OPLICHTING. Op streamdirect iets besteld en is nooit geleverd. Ze zijn niet bereikbaar. Via KvK en adres gezien dat er meer bedrijven zijn op het adres waar ook oplichting is gepleegd. NIET BESTE... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik ben opgelicht! Google Chromecast besteld en betaald maar niet ontvangen. Meerdere malen een email gestuurd, telefonisch contact gezocht en boodschap ingesproken maar niets gehoord. Geld weg en ge... Voir plus
Oplichter! Bedrijf wordt gerund door 1 persoon. Is niet bereikbaar via mail en het telefoonnummer op de website bestaat niet. Veranderd om de paar weken van adres zodat pakketjes die retour gestuurd w... Voir plus
Ik heb een bestelling geplaats die zou…
Ik heb een bestelling geplaats die zou ik krijgen de dag erna, heb al verschillende mails gestuurd krijg geen antwoord.
Chromates dongle Chinese namaak…defect!
Chromates dongle Chinese namaak…defect!
30 dagen terug sturen…mooi niet ..geen reactie.
Pas op oplichting
Hele grote OPLICHTERS
Hele grote OPLICHTERS! Hier 140 euro naar de maan! Chromecasts werken niet!
Inmiddels contact gehad met fraudedesk en aangifte gedaan bij de politie.
Ik heb streamdirect de kans gegeven om terug te bellen maar ze reageren niet.
Ik kan me vinden in alle 1 ster reviews…
Ik kan me vinden in alle 1 ster reviews hieronder. Als je op de website kijkt dan zie je een origineel ''Google" product, inclusief logo er op. Nergens staat dat het product van een namaak merk is genaamd "Mortal". Je denkt dat je dus gewoon het juiste product ontvangt waar je naar op zoek was. Bij het ontvangen van het pakket heb je gelijk door dat het een scam is en dat je een namaak product hebt ontvangen. Toch geprobeerd aan te sluiten en dan blijkt dat het ontzettend traag werkt en ook geen Google TV bevat (waarmee ze wel adverteren). Daarnaast is het product zelf ook nog eens van goedkoop materiaal waaraan je merkt dat het slechte kwaliteit is. Google logo ontbreekt. En dan, ze adverteren met de mogelijkheid tot gratis retourneren. Alleen even mailen voor een retourlabel. Op mail reageren ze echter niet en het telefoonnummer (dat we meermaals hebben geprobeerd te bereiken) is niet in gebruik. Helaas daarna pas op Trustpilot gekeken en waar ik bevestigd werd in dat we opgelicht zijn. 70 euro weggegooid. Als ik verder op de website kijk zijn er helaas meer red flags zichtbaar die ik niet eerder had gezien:
- Ze verkopen maar 1 product
- Ze hebben natuurlijk alleen maar goede reviews over zichzelf op de website staan die toevallig allemaal alleen op de 8e van de maand gepost worden. Waarvan veel ook op exact dezelfde datum.
- De locatie van het vermelde adres is een grotere organisatie met garageboxen, wat niks met de website zelf te maken heeft.
Conclusie: stelletje oplichters die zich net wat te goed voordoen waardoor helaas veel mensen er in trappen.
Onbereikbaar na aanvraag retourlabel
Onbereikbaar na aanvraag retourlabel. Pure oplichterij ik denk dat we maar een groepje moeten vormen om daar eens langs te gaan! Het adres van streaming direct.nl is een een soort van shurgard maar het bedrijf er boven is een woonadres onder Apeldoorn.
Goede chromecast
Goede chromecast, werkt goed.
Ook een snelle levering.
Zeker tevreden!
Het is een oplichterij
Het is een oplichterij, als u een creditcard hebt gebruikt om de betaling zo snel mogelijk te blokkeren, stel ze u dan niet uit totdat het kaartbedrijf ze betaalt.
It's a scam, if you used a credit card contact the card company ASAP to block payment, don't delay they will string you along until the card company pays them.
