Vanmorgen gebeld, vanavond al in de lucht! Vlucht gemaakt met piloot Henk, super ervaren, vriendelijk en professioneel. Vanuit de Moer, via de Tilburgse kermis, geland in Hilvarenbeek. Super mooie v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gisteren een fantastische ballonvaart gehad! We hadden gekozen voor regio Boxmeer, maar ivm de westenwind was dit helaas niet mogelijk. We zijn van Veghel naar Gemert gevaren. Het was weer een prachti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het kundige personeel van Sky heeft ons een fantastische eerste ballonvaart ervaring gegeven. De piloot heeft d.m.v. het meten van de windrichting precies de route kunnen varen die we graag wilden. De... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vrijdag 17 juli een ballonvaart gemaakt met als vertrekpunt Veenendaal. En wat een waanzinnige, onvergetelijke ervaring was dat! De piloot twijfelde over het weer en heeft hier zorgvuldige afwegingen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sky Ballonvaarten levert luchtvaartdiensten voor een eerlijke prijs. Met veel enthousiasme en met de nadruk op gastvriendelijkheid leveren wij een veilig kwaliteitsproduct. We zijn pas tevreden als onze gasten tevreden zijn. Plezier en een grote dosis humor is voor ons belangrijk.
Gilzerbaan 495, 5032VD, Tilburg, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Wat een mooie vlucht hebben wij gehad van over de stad van Eindhoven naar Heeze. Super goed georganiseerd.
Groet, Louis en Ingrid
Het was voor ons niet de eerste maar wel de leukste/mooiste ballonvaart. Mochten we nog eens de mogelijkheid krijgen kiezen we onherroepelijk voor "Skyballonvaarten"
Alles was top geregeld. Zowel het treffen van voorbereidingen als de vlucht, landing en doopsel.
Een onvergetelijke ervaring en kroon op ons 35 jarig huwelijk.
Geweldige ervaring met een geweldige piloot. Helemaal super!
Bedankt voor de onwijs mooie ervaring! We hebben er echt enorm van genoten.
Het was goed georganiseerd en op tijd en het was een gezellige vaart; dat kwam ook doordat de gasten en de ballonvaarder uit het zuiden des lands kwamen🤪
super fijne vlucht,was gezellig en informatief. Crewleden waren erg behulpzaam en gezellig.
Begon met wat strubbeling. Maar de vaart werd een ge-wel-dige ervaring! Echt een aanrader! Met een heerlijke borrel als afsluiter.
Het was uitstekend bevallen.
We hadden een deskundige ballonvaarder. Neemt geen risico's, geeft goede uitleg en zet de ballon keurig aan de grond.
Sky ballonvaarten is een bedrijf met veel ervaring en biedt goede service naar haar klanten.
Ook op het gebied van weersomstandigheden worden geen risico's genomen. Tot het laatste moment wordt zorgvuldig gekeken of het veilig is om op te stijgen.
Mag het een onsje meer zijn?
Zo hebben we de ballonvaart ervaren. Een gastheer in de mand. Een leuk en boeiend verhaal erbij. Een fraaie tocht uitgestippeld. Comfortabel vervoer heen en terug. Gastheerschap is een vak. Ballonvaren ook. We waren in goede handen. Heel zorgvuldige instructie bij vertrek en landing. De
Historie van de ballonvaart in een notendop verteld was de kers op de taart. Het heerlijk avondje was gekomen. Complimenten voor de wereld achter het ballonvaren en het team dat het toch maar weer voor elkaar moest krijgen. Dank namens onze club.
Carel brands
Ccommunicatie vooraf en op de dag van vertrek was goed en duidelijk. Tijdens de vaart leuke en nuttige informatie gekregen. Kortom top.
Onverwachts waren er twee plaatsjes in de mand voor ons!
Een geweldige ervaring, mede door de piloot en zijn crew!
We vaarden heerlijk op verschillende hoogtes met goede uitleg.
Ook het samen opzetten en naderhand het opruimen van de ballon en de ‘afterparty’ was een toffe ervaring!
Bedankt voor deze geweldige belevenis!
Leuke ontvangst, goede uitleg en ervaren piloot die, na een hele mooie vlucht, weer vakkundig en veilig wist te landen. Nog even nagenieten met een glas champagne was de kers op de taart! Daarna weer netjes teruggebracht naar de opstijg locatie.
Kortom : aanrader!
Goede en duidelijke communicatie vooraf.
Helaas ging onze eerste vaart, vanwege het slechte weer, niet door maar er was op korte termijn al nieuwe vaart in te plannen.
De uitleg voor vertek was duidelijk. En fantastische beleving in de lucht midden beleven.
Wat een geweldige ervaring!
We hadden een geweldige piloot, Peter. Hij was zeer ervaren en kon ons veel vertellen. Ook de champagne achteraf maakte het af.
De ballonvaart zelf was écht een unieke ervaring. Prachtig uitzicht, de rust en het moment in de lucht. De piloot vertelde met passie en deed zelfs een leuk trucje toen we met de mand zacht het maisveld aanraakten. Veiligheid stond duidelijk voorop, er was vooraf duidelijke uitleg en achteraf een mooie afsluiting met champagne, een flesje water en een speldje als herinnering. Dit stuk was top.
Tegelijkertijd waren er ook een paar dingen die me minder goed zijn bevallen, met name over de service vóór en na de vaart. Zo werd ik meerdere keren via sms benaderd of we op een andere dag wilden vliegen. Toen ik uitlegde dat dat vanwege oppas lastig was, kreeg ik een vrij bot antwoord in de trant van: “ja, je geplande vaart gaat waarschijnlijk toch niet door.” Dat voelde onpersoonlijk en weinig begripvol.
Ook op locatie kwam het wat rommelig over: medewerkers zaten te roken bij aankomst en één van hen benoemde dat hij dit als vrijwilliger doet, wat wringt een beetje met een prijs van bijna €200 per persoon. De landing vond plaats dichtbij paarden en had naar mijn idee iets later ingezet kunnen worden. Vervolgens ontstond er wat discussie vanwege een boze boer, en stonden we een tijd stil in het veld. Daarna moesten we zelf helpen duwen en de ballon opvouwen. Op zich geen probleem, maar er werd niet gevraagd of dat oké was, en het werd vrij directief gebracht. Voor mensen met fysieke beperkingen of een burn-out (zoals ik) is dat best pittig. Het zou fijn zijn als dit vooraf duidelijker gecommuniceerd werd.
Al met al een onvergetelijke vaart die ik iedereen gun, maar het zou zoveel sterker zijn als de service rondom de vaart net zo warm en professioneel was als het uitzicht daarboven. Kleine verbeteringen kunnen een wereld van verschil maken.

Réponse de Sky Ballonvaarten
Het was onze eerste ballonvaart en die ging ook gelijk door. Vanaf Amersfoort opgestegen en het was fantastisch! Wat een belevenis! Onze piloot Peter vertelde veel over de omgeving. De landing bij de boer was hilarisch en eindigde uiteindelijk met heerlijk softijs en bubbels!
Fantastische ballonvaart, wat een ervaring! Zeer vriendelijk en kundig personeel. Een aanrader.
Calm and relaxing experience totally recommended
Wat een rust, en wat is Brabant mooi van boven. Doordat er weinig wind stond hebben zijn we niet verder dan Heeze gekomen. Maar dat mocht de pret niet drukken, schitterend uitzicht en zelfs een ree gezien.