Horrible customer service experience. I made an order and messaged them to cancel right away, but they shipped it anyways. Now they're trying to get me to pay for the shipping and charging me money fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een mooie fiets besteld voor de verjaardag van mn zoon.. voor 15.00 is zelfde dag verzonden, dus ik dacht yes dan heb ik hem de volgende dag in huis! maar kreeg een mail dat dat dus niet zou gebeuren.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede ervaring omdat de klantenservice, na de bezorging van de beschadigde fiets, mij prima heeft geholpen met een passende oplossing. Eerst onderzocht of het schermpje vervangen kon worden. Aangezien... Voir plus
L'entreprise a répondu
Levering van de fiets en bijbestelde extra's binnen een paar dagen. Hierbij kreeg ik een kettingslot extra en ontbrak de telefoonhouder en de voordrager. Na een telefoontje naar Ingrid van de klantens... Voir plus
L'entreprise a répondu
Superfietsen.nl heeft een ruim assortiment en scherpe prijzen. Een goedkope fiets vindt u bij Superfietsen.nl! Zoek hier de perfecte damesfiets, herenfiets, omafiets, kinderfiets, transportfiets of elektrische fiets.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Superfietsen heeft ons uitstekend geholpen om de fiets van een van de kinderen snel bij ons thuis te krijgen. Medewerkster Ingrid was uitermate behulpzaam!

Réponse : Superfietsen
Fiets was er snel en zag er mooi uit. Helaas en lekke band (kan gebeuren).
Hebben ze fantastisch opgepakt en ik werd snel en zeer correct geholpen!
Zal hier zeker weer kopen!

Réponse : Superfietsen
Een mooie degelijke fiets gekocht bij superfietsen voor onze dochter. Snelle levering en goede prijs/kwaliteit.
Bij het zelf in elkaar zetten dachten wij dat er een beschermkapje miste, dus gemaild naar superfietsen en super snel antwoord terug gekregen. Dus ook aan de service geen gebrek.

Réponse : Superfietsen
Vorige maand (17 oktober) had ik een fiets besteld. Ik had 23 oktober de levering van de fiets ingepland vervolgens thuis gewacht, blijkt dat de postnl bezorger niet bij mijn deur had aangebeld maar de bezorger stond bij mijn opbergbox. Postnl home kon ik alleen whatsappen en dat deed ik gelijk. Postnl bood zijn excuses aan en ik kon kosteloos een tweede afspraak inplannen. Alleen ik had voor het weekend een fiets nodig, dus ik had super fietsen gemaild en na veel moeite en heen en weer mailen kon het retour.
De retour is vandaag (12 november) verwerkt en super fietsen bracht 45 euro in minder voor een fiets die niet is bezorgd. Dit slaat nergens op!
Edit: 13 november gemaild over de 45 euro vermindering en kreeg 14 november een reactie terug met dit had niet gemoeten en het resterende bedrag werd weer teruggestort. Dit was geen fijne ervaring, maar het is opgelost.

Réponse : Superfietsen
Super makkelijk om fietsen te bestellen wordt geholpen goede service makkelijk bereikbaar van alles wat

Réponse : Superfietsen
Een hele fijne fiets voor een leuk bedrag. Nadat de reflectoren voor het wiel er niet bij zaten contact opgenomen via het contactformulier. Ik werd meteen terug gebeld door Ingrid. Ze stuurde de reflectoren meteen op en daarbij een handgeschreven kaartje. Voelt heel persoonlijk. Dank je wel Ingrid van Superfietsen voor de veilige km voor mijn dochter.

Réponse : Superfietsen
Goede en snelle service na mail contact, heel tevreden! Levering ook top!
Toch nog wel over in contact komen en dan gaat het over bellen naar contactnummer. Dan krijg je een bandje met van alles wat je zelf al uitgezocht heb, goed opzich, maar geen mogelijkheid om iemand aan de lijn te krijgen. Mss ben ik ouderwets, maar af en toe gewoon ff snel telefonisch contact, perfect in mijn ogen. Zag wel dat er op de site je een terugbelverzoek kan indienen, maar moet je dan ook weer net weten, ik kwam het toevallig tegen.
Maar vooral een dikke aanrader!

Réponse : Superfietsen
Blijkbaar wordt er zakelijk bezorgd, terwijl ik particulier ben, Daardoor was het voor mij niet mogelijk om zelf een bezorgtijd op te geven bij DHL. Hoewel DHL de schuld krijgt van superfietsen, ligt de verantwoordelijkheid bij superfietsen. DHL heeft tweemaal aan de deur gestaan, tweemaal gemist (want ik werk overdag) en superfietsen heeft 0 verantwoordelijkheid genomen en mij ook niet ingelicht over dat het een zakelijke bezorging betreft waar ik zelf een tijd en datum uit moet kiezen. Na veel mailwisseling is mij niet gelukt om tot een oplossing te komen met superfietsen. Nu heb ik zelf de bezorging op moeten halen. Een uur rijden ! Anders moest ik de retourkosten betalen of anders ik moest extra bezorgkosten betalen van €45,- !
Een bagger ervaring rijker
Bedankt voor de reactie. Dit is exact het probleem. DHL kan geen tijd met mij afspreken omdat het een zakelijke levering betreft en ik hun klant niet ben. DHL heeft meermalen duidelijk aangegeven dat de verzender, Superfietsen dus, een tijd en datum met mij af dient te spreken, omdat DHL dat niet op verzoek van mij kan doen. Daarom is de levering niet geleverd. Dat is 1 ding. Maar dan ook nog ervoor zorgen dat er geen communicatie is vanuit Superfietsen en dat Superfietsen totaal geen verantwoordelijkheid neemt om op de juiste manier te leveren + retour kosten of extra €45,- om het pakket nogmaals aan te bieden vind ik buitengewoon niet klantvriendelijk.
Het is zo uitgekomen dat ik zelf actie heb moeten ondernemen omdat het me anders linksom of rechtsom veel geld kost. Ik heb een uur gereden om de situatie opgelost te krijgen, Superfietsen is in gebreke gebleven, heeft 0 initiatief genomen en achteraf wordt er niet eens wat goed gemaakt.

