Heel fijn kussen. Verademing tijdens de zwangerschap. Geen slappe vulling. Hele fijne service met snelle afhandeling. Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren!
Lisez les avis des autres
Kan niet meepraten over de kwaliteit van de snoozz voedingskussen. Kussen besteld, wel een bevestiging gehad van bestelling maar erna nooit meer wat gehoord. Op de website staat dat de levering binnen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snoozzz kussen besteld en in eerste instantie erg blij mee. Na een korte tijd wilde ik de hoes wassen en bij het open ritsen bleek de de vulling eruit te komen. Alle balletjes zaten los wat enorm veel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eind maart een zwangerschapskussen aangeschaft. In eerste instantie erg blij mee. Nu is het kussen 4 maanden later futloos, er “mist” zeker 1/5 van de vulling. Daarbij komen de bolletjes door de sto... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Snoozzz is een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op het ondersteunen van (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap en de eerste periode met hun baby. Vanuit eigen ervaring als ouders weten we hoe belangrijk het is om je veilig, zeker en ondersteund te voelen in deze bijzondere fase. Daarom ontwikkelen wij producten die bijdragen aan comfort, rust en vertrouwen, zoals onze zwangerschapskussens, slaapwikkels en zorgvuldig samengestelde supplementen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. We werken met hoogwaardige materialen, laten onze producten testen en ontwikkelen deze in samenwerking met specialisten. Ons doel is om praktische oplossingen te bieden waar ouders écht iets aan hebben. We zijn inmiddels actief in meerdere landen, maar blijven werken vanuit dezelfde overtuiging: ouders zo goed mogelijk ondersteunen, met producten waar je op kunt vertrouwen. Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op. Ons eigen klantenserviceteam kent onze producten door en door en denkt graag met je mee. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via telefoon en e-mail en helpen je graag verder.
Coordonnées de contact
Duvelkenshoeve 30, 5708VS, helmond, Pays-Bas
- 0492477606
- bol@snoozzz.com
- snoozzz.com
A répondu à 26 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Mijn baby van 6 maanden slaapt…
Mijn baby van 6 maanden slaapt eindelijk weer door!!

Réponse de Snoozzz
Super kado relax hoes voedingskussen
Veel gebruikt door onze dochter, ze was er zo enthousiast over dat ik er ook 1 voor mijn andere dochter in Italië heb besteld. Ik had echter een foutje gemaakt met het invoeren van bezorgadres.
1 telefoontje en het was geregeld! Het pakketje is keurig in Italië bezorgd. Dank voor de super service

De bestelling ging vlot
De bestelling ging vlot. Duidelijke website en het product was als verwacht.
Het enige minpuntje was de bezorging. Maandag zou het pakketje door GLS bezorgd worden en dat werd uiteindelijk woensdag.

Prijs niet waard
Ik heb een aantal dagen heerlijk geslapen met dit kussen. Na een aantal dagen werd het kussen al erg slap en plat. Ik heb hem zelf iets opgeknoopt om hem hier en daar te vullen. De geur is ook onprettig.. en dat komt echt vanuit de vulling (bolletjes). Niet heel prettig als je zwanger bent. Al met al vind ik het kussen erg tegenvallen..

Matig
Er wordt overal geadverteerd dat de bestelling binnen 2 werkdagen wordt geleverd, dit was echter niet het geval. Uiteindelijk na een e-mail gestuurd te hebben, kwam het voedingskussen en de relax- hoes een week na bestelling. Voedingskussen ruikt erg chemisch.

Réponse de Snoozzz
Nog steeds niks ontvangen terwijl er…
Nog steeds niks ontvangen terwijl er wel om een beoordeling word gevraagd, vrij bijzonder :-)

Réponse de Snoozzz
Prima product en redelijk snel bezorgd
Prima product en redelijk snel bezorgd. Heroverwegen van de bezorgdienst, die krijgt van ons 1 ster.

Réponse de Snoozzz
Meer rust en langer slapen!
Wij zijn ontzettend tevreden met de Snoozz slaapwikkel! Hierdoor slaapt onze baby veel langer door (Gebuik al sinds 1,5 maand). Voor ons ook rustiger slapen nu we zeker weten dat we haar niet meer aan het voeteneind vinden. Werkt ook super met inbakerdoek, wel altijd de band tussen de benen gebruiken anders wurmen ze zich naar onderen.

Réponse de Snoozzz
Onwijs blij met het kussen
Onwijs blij met het kussen.
Fijn materiaal en top in gebruik.
Alleen de chemische lucht ( ook na wassen) mag wat mee gedaan worden.

Réponse de Snoozzz
Snelle Verzending en zeer veel keuze
Snelle Verzending en zeer veel keuze!
Wegens bekkeninstabiliteit kan ik niet meer zonder een Voedingskussen slapen en bij snoozzz heb je zeer veel
Keuze uit leuke en vlotte printjes!

Babynest - Naturel (wit)
Prachtig babynestje besteld bij Snoozzz. Heel erg blij mee, de kleur is ook perfect, echt wit (geen ecru).

Réponse de Snoozzz
Snelle levering en een erg fijn kussen
Snelle levering en een erg fijn kussen. Echt een aanrader, slaapt heerlijk!

Prettig kontakt
Prettig telefoongesprek en via mail bevestiging van de afspraak over de verschillende maten.

Fijn product
Fijn product. Ik heb hwm nu bijna een week en slaap er heerlijk mee. Daarnaast snellere levering gehad.

Ok product
I love all the prints. The two minuspoints are: The feeding pillow had a strong smell from the filling that took months to dissapear. I bought this pillow in March and gave birth in August. Till this time i used the pillow for sleeping.Too little filling that with breastfeeding you have to buy extra filling pushing the amount spent too high. Whilst breastfeeding the filling keeps moving therefore giving no support for the arm on it.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.