Heel fijn kussen. Verademing tijdens de zwangerschap. Geen slappe vulling. Hele fijne service met snelle afhandeling. Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren!
Lisez les avis des autres
Kan niet meepraten over de kwaliteit van de snoozz voedingskussen. Kussen besteld, wel een bevestiging gehad van bestelling maar erna nooit meer wat gehoord. Op de website staat dat de levering binnen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snoozzz kussen besteld en in eerste instantie erg blij mee. Na een korte tijd wilde ik de hoes wassen en bij het open ritsen bleek de de vulling eruit te komen. Alle balletjes zaten los wat enorm veel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eind maart een zwangerschapskussen aangeschaft. In eerste instantie erg blij mee. Nu is het kussen 4 maanden later futloos, er “mist” zeker 1/5 van de vulling. Daarbij komen de bolletjes door de sto... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Snoozzz is een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op het ondersteunen van (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap en de eerste periode met hun baby. Vanuit eigen ervaring als ouders weten we hoe belangrijk het is om je veilig, zeker en ondersteund te voelen in deze bijzondere fase. Daarom ontwikkelen wij producten die bijdragen aan comfort, rust en vertrouwen, zoals onze zwangerschapskussens, slaapwikkels en zorgvuldig samengestelde supplementen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. We werken met hoogwaardige materialen, laten onze producten testen en ontwikkelen deze in samenwerking met specialisten. Ons doel is om praktische oplossingen te bieden waar ouders écht iets aan hebben. We zijn inmiddels actief in meerdere landen, maar blijven werken vanuit dezelfde overtuiging: ouders zo goed mogelijk ondersteunen, met producten waar je op kunt vertrouwen. Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op. Ons eigen klantenserviceteam kent onze producten door en door en denkt graag met je mee. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via telefoon en e-mail en helpen je graag verder.
Coordonnées de contact
Duvelkenshoeve 30, 5708VS, helmond, Pays-Bas
- 0492477606
- bol@snoozzz.com
- snoozzz.com
A répondu à 26 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Een echte aanrader
Een echte aanrader. Zowel onze dochter als onze zoon slapen hier goed in. Draaien nu niet meer op hun buik en zijn rustig snachts.

Réponse de Snoozzz
Bestelling niet compleet en klantenservice niet te bereiken
Mijn voedingskussen komt binnen zonder bijbestelde teddyhoes. Wanneer ik hier verschillende keren contact over probeer op te nemen krijg ik geen reactie. Dit heb ik geprobeerd via mail, bellen en appen. Vervelend.

Réponse de Snoozzz
Slecht berijkbaar voor vervolg stappen
We hebben ons verkeken op de afmeting. Nu al een paar dagen proberen contact te krijgen om het product terug te sturen. Tot op de dag van vandaag geen reactie. Hoorde wel op de voice-mail dat ze op vakantie zijn dis vermoed dat het een kleine zelfstandige is. We wachten de reactie nog even af maar voor nu twee sterren voor in ieder geval de snelle levering.
Note: inderdaad alsnog een mail ontvangen en retour gezonden. +1 ster

Voedingskussen hoes top
De baby ligt heerlijk op de hoes, hele goede kwaliteit! En snel thuisbezorgd.

Réponse de Snoozzz
Snel en netjes geleverd, te grote doos!
Snel en netjes geleverd, maar voor enkel een hoes in een veel te groot kartonnen doos geleverd. Onnodig!

Réponse de Snoozzz
Fijn kussen maar snel platter
Begin februari kreeg ik mijn kussen geleverd, sinds een aantal weken gebruik ik hem met slapen tijdens de zwangerschap. In eerste instantie heel blij mee! Het kussen is helaas al erg snel platter geworden. M’n kindje moet nog geboren worden maar voor het voeden en slapen is het nu eigenlijk al te slap. Ik had voor de prijs meer waarde verwacht.

Liever vervangen dan bijvullen
Heerlijk kussen om mee te slapen en voeden, maar als je kussen op is (lees: leeg) dan is een nieuw kussen aanschaffen een betere optie dan bijvullen :) 10 liter was helaas echt te weinig om het kussen weer comfortabel te maken en het binnenkussen is ergens lek….. de witte (statische) korrels gaan we nog wel even terugvinden in huis….

Fijn kussen
Snelle levering. Moest even wennen aan het kussen maar na 2 nachten gewend en biedt goede ondersteuning aan mijn buik en bekken.

Opzich prima kussen
Update:
Nieuw kussen gekregen en andere retour gestuurd op kosten van snoozzz. Heel fijn dat het opgelost kon worden!
Opzich prima kussen, wel redelijk aan de prijs. Echter zat er bij mij een dood beestje in wat vervolgens in mijn bed lag. Geen prettige ervaring en krijg nu al de kriebels als ik dat kussen zie. Heb ze gemaild, wacht nog op reactie.

Veel keuze in designs
Veel keuze in designs, snelle levering en een heerlijke kwaliteit..

Réponse de Snoozzz
Snelle levering en een heel fijn…
Snelle levering en een heel fijn product met top kwaliteit

Great customer service
Great customer service! We love our Snoozzz feeding pillow. I recently ordered an additional cover for it which unfortunately was lost in the mail, but Snoozzz was very responsive when I reached out about my lost order and was quick to replace it when they were unable to locate it.

Réponse de Snoozzz
Fijn kussen en snelle service
Snelle levering. Ligt prima en de vulling is goed te verdelen. Ik had hem steviger verwacht, maar bij nader inzien is dit juist prettiger. Je kan natuurlijk altijd vulling bij bestelleb

Réponse de Snoozzz
Kreeg een verkeerde bestelling aan
Kreeg een verkeerde bestelling aan, dus niet op tijd want was een kado, zelf gebeld om te melden, kwam in orde zei hij. Niks meer gehoord, zelf maar weer contact opgenomen, ze zouden het correcte opsturen met een papier om het verkeerde terug te sturen,ondertussen het juiste ontvangen, er zat wel niets bij om het foute artikel terug te sturen.

Réponse de Snoozzz
Best een duur Voedingskussens en de…
Best een duur Voedingskussens en de presentatie is niet in verhouding. Verpakking magertjes en het eerste wat oké ziet is dat de hoes veel te groot lijkt. Na wat goed en grondig opschudden is dit beter.

Réponse de Snoozzz
En savoir plus sur les différents types d'avis.