Skumhuset Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Utrolig hjælpsomme og imødekommende kundeservice🙌🏼🙌🏼 Fik super god og ærlig vejledning. Vi fik hjælp til hurtig hjemmelevering på trods af sommerferie blandt skumhusets ansatte😊😊 rigtig... Voir plus

Jeg bestilte en skumhynde, noget fibervat og lidt småting. Min ordre blev klaret hurtigt og jeg modtog pk Fredag d 1/5, dog var min skumhynde desværre ikke med i min levering, så jeg ringede til sk... Voir plus

Jeg bestilte 2 skumhynder til udendørs brug sam jeg fik leveret. Jeg talte, senere med nogle bekendte som havde får 2, næsten tilsvarende hynder, til 1/3 af prisen. Jeg spurgte skumhuset, på mail fo... Voir plus

Jeg skrev og spurgte dem til råds om hvilken type pude og størrelse der passede til mine sofahynder og fik hurtigt svar. Hentede ordren i butikken i Risskov hvor de flinke medarbejdere kunne huske m... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kan kun anbefale Skumhuset

Fik kyndig og hurtig hjælp på mail til at bestille et stykke skum til en puslepude med særlige mål. Prisen var meget billigere end jeg havde troet, og jeg kunne hente den allerede dagen efter. Lækker kvalitet og kanon service!

5 août 2021

Super

Købte en vaffelskum topmadras. Hurtig levering.
Og så pragtfuld at sove på. Kan varmt anbefales.

20 mars 2021

Drøngod service

Der var en lille fejl i forsendelsen, men fik lynhurtigt svar på henvendelsen og der blev sendt ny vare samme dag, uden beregning.
Det var bare mega lækkert at opleve så god kundeservice, når uheldet er ude :)

Og madrasserne er super lækre! Tak for det

Mvh Christian

21 février 2021

Uforskammet og ubehøvlet chef

Uforskammet og ubehøvlet chef. Kæmpe mangel på kundeservice. Dernæst stemmer kvalitet og priser på ingen måde overens med hinanden. Holdbarheden er 2-4 uger. Øv.

4 septembre 2020
Logo de Skumhuset

Réponse de Skumhuset

Kære Amalie.
Som forklaret i telefonen, har du bestilt et meget godt tilbud til 88kr. for to ruller skum. Normal prisen vil være 180 kr. Vi har lavet et mindstemål på 35 cm. i bredden, men flere af dem er bredere. Derfor har vi sat pakkens vægt til 2 kg. så det dækker de forskellige bredder. Det vil sige at tilbuddet i de fleste tilfælde er endnu bedre en beskrevet.
Jeg prøvede at forklare dig det i telefonen at det dækker over pakkens vægt.
Det skumgummi du har købt er en 36kg. koldskum. Det er vores bedst sælgende kvalitet, med en meget lang levetid. Den er Dansk produceret økotex certificeret.
Jeg tilbød at du kunne returnere dit køb og få pengene tilbage, så tilbudet kan kommen en anden til gode.
Det er du selvfølgelig stadig meget velkommen til, og vi skærer selvfølgelig også på de mål du ønsker.
Med de beste ønsker om en god weekend.

Jeg bestilte en skummadras til min…

Jeg bestilte en skummadras til min datters kravegård mandag og hentede den igår (onsdag).
Meget hurtig levering og fint produkt. At prisen ovenikøbet også er meget billig er jo bare et plus oveni.

3 septembre 2020

Rigtig god oplevelse at handle hos…

Rigtig god oplevelse at handle hos skumhuset, de havde de varer jeg søgte og til en god pris.
Jeg bestilte fredag ca kl 11:30 og allerede dagen efter kl 11 fik jeg besked fra GLS om at min pakke var klar til afhentning! Super lækkert med så hurtig service!

23 mai 2020

Hurtigt, nemt, billigt

Fik en dejlig madras, hvor jeg selv kunne vælge mål - kunne ikke finde samme madras andre steder. Ingen problemer.

19 mai 2020

Bestilte en ny hynde til vores…

Bestilte en ny hynde til vores slagbænk. der blev gjort opmærksom på at der kunne gå op til 8 uger pga af lev af stof og syning. Jeg fik den leveret i går efter 7 uger og den passer perfekt så jeg kan kun give min bedste anbefalinger her fra de er virkelig professionelle og til Ca halv pris af hvad de skulle have de andre steder vi havde forhørt om pris

28 mars 2020

Hurtig levering!

Hurtig levering!

og rimelige priser!
Vi er godt tilfredse med vores produkt.

Det fungerede bare - dejligt :)

21 juin 2018