Zeer teleurstellende service. Ik heb een vraag gesteld om mijn fietszadel terug te sturen, maar na meerdere dagen nog steeds geen enkel antwoord. Bestellen gaat snel, maar zodra je een probleem hebt,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ergonomische handvaten gekocht voor mijn fiets. Mooie aanbieding en snel geleverd. Ik ben er echter nog niet van overtuigd dat ze beter zijn dan mijn vorige handvaten. Ik ga de afstelling nog probe... Voir plus
L'entreprise a répondu
De Sqlab 502 active pedalen zijn een onverwacht grote verbetering ten opzichte van de standaard pedalen. Na een paar dagen fietsen bleek dat de afsluitdop van het linker pedaal was verdwenen. De dop d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb enkel de map voor zadel afmetingen besteld,ik ga nog even wachten om een zadel te bestellen. Ik heb de map voor zadel afmetingen zeer snel gekregen.
L'entreprise a répondu
De expert in ergonomische fietsonderdelen en accessoires zoals fietszadels, handvatten, sturen en stuurpennen. SQlab heeft zich gespecialiseerd in de drie contactpunten van de fiets (Handen - Bekken - Voeten). Een fietszadel moet niet alleen perfect passen bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie, maar ook het lichaamsgewicht vanuit medisch oogpunt correct verdelen. De handvatten moeten gevoelloze vingers voorkomen, gemakkelijk en stevig gemonteerd kunnen worden en goed in de hand liggen. Met name onze zadels en ons pasproces, dat de perfecte zadelbreedte bepaalt, hebben ons tot de meest succesvolle zadelproducent gemaakt in tests van fietstijdschriften.
Pays-Bas
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
De bestelling is keurig op tijd en netjes afgeleverd

Réponse de SQlab Nederland
Snelle reactie, vraag goed uitgezocht en met een prima antwoord gekomen.

Réponse de SQlab Nederland
Innerbarends 410/402 besteld voor mijn E-MTB, na goede ervaring met een eerder paar op mijn MTB. Zeer goede grip en controle, ontspannend voor mijn polsen. Bestellen en leveren ging probleemloos. Heel tevreden.

Réponse de SQlab Nederland
Snelle en vlotte service...inderdaad is de kniepijn weg met de nieuwe klikpedalen. Heerlijk!

Réponse de SQlab Nederland
Snelle en makkelijke bestelling en levering. Zooltjes zitten goed

Réponse de SQlab Nederland
Trappers doen wat ze moeten doen,handleiding zou nuttig zijn

Réponse de SQlab Nederland
Alles makkelijk te vinden. Eerst de sQlab zadelmeting gekocht, hierna zie ik verder

Réponse de SQlab Nederland
Goede uitleg over het gebruik van het meten van de zitbotjes. Nu heb ik enkel nog twijfels welk zadel ik zou bestellen!

Réponse de SQlab Nederland
Materiaal en constructie is heel goed, je snapt niet dat de zadels en andere artikelen van SQlab niet in de winkels staan, behalve een paar.
Tel. ondersteuning is heel goed met vriendelijke medewerkers, die meedenken en goed advies geven.
Ik gebruik de zadels en handvaten al jaren, ben er heel tevreden over.

Réponse de SQlab Nederland
Snelle levering. Toen ik meldde dat een klein onderdeel ontbrak werd dat ook direct in orde gemaakt.

Réponse de SQlab Nederland
Het stuur wat ik besteld heb overtreft mijn verwachtingen. Als ik lang op de fiets zit, krijg ik met gewoon stuur een tintelingen in mijn handen maar dat is nu geheel over.

Réponse de SQlab Nederland
Na een zadelmeting te hebben gedaan deze zadels besteld en bevallen erg goed vooral de 60x ergowave active 2.2. Inmiddels een paar fijne ritten gereden op een MTB en geen centje pijn. Zit erg comfortabel, ook in ruig terrein. De 610 M-D line active 2.1 gemonteerd op een tourfiets (rechtere zit) en doet ook wat het moet doen, comfortabel en geeft veel bewegingsvrijheid. Minpuntje vind ik de afwerking van de beide zadels aan de onderkant, met nietjes en hier en daar wat klodders lijm, hopelijk blijft dit op termijn vastzitten. De 711 tech and trail handvatten voelen goed aan, zacht genoeg om trillingen op te vangen, rondingen op de juiste plaatsen voor extra grip en comfort.
Dit alles snel en correct bezorgd.

Réponse de SQlab Nederland
Ik probeer een zadel retour te sturen, maar krijg geen reactie op mijn retourverzoek

Réponse de SQlab Nederland
En savoir plus sur les différents types d'avis.