Jeg har handlet hos Staybeautiful i mange år. Det er et af de mest stabile og hæderlige online butikker, der findes. Mine vare kommer altid dagen efter bestilling eller første hverdag efter. Mine var... Voir plus
Lisez les avis des autres
Forfærdelig og yderst langsommelig kundeservice. Jeg har nu siden start januar afventet en en løsning på en reklamation på et Dermalogica produkt. Der er nu gået mere end 3 måneder, og de trækk... Voir plus
L'entreprise a répondu
God kommunikation og mulighed for at returnere produktet selv om retur fristen var over. Samt hurtig levering for min ny bestilling- mange tak ☺️
Fantastisk kundeservice og hurtig ekspedition. Jeg bestilte en vare hos Stay beautiful, den blev leveret med GLS men jeg fik ikke besked fra GLS om pakken var kommet, så den blev sendt retur. Jeg skr... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Staybeautiful har fokus på markedets bedste hudpleje blandt andet indenfor anti-age produkter til den bevidste kvinde, der ved, at man med de rigtige produkter kan fremme sin skønhed, og komme til at se yngre og sundere ud. Vi har et stort sortiment af skintonic, toner, conditioner, rensegel, fugtpleje, ansigtscremer, natcremer, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud / pigmentpletter og meget mere. Hos Staybeautiful kan du altid forvente attraktive rabatter på hudpleje.
Coordonnées de contact
Skivevej 177, 7500, Holstebro, Danemark
- +45 71 99 66 83
- info@staybeautiful.dk
- staybeautiful.dk
A répondu à 37 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtig levering og fantastisk…
Hurtig levering og fantastisk kundeservice. Kommer helt sikkert til at handle der igen.
Gode priser og hurtig levering
Det står på nettsiden at de er VOEK…
Det står på nettsiden at de er VOEK godkjent og ingen ekstra kostnad for toll. Dette stemmer ikke! Fikk regning på betaling av importavgifter, 25% av vareverdi inkl frakt og toll pr vare! Ingen opplysning om dette.
Hurtig og stabil levering
Flot indpakning
Ikke sidste gang jeg bestiller der fra
Dejlig og hurtig betjening
Dejlig betjening og produkter pakket pænt ned. Modtog meget hurtigt mine produkter, og en følelse af personlig betjening trods bestilling via hjemmeside.
Tak.
Måtte betale toll fordi en dude ikke…
Måtte betale toll fordi en dude ikke klarte å føre pakken som voce godkjent, når den egentlig er det.
Stort udvalg i varesortiment og super…
Stort udvalg i varesortiment og super sød og god betjening.. hurtig levering
Stay away from this site…
Stay away from this site if you live in Norway. I bought a bottle of perfume here thinking I'd save a bit. Here comes the trouble: on the website, they said I would not pay extra toll. Yet I got invoice from posten for almost 300 nok. Contacted staybeautiful, they said it's a failure and they would pay that back. Nothing. Tracking was wrong. It said my package was sent to another country. Mentioned that to contact person. Never got answer.
Never again to this scam.
Det er IKKE trygt eller troværdigt…
Det er aldrig trygt eller troværdigt når et firma ikke svare på henvendelser efter køb. Har skrevet 2 gange grundet bekymring om dårligt lugt fra produkt uden svar!
Inden jeg købte skrev jeg også, det blev der svaret på.

Réponse de Staybeautiful
Parfymen jag fick var gammal
Parfymen jag fick var gammal, det kunde jag känna på lukten, det luktade gammal fellagrad parfym.
Mycket besviken.
Fick en returlapp via epost och efter många om och men en QR code då jag saknar skrivare.
Har nu returnerat parfymen som luktar så illa och kommer skriva mer här när returen är behandlat.
Dejligt med hurtig levering
Hurtig og god levering
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.