Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Lätt att beställa. Trevligt mottagande. Bokade hemleverns och betalat för den, men ändock lämnas försändelsen på ett utlämningsställe! Antar stt det är DHL som gör som dom vill och tycker. Utgår att u... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi ser en lille lille lille fejl på stolen par dage efter vi har modtaget den. Jeg sms’er til vedkommende der har leveret den, og indenfor en halv time har han arrangeret at vi får ny stol den førstk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har netop modtaget leopard letvægts rollator str small til min svigermor som er ca 150 cm høj. Den lever 100% op til det lovede - god kvalitet og let at klappe ud og justere i højden. Løs bakke er s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Indkøbsvognen Andersen royal hydro kører fantastisk let og godt, selv med mange kilo vægt. Takket være kuglelejerne i hjulene og den lette konstruktion. Tak til Senior24 for god service og en rigtig g... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'équipement de mobilité

Écrit par l'entreprise

Her på Senior24.dk finder du et udvalg af kvalitets produkter og hjælpemidler, som giver dig øget sikkerhed, mobilitet og tryghed, når du færdes udenfor og i dit eget hjem. Vi er autoriseret forhandler af alle produkter og er altid klar til at rådgive dig på telefon eller mail.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Alt fungerede

Alt fungerede - ingen problemer :-)

28 juillet 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at alt fungerede som det skal.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rollator med luftgummihjul svarede til…

Rollator med luftgummihjul svarede til mine forventninger, og den blev leveret på 24 timer 😃

29 juillet 2025

Hej Arne,

Mange tak for de flotte ord og den fine anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at din rollator kom hurtigt frem til dig😊

Godt udvalg

Godt udvalg, hurtig og præcis levering

28 juillet 2025

Hej Marianne,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Den er vi glade for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en stor rampe

Jeg bestilte en stor rampe. Den kom hurtigt og i perfekt stand og den virker som den skal!

27 juillet 2025

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var nemt at bestille og jeg kunne…

Det var nemt at bestille og jeg kunne følge leveringen hele vejen!

11 juillet 2025

Hej Ingrid,

Mange tak for den fine anmeldelse af vores webshop. Den er vi meget glade for.

Godt tilfreds

Der var hurtig levering og jeg er godt tilfreds. 😊

Hej Jeannie,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at dine varer kom hurtigt frem.

Hej Verner,

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores webshop. Den er vi meget glade for😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og præcis levering.

Hurtig og præcis levering.
Varen leveret som bestilt...

5 juillet 2025

Hej,

Tak for din flotte anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem.

Noté 1 sur 5 étoiles

Leveringen da vi ikke hørte dørklokken…

Leveringen da vi ikke hørte dørklokken leverede gls det til en forretning langt fra vores adresse så vi måtte tage taxa for at hente den store pakke. Produktet lever dog fuldt ud op til vores forventning.

3 juillet 2025

Hej Ann,

Tak for din anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at produktet lever op til jeres forventninger.

Jeg er dog ked af at læse, at I har haft problemer med leveringen af jeres pakke. Det er bestemt ikke meningen, at det skal være så bøvlet.

Jeg har været i kontakt med vores kundeservice, og vi kan ikke umiddelbart se, at I har kontaktet os omkring udfordringerne med leveringen af pakken? Hvis I en anden gang oplever udfordringer med levering af en pakke fra os, må I meget gerne kontakte os. Vi har nemlig mulighed for at bede GLS om at køre ud med pakken igen, så I ikke havde været nødt til at hente pakken i en taxa.

Endnu engang vil jeg gerne undskylde de udfordringer I har haft med leveringen af pakken fra os – det er bestemt ikke meningen.

Hvis I har spørgsmål er i meget velkommen til at kontakte os på info@senior24.dk, så er vi klar til at hjælpe jer.

Jeppe, Senior24.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en rolator som jeg er utrolig…

Jeg fik en rolator som jeg er utrolig glad for køre meget let og er handy ,
Løser mit problem. Kan anbefales.

25 juin 2025

Hej Asbjørn,

Mange tak for din anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med din nye rollator😊

Nemt at bestille

Nem at bestille og få leveret.
Overskuelig hjemmeside.

29 juin 2025

Hej Dorthe,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi glade for😊

Positiv oplevelse at handle hos Senior24

Dejligt nemt at bestille. God beskrivelse af varen. Hurtig svar fra kundeservice og et 10-tal for leveringstid

Hej Mogens,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Den er vi glade for😊

Perfekt og hurtig handel

God hjemmeside, nemt at bestille, hurtig levering

Hej Heidi,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition.
Men sendt til den forkerte pakkeshop.

27 juin 2025

Hej K.B.,

Tak for din anmeldelse af vores webshop.

Jeg er ked af at læse, at dine varer kom til den forkerte pakkeshop. Men jeg håber, at det alligevel var muligt for dig at hente pakken? Ellers må du meget gerne kontakte vores kundeservice på info@senior24.dk, så finder vi en løsning.

Ombytning af rampe

Ombytning af rampe
Nem retur forsendelse, hurtig tilbagemelding og tilbagebetaling af penge. Fin service.

25 juin 2025

Hej Gitte,

Mange tak for din anmeldelse af vores webshop😊.

Jeg er glad for at læse, at det gik nemt med at få returneret din vare.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var som det skulle være ..

Det var som det skulle være ..

5 juin 2025

Hej Martin,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Og et godt tilbud modtaget

1 juin 2025

Hej Bente,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Den er vi meget glade for😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus