Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel fijn kussen, enig minpuntje is dat als je het kussen te vol vind en je wil er wat vulling uithalen, dat is echt zo’n gedoe en een grote puinhoop. Maar eenmaal klaar ideaal kussen om te voeden en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was de volgende dag al gelijk binnen! Het was even wennen en dacht nog “oh nee hoe ga ik hiermee slapen” maar ben momenteel 23 weken zwanger en erg blij dat ik dit kussen heb! Geeft zeker een verl... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan niet meepraten over de kwaliteit van de snoozz voedingskussen. Kussen besteld, wel een bevestiging gehad van bestelling maar erna nooit meer wat gehoord. Op de website staat dat de levering binnen... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Snoozzz kussen besteld en in eerste instantie erg blij mee. Na een korte tijd wilde ik de hoes wassen en bij het open ritsen bleek de de vulling eruit te komen. Alle balletjes zaten los wat enorm veel... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture
  2. Centre de soins prénatals

Écrit par l'entreprise

Snoozzz is een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op het ondersteunen van (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap en de eerste periode met hun baby. Vanuit eigen ervaring als ouders weten we hoe belangrijk het is om je veilig, zeker en ondersteund te voelen in deze bijzondere fase. Daarom ontwikkelen wij producten die bijdragen aan comfort, rust en vertrouwen, zoals onze zwangerschapskussens, slaapwikkels en zorgvuldig samengestelde supplementen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. We werken met hoogwaardige materialen, laten onze producten testen en ontwikkelen deze in samenwerking met specialisten. Ons doel is om praktische oplossingen te bieden waar ouders écht iets aan hebben. We zijn inmiddels actief in meerdere landen, maar blijven werken vanuit dezelfde overtuiging: ouders zo goed mogelijk ondersteunen, met producten waar je op kunt vertrouwen. Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op. Ons eigen klantenserviceteam kent onze producten door en door en denkt graag met je mee. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via telefoon en e-mail en helpen je graag verder.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 26 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering en zoals op de foto’s

Snelle levering. Kleur en materiaal zoals op de foto. Ik moet zelf nog wel wennen aan het kussen, maar dat is persoonlijk.

17 mars 2023

Beste Emma,

We doen iedere dag ons best om alle orders snel te leveren. Fijn dat je dit waardeert. Bedankt voor je review.
Als je vragen hebt, kan je ons altijd contacten per email, telefoon of WhatsApp.

Top kwaliteit

Snelle service, fantastische kwaliteit

9 mars 2023

Beste Hans,

We zijn blij met jouw 5 sterren review. Dank je!
Heel veel plezier met je aankoop!

Werd relatief snel geleverd

Werd relatief snel geleverd, heel mooie print maar zeker niet de grootte die op de website staat!

7 mars 2023

Beste Eline,

Bedankt voor je review. We waarderen het enorm dat je jouw ervaring deelt. Het voedingskussen wordt gemeten langs de buitenzijde, zo worden alle voedingskussens, ook van andere merken, gemeten. Het voedingskussen is 185 cm lang. Langer kunnen we het voedingskussen met deze vulling niet maken omdat het dan niet meer flexibel is en te zwaar wordt. Alle voedingskussens / zwangerschapskussens langer dan 190 cm zijn gevuld met lichte fiber vulling. Dit is een andere soort vulling wat niet vormt naar het lichaam. Ook is de fiber vulling niet geschikt om een babynestje van het voedingskussen te maken. Wanneer je nog vragen hebt om meer informatie wenst kan je altijd contact met ons opnemen.
Heel veel plezier met je aankoop!

Goed

Super lekker groot en dik kussen, geen 5 sterren voor mij omdat de volume in het kussen al snel afneemt.
Update: Na contact te hebben gehad met de klantenservice toch mijn recensie aangepast naar 5 sterren door de super klantenservice!

Beste Maud,
Bedankt voor je 4 sterren review. We vullen onze voedingskussens zo vol mogelijk, zodat ze niet te hard zijn wanneer je deze voor de eerste keer gebruikt. De vulling van het voedingskussen is gemaakt van hele kleine eps microparels die gevuld zijn met lucht. De kans bestaat dat wanneer er druk op het voedingskussen komt er lucht verdwijnt uit deze kleine microparels. Dat is heel normaal en gebeurd bij alle voedingskussens die gevuld zijn met eps microparels. Vind je dat je voedingskussen teveel volume mist, dan kan je het voedingskussen bijvullen met losse vulling die verkrijgbaar is op deze site.
je kan ook altijd contact met ons opnemen per mail, what's app en telefoon.
We wensen je heel veel plezier met je aankoop.

Mooi materiaal

Beste Ann,

Bedankt voor je 5 sterren review. Alle materialen kiezen we zelf met grote zorg uit.

Goed product

Goed product, snelle en correcte levering

1 mars 2023

Beste Noor,

Wat fijn dat je onze producten en service waardeert! Bedankt! Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop.

