smartphoto Avis

8 630
TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Etter mitt syn har bildene god kvalitet. Leveringen var innenfor det dere lovte. Det som trekker litt ned, er at bestillingsprogrammet gir lite spillerom ift redigering og beskjæring. Noen bilder s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fordeler: Kjapp levering. Fikk alt jeg skulle ha. Ene kruset var knust, men det er ett nytt på vei. Enkelt å bestille og komme i kontakt med kundeservice. Ulemper: toll betaling Da bestill... Voir plus

L'entreprise a répondu

Utrolig at man får mail om å bedømme produktene jeg har bestilt/kjøpt. Det aner jeg ikke for de har jeg enda ikke fått. De skulle komme den 3 juni, og i skrivende stund er det den 12 juni. Ellers vil... Voir plus

L'entreprise a répondu

Det tok lang tid til kortene har kommet og de kom fra Belgia. (Hvorfor Belgia hvis en bestiller fra en norsk hjemmeside?) Men kvaliteten av kortene er bra og de var pakket forsvarlig. Jeg kan tenke m... Voir plus

1. Service d'impression de photos
  2. Magasin de photo
  3. Boutique de cadeaux

Informations provenant de diverses sources externes

smartphoto, tidligere ExtraFilm, er Europas ledende fotoprodusent på internett. Hos oss kan du gjøre alt, og litt til: Fremkalle bilder, lage fotobok, lerretsbilder, forstørrelser eller fotogaver som fotokrus, musematte, fotokalender eller andre fine fotogaver! For at du som kunde skal få den beste servicen har vi smartbonus, smartgaranti og smartdialog.

smartphoto

Écrit par l'entreprise

Vårt mål: 100% fornøydgaranti på våre produkter!
Vi garanterar at du blir fornøyd med din Fotobok, ditt Lerretsbilde, Kalender, Hilsenkort eller dine Fotogaver. Skulle du mot formodning ikke bli fornøyd får du lage et nytt tilsvarende produkt uten ekstra kostnad. Dette er smartphotos unike smartgaranti.
smartbonus på alt!
Vi gir dig smartbonus på alt du handler hos smartphoto.no Hvert kvartal gir vi deg en BONUSSJEKK basert på dine kjøp de sistre tre månedene. Med bonusen kan du handle valgfrie produkter på smartphoto.no
smartphotos Kundeservice er til for deg.
Å oppleve smartphotos verden av bilder er enklere enn du tror. Men av og til kan det være greit med litt hjelp. Kundeservice hjelper deg gjerne med alle dine spørsmål, du kan enten ringe oss alle hverdager på dagtid, eller sende oss en e-post. Vi hjelper deg med praktiske spørsmål om bestillingen din og gir deg gode tips og råd om produktene. Det skal være bra å være kunde hos smartphoto – velkommen til oss!

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

9 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

Vi er så glade for at du er kunde hos oss. 😊

Trykket var altfor blast

18 février 2026

Hei Katrina

Takk for ⭐⭐⭐ og at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, det er vi glade for!

Du er velkommen til å kontakte oss hvis kvaliteten på produktet ditt ikke er som forventet, og vi vil undersøke om noe har gått galt i produksjonen vår, via https://www.smartphoto.no/faq

Varene kom raskt

Varene kom raskt. Men kvaliteten på produktet kunne ha vært bedre. Limet på klistermerkene holder ikke.

Hei Maria

Hei Tove

Takk for god produkt

Hei Anatoly

Zeinab @smartphoto

Det var en fantastisk opplevelse med…

Det var en fantastisk opplevelse med rask levering, samt bra kvalitet.

Hei Banafsheh

Har ikke fått noe ennå

Har ikke fått noe ennå

11 février 2026

Hei Karen

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er glade for det!

Hvis du fortsatt ikke har mottatt pakken, ber jeg deg kontakte kundeservice via https://www.smartphoto.no/faq

Ønsker deg en fin dag 😊

Anbefales på det varmeste

Dette er andre gang jeg bestiller herfra på under to mndr og produktene er upåklagelig❤️

Hei Cathrine

Interessant produkt

Interessant produkt

4 février 2026

Hei Tore

Zeinab @smartphoto

Overasskelse god kvalitet og spesielt…

Overasskelse god kvalitet og spesielt glitter rammene.Veldig fint alt sammen.Kommer nok til å bestille mer senere.

