Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanmorgen gebeld, vanavond al in de lucht! Vlucht gemaakt met piloot Henk, super ervaren, vriendelijk en professioneel. Vanuit de Moer, via de Tilburgse kermis, geland in Hilvarenbeek. Super mooie v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren een fantastische ballonvaart gehad! We hadden gekozen voor regio Boxmeer, maar ivm de westenwind was dit helaas niet mogelijk. We zijn van Veghel naar Gemert gevaren. Het was weer een prachti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het kundige personeel van Sky heeft ons een fantastische eerste ballonvaart ervaring gegeven. De piloot heeft d.m.v. het meten van de windrichting precies de route kunnen varen die we graag wilden. De... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vrijdag 17 juli een ballonvaart gemaakt met als vertrekpunt Veenendaal. En wat een waanzinnige, onvergetelijke ervaring was dat! De piloot twijfelde over het weer en heeft hier zorgvuldige afwegingen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de vols touristiques en montgolfière

Écrit par l'entreprise

Sky Ballonvaarten levert luchtvaartdiensten voor een eerlijke prijs. Met veel enthousiasme en met de nadruk op gastvriendelijkheid leveren wij een veilig kwaliteitsproduct. We zijn pas tevreden als onze gasten tevreden zijn. Plezier en een grote dosis humor is voor ons belangrijk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,9

Tous les avis

147 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Fly with Sky

We werden binnen de afgesproken tijd geïnformeerd of de vlucht door zou gaan of niet. Gelukkig ging het deze keer door, na een aantal mislukte pogingen vanwege het slechte weer.

Het incheckproces verliep soepel. We hoefden alleen onze instapkaart te laten zien. Vervolgens konden we zien hoe de ballon vliegklaar werd gemaakt. Wat is de ballon groot en wat kan er veel lucht in!

Het boarden verliep soepel. Je moet alleen wel sportief zijn om de mand te kunnen betreden. Gelukkig helpen medereizigers elkaar hier onderling bij. De bemanningsleden maken graag een foto voor je, om het mooie startmoment vast te leggen.

Van het opstijgen merk je weinig, voordat je het weet zit je in de lucht! Tijdens onze vlucht stond er weinig wind, waardoor de ballon stapvoets ging. Hierdoor kun je wel meer van het uitzicht en de mooie zonsopgang genieten.

Helaas kun je de eindbestemming niet kiezen. Toevallig was dit mijn eigen woonplaats. Grappig om deze eens van bovenaf te hebben gezien.

In de lucht is het, buiten de herrie van de branders na, heerlijk rustig. Het enige wat je hoort is een blaffende hond. Nooit geweten dat die de meeste decibel produceren.

We werden goed voorbereid op de landing. Helaas hadden we de wei net niet gehaald, waardoor we wat groenvoer hebben geraakt en de stevigere medereizigers moesten meehelpen de ballon naar de wei te krijgen. Eenmaal uitgestapt moesten alle reizigers meehelpen om de ballon op te ruimen. Deze taak zit bij de prijs inbegrepen. Als tegenprestatie krijg je een lekker glaasje bubbels, ook in de vroege morgen!

Heerlijk om de dag zo vroeg, mooi, sportief en gezond te mogen starten. Al met al een fijne ervaring gehad. Ik zou er bijna mijn beroep van willen maken.

6 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

En nou die hendjes, de lucht in..., en kek me lachend aan...

Nu toch maar eens een jarenlange wens van onze bucketlist afgetikt. Ontzettend leuke en mooie ervaring opgedaan, hele leuke maar vooral proffesionele mensen, alles tot in de puntjes georganiseerd en gecommuniceerd, zowel vooraf als tijdens de vaart. Wellicht nog één tip voor het marketingteam, je ontvangt aan het einde van de vlucht een mooi pinneke, wa hier in Brabant bij vele mensen op de boerenkiel geprikt zal worden, lijkt me toch, daar hoort dan toch ook een heel mooi embleem van Sky bij. Wat ik van de mederwerkers begreep, zijn die er nog niet maar dat lijkt me na deze review een kwestie van tijd. We hebben per slot van rekening nog wel even tot 11-11 en anders Carnaval. ;) Dit is zeker niet mijn laatste vlucht met Sky geweest, dus heel graag tot weerziens !!

