OPLICHTING. Op streamdirect iets besteld en is nooit geleverd. Ze zijn niet bereikbaar. Via KvK en adres gezien dat er meer bedrijven zijn op het adres waar ook oplichting is gepleegd. NIET BESTE... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik ben opgelicht! Google Chromecast besteld en betaald maar niet ontvangen. Meerdere malen een email gestuurd, telefonisch contact gezocht en boodschap ingesproken maar niets gehoord. Geld weg en ge... Voir plus
Oplichter! Bedrijf wordt gerund door 1 persoon. Is niet bereikbaar via mail en het telefoonnummer op de website bestaat niet. Veranderd om de paar weken van adres zodat pakketjes die retour gestuurd w... Voir plus
Helaas, hoewel ik normaal heel scherp ben hier toch gekocht. Het lijkt zo op de site alsof dit een chromecast van Google is. Het uiterlijk is exact het zelfde. Je ontvangt echter een Chinees product w... Voir plus
Oplichting trap er niet in
Na bestelling las ik hier op de site ook opgelicht dus. Stom dat ik niet eerst recensies heb gelezen. 70 euro na de maan en waarschijnlijk krijg ik een slecht werkende chroomecast thuis. Of niks dom dom
oplichting
oplichting, geen product ontvangen en bedrijf op geen enkele manier te bereiken.
Net zoals alle andere 1-ster reviews…
Net zoals alle andere 1-ster reviews een bestelling geplaatst van 69€ die nog niet verzonden is (na 12 dagen). Bedrijf niet bereikbaar. Oplichting.
En ook ik ben opgelicht
En ook ik ben opgelicht. Bevestigings email en daarna stil. Betaling gaat naar een Duitse rekening. Zorg dat je aangifte doet bij de politie.
Ook ik ben er in gestonken
Ook ik ben er in gestonken: een aantrekkelijke prijs voor een chromecast Google tv leek leuk, maar zoals meestal met dit soort dingen: te mooi om waar te zijn.
Na 3 weken heb ik nog steeds niks ontvangen, wel een PostNL verzendbericht, maar de track & trace geeft geen info. Er wordt niet gereageerd op mijn mail. Maar ik hoef natuurlijk een niet-werkende Chinees namaakding überhaupt niet te ontvangen. Erg jammer van de 70 euro.
Helaas er ook ingetrapt....
Helaas er ook ingetrapt....
De volgende mail gestuurd naar het bedrijf;
Beste,
Soms vergeet je even op trustpilot te kijken als je een bestelling doet. Ga ik toch een beetje te veel uit van het goede in de mens.
Schijnbaar wilt u carrière maken in oplichting van de medemens, dat doet u goed want ik ben erin getrapt. Ik hoop dat u gelukkig wordt van uw duistere praktijken, toch wil ik u verzoeken om namens alle naïeve goedgelovige medemensen een andere professie te zoeken.
Alvast bedankt!
Groet,
Peter
Ach shit
Ach shit, ik lees meestal reviews hier van Trustpilot. Dit keer niet over nagedacht. Ik dacht alleen, ik heb er een nodig. Op de site waren mensen positief, dus dat leek me prima. Nu na een week niks helemaal niks. Huilen. Ik ga inderdaad aangifte doen, anders wordt zon bedrijf nooit aangepakt
Oplichters actief
Oplichters actief
Lustfeeling runt dit bedrijf:
StreamDirect
Dit bedrijf 'Streamdirect' (wordt beheerd door één persoon), een oplichter. Eenmaal betaald dan ben je meteen je geld kwijt. Je krijgt geen reactie via telefoon en ook niet via e-mail. Mocht je geluk hebben dat je toch iets toe gestuurd krijgt dan is dat een Chinese namaak (van €1 euro) of een leeg doosje.
Onderzoekje gestart, dit bedrijf wisselt schijnbaar regelmatig van adres:
Het echte adres is waarschijnlijk:
Hameinde 17
7371 CS Loenen
Gelderland
En het Kvk adres is:
Kayersdijk 171
7332 AS Apeldoorn
Gelderland
DOE AANGIFTE BIJ DE POLITIE - kost even wat tijd om online het formulier in te vullen, maar als alle 1 ster review achterlaters dit doen, dan wordt die toko ongetwijfeld aangepakt.