10 février 2026

Hei Kristin

Så flott å lese, takk for din fine anmeldelse 🩵

Det skal være enkelt, smart og morsomt å bestille dine fotoprodukter – med et pent resultat.

Vi er glade for at du er fornøyd med produktene og vår service.

Du er alltid velkommen tilbake!

Fin produkt

2 février 2026

Hei Nasima

Vi er så glade for at du er kunde hos oss. 😊

Platzsets

Zum Geburtstag habe ich 2 unterschiedliche Platzsets gestaltet und bestellt. Sie waren exakt so, wie ich es mir vorgestellt hatte !! Ich bin begeistert !!

7 février 2026

Hi Achim

Thank you for your nice words, they mean a lot to us!

We are so delighted to hear that you are happy with the service and the ordered products!

Thank you! We hope to see you soon again! 😊

Best regards

Zeinab @smartphoto

Godt produkt til god pris

Enkelt oppsett på nettsiden, god kvalitet på produktet og rask levering. God pris.

5 février 2026

Hei Karoline,
Så hyggelig å lese, takk for din fine anmeldelse 🥰 Det skal være smidig, smart og morsomt å bestille fotoprodukter – med et pent resultat. Vi er glade for at du er fornøyd med din bestilling og vår service. 👌
Miia @smartphoto

Jeg synes at veldig bra kort men jeg…

Jeg synes at veldig bra kort men jeg har bestilt 50 stk men jeg fikk bare 49 stk den siste kort er blank uten bilder og text .. kanskje døkk sjekke den før døkk sende den ellers jeg er fornøyd ..

Mvh Carolyn

4 février 2026

Réponse de smartphoto

Hei Carolyn, Vi beklager at et av kortene var blankt! Ta kontakt med kundeservice hvis du ønsker at de skal sende deg et nytt, eller hvis du ønsker å bli kreditert for kortet!
Vennligst
Miia @smartphoto

Godt fornøyd!

Selve invitasjonen og layout var like fin som forventet. Det eneste som trekker noe ned er at teksten på baksiden gjerne kunne hatt sterkere farge, da den desverre ble litt utydelig å lese...

Hei Stina,
Takk for tilbakemeldingen.
Beklager å høre at du ikke er helt fornøyd med produktet. Hvis du vil legge inn bestillingen igjen, kan du dra nytte av vår smartgaranti, vennligst kontakt kundeservice for instruksjoner: https://www.smartphoto.no/faq

Alle bildene var gule

Alle bildene var gule, er svært skuffet. Veldig ulike originalen, på min telefon. Orginalt var bildene klare og med friske farger. Bildene jeg fikk var gule og fargeløse og svært ulike bildene på min telefon.
Kommer ALDRI til å bruke smartphoto igjen.

Hei Mona,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, det er vi glade for!

Hei Vivi,
Tusen takk for denne flotte anmeldelsen!
Vi er glade for at du er fornøyd med våre produkter og tjenester 🥰
Kirsi @smartphoto

Kommer aldri til å handle der igjen

Kommer aldri til å handle der igjen. Pakken brukte 3 uker fra bestilling til jeg fikk den. Forsøkte å ringe de flere ganger, å ble ikke mottatt med noe kjempe kundeservice

23 janvier 2026

Hei Camilla,
Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Vi beklager virkelig at leveringen tok så lang tid, og at du ikke opplevde kundeservicen som tilfredsstillende da du forsøkte å kontakte oss. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha.

Vi setter stor pris på ærlige tilbakemeldinger, da de hjelper oss med å forstå hva vi kan gjøre bedre. Vårt mål er alltid å gi best mulig service og oppfølging, og vi beklager at vi ikke levde opp til forventningene dine denne gangen.

Takk igjen for at du ga oss beskjed. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både leveringstid og kundeservice, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse i fremtiden.
Kirsi @smartphoto

Ikke fått varene som ble bestilt tidlig…

Ikke fått varene som ble bestilt tidlig januar. Alt for dårlig..

13 février 2026

Hei Linda,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er glade for det!
Ønsker deg en fin dag 😊