Det kan vara knepigt att hitta rätt företag när man köper på internet ibland. Skäggprodukter överraskade mig väldigt positivt genom snabb leverans. Jag köpte en produkt i travel size, den var slut och... Voir plus

1. Magasin de produits de beauté

Välkommen till Skäggprodukter! Upptäck vårt breda utbud av premium skäggprodukter för enastående skäggvård. Vårt sortiment inkluderar skäggoljor och andra högkvalitativa produkter som är noggrant utvalda för att hjälpa dig uppnå ett välskött och friskt skägg. Med beprövade resultat och exceptionella ingredienser är våra skäggprodukter det perfekta valet för moderna män som vill vårda sitt skägg på bästa möjliga sätt. Ta din skäggvård till nästa nivå med våra skäggprodukter av högsta kvalitet.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

35 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Oseriöst företag

Verkar vara en någorlunda legitim sida men något oseriösa. Beställde bland annat en skäggborste från märket Mr Bear som ska vara vildsvinsborst. Fick hem ett helt annat märke som det knappt går att hitta något om på nätet och finns ej på deras hemsida. Rätt oseriöst att skicka en annan produkt och inte informera alls om det. Mailat om det men inget svar alls från företaget. Skicka påminnelse om att recensera produkterna man köpt är dem dock duktiga på.

3 février 2026

Varning, oseriös sida

Varning, oseriös sida! Lovade 1-3 dagars leverans, det tog 16 dagar utan meddelande eller förklaring. Produkten skulle komma med en stylingkräm, den skickades inte alls med. Har behövt maila flera gånger. Inte värt

23 décembre 2025

Oseriös sida

Oseriös sida. Man lägger beställningar där de lovar 1-3 dagars leveranstid. De skickar inte produkterna förrän man mailar dem varför dem inte skickat produkterna än.

1 décembre 2025
Avis spontané

Fick vänta på varan lite extra

Fick vänta på varan lite extra, men Sacha löste det snabbt, Då varan är en julklapp ,så vet jag inte dess kvalite, men personen som ska få den har köpt varor tidigare och mkt nöjd, litar på hans omdöme.fri frakt, pos. vänligt bemötande.

11 décembre 2025

Estafa

Es una estafa , todavía estoy y esperando mi pedido, le he tratado de contactar y no me responder, lo más probable que los bueno comentarios que tenga sean falsos, cuidado es una estafa

5 décembre 2025
Avis spontané

Bra produkter till bra priser

Bra produkter till bra priser.
Snabb leveranstid, postnords hantering var tyvärr inte den bästa, men jag fick ett snabbt bra svar av Sascha på kundtjänst som löste mitt problem galant utan några frågetecken!
Rekommenderas😄
Otroligt nöjd!

7 novembre 2025

Utmärkt service

Utmärkt service! Leveransen kom som lovat och snabbt svar på frågor via mail. Jag är mycket nöjd med Skäggprodukter.

31 octobre 2025
Avis spontané

Har beställt från Skäggprodukter en…

Har beställt från Skäggprodukter en period nu, väldigt nöjd med produkterna jag har fått hittills. Har det jag beställt inte funnits, har dom kunnat kompensera på nåt sätt. Bra service och svarar alltid på mail om man har frågor i bra tid. En väldigt nöjd kund.

29 octobre 2025

Toppenservice

Bra priser, snabb och välpaketerad leverans. Snabb återkoppling med bra och personligt bemötande på kundtjänst. Toppenservice. Allt gott.

26 octobre 2025
Avis spontané

Jag har testat många olika schampon…

Jag har testat många olika schampon genom åren, men det här är första gången jag känner att ett schampo verkligen är gjort för män på riktigt. Doften är maskulin utan att bli överdriven, fräsch men ändå diskret så den inte tar över. Snabb leverans också!

24 septembre 2025

7 dagars lev tid

Höll inte lev.tid men efter 2 mail löste sig problemet med hjälp av supporten och paketet hitta fram.

11 juillet 2025

Bästa tänkbara service

Jag vill bara börja med att säga vilken grym service jag fick! Har nog aldrig blivit bemött på detta sätt som jag blev av dem. Jag beställde 2 produkter fick hem en av dessa men visade sig att ett mail slank emellan som jag missade att en av dessa va slut, lite bitter som jag va så lika snabbt jag såg mailet från dom så ändrade jag mig och dom löser en helt annan produkt utan ett enda frågetecken. Kan verkligen rekommendera skäggprodukter och kommer göra de till dem jag känner, och jag kommer bara köpa via er framöver om det så är kamm, sax, wax eller till skägget.

4 juillet 2025