seminarer.dk

BeCool

BeCool.
Meget interessant kursus.
Veltilrettelagt, varierende og vigtig viden.

12 octobre 2022

Hej Anja
Mange tak for den fine anmeldelse :) Den sætter vi pris på, og vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse med BeCool.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Hav en rigtig god dag :)

Mvh. Nana, Seminarer.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kursus i "Kognitiv…

Var på fantastisk kursus i "Kognitiv terapi og metode" med Anne Dorthe Hasholt.
Kan anbefales af alle, der arbejder med mennesker, og giver også rigtig meget personlig udvikling.
Anne Dorthe er super inspirerende og dygtig, og alt det tekniske og praktiske har fungeret godt.

30 août 2022

Hej Lisbeth
Mange tak for den fine anmeldelse. Det gør os altid så glade, når vores kursister kan meningen i vores arrangementer :-)
Med ønsket om en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er noget af det bedste uddannelse…

Det er noget af det bedste uddannelse jeg har taget og det er meget.
Min vurdering er at alle ledere burde deltage, det er så meget noget andet og virkelig personlig træning som ikke er på diplom og master.

13 juin 2022

Hej Merethe
Tusind tak for den flotte anmeldelse :-). Det må næsten være vores Neuroaffektiv Lederuddannelse, som du har deltaget på. Det er virkelig flotte ord, som jeg nok skal sørge for kommer videre. Vi håber, at kunne byde dig velkommen en anden gang igen.
Du må ha' en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

De seneste 2 dage har jeg været på…

De seneste 2 dage har jeg været på kursus i Flyt fokus fra angsten med den metakognitive tilgang gennem Seminarier.dk Og har tilegnet mig viden om den metakognitive tilgang, hvad består den af, og hvilken effekt kan jeg opnå ved at benytte metoden?
Jeg fået indsigt i hvorfor den metakognitive metode viser gode resultater i behandlingen af angst, herunder social angst og generaliseret angst. Jeg er blevet introduceret til begrebet CAS (kognitiv opmærksomhedssyndrom) og hvordan jeg nedbryder borgeres mur af CAS.
Derudover har jeg fået indsigt i hvad, metakognitioner er, herunder de negative og de positive metakognitioner, og hvordan jeg aktivt arbejder med dem. Jeg er blevet introduceret for redskaber til, hvordan jeg hjælper mine borgere bedst muligt gennem den metakognitive tilgang.

Lene Burlan Sørensen leverede undervisningen i øjenhøjde, med nærvær, et højt letforståeligt fagligt niveau og humor.

Tror at det er det bedste og morsommeste kursus jeg til dato har deltaget i og glæder mig til at åbne min nye værktøjskasse og implementere det i mit daglige arbejde hvor det giver mening. Kan varmt anbefales!

3 juin 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Bra og inspirerende foredrag

Bra og inspirerende foredrag. litt for mye 'kluss' med mentimeter bruk' og litt for delajerte inn i forskningen etter lunsj. Veldig relevant og praktisk tilnærming av Chrisitan Østed til slutt.

29 avril 2022

Fagligt højt niveau, gode faglige forstyrrelser - god formidling -

Fagligt højt niveau og godt formidlet. God facilitering af seminaret af dagens moderator. Stoffets kompleksitet blev anskueliggjort gennem både oplæg og samtaler på scenen, hvor praksis mødet teori. Jeg gik beriget derfra med perspektiver og stof til eftertanke ift min praksis som pædagogisk konsulent, som skal være med til at understøtte og implementere dette mindset og viden i organisationen - i mit samarbejde med ledere og medarbejdere.
Jeg kunne have ønsket at tempoet i Amy Edmonsons oplæg kunne trækkes lidt ud. Et oplæg på et fint forståeligt amerikansk, men når det ikke er ens modersmål kræver det en anden tankevirksomhed som er påvirket af tempo. Så lidt flere tænkepauser undervejs.

29 avril 2022

Hej Britta
Mange tak for din flotte anmeldelse :-). Det glæder os, at det meste gik op i en højere enhed, og at du gik beriget derfra. Når der sidder et sted mellem 300 og 500 mennesker med forskellig faglig baggrund kan det være tricky at ramme det rigtige tempo. Men jeg forstår godt din anke, når indholdet er på et andet sprog.
Vi håber at kunne byde dig velkommen igen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Psykologisk tryghed

Christian Ørsteds præsentation trænger til fornyelse.
Læs Amy Edmonsons bog og spar seminaret.

28 avril 2022

Hej Carsten
Tak for din ærlige anmeldelse. Vi tager din feedback med videre til Christian Ørsted, når vi evaluerer med ham. Vi er naturligvis kede af, at du kun havde en middel oplevelse af vores masterclass. Vi håber stadig, at se dig igen en anden gang :-)
Du må ha' en dejlig dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt for meget salg og tyndt fagligt indhold

Masterclass ved Amy C. Edmondson og Christian Ørsted i psykologisk tryghed
Jeg deltog i dette arrangement den 26. april 2022. Det faglige indhold var desværre al for tyndt:
- det var godt at høre Amy Edmondson, men har man som jeg læst bogen, var der ikke særlig meget nyt
- Christian Ørsted beskriver sig som landets førende ekspert i psykologisk tryghed, og han lovede at præsentere sine konkrete erfaringer fra en række af de virksomheder, hvor han har været rådgiver. Der var dog stort set intet konkret udover et måleredskab baseret på Amys 7 udsagn om temaet. Det var meget skuffende, at han ikke bød på mere.
- Der var gennem hele dagen et massivt fokus på reklame for bøger og Christian Ørsteds rådgivningsvirksomhed. Det var bare ikke i orden - havde jo ikke købt adgang for at blive mødt med det.
- Hele formen var old school med lange indlæg og meget lidt dialog. Når man ydermere sidder på stole med utrolig lidt benplads, bliver det en meget lang dag. Alt i alt utrolig dårligt grundlag for læring.

