At der er mange aktiviteter, som gør det til en sjov og spændende dag for børnefamilier og barnlige sjæle . Altid venlige , imødekommende og løsningsorienteret, for at gøre det til nogen sjove dage... Voir plus
Lisez les avis des autres
Stor ros til Malene, som ydede en super service, da Bornholms Hospitals børneafdeling blev brændt af af et andet firma. Selv om de normal ikke sender varerne til Bornholm, så pakkede hun kasser med op... Voir plus
Så fin service. Både med mail og telefonisk kontakt. Booket allerede 1år frem. Efter at have prøvet at booke slush ice maskine fra et tidligere arrangement. Tak
Vi afholdte vores sommerfest på Odds & Ends. Det var et virkelig godt arrangement. Underholdningen, maden, baren og stemningen var helt i top. Personalet var også super søde og havde styr på alt. Vi... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Société d'événementiel
- Location de château gonflable
- Service de divertissement en entreprise
- Centre de laser game
- Organisateur d'activités en plein air
- Service de location de matériel de soirée
Écrit par l'entreprise
Book sjove events og aktiviteter i hele landet, eller få hjælp til planlægning af store som små events, for både erhverv og private. Se mere på Storekugler.dk. Vi har alt du skal bruge til det fedeste polterabend, sjoveste fødselsdagsfest eller et brag af en firmafest. Lej sjove aktiviteter så som Bumper Balls, Hoppeborge, Slush Ice maskiner, Popcornmaskine, Softicemaskine, Human Footeball, Stødbånd, Promillebriller og +40 andre sjove aktiviteter.
Coordonnées de contact
Metalgangen 9A, 2690, Karlslunde, Danemark
- +45 26 71 10 09
- info@storekugler.dk
- storekugler.dk
Aucune trace de demande d’avis
Gode aktiviteter til firma arrangement
Gode aktiviteter til firma arrangement, kollegaerne var glade :) God oplevelse
Håber i kan få et større udvalg af aktiviteter i Jylland
Good service
Good service, great fun with the bubble balls. Can only recommend for a great party.
Alt spillede bare
Alt spillede bare. Leveret og afhentet til den aftalte tid.
Sommerfest på skole
Vi havde booket 3 forskellige aktiviteter, til en stor sommerfest på en skole. Alt gik meget nemt. Meget behjælpelig kundeservice.
En stor oplevelse for både børn og voksne. Blev leveret som aftalt, og hentet som aftalt.
Super god oplevelse, hele vejen igennem.
Super god service
De kunne fint have fået 5 stjerner
De kunne fint have fået 5 stjerner, blot kunne de ikke finde en instruktør til lasergames til os, så vi gik med andre af deres aktiviteter, og der fansdt de en instruktør - til Blå Mandag. Vi var sent ude, så måske ikke helt fair med kun 4 stjerner. Super venlig service fra Malene og de store børn hyggede sig.
Super service. I had to change my order at the last minute, but Marlene was fantastic and arranged everything to run smoothly. Fantastic kids party, highly recommended.
Spot on 👍 actionpakken kan anbefales.
Super god oplevelse
Dejlig nemt, at booke det ønskede. Super fin service ifht afhentning/ aflevering. Meget fleksible og imødekommende ifht til vores ønsker og behov. Målet var hurtigt pumpet op og klar til brug. Det fungerede bare.
Nem bestilling og levering som aftalt
Nemt at bestille og levering præcis som aftalt. Beer Pong og Shuffleboards var en kæmpe succes til vores firma event. Kan klart anbefales.
Super fin oplevelse med storekugler.dk!
Super fin oplevelse med storekugler.dk!
Vi havde lejet en hoppeborg og den var et HIT!
Den var pæn og ren ved afhentning, nem at sætte og og pakke sammen
Ydermere er det utroligt nemt at booke, hente og aflevere!
Blot for sjov
Vi skulle bruge remedier til et sjovt indlæg til en fest, vi valgte store sko til en leg. Bestillingen var nem og lige til.
Afhentning og aflevering fungerede virkelig fint og havde flere muligheder så det passede os.
Virkelig en god oplevelse
Super service!
Super service!
Aflyste en del af min bestilling en uge før arrangementet og fik refunderet merbetalingen med det samme.
Søde og hjælpsomme, især på telefonen.
Super service - hurtig svar på mail og spørgsmål.
Alt fungerede optimalt
Super god service
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.