Solyd Avis

4,3

Wat een waardeloze klantenservice! Reageren niet meer en bestelling is er nog steeds niet! 1e keer iets besteld en nooit meer!

Ik ben al jaaren op zoek naar shampoo/conditioner voor mijn lange haar. Het was altijd best zwaar, viel daarom niet mooi en hitte was ook geen optie voor mij. Toen zag ik jullie producten en heb nu... Voir plus

Ik gebruik sinds ongeveer een jaar de shampoo- en conditionerbars en ben supertevreden! Eindelijk geen voorraden plastic flessen meer in huis. Zelfs mijn man, die wat weinig openstaat voor verandering... Voir plus

Heel blij met de shampoo, conditioner en body bars! Super fijn dat het dierproefvrij, plasticvrij, vegan, parabenen vrij, palmolievrij én lokaal gemaakt is. Mijn haar voelde na eerste keer wassen al v... Voir plus

4,3

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Hele fijne bars

Hele fijne bars, naast plasticvrij ook vrij van chemicaliën ! De shampoobars schuimen ook fijn

10 août 2021

Great customer care

We had some problems with the first delivery (postal service fault most likely) and after I pointed out, they got in contact and send it back at my convenience. Super good customer care, I strongly recommend it.

10 août 2021

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden! Werkt fijn, ruikt lekker en plastic vrij, ik zeg top!

8 août 2021

Shampoo bar vanille

Ik ben fan! Ruikt heerlijk, schuimt niet teveel, verzorgd mijn lange pluizige haar goed.
Vriendelijke en snelle reactie van de klantenservice.
Last but not least, goed voor het milieu!

6 août 2021

Fijne producten

Overzichtelijke website, fijne producten en scheelt een hoop afval. Ideaal dat ik met de kinderen dezelfde shampoobar kan gebruiken :)

31 juillet 2021

Pay it forward!

Snelle levering van mijn bestelde artikelen ook fijn om een uitleg te krijgen over de shampoo bar omdat het voor mij de eerste keer is.

30 juillet 2021

super fijn!

Ik ben vaste klant van shampoobars. Ik vind vooral de wat voedendere lijnen zoals de honing shampoo bar en conditioners super fijn! Ik heb lang haar en heb 9 maanden gedaan met een conditioner!! Probeer dat maar eens met een fles. Ook hun klantenservice reageerd snel en bezorging was ook top.

28 juillet 2021

Fantastisch product

Fantastisch product! Ik probeer al een tijdje over te stappen op eco-vriendelijke producten, en Shampoo Bars heeft een ruim aanbod. Zeker een aanrader!

25 juillet 2021

Dit moet je echt proberen

Heerlijke ruikende shampoo bar en de conditioner voelt ook heerlijk. Even door je haar halen, inzepen en het schuimt volop. Ga zekers weer een keer bestellen. Zo in huis

21 juillet 2021