Erg fijne ervaring. Voor het eerst bij StarTwin in de werkplaats geweest met mijn particulier gekochte streetfighter. Er werd de tijd genomen om de werkzaamheden en bijzonderheden te bespreken bij... Voir plus
Lisez les avis des autres
Na een lange zoektocht, een Fantastische Ducati Monster 900 S ie aangeschaft bij deze zaak Geweldig geholpen, en voorzien van de geheel complete historie van haar, Direct op pad gegaan met deze door S... Voir plus
Ze nemen de tijd om goed uitleg te geven over een eventueel nieuwe aanschaf van een motor. Proefritten worden snel ingeregeld, zelfs alsje spontaan binnen wandeld. Ook na aanschaf is de service pretti... Voir plus
Vrijdag 22-5 geweest bij het bedrijf en 3 well nut gekocht, euro 11,20. De zondag op hun site gekeken omdat ik nog meer andere dingen nodig had voor de motor. Kwam toevallig de well nut... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Star Twin Motors BV. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.
Coordonnées de contact
Kanaal Zuid, 484, 7371GL, Loenen Gld, Pays-Bas
- 0555051329
- info@startwin.com
- startwin.com
Aucune trace de demande d’avis
Goede afspraken
Goede afspraken, alles netjes uitgevoerd. Ruim de tijd nemen voor jou als klant
Dit is wat je van een firma verwacht
Dit is wat je van een firma verwacht. Professioneel, correct, vriendelijk en aangenaam in omgang omdat het ook gepassioneerde motorrijders zijn.
Streetfighter gekocht bij Dylan die de…
Streetfighter gekocht bij Dylan die de tijd voor het gesprek nam. Duidelijke afspraken en een keurige aflevering van de motor volgens afspraak. Startwin is zeker een aanrader.
Super geholpen de service is prima…
Super geholpen de service is prima motor netjes afgeleverd met duidelijke uitleg
klantvriendelijkheid
Duidelijk geholpen met voldoende info na reparatie, vriendelijk en geduldig goede service.
Diavel onderdelen bestellen
Onderdelen besteld voor mn Diavel Titanium via de website en super snel keurig verpakt binnen gekregen voor een hele nette prijs …. Top
Netjes geholpen
Netjes geholpen. Er wordt de tijd voor je genomen. Ik was er op zaterdag tegen sluitingstijd en wordt netjes en rustig geholpen tot na sluitingstijd. Erg mooie en fijne winkel om te zijn.
Aankoop Panigale V4ST en onderhoud 1098
Vriendelijkheid, klantgerichtheid en gedegen advies! Prettige persoonlijke benadering, zowel bij verkoop, onderdelenbalie en werkplaats.
Absoluut een aanrader!
Top vakmensen een relaxte sfeer en niks…
Top vakmensen een relaxte sfeer en niks geen auto verkopers, maar mensen met een passie.
Ik heb er een nieuwe royal enfield gekocht en geen moment spijt van gehad.
1e beurt nu ook gehad en personeel werkt met liefde aan de motoren
Very responsive and helpful.
Very responsive and helpful.
They dedicate time to clients even if they are outside the country.
Goede service en klantvriendelijk
Goede service en klantvriendelijk! Ik belde ze ‘s ochtends en kon ‘s middags al terecht. Werd meteen geholpen. Super team van vakmensen met passie voor hun vak.
Bedankt voor het meedenken Star Twin
Ik kwam voor een hoger ruitje voor mijn Multistrada, die is er even opgezet terwijl ik een lekker bakkie koffie kreeg en een gezellig praatje.
Is ondertussen de motor ff gecheckt en blijken de remblokjes bijna op. Of ze vervangen mogen worden, nou graag want onze motortrip is in zicht. En inderdaad ze waren aardig versleten.
Bedankt voor het meedenken!
Ik heb een mooie Ducati Xdiavel Nera…
Ik heb een mooie Ducati Xdiavel Nera gekocht. Heel nette en behulpzame garage. Alles liep perfect.
Fantastic service and friendship!!!
Fantastic service and friendship!!!! Placed my order on Monday, shipped out on Tuesday and arrived in Thailand Friday!!! Too bad UPS here in Phuket is the worst and will get the parcel only on Monday. But kudos to Wieger and team at Startwin!! My trusted spare parts pusher hahahah Thank you.
Voor mekaar
Je weet gewoon dat je motor in goede handen is, mijn monster 900 is weer in top staat
Dank mannen van Star Twin!
Fijne zaak met persoonlijke aandacht!
Fijne zaak..waar nog persoonlijke aandacht is! Maar ook een werkplaats met betrokkenheid. Sowieso heb je al een kop koffie in de hand voordat je je mond open hebt kunnen doen :-)
Weer prima geholpen bij aankoop van…
Weer prima geholpen bij aankoop van mijn tweede Ducati
Roy
Betrouwbare dealer voor je motor.
Komt afspraken na. Vriendelijke team en goede monteurs.
Zeer fijn geholpen
Zeer fijn geholpen. Voor het eerst een ducati gekocht en bij startwin de desmo beurt laten doen. Motor voelde direct veel beter aan ondanks dat de motor er eigenlijk nog niet aan toe was.
Een enorm goede ervaring je voelt je…
Een enorm goede ervaring je voelt je als klant gewaardeerd en ze zijn bereid het extra stapje te zetten.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.