Eerst 2 vesten gekocht mooi en snelle levering. Later 2x gebreide trui maar deze vallen na 1x wassen ongeveer uit elkaar. Allemaal bolletjes die los laten bij 30 graden wassen. Beetje jammer.
Ik heb reeds enkele malen kleding besteld bij Solution Clothing. Allereerst is de kwaliteit en het draagcomfort van de kleding echt heel goed te noemen, zeker in relatie tot de vriendelijke prijze... Voir plus
Bestelling gedaan bij Solution Clothing. Levering was zeer snel, mooi verpakt en geeft zeer professionele indruk dat de zaken daar goed op orde zijn. Goede kwaliteit kleding voor een mooie prijs. Kl... Voir plus
Ik ben tegen dit prachtige merk aangelopen. Vervolgens een aantal artikelen besteld en ben echt aangenaam verrast! De levering is mega snel en daarnaast zit de kleding perfect, is de kwaliteit goed... Voir plus
Menswear brand
N'a pas répondu aux avis négatifs
Gewoon goed
Levering op tijd,
Levering op tijd,
Goeie kwaliteit. En de maten van de overhemden kloppen ook goed. Wil nog wel eens te klein zijn
Twee truien besteld en kwaliteit en…
Twee truien besteld en kwaliteit en levering is goed. Helaas een trui licht beschadigd maar zonder gedoe een nieuwe opgestuurd gekregen.

Réponse : Solution Clothing
Snelle bezorging en het pakket zag er…
Snelle bezorging en het pakket zag er gewoon heel verzorgd uit. ik ben geen fan van de stof waar het shirt van gemaakt is maar dat is persoonlijk. hoe het werd afgeleverd is gewoon top, dat maakt mij gewoon blij!
Prima dienst
Snelle levering en pasvorm is direct…
Snelle levering en pasvorm is direct goed. Ga zo door!!
De kledingstukken waren te klein en…
De kledingstukken waren te klein en moesten geruild, dat ging vlot en ook de terugbetaling ging prima dus een prima ervaring inzake service en levering.
Super snel geleverd en mooi verpakt
Super snel geleverd en mooi verpakt. Alles naar wens, ga zo door.
Geweldige kwaliteit en mooie kleding
Geweldige kwaliteit en mooie kleding!
Eén kledingstuk was iets beschadigd na levering en dit werd heel netjes opgelost!
Klasse service.
Prachtig maar helaas voor mij te klein
Prachtig maar helaas voor mij te klein. Retour snel geregeld. Mooi verpakt.
Vooral het terug sturen is niet heel…
Vooral het terug sturen is niet heel makkelijk en klant vriendelijk

Réponse : Solution Clothing