Met veel vertrouwen de sticky vinyls besteld. Opgehangen volgens de instructie en even laten drogen zodat ze de optimale kracht hadden. Toch zijn er binnen de 12u vijf platen naar beneden gevallen,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er was iets fout gelopen bij de levering maar na dit te melden hebben ze onmiddellijk gereageerd en het correcte opgestuurd. Topservice!
Erg goed en klantvriendelijk geholpen; ik had vinylhoekjes cadeau gekregen van familie, maar in een andere kleur dan ik eigenlijk wenste. Het was geen enkel probleem om dit om te ruilen, en was ook er... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had de Lp houders helaas verkeerd aangebracht hierdoor vielen ze er af, ik had contact opgenomen met de klantenservice zij hebben mij erg goed geholpen. De houders zien er voor de rest erg strak ui... Voir plus
Stijlvol en makkelijk je lp's ophangen aan de muur. - Sticky Vinyl
Landstraat 18, 9714GR, Groningen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bij dit bedrijf per ongeluk de verkeerde stickys besteld. Konden het kostenloos omruilen. Een handige en betaalbare optie om je vynil op te hangen! Echt een aanrader

Réponse de Sticky Vinyl
Goed plakkende sticky’s, makkelijk op te hangen en simpel/modern design

Réponse de Sticky Vinyl
Heel snel ontvangen met een persoonlijke handgeschreven noot!
Werkt prima met 1 maar... de instructie had duidelijker gekund.

Réponse de Sticky Vinyl
Geweldig bedrijf, zeer behulpzaam, zeer goede en snelle service. Dankzij hun uitvinding heeft mijn muur nu muzikaal behang. ❤️❤️❤️❤️

Réponse de Sticky Vinyl
Mooie subtiele manier om je lp collectie te laten shinen! Wel vervelend dat met name de houder voor de dubbel lp niet altijd sterk genoeg is waardoor 2 lps van de muur zijn gevallen.

Réponse de Sticky Vinyl
Ik had één sticky vinyl geleverd gekregen die helaas niet goed werkte, nadat ik dit heb gemeld heb ik een ontzettend fijne service gekregen! Ik raad dit product zeker aan.

Réponse de Sticky Vinyl
Ze werken erg goed en zien er mooi uit. Ik had de instructies gevolgd maar desondanks is er eentje gebroken.
Het team van stickie heeft na het lezen van mijn revieuw mij nieuwe opgestuurd. Echt heel netjes, ben er erg blij mee.

Réponse de Sticky Vinyl
Goede plakkers, doen wat ze doen moeten. Top service ook - bij melding van een plakker te weinig werden we meteen geholpen!

Réponse de Sticky Vinyl
Redelijk tevreden over Sticky Vinyl. Je kan wel duidelijk zien dat de 'hoekjes' gemaakt zijn met een 3d printer, de ongelijke lijnen maken het iets minder mooi.
De stickers aan de achterkant van Sticky Vinyl voor dubbelelpees is helaas niet sterk genoeg om een album te houden. Albums met een enkele LP gaan goed, maar bij een dubbele vallen ze helaas van de muur! (Zelf met goed schoonmaken van de ondergrond etc.).

Réponse de Sticky Vinyl
Superleuke en makkelijke manier om je LP’s op te hangen. Helaas bleven de stickies bij ons niet op het behang plakken. Daarom een aantal keer contact gehad met het team van Sticky en uiteindelijk moeten besluiten de stickies terug te sturen. Sticky neemt de klacht serieus en wil onderzoeken waarom het tape onvoldoende werkte.

Réponse de Sticky Vinyl
Een superfijne oplossing om LP's mooi op te hangen aan de muur, zonder gaten te boren. Binnen een paar werkdagen geleverd en ben erg blij met het eindresultaat. Let wel op: er zijn twee maten sticky's. Die voor de enkele LP is vrij smal. De dubbele zijn daardoor universeler om te gebruiken, omdat daar een enkel en dubbel LP in past. Zeker een aanrader desondanks!!

Réponse de Sticky Vinyl
Erg mooi systeem om je lp's aan de muur te hangen. Het kost wat moeite maar dan kun je het ook helemaal zo aanpassen als je ze zelf wil, anders dan andere systemen. Ik had een probleem met mijn bestelling maar ik kreeg snel antwoord en een goede oplossing! 5/5

Réponse de Sticky Vinyl
Het is een heel leuk product. Ik heb alleen bij mijn laatste aankoop de verkeerde gekregen. Ik had 2 paar zwarte dubbele stickys besteld en ik kreeg 6 paar zwarte dubbele en 2 paar groene dubbele stickys. (Ik heb de zwarte al wel gebruikt)

Wat een mooi product!
Persoonlijke service en goeie communicatie.
Een klein kwaliteitsprobleem was super snel opgelost.

Réponse de Sticky Vinyl
Top product en op tijd geleverd. Had wel een late reactie gekregen van de klantenservice op een vraag, maar dat was verder geen probleem en ze hebben mij 3 gratis sticky vinyl gestuurd om het op te lossen. Top dus!

Réponse de Sticky Vinyl
Ik ben ze net aan t ophangen en bij het rustig aanduwen van een van de sticky’s brak hij door midden. Ik heb hierna contact gehad met sticky vinyl en heb hier voor vervangende sticky’s gekregen. En kreeg zelf een paar extra gratis voor t ongemak! Ziet er mooi uit en hangt stevig.

Goed product.
Service was ook super !! Ik had een bestelling voor een hele muur gedaan, bestaande uit dubbele lp houders. Ik krijg vlak hierna een mailtje met of ik niet liever half dubbel en half single had gewild. Na een kleine mail wisseling was ik overtuigd om toch voor de half om half te gaan, omdat single lp's minder goed passen in de dubbele lp houder.
Heel blij met het resultaat !

Réponse de Sticky Vinyl
Het is een erg handig en makkelijk te gebruiken product. Je hebt geen schroeven of andere atributen nodig om je platen mooi op te hangen.Ook plakken ze erg stevig en zullen ze er zeker niet afvallen. Daarnaast is de prijs in vergelijking met alternatieven erg goed.