Jeg har haft min bil på værksted hos Silkeborg Bilcentrum et par gange, og hver gang har oplevelsen været rigtig god. Servicen er professionel og imødekommende, og man føler sig godt informeret under... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kom til Bilcentrum for at få ny tandrem i vores Ford Fiesta 1,0 ecoboost torsdag morgen,fik en fantastisk modtagelse trods 3 mekanikere meldte sig syge fra morgenstunden.Vi blev serviceret med kaffe... Voir plus
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Bilcentrum Silkeborg, hvor jeg fik skiftet tandrem på min Ford 1.0 EcoBoost. Fra start til slut var der god kommunikation, og de virkede meget kompetente –... Voir plus
Jeg kan varmt anbefalde Silkeborg Bilcentrum. Har netop nu haft min nye brugte bil i lidt over en uge og er fuldt ud tilfreds med den. Der har ikke været en finger at sætte på den og det kør... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Stagehøjvej 6, 8600, Silkeborg, Danemark
- mi@silkeborgbilcentrum.dk
- silkeborgbilcentrum.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det var salg med hjerte
Fantastisk handel hos Henrik. Han var i den grad vejledende i mit køb af min drømmebil. Ikke et eneste sekund var jeg i tvivl om serviceniveauet i forretningen🙏
Yderst reel og imødekommende
Hurtigt svar på henvendelse. Morten er yderst reel og imødekommende. Vi købte en brugt bil, der skulle have lavet nogle ekstra ting inden overdragelsen. Rigtig god service og er værd at køre fra Sjælland, for at få en god handel.
5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super handel, ærlig og reel sælger, svaret ærlig på mine spørgsmål
Vender helt sikkert retur når det engang skal købes bil igen. Kører gerne efter god service, bil til en skarp pris og ingen bøvl tak for super god handel
Dejligt sted!
Vi besøgte Bilcentrum i forbindelse med værdisætning af bil. Her blev vi mødt af den sødeste lille hund, og et bredt smil fra Morten.
Han hjalp os uden problemer med at få sat værdi på vores bil, mens han svarede på alle vores spørgsmål.
Her kan i roligt tage hen, velvidende om at I bliver behandlet godt.
God service og venlige forhandlere.
Super god service!
Vi har lige købt en brugt bil hos Silkeborg Bilcentrum og vil klart anbefale stedet til andre. Der var et par småting ved bilen som vi gerne ville have fikset, og da de ikke selv kunne klare det foreslog de at vi tog bilen til et BMW autoværksted og betalte for at vi fik det fikset. Alt i alt super god service!
Rigtig god oplevelse
Vi købte en Ford Focus og har kun oplevet en rigtig god service. Morten kom med en masse gode råd i forhold til hvilken bil vi skulle vælge. Vi kommer gerne igen en anden gang og handler bil hos Silkeborg Bilcentrum.
Super fin service
Har fået lavet et par reparationer på bilen her. Super fin service!
mig og min kone manglet ny bil og var…
mig og min kone manglet ny bil og var lidt presset på dig vi fik en fin snak med dem og de beskrev bilen for os og vi følte vi kunne stole på den sælger som vi hade snakken med. vi var meget positive over og få bilen tros vi ikke har købt bil på den måde før .. det skal de ha 5 stjerner for service var i top klasse så mange tak for god behandling :) mvh monica og christian
Fantastisk service og behandling
Købte en brugt BMW 120i, var lidt små problemer i starten men alt blev lavet og udbedret. altid god service og behandling. Køber gerne min næste bil der igen. 5 stjerner her fra.
Ansvarlig og yderst hjælpsom
Købte en bil af den tidligere ejer af forretningen hvor jeg mange år senere opdager at der stadig er pant i. Forsøger selv at få det fjernet, men kan ikke trænge igennem til banken. Kontakter så Morten, som i princippet intet har med sagen at gøre, da fejlen er sket før hans tid. Et par uger senere er pantet slettet. Fantastisk service og meget ansvarsfuld optræden. Der handler jeg gerne igen :)
Super oplevelse
Rigtig god og behagelig service ved bilkøb. Hurtig og professionel betjening. Alle aftaler overholdt
Største anbefaling herfra!!
Stor anbefaling
Kan kun anbefale bilcentrum. Vi fik en god, venlig og reel hjælp til køb af brugt bil.
Der var ingen problemer med efterfølgende at få repareret bilen kvit og frit inden for garantien. Stor ros!
I have bought a used car from them
I have bought a used car from them. The buying process was quite quick and simple. The people working there are professional any very polite. The information provided was clear and helpful. I am recommending this store.
Super god service.
Super god service.
Kan kun varmt anbefale Silkeborg bilcentrum herfra
Største anbefaling herfra!
Største anbefaling herfra! Venlighed og super service hele vejen igennem. Kan kun anbefale og besøge butikken hvis der skal handles ny bil, for vores vedkommende var det helt klart de 2 timers kørsel værd,
Meget fin og reel behandling ved køb af…
Meget fin og reel behandling ved køb af brugt bil, også i forbindelse med noget, som efterfølgende skulle repareres inden for garantien. Styr på tingene og tilbud om lånebil, mens vores blev repareret. Vi vil bestemt gerne handle her igen!
Troværdig og hjælpsom
Troværdig, ærlig og meget hjælpsom. Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Morten Iversen, som med sin ærlige og troværdige tilgang har været en stor hjælp ved køb og salg af bil.
Har lige handlet bil dernede
Har lige handlet bil dernede, og det var en rigtig god oplevelse. Aftaler overholdt og god service👍🏼
Har lige købt brugt bil og jeg er meget tilfreds med bilen og servicen er helt i top. Der er et par fejl på bilen som bliver udbedret. Så til sælger Thomas tak for den super gode service.
Har lige købt brugt bil og jeg er meget tilfreds med bilen og servicen er helt i top. Der er et par fejl på bilen som bliver udbedret. Så til sælger Thomas tak for den gode service.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.