Banner for Svensson Bikes

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

1. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

På Svensson Bikes säljer vi lådcyklar online till förmånliga priser. Våra lådcyklar är en budgetvariant, utan att tumma på kvalitet. Vi är måna om att du som kund alltid känner dig nöjd när du köper din lådcykel från oss. Våra cyklar levereras alltid fullt monterade, direkt till din dörr.

Pålitlig eftermarknad

Écrit par l'entreprise

Vi ser till att din cykel fortsätter att rulla.
Vi lägger stor vikt i att hjälpa våra kunder att få sin Svensson Bike att rulla i många år. Därför har vi gott om reservdelar på lager och en personlig support på både telefon och mail.

Gratis montering

Våra montörer monterar och kvalitetstestar din cykel innan leverans

När man köper en lådcykel från Svensson Bikes så vet man att cykeln och monterad och testad av våra montörer i Malmö. Vi kan hålla ett lågt pris för att vi undviker mellanhänder, så du som kund kan vara trygg med att du får mest cykel för pengarna.

Lanseringserbjudande!

Vi firar lansering av vår nya modell Victoria med 5000 kr rabatt!

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

13 avis

Lådcykel

Bra feedback på reklamation från Schenker. Och även återbetalning av frakt.

24 janvier 2026

Bra cykel men...

Family lådcykel är bra, inte prefekt men bra prisvärd. FramLjus systemet men batterier är inte bra tänkt: De två lamporna sitter på utsidan av metallramen, vilket gör att de är de första som kommer i kontakt med en vägg. Bromsarna är också väldigt högljudda och lite svaga för att vara skivbromsar. Dessutom saknas ett fotsteg på stänkskärmen så att barnen kan kliva upp själva.

Men det största problemet för mig var kundservicen. Jag skickade två mejl för att få hjälp med att köpa en sufflett. Svaret på det första mejlet var extremt kort, bara en enda mening utan någon ytterligare förklaring. Det andra mejlet fick jag inte ens något svar på.

21 janvier 2026

Cykeln har fungerat superbra än så…

Cykeln har fungerat superbra än så länge! Det enda jag har att påpeka är att framlamporna dränerar batteri ganska snabbt. Jag har inte haft cykeln jättelänge men har fått byta batterier i båda framlampor två gånger. Förutom det är jag helnöjd 👍

6 janvier 2026

Snabbt svar

Var i kontakt med kundtjänst och fick snabbt svar och min fråga löstes! Rekommenderas!

21 novembre 2025

Toppen

Superbra support i telefon, snabb leverans, fin cykel

20 novembre 2025

Hej.Köpte cykel från er och var…

Hej.Köpte cykel från er och var jättenöjd,tyvärr stal någon den.Pratade med försäkringsbolaget fick ersättning och beställde en ny cykel för att vi var så nöjda.I våran situation betyder denna cykel så mycket i vardagen men vi missade rean under fredagen som ni i efterhand ordnar till oss,det kallar vi service mvh C.R.

14 novembre 2025