Noté 3 sur 5 étoiles

Snooz graag een maatje kleiner

Het idee van de snooZZ Is super,vind alleen dat ze ook wat kleiner mogen.Mijn kindje is niet zo groot en t wiegje ook niet.Ligt nu een hele lap stof onder haar matrasje

23 février 2023

Beste Marieke,

Bedankt voor je mooie compliment! De wiegformaat slaapwikkel produceren we niet meer. De reden is dat bijna iedereen die de slaapwikkel gebruikt, deze ook in het ledikant gebruikt. De wiegformaat past niet in het ledikant, waardoor je al snel een nieuwe slaapwikkel die wel in de ledikant past nodig hebt. Om jullie niet op kosten te jagen hebben we een slaapwikkel gemaakt die zowel in de wieg als in het ledikant past. Je houdt hierdoor meer stof over, dit kan je dubbelvouwen onder het matras. We wensen jullie nog heel veel goede nachten toe met veel slaap :).

Noté 3 sur 5 étoiles

Fijn kussen, minder fijne geur

Heel fijn kussen, nu al veel plezier van. Helaas stinkt de vulling van het kussen wel. De buitenhoes heb ik gewassen, maar de geur blijft in het kussen zitten.

1 mars 2023
Avis spontané

Beste Han,

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat jullie veel plezier hebben van het voedingskussen!. Een enkele keer kan het zijn dat de vulling een geur afgeeft. Door hitte verdwijnt deze geur snel. Je kan het voedingskussen even in de zon leggen, dan verdwijnt de geur.
We wensen je nog heel veel plezier met je aankoop en als je nog vragen hebt, kan je ons altijd contacten per mail, telefoon of what's app.

Voldoet aan verwachting

Snelle levering. Alles zoals omschreven in de ad.

Beste Merel,

Bedankt voor je 5 sterren review. We doen iedere dag ons best om de pakketten snel thuis te bezorgen.

Multifunctioneel

Snelle levering. Hoes is kussen zijn echt fantastisch. De teddy is super zacht. ik heb hem als slaapmiddel gehad. Echt een aanrader. Mijn zoontje heeft er daarnaast super lang in gelegen (als nestje) en als Voedingskussens gebruik ik hem nu soms nog wel. Hij is inmiddels 9 maanden. Als je twijfelt niet doen. Het is echt een super multifunctioneel kussen.

26 février 2023

Beste Marjolein,

Bedankt voor je geweldige review. Wat fijn dat je optimaal geniet van het voedingskussen. Je kan hem nog heel lang gebruiken.

Top!

Snelle verzending en producten als omschreven

21 février 2023

Beste Marleen,

Bedankt voor jouw 5 sterren review. Hier worden wij blij van :).

Prima

Geen opmerkingen. Precies zoals t hoort!

20 février 2023

Beste John,

Bedankt voor jouw 5 sterren review. We wensen je heel veel plezier met je aankoop.

Noté 2 sur 5 étoiles

De doos was niet goed dicht geplakt.

De doos was niet goed dicht geplakt..
Kussen best hard

13 février 2023

Beste Iris,
Bedankt voor je terugkoppeling. Dat is heel waardevol voor ons. We nemen contact op met ons warehouse over het dicht tapen van de doos. Het kussen kan in het begin hard aanvoelen. Dit komt omdat de microparelvulling hele kleine korreltjes zijn die gevuld zijn met lucht. Doordat er druk op het kussen komt kan er lucht ontsnappen uit deze korreltjes waardoor ze een beetje slinken. Dat is heel gebruikelijk met deze vulling. Daarom vullen wij onze voedingskussens goed, waardoor het kan zijn dat het voedingskussen in het begin wat harder aanvoelt. na eventjes te hebben gebuikt ligt het voedingskussen heerlijk.

Heel veel plezier met je aankoop en als je nog vragen hebt kan je ons altijd mailen of bellen.

UPDATE 2 maart: We hebben nu een inpakrobot die bijna alle Snoozzz producten inpakt. Het voordeel is dat de verpakking goed gesloten is en het bespaard karton en papier wat weer beter is voor het milieu.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik vindt het binnen materiaal van de…

Ik vindt het binnen materiaal van de kussen helaas heel irritant en te dik voor mij om mee te slapen.

6 février 2023

Beste Mirella,

Bedankt voor je review. Het voedingskussen heeft een binnenkussen met rits en is gevuld met microparels. Het voordeel hiervan is dat je zelf het volume van je voedingskussen kan bepalen. Vind je het te hard, dan neem je wat vulling eruit. Vind je het te slap dan kan je het voedingskussen bijvullen. Je kan ons ook altijd bellen of mailen. We helpen je graag.

Heerlijk kussen

Heerlijk kussen! Zeker een aanrader

8 février 2023

Réponse de Snoozzz

Wat een mooie review! Dank je wel.

Goed bezorgd

Goed bezorgd 👍🏽

5 février 2023

Beste Arnold,

Wat fijn om te lezen, bedankt!
Ons warehouse en de transporteurs doen hun best om de bestellingen netjes en snel te leveren.

Super goed geleverd

Super goed geleverd! Ik ben blij met mijn luiertas!

2 février 2023

Beste Amin,

Bedankt voor deze mooie review. Heel veel plezier met je luiertas... en daarna kan je hem ook gebruiken als handtas, heel handig.

Team Snoozzz®

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus