Horrible customer service experience. I made an order and messaged them to cancel right away, but they shipped it anyways. Now they're trying to get me to pay for the shipping and charging me money fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een mooie fiets besteld voor de verjaardag van mn zoon.. voor 15.00 is zelfde dag verzonden, dus ik dacht yes dan heb ik hem de volgende dag in huis! maar kreeg een mail dat dat dus niet zou gebeuren.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede ervaring omdat de klantenservice, na de bezorging van de beschadigde fiets, mij prima heeft geholpen met een passende oplossing. Eerst onderzocht of het schermpje vervangen kon worden. Aangezien... Voir plus
L'entreprise a répondu
Levering van de fiets en bijbestelde extra's binnen een paar dagen. Hierbij kreeg ik een kettingslot extra en ontbrak de telefoonhouder en de voordrager. Na een telefoontje naar Ingrid van de klantens... Voir plus
L'entreprise a répondu
Superfietsen.nl heeft een ruim assortiment en scherpe prijzen. Een goedkope fiets vindt u bij Superfietsen.nl! Zoek hier de perfecte damesfiets, herenfiets, omafiets, kinderfiets, transportfiets of elektrische fiets.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jullie hebben goede service en ook goed afgeleverd bij mijn zoon❤🙏😊
Enige wat ik een beetje vervelend vond is dat er mail verkeer was en dat in de mail werd gezegd; fiets wordt op ander adres bezorgd. En ik wilde gewoon op het adres wat ik opgaf.
Maar is gelukkig goed afgeleverd@!😁👍
Verder hebben jullie een héél mooi bedrijf.
🙏🙏⭐⭐⭐⭐

Réponse : Superfietsen
Het contact verliep per mail, doch vriendelijke, behulpzame en snelle klantenservice. Tevens goede communicatie over de fietsverzekering. Levering volgens afspraak binnen 6 werkdagen. Kortom: ik ben tevreden!

Réponse : Superfietsen
De monteur was uitstekend, correct, fatsoenlijk en had stijl. Sprak vloeiend Frans en Arabisch en zeer goed Nederlands voor iemand die nog maar 9 maanden in Belgie woont. Ik heb hem wel een kleine bahco moeten lenen want die zat niet in zijn gereedschapskist. We hebben voornamelijk in het frans geconverseerd, aangevuld met een beetje gebarentaal. ik spreek alleen vloeiend nederlands en engels, een beetje duits, frans, italiaans en un poco espanol. De fiets rijdt prima en is 100% technisch in orde.

Réponse : Superfietsen
De fiets werd geleverd met een klein deukje in het zadel en een spatbord wat een beetje krom was. Ingrid van superfietsen heeft dit fantastisch opgelost! Wij gingen net met vakantie en stuurde een aardige mail dat het gemeld is en dat we het na de vakantie op mochten pakken. Nieuw zadel gekregen en een leuke fietskrat! Erachteraan nog een lief kaartje, iedereen heeft een Ingrid nodig in zijn leven 😁

Réponse : Superfietsen
Snelle service, oplossingsgericht toen er iets niet in orde bleek; namen onvoorwaardelijk totale verantwoordelijkheid

Réponse : Superfietsen
In mei een fiets besteld.
Vorige week zagen wij dat het zadel aan het scheuren was. Gelijk een mail gestuurd.
Dag erna kregen we een nieuw zadel.
Super service.

Réponse : Superfietsen
Prijs kwaliteit goed en service ook en als je mailt dan reageren ze snel terug inplaats van dat ze je lang laten wachten

Réponse : Superfietsen
Fiets gekocht, snelle levering!Compleet!
Vriendelijke mensen!
Helemaal Top!!!!

Réponse : Superfietsen
Ik wil een fiets binnen een half uur na levering retour sturen ivm te groot. Ik maak hiermee dus gebruik van het herroepingsrecht.
Echter gaat mij dit 125 euro kosten (45euro ophaal service en 80 euro omdat dit een rijklare fiets is)
In de wet koop op afstand staat letterlijk: dat ik binnen 14 dagen zonder kosten en zonder opgaaf van redenen het product mag terug sturen. Dit is dus een ordinaire manier van snel geld harken.
De verzendkosten wil ik betalen maar niet de 80euro extra!
Heb inmiddels de fiets maar afgegeven in Rotterdam in de fysieke winkel. Echter niets terug gehad nog, dat zou maandag komen. Mocht dit soepel verlopen dan zal ik mijn review aanpassen.

Réponse : Superfietsen
Netjes geholpen. Klantenservice ondanks drukte en vakantie prima bereikbaar. Complimenten aan Ingrid en Floor! We gaan SUPERlekker fietsen!

Réponse : Superfietsen
Trapper draaide tot twee maal van de fiets af. Contact opgenomen en krijg een nieuwe crank en pedaal. Fijne service en ons zoontje kan weer veilig de weg op!

Réponse : Superfietsen
Duidelijke website en opbouw van stappen welke je kan doorlopen waar je op zoek bent/was om een fiets te kopen. Ter verbetering Jammer dat alleen het bedrijf post NL. dat het product door jullie geselecteerd kwam afleveren niet echt de tijd namen zoals het doen afstellen stuur en zadel etc. moest gauw tekenen en voordat mijn vrouw een test rit wilden doen waren ze alweer weg. Meld dit extra omdat superfietsen hier niets aan konden doen.

Réponse : Superfietsen
Say is 98% ready to bike and will be assembled then send a guy who doesn’t know how to assemble a bike without tools… needed to assemble it myself! He was also super rude and kept telling me is not his job to assemble it.

Réponse : Superfietsen
Fiets is nog geen maand oud en moest vandaag al gemaakt worden. Alles wat los kon zitten zat los..beetje jammer

Réponse : Superfietsen
Goed bereikbaar en denken met je mee. Bestellen was eenvoudig, bezorging ging ook top. Na ontvangst van de fiets was deze wat beschadigd, maar vlot en naar tevredenheid opgelost.

Réponse : Superfietsen
Uitstekende fiets voor een scherpe prijs, besteld via hun website.
Werd netjes en snel geleverd.
De montage viel erg mee, maar wie echt twee linker handen heeft kan een of meer van de overduidelijke video's raadplegen.
Voor ons was het zonder meer een positieve ervaring.

Réponse : Superfietsen
Goede en snelle service, en het is een mooie fiets, ik miste alleen de koplamp, ik heb het gemeld en de volgende dag had ik per post mijn koplamp alsnog gekregen.. ik ben blij

Réponse : Superfietsen
Mooie fiets gekocht voor een mooie prijs.
Achteraf bleek iets niet helemaal in orde. Dit is super snel opgelost.

Réponse : Superfietsen
En savoir plus sur les différents types d'avis.