Superservice!
Wederom een superservice! Ooit al een nieuwe fiets gekocht voor de oudste. Nu voor de jongste een 2ehands fiets elders overgenomen van het merk wat ze hier ook verkopen en zelfs dan helpen ze gewoon super lief en kei goed met onderdelen die er niet meer goed aan waren.
Straks als hij ouder is en ook een nieuwe fiets mag zoals zijn zus dan kopen we zeker weten weer hier een fiets.
Nogmaals super bedankt!

Réponse : Superfietsen
Snelle levering en goede snelle oplossing bij kleine schade van de fiets

Réponse : Superfietsen
Na contact gehad te hebben wegens een kapot achterlicht en de oorzaak ervan netjes en eerlijk verteld te hebben, kreeg ik na mijn verstuurde e-mail een telefoontje terug dat ik een nieuwe opgestuurd krijg met korting. Dit omdat ik zo eerlijk ben geweest. Ik vind dit echt super netjes

Réponse : Superfietsen
Even netjes gecheckt of onze bestelling wel klopte omdat we 2 losse orders hadden vlak na elkaar. Fietsen werden snel geleverd en de laatste dingen voor de deur goed gezet.
Kleine beschadiging op een spatbord en netjes een aantal opties gekregen als goedmaker. Echt helemaal Super van Superfietsen!

Réponse : Superfietsen
We hebben eerder een fiets gekocht
Die bevielen ons goed
Ps er was iets met fiets
En ze namen reks antwoord op en loste het op toppers zijn het ga zo door

Réponse : Superfietsen
Fijne communicatie, er was bij mijn bestelling wat onduidelijkheid en ik werd meteen gebeld door een aardig mens. Dat is heel fijn. Daarnaast dacht men ook met mij mee. Verder netjes op de juiste dag bezorgd en een scherpe prijs.

Réponse : Superfietsen
Mooie fiets binnen gekregen maar we hadden een probleem met een ring onder het balhoofd.
Ik heb gemaild naar superfietsen en had antwoord binnen een half uur.
binnen een halve dag en een paar mailtjes was het opgelost.
De snelle reactie was echt top.

Réponse : Superfietsen
De fiets was bedoeld voor mijn vrouw en is nauwelijks gebruikt. Hooguit 10 tot 15 kilometer in totaal. Al die tijd heeft de fiets in de garage gestaan. Nu we de fiets willen verkopen kwamen we erachter dat het zadel defect is. Dit is duidelijk een fabrieksfout, wat ook te zien is op de foto’s en aan de perfecte staat van de rest van de fiets.
Hoewel de commerciële garantie formeel verlopen is, betekent dit niet dat mijn rechten vervallen. Volgens de wet heb ik recht op een product dat deugdelijk is en een redelijke levensduur heeft. Een zadel dat na amper gebruik al breekt voldoet daar niet aan.
Helaas toont Superfietsen geen enkel begrip of coulance. Er is geen bereidheid om mee te denken of een passende oplossing te bieden. In plaats daarvan werd de schuld bij mij gelegd en probeerde men mij direct een nieuw zadel te verkopen. De manier van communiceren was onvriendelijk en afstandelijk en totaal niet klantgericht.
Wat dit nog erger maakt: Superfietsen schreef mij dat ik “al vanaf het begin wist van dit probleem en het niet heb gemeld”. Dat heb ik nooit gezegd. In mijn eerste melding schreef ik juist dat wij er nu pas achter kwamen omdat de fiets meer dan een jaar ongebruikt in de garage stond. Hun reactie is dus niet alleen onvriendelijk maar ronduit misleidend.
Superfietsen heeft mij bovendien laten weten dat zij dit ook in hun reactie op mijn review zullen opnemen. Bij dezen wil ik daarom alvast duidelijk stellen: dit is onjuist en staat haaks op wat ik daadwerkelijk heb geschreven. De feiten zijn terug te lezen in onze correspondentie en laten zien dat het defect recent ontdekt is, maar door het minimale gebruik wel degelijk vanaf het begin aanwezig moet zijn geweest.
Het is teleurstellend dat een bedrijf zich in plaats van klantvriendelijk en oplossingsgericht op te stellen, bedient van dit soort tactieken. Ik raad iedereen aan dit in gedachten te houden bij een aankoop hier.

Réponse : Superfietsen
Top service! Ben super fijn geholpen en alles kwam super snel binnen. Ik zal het iedereen aanraden om hier een nieuwe fiets te kopen!

Réponse : Superfietsen
En savoir plus sur les différents types d'avis.