Bestilte 2 knive og en bog til julegave til min datter om aftenen, og skrev dagen efter og hørte om pakken ville komme hurtigt afsted. Svar kom nærmest promte at pakken var på vej og lidt efter kom gl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Topservice og hjælp udover det forventelige. jeg havde bestilt lidt forskelligt fra survivalstore, men var i tidsnød, så jeg ringede til Survivalstore for at høre hvad vi kunne gøre. Under samtalen... Voir plus
Hjemmesiden er, så vidt jeg ved drevet af en familie, og det kan mærkes. Udvalget er bredt, men der er noget til alle, og selvom priserne er varieret, er alt jeg har købt herfra i super kvalitet.... Voir plus
Nu har jeg handlet med survivalstore.dk, flere gange og har alle gange været glad for service og overskuelig hjemmeside, og god serviceniveau bare ved forespørgelse og under og efter kontakt pr mail.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Survivalstore.dk er en mindre familieejet virksomhed, med passion for friluftslivet i alt almindelighed, samt de mere nørdede forgreninger af friluftslivet. Her finder du et bredt sortiment af grej til friluftsliv. Om du er på udkig efter special udstyr til din vandretur, at styrke dine bushcraft kundskaber, eller at have gode oplevelser med venner og familien i naturen, så finder du både grej og inspiration her. Vi tilbyder både de kendte mærker, samt special fremstillede håndlavede produkter til friluftslivet, som du kun finder hos os. Hos Survivalstore ApS er kunden i højsæde, og vi gør altid alt hvad vi kan, for at du skal få en god oplevelse når du handler i vores webshop, eller kigger forbi vores lager eller kursus område. De bedste hilsner Nicolai & Christence.
Coordonnées de contact
Blæsingevej 24, 4200, Slagelse., Danemark
- kontakt@survivalstore.dk
- survivalstore.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg bestilte en Thermarest Mondoking 3d…
Jeg bestilte en Thermarest Mondoking 3d fra dem hvor noget rev sig løs inden i og der kom en bule som blev ved med at udvide sig, men de lod mig sende den tilbage gratis og vil refundere beløbet.
Jeg tager stadig lige en enkelt stjerne, da der var lidt bøvl med kommunikationen inden refunderingen, men jeg blev ringet op efter min anmeldelse her (som jeg nu har rettet i) og de var flinke at snakke med.
Det lød til at de havde prøvet at svare, så måske var mailen bare endt i spam folderen eller noget.

Réponse de Survivalstore.dk
Bedste oplevelse med en handel længe
Fremragende oplevelse. Service er i topform og der blev virkelig taget den tid jeg har de brug for at alle mine spørgsmål blev besvaret uden følelsen af at være usikker på om ejeren vidste hvad han snakkede om. Det er et ægtepar der har forretningen og de kunne begge have solgt mig noget dyre udstyr eller vejledt mig til noget som jeg ikke havde brug for, de lavede noget begge et salg som de "tabte" penge på, men jeg fik det optimale udstyr til mine behov. Der er langt imellem at man som kunde får en oplevelse fra start til slut som er så tilfredsstillende, jeg følte mig tryg og hjemme og kunne sagtens forestille mig at drikke en kop kaffe med det unge par, trods jeg ikke kender dem. Jeg ender med at købe for et større beløb og får rabat, men det stopper ikke her, de vælger at smide en lille ekstra ting med til mig, det var slet ikke nødvendigt, men det fortæller igen noget om hvad det for en kaliber af forretning man handler i, KÆMPE ANBEFALING HERFRA og jeg handler der igen næste gang. Tak SurvivalStore 🙏
Perfekt handel
God pris, hurtig levering og virkelig god kommunikation. What more can you ask for :)
Positiv oplevelse
Jeg har aldrig fået leveret en pakke så hurtigt før.
Rigtig god kvalitet, og jeg fik endda en håndskrevet hilsen, som jeg værdsatte. Sådan nogle små detaljer viser at de lægger energi og kærlighed i deres arbejde.
Jeg er meget tilfreds og vil vende tilbage som kunde!

