Vanmorgen gebeld, vanavond al in de lucht! Vlucht gemaakt met piloot Henk, super ervaren, vriendelijk en professioneel. Vanuit de Moer, via de Tilburgse kermis, geland in Hilvarenbeek. Super mooie v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gisteren een fantastische ballonvaart gehad! We hadden gekozen voor regio Boxmeer, maar ivm de westenwind was dit helaas niet mogelijk. We zijn van Veghel naar Gemert gevaren. Het was weer een prachti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het kundige personeel van Sky heeft ons een fantastische eerste ballonvaart ervaring gegeven. De piloot heeft d.m.v. het meten van de windrichting precies de route kunnen varen die we graag wilden. De... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vrijdag 17 juli een ballonvaart gemaakt met als vertrekpunt Veenendaal. En wat een waanzinnige, onvergetelijke ervaring was dat! De piloot twijfelde over het weer en heeft hier zorgvuldige afwegingen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sky Ballonvaarten levert luchtvaartdiensten voor een eerlijke prijs. Met veel enthousiasme en met de nadruk op gastvriendelijkheid leveren wij een veilig kwaliteitsproduct. We zijn pas tevreden als onze gasten tevreden zijn. Plezier en een grote dosis humor is voor ons belangrijk.
Gilzerbaan 495, 5032VD, Tilburg, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Zondag 13 Juli gingen we rond 20.00 de lucht in. Wat een toffe, geweldige gave ervaring. We hadden dit gekregen van mijn vader als huwelijkscadeau. Een echte aanrader om te doen!
Het was een prachtige ervaring, samen met onze twee zonen. De piloot ging heel hoog, zo’n 6000ft denk ik. De wereld van boven, en dan je eigen omgeving herkennen, stilte (behalve de branders af en toe)…heerlijk. Landen leek me spannend maar ook dat ging heel rustig en in controle. Voor mij de eerste keer, echt de moeite waard.
Rustige zondagochtend vaart gemaakt met Bram en het gezin, ter ere van mijn 50e verjaardag.
Wat waren de meiden zenuwachtig, maar wat hebben ze genoten.
Goede tekst en uitleg van Bram over hetgeen we hebben gezien van 400 meter hoogte.
En een voortreffelijke rustige landing, knap gedaan Bram 👏🏻
Super bedankt 😀
Vanmorgen een privevaart met mijn vrouw en onze twee dochters gehad.een fantastische belevenis voor ons maar zeker voor onze dochters. Grote complimenten voor de organisatie van sky ballonvaarten. Hun gastvrijheid, service en top ervaring in ballonvaarten. Daarbij een prachtige locatie om te komen. Een aanrader voor iedereen die iets speciaals wil doen
Mooie belevenis. Prachtig weer en perfecte vaart gehad. Hoog en laag gevaren wat het nog meer een belevenis maakte. Alles prima verzorcht en goed vooraf op de hoogte gehouden.
Zeer goed georganiseerd, top! Ook een hele leuke ervaring rijker.
Geweldig was bijna perfect. Aleen er was om half 8 afgesproken en we gingen 10 voor 9 dus dat kan beter . Maar met Piloot Peter en de andere gasten was het een unieke ervaring. En verder goed georganiseerd
Het was een prettige voorbereiding voor we de lucht ingingen, goede instructies en begleiding. Dit maakt het erg prettig.
Daarnaast was de vaarder goed van kennis met waar we moesten landen en wat het meest ‘ideale’ was. Dit maakte het al met al een prettige vaart, en zeer goede ervaring!
Op vrijdag 11 juli 2025 maakten we een fantastische ballonvaart met Skyballonvaarten. Vanaf het moment van boeken vond ik dit bedrijf meteen top! Ze geven een goede uitleg, denken mee en antwoorden snel op al onze vragen. Alles was tot in de puntjes verzorgd!
