At der er mange aktiviteter, som gør det til en sjov og spændende dag for børnefamilier og barnlige sjæle . Altid venlige , imødekommende og løsningsorienteret, for at gøre det til nogen sjove dage... Voir plus
Stor ros til Malene, som ydede en super service, da Bornholms Hospitals børneafdeling blev brændt af af et andet firma. Selv om de normal ikke sender varerne til Bornholm, så pakkede hun kasser med op... Voir plus
Så fin service. Både med mail og telefonisk kontakt. Booket allerede 1år frem. Efter at have prøvet at booke slush ice maskine fra et tidligere arrangement. Tak
Vi afholdte vores sommerfest på Odds & Ends. Det var et virkelig godt arrangement. Underholdningen, maden, baren og stemningen var helt i top. Personalet var også super søde og havde styr på alt. Vi... Voir plus
L'entreprise a répondu
- Société d'événementiel
- Location de château gonflable
- Service de divertissement en entreprise
- Centre de laser game
- Organisateur d'activités en plein air
- Service de location de matériel de soirée
Écrit par l'entreprise
Book sjove events og aktiviteter i hele landet, eller få hjælp til planlægning af store som små events, for både erhverv og private. Se mere på Storekugler.dk. Vi har alt du skal bruge til det fedeste polterabend, sjoveste fødselsdagsfest eller et brag af en firmafest. Lej sjove aktiviteter så som Bumper Balls, Hoppeborge, Slush Ice maskiner, Popcornmaskine, Softicemaskine, Human Footeball, Stødbånd, Promillebriller og +40 andre sjove aktiviteter.
Metalgangen 9A, 2690, Karlslunde, Danemark
- +45 26 71 10 09
- info@storekugler.dk
- storekugler.dk
Aucune trace de demande d’avis
God oplevelse
Rigtig god service
Har ikke modtaget den endnu
Har ikke modtaget den endnu - men deres kundeservice er i hvert fald 6 Stjerner
Kan kun anbefale dem
Mvh
Michelle
Vi havde et arrangement med bowcombat…
Vi havde et arrangement med bowcombat som gik over alle forventninger👍
Super god service
Super god service. vi fik et fantastisk arrangement ved hjælp af storekulger😁👍🏽
Fantastisk oplevelse og et sindssygt…
Fantastisk oplevelse og et sindssygt godt firma
FED SIDSTE SKOLEDAG!!!
FANTASTISK SERVICE!
FANTASTISK SERVICE!
De her gutter gjorde vores firma arrengement til den fedste dag.
Jeg vil varm anbefale dem, og med garenti bruge dem igen!!
Jeg købte bumberballs og det var super…
Jeg købte bumberballs og det var super nemt. Fede nye bolde, flinke medarbejdere og en super oplevelse. Helt klart pengene og tiden værd
Det sjoveste firma længe
Det sjoveste firma længe. Alt spillede og vi havde en fed dag:-)
Jeg kan varmt anbefale det til alle
Jeg kan varmt anbefale det til alle! Super sjovt og perfekt til fx. en polterabend med gutterne. Så fik man sgu også en flaske gratis shots ;)
Storekugler levere igen
Storekugler levere igen. Bestilte storekugler til et firma arrangement. Har brugt dem et par gange før og heller ikke den her gang blev jeg skuffet. Tværtimod. De leverer præcis de aktiviteter jeg efterspørger og deres instruktører er så super cool og profesionelle. De formår virkelig at gøre en sjov aktivitet endnu sjovere.
Godt personale som igen leverer!
Super service
Vi har haft brugt storekugler.dk, til vores firma arrangement – Og det kan helt klart anbefales!
Super god service
Super god service, de tager altid telefonen.
Jeg lejede deres bumperballs, og det kommer jeg 100% til igen
Super fedt arragement med vennerne
Super fedt arragement med vennerne. Stødbånd og bumperballs :D
Energiske og venlige instruktører.
Det skal helt sikkert prøves igen.