Google Chromecast is Chinese namaak
De 'Google Chromecast' die ze aanbieden is Chinese namaak van het merk 'Mortal', maar ze verkopen deze wel aan volle Google prijs.
Op hun website staat geen enkele vermelding van het echte merk natuurlijk.
Zeker te vermijden - dom van me om niet eerst op Trustpilot te kijken.
Had ik maar eerder op Trustpilot…
Had ik maar eerder op Trustpilot gekeken. Helaas niet gedaan en nu dus zeventig euro kwijt aan rommel.
Hier niets kopen! Fake bedrijf!
Na levering van een niet of gedeeltelijk werkend apparaat geprobeerd contact te krijgen maar geen response. Niet per mail en niet per telefoon.
Pure oplichters
Pure oplichters. Een of ander Chinees prul ontvangen. Functioneerde niet. Daarom teruggestuurd. Geen terugbetaling ontvangen. Zojuist aangifte gedaan.
SCAM
Goedkope kopie zonder Google TV, ook defect, teruggestuurd en geen terugbetaling, totale zwendel.
Cheap copy with no google tv, also faulty, sent back and no refund, total scam
Oplichters
Heb er 2 van die chromecasts besteld. Na wat problemen om ze aan de gang te krijgen kom ik er achter dat het echte goedkope dingen zijn. Kpn app kan je er al niet op zetten. En nu wil ik ze retourneren maar geen reactie. Ook al geprobeerd te bellen nummer is niet eens te bereiken.
Ben gewoon keihard opgelicht voor €140. Ik ben in staat om naar het adres te rijden wat er bij staat om ze er heen te gaan brengen.
Na meermaals te hebben geprobeerd te bellen en mailen nog geen contact.
Nu kijk ik naar het adres waar het bedrijf zou zitten dat is ook ineens verandert naar een ander adres
Helaas geen origineel product
Helaas, hoewel ik normaal heel scherp ben hier toch gekocht. Het lijkt zo op de site alsof dit een chromecast van Google is. Het uiterlijk is exact het zelfde. Je ontvangt echter een Chinees product wat niet werkt. Apps als Netflix worden “niet langer ondersteund” en werken dus niet. de interface ziet er ontzettend slecht uit en reageert niet of nauwelijks. Terug gestuurd en na wat heen en weer mailen is het goed opgelost, maar dit verdient geen schoonheidsprijs.
De reviews hier kloppen helaas
De reviews hier kloppen helaas. Je krijgt een aliexpress chromecast opgestuurd waarvan de afstandsbediening niet eens werkt. Los van het feit dat je een ander product krijgt dan waar je voor hebt betaald, werkt het ook nog eens niet. Gemaild, geen reactie. En het telefoonnummer is niet eens in gebruik. Had ik het maar even gecheckt voordat ik €70,- overmaakte voor niks. Absoluut niks kopen via deze website!!
It's a scam
It's a scam. Cheap Chinese copy at full Google price. No answers from them of course.
Oplichting
Komt verzendtijd niet na en het is Chinees namaak. Geen reactie op telefoon of mail.
Dropshipping
Wat en slechte toko is dit. Je denkt een Google Chromecast te kopen, want daar adverteren ze mee. Ze beloven de volgende dag bezorgd, waardoor ik dacht met een bonafide bedrijf te maken te hebben, maar niets is minder waar. Het duurde weken voor het arriveerde, toen voelde ik al nattigheid. En inderdaad: Chinese rommel. Netflix app verlopen, geen Disney+. Er is op geen enkele wijze contact met ze te krijgen. Ongelooflijk dat dit soort lui bestaat. Vermijd dit bedrijf. Oprichters zijn het.
Google chromecast is Aliexpres rotzooi
Adverteren met een Google Chromecast 4K (op afbeelding), maar een Aliexpress inferieur exemplaar leveren. Op email en telefoon wordt niet gereageerd.
Wat mij betreft de zoveelste onbetrouwbare zakkenvuller.
Nooit hier iets kopen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.