Jeg vil gjerne gi ros til Sparelys.no for svært god kundeservice. Selv om det oppstod noen utfordringer med leveransen underveis, ble jeg møtt med forståelse, raske svar og en ekte vilje til å finne... Voir plus

L'entreprise a répondu

Opplevde at min ecoflow generator sporadisk sluttet og lade,tok kontakt med Sparelys hvor apparatet var kjøpt! Jeg har opplevd ekstremt god service fra første kontakt med oppfølging man skjeldent ser... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hadde en fornuftig og hyggelig prat med tekn.avd.som gjorde at jeg bestilte batterier og annet utstyr. Men noe som ikke er så bra er at Sparelys bruker PostNord som befrakter. Disse har nå kjørt ru... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig fornøyd med at bestilt vare ble fort utsendt slik at det gikk bare 3-4 dager fra bestilling til jeg mottok den. Eneste som kunne ha vært bedre er bestillings / ordre bekreftelse. Fikk ikke... Voir plus

1. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire
  2. aussi dans
  3. Magasin d'électroménager
  4. Magasin d'électronique
  5. Magasin de batteries
  6. Solutions et équipement énergétiques

Écrit par l'entreprise

Sparelys.no® er utfordreren i det norske hyttemarkedet. Vi er eiet og driftet i Distrikts-Norge, og leverer LED-lamper og pærer, solcellepanel og elektronikk både for hus, hytte, båt, bobil og campingvogner. Vi har et bredt utvalg av utstyr som gjør deg uavhengig av strøm. Til våre kunder kan vi tilby hyggelig kundeservice og gunstig frakt. Som en utfordrer i denne bransjen biter vi oss fast og gjør alt vi kan for å levere gode produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,6

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God og hjelpsom service på forhånd og…

God og hjelpsom service på forhånd og lett å bestille. Hurtig levering. Gode produkt.

26 janvier 2026

Réponse de Sparelys.no

Hei! Tusen takk for 5-stjerner og en flott tilbakemelding, det betyr mye for oss :)

Rask levering

24 janvier 2026

Réponse de Sparelys.no

Hei! Tusen takk for 5-stjerner og en kort og god tilbakemelding, det setter vi pris på :)

Hei!

Tusen takk for 5-stjerner og en god tilbakemelding, det betyr mye for oss :)

Fungerte bra

Fungerte bra

2 janvier 2026

Hei!

Tusen takk for 5-stjerner og en positiv melding, det setter vi alltid pris på :)

Anbefales!

Bra service og hjelp om produktvalg.

29 décembre 2025

Hei!

Tusen takk for en flott tilbakemelding om hvordan din handelsopplevelse har vært hos oss. Vi setter stor pris på det, og ønsker å fortsette med å yte så god service som mulig!

Mvh

Rimelege og gode produkt

Rimelege og gode produkt, spesielt for hytter.

8 décembre 2025

Hei!

Tusen takk for god tilbakemelding til oss. Det setter vi stor pris på! Vi gjør alt vi kan for å kunne tilby fornuftige priser på våre produkter.

Topp service

3 novembre 2025

Hei!

Tusen takk for god tilbakemelding til oss. Det setter vi stor pris på! Noe av det viktigste vi gjør som butikk er å kunne yte høy grad av service til våre kunder og er glade for at du har hatt en positiv opplevelse her.

Rask og god service

Rask og god service, kunne vært litt mer om lengder og størrelser på produkter, eks Downlight hvor dype de er på pga at du må ha kasser, men veldig fornøyd med Sparelys.

2 novembre 2025

Seriøs forhandler

Opplever veldig god kundebehandling hos Sparelys. Hadde en reklamasjonssak som de fulgte tett opp med hyppige tilbakemeldinger og som de løste på en utmerket måte. Dette er en seriøs forhandler du kan stole på. Anbefales!

17 octobre 2025

Fremdeles temmelig uproffesjonelle.

Mjæh . Fremdeles temmelig uproffesjonelle.
Setter et lite spørsmålstegn ved batteriytelse og nettsider. Har over tid sett at deres batterier ikke leverer etter spesifikasjon og at sidene ikke fungerer. I tillegg vil du få borforklaringer og overdrivelser om du kritiserer dem for noe.

12 octobre 2025

Réponse de Sparelys.no

Vi beklager at vi ikke kan tilby deg fakturabetaling på ordren du forsøkte å legge inn.
Når det gjelder batteriene dine, så nærmer disse seg nå 10 år, og må anses å ha nådd sin levetid.
Når det gjelder feil i nettbutikken, så hører vi gjerne fra deg hva dette gjelder, slik at vi kan få IT til å se på det.

Syns dere har bra varer til bra priser

Syns dere har bra varer til bra priser. Bestillingen er raskt på plass. Det som drar ned for meg er prisen på frakt!! Den har blitt veldig dyr på kort tid!

25 septembre 2025

Réponse de Sparelys.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen – vi setter stor pris på at du er fornøyd med både varene og leveringstiden!
Vi forstår godt at fraktkostnaden kan oppleves høy, og vi jobber kontinuerlig med å finne løsninger som holder prisene så lave som mulig, samtidig som vi sikrer rask og trygg levering. Tilbakemeldingen din er verdifull for oss og blir tatt videre internt.

De gjør det de sier de skal gjøre

De gjør det de sier de skal gjøre. Ringer raskt opp igjen - får snakke med rett person med en gang og ikke minst : jeg får svar på spørsmålene mine.
Slik kundeservice burde alle ha

1 octobre 2025

Réponse de Sparelys.no

Kjekt å høre at du er fornøyd med servicen. Og tusen takk for at du tok deg tid å dele erfaringen.

Fant varen jeg trenger

Fant varen jeg trenger. På lager. Sendes hurtig. God dialog på mail. Anbefales 👍

10 septembre 2025

Réponse de Sparelys.no

Tusen takk for den fine anmeldelsen! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen, og det er flott å høre at du er fornøyd med servicen så langt. Velkommen tilbake når som helst!