Ook ik wat besteld en na ontvangst…
Ook ik wat besteld en na ontvangst bevestiging hoor je nooit meer wat. Zwaaien naar je centen
Scam i fell for it…
Zo stom van me dat ik de reviews niet…
Zo stom van me dat ik de reviews niet gelezen heb. Ik heb het apparaat nooit ontvangen. Bedrijf reageert niet op mail. Telefoonnummer niet te bereiken. Wel leuk om eens lekker op onderzoek uit te gaan wie hier achter zit.
Misleidende verkoop van google…
Misleidende verkoop van google chromecast die namaak blijkt te zijn. Plus onbereikbaar als je wilt retourneren. Niet te vertrouwen dus.
Opgelicht
Opgelicht. Namaak troep gekregen uit China. Werkt niet en bedrijf is niet te bereiken. 70 euro lichter.
Chromecast besteld niet binnengekomen
Chromecast besteld niet binnengekomen, voelt dom dat ik niet eerst gechecked heb bij revieuws site…. Zonde van mijn geld!
Dit is gewoon een oplichtingssite
Dit is gewoon een oplichtingssite. Je besteld wat, betaald en het product komt gewoonweg niet aan.
Ze adverteren op hun eigen site vóór 23.59 uur besteld de volgende dag in huis. Nou vergeet het maar. Dat komt dus niet. Vervolgens stuur je een email en je krijgt gewoon GEEN reactie. Dan het telefoonnummer is niet bereikbaar. En dan het adres van dit bedrijf is gevestigd in een self storage bedrijf in Apeldoorn. Dus zelfs zijn adres is niet te achterhalen. Dus gewoon afblijven van deze site en vooral niets bestellen.
Doe het niet, altijd van te voren op trustpilot kijken…
Tja, te laat gekeken naar de reviews op internet.. 5 dagen geleden een chromekast twv 70 euro gekocht, wel een bevestigingsmail ontvangen met track en trace code, maar nog steeds niet verzonden.. Na al deze reviews ben ik bang dat ik ben opgelicht of dat ik ooit een replica ga ontvangen.. Schandalig dat zo’n toko nog online kan blijven..
streamdirect.nl = lustfeeling.com
Eens met alle kritiek hieronder. Heb een bestelling voor een Google TV streamer van €69,99 na één dag geannuleerd maar geld terug? Ho maar. Het is volgens de KvK dezelfde ondernemer als de volgende: lustfeeling.com, geregistreerd in Loenen, op een adres waar ook veel andere internetbedrijven staan geregistreerd, al dan niet inmiddels opgeheven.
Los hiervan vind ik het te ver gaan dat Trustpilot mijn BSN wil weten om geverifieerd reviewer te kunnen worden.
Update: het adres van lustfeeling.com is inmiddels gewijzigd naar hetzelfde nepadres als dat van streamdirect.nl.
Geen (echte) Chromecast....wel Chinees.
Had gedacht dat je een (echte) Chromecast kocht...
Kom van een koude kermis thuis, je krijgt een Chinese Chromecast (merk Mortal) die voor nog geen 20 euro bij AliExpress kan kopen.
Dat was de 1e teleurstelling.
Oké geïnstalleerd en werkt zeer matig,
Bij uitschakelen via de afstandsbediening alleen weer aan te krijgen als je stroom eraf haalde en er weer opzette.
Dan ook besloten om deze te retourneren.
Echter geen reacties op het info email adres.
Telefoon wordt simpelweg niet/nooit beantwoord.
Al met al... Advies: koop hier nooit.
Betaald en niks ontvangen
Betaald en niks ontvangen. Mail gestuurd maar geen reactie.
Bestel niks bij deze oplichters.
Oplichters
Oplichters! Ik ben bij ze langs geweest. Ze staan gewoon ingeschreven bij een opslagloods All Safe. Die hebben een melding gemaakt bij KVK. Ik was al de derde deze week.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.