Op de dag van de vlucht belde een enthousiaste dame met de mededeling dat we die avond gingen ballonvaren! Joehoe! Heel fijn bericht! Die avond stond er een enthousiast team voor ons klaar! Als je wilde mocht je meehelpen, dat was echt gaaf! De vaart was in één woord FAN TAS TISCH!! Een aanrader voor jong en oud. Mijn moeder van 80 jaar was ook mee en die heeft de ervaring van haar leven gehad! Het team zorgde bijzonder goed voor haar, zowel bij het opstijgen, als bij de landing (erna meteen een stoeltje erbij).
Kortom, wil je eens een geweldige ervaring opdoen, dan ben je bij Skyballonvaarten aan het juiste adres.
Ik zou dit graag nog eens doen, dan zou ik mijn tennisteam uitnodigen! We zoeken nog een leuk uitje, haha. Dit is perfect.
Goede service, vriendelijk personeel. We hebben een erg leuke ballonvaart gehad. Bijzonder om meegemaakt te hebben.
Super leuk om lekker relax door een mooie zomeravond te zweven! Leuk om mee te mogen helpen de ballon klaar te maken voor de start een te helpen afbreken. Dat maakt het voor mij compleet.
Wat een fantastische ervaring! Duidelijke communicatie, een hartelijk ontvangst, fijne sfeer, duidelijke instructies en een magische vlucht met een ervaren piloot. Na een keurige landing (terwijl het flink waaide) een gezellig napraatje en na afloop terug naar de uitvalsbasis voor een drankje, vuurtje en gezelligheid. Echt een aanrader en zeker niet de laatste keer!
Hele mooie ervaring met een ervaren en vriendelijke piloot!
En wat een uitzicht!!
Een geweldige ervaring die ik graag nog eens zou over willen doen met mijn gezin!
En dan ben ik ook nog eens tot Graaf benoemd! (Hihi)
Ik geniet nog even na van deze prachtige ervaring, sky ballonvaart en Pro Industry bedankt!!!
Mvg Martin Van Wijngaarden
Mooie ervaring. Erg genoten. Had wel uren in de lucht willen blijven😃
Zeer vriendelijk en bevlogen ballon vaarder. Ook na zoveel jaren net zo enthousiast en bereid vanalles uit te leggen over wat er te zien is, hoe de ballonvaart werkt en wat er gaat gebeuren.
Echt een aanrader
Groet Jeroen Noorman uit Barneveld
Na 2 pogingen die vanwege slecht weer afgebroken werden,
Hebben we afgelopen donderdag een mooie ballon vlucht gehad.
Geweldige ervaring. Een echte aanrader, als je twijfelt, doen!
Hele leuke ervaring en absoluut de moeite waard. Voor mij toch maar drie sterren, omdat mijn vrouw een verkeersboete heeft opgelopen. Ze volgde met de auto braaf de volgwagen die een weg inreed wat niet was toegestaan. Ook de beloofde Schrobbeler heeft ze niet ontvangen, bedachten we ons toen we weer thuis waren. Kortom van mij 5 sterren en van haar 1 ster, maakt gemiddeld 3.
UPDATE 15-7:
Na plaatsen van bovenstaande review, heeft het bedrijf contact met ons gezocht. Er is een heel coulant voorstel uitgekomen, waar we erg tevreden over zijn. Om die reden heb ik deze beoordeling ge-upgade naar 5 sterren.

Réponse de Sky Ballonvaarten
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Hoogtepunt van het jaar – letterlijk”
Voor het werk een ballonvaart gedaan: opgestegen in Houten, geland in Culemborgl. Het uitzicht was prachtig, de collega’s kalm (behalve die ene met hoogtevrees), en de landing… verrassend soepel! Geen botten gebroken, geen boze boer — integendeel, de man zwaaide vriendelijk.
Als afsluiter kregen we een champagne-ritueel én een adellijke titel mee. Ik ga nu als “Baron van de Warme Lucht” door het leven. Aanrader!