Réponse de Survivalstore.dk
Fantastisk god og personlig service!!
Meget tilfreds
Som altid super hurtig levering og altid hurtig svar på spørgsmål og jeg er meget tilfreds med Survivalstore og de fortjener fuldt ud 5 stjerner 👍👍👍
Min bedste anbefaling👌
Har efterhånden bestilt en del varer igennem årene😊 Altid fantastisk service, god kvalitet, fede produkter og lynhurtig forsendelse👌
Virkelig god service
Virkelig god service, hurtig levering og en lille håndskrevet “tak for din ordre” på min ordreseddel som var med i pakken satte bare et kæmpe smil på læben :)
Køber gerne herfra igen :)
Noget skuffende oplevelse desværre :-(
Jeg er noget skuffet over min oplevelse i denne butik desværre. Jeg bestilte en foldekniv og modtog bekræftelse på køb. Jeg hørte intet til trods for at der står 1-2 dages levering på hjemmesiden. Efter en uges tid brugte jeg kontaktformularen på hjemmesiden, stadig uden resultat. Så skrev jeg en mail til dem. Herefter ringede en ellers sød dame og beklagede det meget, men der var gået noget galt og nu havde de ikke flere foldeknive, men jeg skulle lige undersøge om pengene var blevet trukket og hvis jeg var interesseret, kunne de godt kompensere lidt med en rabat til mit næste køb. Jeg ringede efterfølgende til butikken og talte med en herre, der bare modtog mit svar uden at nævne noget om rabat eller andet! Må sige jeg er skuffet - Især efter at have læst anmeldelser her på trustpilot.
Irriterende at blive spammet med…
Irriterende at blive spammet med tilbud, uden at have sagt ja og heller ikke sagt ja til dem som i har overtaget.
Men i tog chancen og det syntes jeg i skal stoppe med

Réponse de Survivalstore.dk
Har købt en del gode ting, og det er altid super hurtig levering. Fantastisk sted <3
Fed kniv super levering dagen efter …
Fed kniv super levering dagen efter TAK🙂
Bestilte en plakat
Bestilte en plakat - da den kom var den blevet bukket under transporten. Survivalstore sendte en ny straks jeg skrev til dem. Virkelig god kundeservice.
Fantastisk service
Fantastisk service!
Min pakke var blevet væk hos GLS, i samme øjeblik meldingen kom var Survivalstore i røret for at løse udfordringen!
Tak for hjælpen! :-)
Fantastisk service hos Survivalstore
Hos Survivalstore.dk har jeg nok fået nået nær den bedste behandling man kan tænke sig, man kan mærke at de brænder for deres kunder og give en personlig og professionel service.
Jeg kan varmt anbefale Survivalstore.dk
det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med Nicolai og Christence.
Hilsen
Kenneth
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling af kikkert som skal bruges til gave til barnebarn.
Hurtig levering.
Fineste service og super vejledning
Fineste service og super vejledning. Som nybegynder kan det godt være en jungle at bevæge sig væk fra træværkstedet og ud i skoven. Jeg har kun roser til Survivalstore. Christence og Nicolai har været superhjælpsomme hele vejen. Det eneste der mangler er egentlig at de tager med i skoven ;)
Verdensklasse service
Jeg har ved Christence fra Survivalstore fået den bedst tænkelige personlige service fra en internet shop. Virksomheden er utroligt imødekommende og fremragende i deres kommunikation.

Bedste købsoplevelse til dato
Jeg bestilte i tirsdags fra hjemmesiden. 7 minutter efter min ordre er afgivet får jeg besked om ordren allerede er sendt og jeg kunne derfor allerede hente min pakke dagen efter. Produktet levede fuldt ud op til beskrivelsen og der var tilmed en personlig håndskrevet seddel i pakken med tak for at jeg havde handlet. Det er den bedste service jeg til dato har oplevet fra nogen hjemmeside! Kan klart anbefales herfra.
L’expérience Trustpilot