Jeg har handlet hos Staybeautiful i mange år. Det er et af de mest stabile og hæderlige online butikker, der findes. Mine vare kommer altid dagen efter bestilling eller første hverdag efter. Mine var... Voir plus
Lisez les avis des autres
Forfærdelig og yderst langsommelig kundeservice. Jeg har nu siden start januar afventet en en løsning på en reklamation på et Dermalogica produkt. Der er nu gået mere end 3 måneder, og de trækk... Voir plus
L'entreprise a répondu
God kommunikation og mulighed for at returnere produktet selv om retur fristen var over. Samt hurtig levering for min ny bestilling- mange tak ☺️
Fantastisk kundeservice og hurtig ekspedition. Jeg bestilte en vare hos Stay beautiful, den blev leveret med GLS men jeg fik ikke besked fra GLS om pakken var kommet, så den blev sendt retur. Jeg skr... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Staybeautiful har fokus på markedets bedste hudpleje blandt andet indenfor anti-age produkter til den bevidste kvinde, der ved, at man med de rigtige produkter kan fremme sin skønhed, og komme til at se yngre og sundere ud. Vi har et stort sortiment af skintonic, toner, conditioner, rensegel, fugtpleje, ansigtscremer, natcremer, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud / pigmentpletter og meget mere. Hos Staybeautiful kan du altid forvente attraktive rabatter på hudpleje.
Coordonnées de contact
Skivevej 177, 7500, Holstebro, Danemark
- +45 71 99 66 83
- info@staybeautiful.dk
- staybeautiful.dk
A répondu à 37 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Har købt produkt til black friday som…
Har købt produkt til black friday som skulle bruges til julegave. Det var desværre det forkerte. Vil gerne bytte til det rigtige, men det er udsolgt på hjemmesiden. Har ringet, lagt besked på telefonsvarer og mailet, for at få at vide hvordan jeg skulle forholde mig, uden nogen respons på noget af det. Elendig service.
God pris og hurtig levering.
Upåklagelig service hver gang
Meget tilfreds kunde
Hurtig levering, gode produkter og gode rabatter. Meget tilfreds kunde.
Hurtig levering og fantastiske priser!
gode priser for kvalitets produkter
gode priser for kvalitets produkter. Har ikke kunne finde IS clinical produkterne billigere i Danmark.
Vanvittig hurtig levering, bedste priser og god service
Jeg bliver lige overrasket hver gang hvor hurtigt de leverer ens varer. Det er et kæmpe plus.
Jeg handler der hver gang jeg skal købe is clinical produkter, da Stay Beautiful har 15 % på produkterne.
Stor anbefaling her fra :-)
Super god oplevelse med Staybeautiful
Super god oplevelse med Staybeautiful. Bestilte en serum - troede jeg. Opdagede, at jeg havde bestilt en creme i stedet. Skrev til Staybeautiful og fik svar ganske kort tid efter, at det ikke var noget problem. De rettede fluks ordren og jeg fik dagen efter det produkt, jeg gerne ville have. Tak for hurtig ekspedition og hjælp.
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering - det var rigtig dejligt!
Gode produkter og hurtig levering
Gode produkter ofte med lidt rabat ift. andre steder og vildt hurtig levering!
Stor anbefaling herfra.
Dejlig hjemmeside med lækre produkter
Dejlig hjemmeside med lækre produkter, ikke særlig mange forhandler med PHformula og det er mit ynglings hudplejeprodukt 👏🏻
Hurtig levering ❤️
En mega god service i forbindelse en en…
En mega god service i forbindelse en en udsolgt vare, meget hurtig levering:). Lækre produkter.
Ikke sidste gang jeg vil bestille herfra:)
Hurtig levering og helt fantastisk service!
Det er første gang jeg handler hos Staybeautiful - og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! To af produkterne kunne hun desværre ikke nå at sende inden jeg skal ud at rejse. Så i stedet for, er hun simpelthen så sød at sende gratis prøver som jeg kan få med. Det er altså helt fantastisk service! Pakken var ovenikøbet hos mig halvandet døgn senere. Derudover har vi også korresponderet en del, og har altid fået hurtigt svar tilbage. Og hvem er ikke fan af gode priser? Fem stjerner herfra! Jeg handler helt sikkert mine hudpleje produkter her fremover :-)
Altid fantastisk service
Har nu handlet med denne virksomhed en del gange, og K og co. fortjener 5 stjerner.
Har flere gange været i dialog pr mail med K og hver eneste gang er der hurtig svartid, mega god service og altid hurtig levering efterfølgende.
Kan varmt anbefale at handle med Staybeautiful.
Et fantastisk dansk sted at handle
Måske ny Dansk virksomhed, havde ikke handlet her før, men et fantastisk sted med super gode priser på mit hudplejeprodukt “Dermalogica”
Bestilte torsdag eftermiddag og lørdag kunne jeg hente det, virkelig hurtig levering.
Jeg kunne ikke forstå, at jeg ikke havde fået en ordrebekræftelse på mail, for jeg kunne se at bestillingen og betalingen gået igennem, så jeg ringede op og talte med en sød og venlig medarbejder, som godt kunne se min ordre, så hun sendte straks igen en ordrebekræftelse, og det viste sig, at begge to lå i “spam-mappen” så vær obs på det.
Handler her fremover, i håb om at de får flere Dermalogica-produkter.
Mvh.
Helle Anderberg Hansen
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.