27 avril 2022

Hej Morten
Tak for din deltagelse og tak for din anmeldelse.
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og din feedback har allerede været en del af vores interne evaluering af masterclassen.
Der er primært kommet flotte evalueringer ind af masterclassen, men vi tager uden tvivl din feedback med videre i vores arbejde med fremtidige arrangementer. Vi er bl.a. særligt opmærksomme på at begrænse undervisernes markedsføring af øvrig forretning, mens de leverer en ydelse for os, som vores deltagere har betalt for. Ligeledes italesætter vi altid – og det vil vi fortsat gøre – at undervisning skal være mere end bare genfortælling (det mener jeg dog ikke var tilfældet her, da der bl.a. er kommet meget nyt til ift. delen om fejl og fejlkultur).
Endnu en gang tak, fordi du har taget dig tid til at give feedback.
PS. Jeg overværede kun selv arrangementet i Herning.
Mange hilsner
Nicky Strandstoft, Adm. Direktør og Ejer

Glimrende foredragsholdere

Veldig bra faglig innhold. Glimrende foredragsholdere. God seminarledelse. Bra bevertning. Jeg skulle ønsket flere benstrekk og litt mer egenaktivitet, samtale med andre, øvelser. Økter på 60-90 min gjør at jeg må koble ut fokus innimellom og mister da noe av innholdet, dessverre. Alt i alt veldig glad for at jeg valgte å delta:-)

26 avril 2022

Hej Lena
Tusind tak for din anmeldelse - det sætter vi rigtig meget pris på. Du er ikke den første, som har nævnt benplads, så det tager vi helt sikkert med videre i vores evaluering med hotellet.
Vi håber at kunne afholde flere arrangementer i Norge i fremtiden. Måske vi ses igen :-)
Du må ha' en rigtig god dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage…

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på Seminarers uddannelse i Naturterapi på Kongebrogaarden i Middelfart. Kæmpe game changer og klart den bedste uddannelse, jeg nogensinde har deltaget på. Utrolig kompetente og engagerede undervisere, der virkelig brændte for deres fag, og for at klæde os så godt på som muligt. Skønt sted og konge forplejning. Alt klappede bare, og vores seminarleder Anette, havde med smil og godt humør styr på alle detaljer, så vi bare skulle koncentrere os om at lære. Mega fedt, og mega fede kurser, som Seminarer også udbyder - jeg kommer klart igen. TAK <3

25 avril 2022

Hej Lene
Wow. Vi er blæst bagover af dine flotte anmeldelse. Det gør os så glade, når vi hører fra vores kursister - og det gør os endnu gladere når tilbagemeldingen er så positiv som din. Jeg har delt din feedback med resten af virksomheden, og naturligvis også med Anette.
Mange tak for de flotte ord. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang :-)
Vh Mads
Marketingkoordinator, Seminarer.dk

Godt og relevant kursus

Godt og relevant kursus
Kunne gå direkte hjem og sætte igang
Tusind tak for god dag

9 avril 2022

Hej Trine
Fantastisk at høre :-)
Selv tak - og mange tak for din fine anmeldelse. På glædeligt gensyn en anden gang.

Godt og konstruktivt forløb

Godt og konstruktivt forløb. Gode informative diskussioner. Informativt med "hands on" gav et godt helhedsindtryk.

6 avril 2022

Hej Lone
Det er vi rigtig glade for at høre. Mange tak for anmeldelsen. Du må ha' en fantastisk dag og på glædeligt gensyn næste gang :-)

En fantastisk uddannelse

En fantastisk uddannelse, en fantastisk dygtig underviser, hvor ens bevidsthed og udvikling højnes, og danner mening på en helt ny måde.
Uddannelsen giver viden, metoder og træner færdigheder, så man er i stand til at kunne anvende uddannelsen, når man er færdig.

22 mars 2022

Hej Helle
Vi er superglade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os :-)
Mange tak fordi du ville dele din oplevelse her på Trustpilot. På glædeligt gensyn i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har deltaget i flere af Seminarer’s…

Jeg har deltaget i flere af Seminarer’s kurser og det er en rigtig god oplevelse hvergang. Godt fagligt indhold- masser af spændende kurser lækker forplejning og god kommunikation fra seminarer’s personale. Der har været styr på alle de ydre rammer hvergang
Jeg vender helt sikkert tilbage

3 mars 2022

Hej Maria
Tusind tak for din flotte anmeldelse :-). Det gør os så glad, at læse disse tilbagemeldinger. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot, så andre kan læse om dine positive oplevelser med os.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på endnu flere arrangementer i fremtiden.
Du må ha' en dejlig dag :-)

Inspirerende og tankevækkende

Dejlig konkret, nærværende og menneskeligt foredrag og med gode pauser som er ligeså nyttige med udviklende snak.
Maden smagte dejligt, men der var for lidt og det var lidt "tyndt"

31 janvier 2022

Hej Mette
Tak for din flotte anmeldelse :-)
Jeg er glad for at høre, at der var en tydelig overvægt at positive oplevelser på dagen. Vi evaluerer løbende med vores hotelsamarbejdspartnere, hvor madoplevelsen naturligvis også indgår. Hvis du har tid/lyst, så må du meget gerne sende mig en mail på mads@seminarer.dk med en uddybelse af hvad du synes der manglede. Så vil jeg nemlig tage det med videre.
Du må ha' en dejlig dag

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus