Klantenservice zoals het hoort: meedenkend, snel en betrouwbaar! Mijn ervaring met StapStep BV is tot nu toe fantastisch. Wat direct opvalt is de snelle communicatie; je krijgt vlot antwoord op al je... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb een vrijwel nieuwe step gekocht waar nog geen 40 km mee gereden is. Door medische omstandigheden moet ik hem helaas verkopen. Toen ik contact opnam voor een kopie van de factuur, kreeg ik te ho... Voir plus
L'entreprise a répondu
Klantonvriendelijk en onbetrouwbaar. Koop nooit het zitje, zadel erbij! Is veel te laag voor een volwassene en onmogelijk om zittend te steppen. Zinloos product. Had hem gekocht, maar heb hem netje... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik gebruik mijn StapStep nu al een tijdje en ben er erg tevreden over. De kwaliteit is goed, de ondersteuning werkt prettig en de actieradius is voor mijn gebruik meer dan voldoende. Wat ik vooral waa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Zoals u wellicht al hebt vernomen is de elektrische step overal in de wereld een enorme hype, behalve in ons land. Het is namelijk niet toegestaan en zelfs strafbaar om met de elektrische step op de openbare weg te rijden. StapStep maakt elektrisch steppen mogelijk! Door elektrisch te steppen, met ondersteuning rijdt u legaal op de openbare weg.
Coordonnées de contact
Amethysthof 34, 3162RB, Rhoon, Pays-Bas
- info@stapstep.nl
- stapstep.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 86 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Miskoop
De step doet het aan het begin goed. Ik werd aangehouden door een agent en hij zei toen al: “Chinese rommel”. Een paar weken later begonnen de eerste problemen. Hij kan slecht tegen water en dat in Nederland. Je kan toch verwachten dat een vervoermiddel in Nederland goed tegen water kan. De fabrikant reageert met de melding dat je de waterdichtheid had kunnen checken. Dat doe je ook niet voor een fiets.
Ik vind het een miskoop.

Réponse de StapStep B.V.
Klantvriendelijk bij verkoop, daarna alleen maar gezeur
Bij de verkoop netjes en snel antwoord, maar daarna bij vragen of gebreken veranderde dat ineens. Al meerdere keren contact moeten zoeken, maar de laatste keer was de druppel. Binnen 500 kilometer is de kogellager houder gebroken door een lager die ontzettend misvormd (overduidelijk productiefout) was en ben ik behoorlijk hard gevallen. Zou allemaal mijn eigen schuld zijn: niet genoeg smeren (doe dit 1 keer per maand, maar staat nergens in de handleiding benoemt) de schroeven te hard aandraaien (in de handleiding staat dat je schroeven moet aandraaien, maar niet met hoeveel kracht), ik had maar onderhoud moeten laten plegen aan de step (heb het ding nog geen jaar in gebruik). Ik moet maar een nieuw wiel kopen. Nergens iets van een verontschuldiging over de valpartij… Duimen dat hij het nog een tijdje blijft doen, maar de accu is nu al zo veel minder dan in het begin, die mag binnenkort ook al weer vervangen worden. Ben benieuwd hoe dat weer mijn eigen schuld gaat zijn (te vaak aan de lader gelegd? Terwijl er in de handleiding staat dat je hem sowieso 1 keer per maand moet opladen?) Behoorlijk dure miskoop!

Snelle reactie
Mijn band van de step is stuk. Ik had nog niet gezien dat ik deze gewoon op de site van stap step kon bestellen. Ik had ze dus een mailtje gestuurd en dezelfde avond kreeg ik al reactie. Hoe fijn is dit.
Super step!
Ik heb een Stapstep pro+ vorige week gekregen bevalt super goed. Het is een fijne degelijke step. Ben er super blij mee raad het zeker aan en snelle bezorging.
Defective Step. Unacceptable customer service and repeated attempts to charge me extra
I bought the StapStep Pro through Bol.com only over two months ago. From the first use, the electronic brake did not function properly — the motor kept running while braking, which is a serious safety risk, I was unaware and drove with this deffect 240km.
When I reported this, the seller (StapStep Retail BV) immediately blamed “water damage” and tried to avoid warranty by demanding that I pay:
The shipping costs to send the scooter back, inspection costs of ca.50EUR if the problem was not warranty related.
Over €100 in repair and return costs.
Even after that, they admitted they cannot guarantee the scooter will work after repair.
On top of this, their communication was unprofessional. They repeatedly threatened me with costs to discourage my warranty claim, and when I refused to pay, they basically told me to “do with it what you want” and closed my case without a solution.
This shows not only a defective product but also very poor customer service and a pattern of trying to shift costs onto the customer instead of honoring the legal warranty. For a premium-priced scooter, this is unacceptable. I strongly advise against buying from this retailer.

Handig!!!
Snelle en goede communicatie. Het aansteppen was even wennen maar ik ben er super blij mee.
Na 25km voorband leeg
Na 25km voorband leeg, garantie weg, helaas ook geen compassie. Ik heb maar een massieve voorband besteld inmiddels 120km op de teller en redelijk tevreden.
De step werd snel geleverd. Hij rijdt langer dan verwacht op een batterij lading. Hij is handig om mee te nemen. Makkelijk in elkaar te zetten en degelijk materiaal. Word geleverd met een volle accu.
Als je de beschrijving niet helemaal snapt meteen bellen.Krijg je meteen goeie uitleg.
Snelle service en goeie uitleg toen ik iets niet wist.
ik ben dól op de Stapstep!
Gewoon zoals je verwacht
Gewoon zoals je verwacht, correct en snel geleverd.
Betrouwbaar.
Prima service en vlotte levering
Uitstekend
Alles ging nagenoeg vlekkeloos, de snelle levering, het beantwoorden van vragen en de after sales service. Ik had eerst een probleempje met het stuur omhoog te zetten maar met de supersnelle beantwoording van mijn mails en de deskundige hulp van Johan was dit heel snel opgelost.
Snelle service goede ideeën met de…
Snelle service goede ideeën met de tracker en welke plek mocht je vragen hebben je krijgt snel antwoord terug
En savoir plus sur les différents types d'avis.