31 août 2025
Logo de Sky Ballonvaarten

Réponse de Sky Ballonvaarten

Beste Aldo, super bedankt voor je mooie review! Wat een tof idee die emblemen, we nemen het mee in de vergadering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Aandacht te trekken van andere.

Over het algemeen zeer positief, met klanten die lovend zijn over de onvergetelijke ervaring, de professionele en ervaren ballonvaarders, de uitstekende organisatie en de aandacht voor veiligheid.

31 août 2025

Wat een unieke ervaring

Wat een unieke ervaring, Zeker een aanrader ! Fijne communicatie vooraf, tijdens de vaart een professionele en super vriendelijke schipper. uiteindelijk hebben we de Luchtballonvaart gehad in Etten-Leur. Mooie beleving

Wat een ervaring

Wat een ervaring! Fantastische uitzichten, goede begeleiding van Bram aanbord en na afloop. Tilburg, Udenhout en Biezenmortel vanuit de lucht! Geweldig!

27 août 2025

Er was eens n plaatje

Er was eens n plaatje : n ballon, un ballon, un ballonnetje, un ballonnetje dat danst in de wind,,,,, welnu,,,we hebben gedansen in de wind. Maar daarboven geruisloos, geweldige ervaring, unieke piloot, leuke vent, zeker aan te raden, een once ( or more ) ervaring ! ik zie ze voortaan anders vliegen ! dank u, stay safe, succes !! mvg, G Grollemann

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service

In 2023 vouchers gekocht echter door het weer kon de vaarten niet meer gepland in 2023. Door naar 2024 een aantal pogingen gedaan maar die gingen ook niet door toen de vouchers vergeten. Onlangs weer aan gedacht en na contact opname werd er doodleuk verteld dat ze verlopen zijn. We hebben ook nooit meer een herinnering gehad wat zeer vervelend is en wat de gedachte boven brengt of dit niet bewust vergeten wordt. Volgens wet kunnen tegoedbonnen überhaupt niet verlopen.

26 août 2025
Logo de Sky Ballonvaarten

Réponse de Sky Ballonvaarten

Beste Remco, In de tussentijd hebben we contact gehad omdat deze tickets niet bij ons geboekt zijn. Wij kunnen daarom de tickets ook niet verlengen, daarvoor moet je bij het bedrijf zijn waar deze gekocht zijn. Groet, Team Sky Ballonvaarten.

Fantastisch

Mijn eerste ballonvaart, en wat een ervaring! De piloot was zeer ervaren, de rust zelve, wist de ballon door te spelen met de hoogte langs ons huis te laten varen. We hebben genoten!

Top team!🤩

Het was sowieso een gave ervaring om dit met de balooning te doen in Oldenzaal!🤩 het bedrijf heeft ons goed geholpen doormiddel van ons uitleg te geven hoe we in het mandje moesten, om te vertellen wat we moesten doen met het landen hoe we dan moesten staan. Ook was de piloot in staat om vragen te beantwoorden wat ik zelf wel heel leuk vond om te weten. Ze stelde zich allemaal netjes voor en Frank wist je naam nog aan het einde van de rit. Dat gaf toch iets persoonlijks. En dat was wel fijn. Aan het einde gezellig een borrel gedaan na het opruimen van de ballon! ☺️

Prachtige ervaring

Prachtige ervaring. Alles mooi geregeld en als afsluiting een leuke toost uitgebracht met champagne.

25 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige en mooie ervaring om…

Wat een geweldige en mooie ervaring om mee te mogen in de luchtballon van Sky ballonvaarten.
We hadden een mooie en rustige vaart en een hele goede en rustige landing.
De ballonvaarder vertelde wat we moesten doen en ook tijdens het varen vertelde hij hoe ver we welke plaats e.d. konden zien.
Voorherhaling vatbaar!!
Bedankt!

24 août 2025

Een fantastische ervaring.

Super, om dit samen met mijn dochter en kleindochter te hebben gedaan.
Een geweldige vlucht met de ballon van Roermond naar de landingsplaats in de regio Koningsbosch, om nooit meer te vergeten Ik heb er erg van genoten.

23 août 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus