Svenskakanaler Avis

1,2

Fick igång abonnemanget i mars och för det mesta är det bara svart på alla kanaler. Ingen mottagning på kanalerna och så har det varit hela tiden. Inget svar från ansvariga på mail. Ser mest fram emot... Voir plus

Man lever inte upp till det man skriver på hemsidan. Var inne hos grannen och kollade på hans nya box o abonnemang. Undertexter fungerar inte på Sv kanaler och man är inte intresserad av att förs... Voir plus

Chattsupport 24/7..? Står ju bara som offline. Snart ändrar du nog ditt omdöme, Helen. ;) Bra priser ja, men det spelar ingen roll om det inte går att se på något... När det väl är igång så antinge... Voir plus

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Vill du se på Svenskakanaler? Vi är en premium iptv leverantör som håller väldigt hög kvalitet på våra kanaler.

Mauvais

N'a pas répondu aux avis négatifs

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Laggar hela tiden..

Laggar hela tiden... Måste byta kanal fram och tillbaka för att det ska släppa. Har skickat ett antal mail om det men det blir aldrig fixat tyvärr köpte man ett år för jag trodde att deras kanaler vart lika stabila som trial versionen...

11 janvier 2020
Logo de Svenskakanaler

Réponse de Svenskakanaler

Hej Erik

Lagga ska det absolut inte göra med våra kanaler, hör gärna av dig till oss så ska vi hjälpa dig att felsöka.

Hälsningar
Peter - Svenskakanaler.com

Har en synskadad äldre anhörig som…

Har en synskadad äldre anhörig som tillbringar sina dagar framför TV. Förstår ej engelska och kan ej se text på TV. Är därför beroende av svensktalande kanal hela tiden. Kan ej själv byta kanal på TV. Finns ingen kanal som är genomgående svensktalande. Urdåligt. Blir då sittande framför TV och förstår ingenting.

5 janvier 2020
Logo de Svenskakanaler

Réponse de Svenskakanaler

Hej

Tack för din recension.

De flesta Svenska kanaler har undertext på Svenska, men de engelska programmen/filmerna är inte dubbade.

Tyvärr har vi inte möjlighet att påverka kanalernas utbud. I så fall måste du kontakta deras kundtjänst för att framföra ditt klagomål.

Hälsningar
Peter - Svenskakanaler.com

Gläds åt alla som firar Jul

Gläds åt alla som påstår att dom har fått hjälp av Sv Kanaler och får t.o.m hjälp i butik! Var ligger den?
Hos mig funkar det inte och har inte gjort på 8-9 månader. Finns 1 till 5 alternativ att välja på vissa kanaler, backup etc. Funkar lika dåligt alla mer eller mindre. Vanligaste är att ett avsnitt spelas om o om o om, ljud o bild är osynkade, byta kanal går men ibland blir det bara svart. Får boota om så kanske. Textning saknas men detta kan sitta i min Z8, skulle få en upgrade innan jul men man sa inte vilket år. Kör med Mytv Online 2. Med vilken spelare fungerar Sv text (sid 199)? God Jul!

25 décembre 2019

Katastrof

Katastrof
köpte på 1år för fotbollens skull. Kan inte se en match utan lagg.

2 novembre 2019