Bestilte 2 knive og en bog til julegave til min datter om aftenen, og skrev dagen efter og hørte om pakken ville komme hurtigt afsted. Svar kom nærmest promte at pakken var på vej og lidt efter kom gl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Topservice og hjælp udover det forventelige. jeg havde bestilt lidt forskelligt fra survivalstore, men var i tidsnød, så jeg ringede til Survivalstore for at høre hvad vi kunne gøre. Under samtalen... Voir plus
Hjemmesiden er, så vidt jeg ved drevet af en familie, og det kan mærkes. Udvalget er bredt, men der er noget til alle, og selvom priserne er varieret, er alt jeg har købt herfra i super kvalitet.... Voir plus
Nu har jeg handlet med survivalstore.dk, flere gange og har alle gange været glad for service og overskuelig hjemmeside, og god serviceniveau bare ved forespørgelse og under og efter kontakt pr mail.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Survivalstore.dk er en mindre familieejet virksomhed, med passion for friluftslivet i alt almindelighed, samt de mere nørdede forgreninger af friluftslivet. Her finder du et bredt sortiment af grej til friluftsliv. Om du er på udkig efter special udstyr til din vandretur, at styrke dine bushcraft kundskaber, eller at have gode oplevelser med venner og familien i naturen, så finder du både grej og inspiration her. Vi tilbyder både de kendte mærker, samt special fremstillede håndlavede produkter til friluftslivet, som du kun finder hos os. Hos Survivalstore ApS er kunden i højsæde, og vi gør altid alt hvad vi kan, for at du skal få en god oplevelse når du handler i vores webshop, eller kigger forbi vores lager eller kursus område. De bedste hilsner Nicolai & Christence.
Coordonnées de contact
Blæsingevej 24, 4200, Slagelse., Danemark
- kontakt@survivalstore.dk
- survivalstore.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg har handlet her flere gange og har…
Jeg har handlet her flere gange og har hver gang oplevet god service og opfølgning. Bliver sjovt nok ved med at finde uundværligt grej her til gode priser.
Rigtig god kunde service
Rigtig god kunde service. God og brugervenlig hjemmeside.
Alt spiller her
Pris, kvalitet - levering mv. alt spillede max.. jeg kommer tilbage
Fine varer og hurtig levering
Super fedt at handle hos survival…
Super fedt at handle hos survival store, de er altid klar til at svare på spørgsmål omkring varerne og hurtig levering.
Vanvittig god service og lynhurtigt…
Vanvittig god service og lynhurtigt levering.
Shoppen har mange lækre produkter, som ikke kan fås alle andre steder.
tak for handlen
Jeg har handlet adskillige gange hos Bjarke’s survival store og jeg er aldrig blevet skuffet. Hurtig levering, vare som er i orden så er jeg happy. 😁👍
Top anmeldelse
Top anmeldelse herfra.
Godt produkt, meget attraktiv pris, nem og hurtig bestilling - sidst men ikke mindst hurtig levering.
Bedste anbefaling herfra.
Rigtig god service
Rigtig god service. God kvalitet. Varene kommer til tiden, Ingen problemer ved ombytning. Kan kun anbefale at handle ved Survivalstore
Nemt og bekvemt.
Kan kun give survivalstore maks…
Kan kun give survivalstore maks stjerner, har handlet hos dem flere gange, hver gang har det kørt lige efter bogen.
Kan anbefale Survivalstore til alle der mangler godt grej og tilmed billigt😄👍🏕
Nemt og hurtigt
Bestilte mine varer via nettet samme eftermiddag var de pakket. Modtog varerne halvandet døgn efter bestilling. Nemt og hurtigt. Lige som jeg bedst kan lide det!
Jeg er meget tilfreds😊
Hjemmesiden er fantastisk god at navigere i. Opslag på Facebook fungerer som appetit-vækkere. Lynhurtig behandling af min ordre. Hele tiden statusopdateringer, så jeg ved, hvor langt vi er i processen. Lynhurtig leverance. Kort og godt: jeg er meget tilfreds😊
Handler gerne her igen.
Hurtig levering.
Varene levede på alle måder op til mine forventninger.
Handler gerne her igen.
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og fede produkter.
Miltek vandrestøvler
Miltek vandrestøvler
Bestilte ved middagstid - hentede pakken dagen efter. Super hurtig ekspedition og altid god service og produkter. Kigger altid på survivalstore.dk hvis jeg liiige får træng til lidt outdoor udstyr 👍🏼
Meget dårlig service!
Stor fan
Jeg er en stor fan af Survivalstore! Fede produkter, gode tilbud og fantastisk service. Jeg kan helt klart anbefale dem.
Super service og lynhurtig levering
Survivalstore.dk leverer altid lynhurtigt og med super højt serviceniveau!
Fantastisk shop med gode priser...
Fantastisk shop med gode priser...
Bestilte en Klymit sovepose med 800,- rabat og produktet lever absolut op til mine forventninger.
Bestilling og levering fungerede bare!!!
L’expérience Trustpilot