Berle Pool + Spa Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service, havde problemer med min vandkvalitet. Kørte ind til Berle Pool med en vandprøve, som blev analyseret allerede ved ankomst. Fik hurtig problemløsning og rådgivning om hvilke kemipr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min anbefaling herfra. Købte pool med udstyr fra berle. Alle aftaler overholdt. Små ting der kiksede blev straks rettet. Fik super service først fra jeanette som vejlede os og viste os an... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi fik i 2025 etableret en nedgravet pool af Berle Pool & Spa til ca. 218.000 kr. Forløbet har været langt under det, man kan forvente af en professionel leverandør. Under etableringen op... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har af flere omgange handlet hos Berle Pool + spa i deres butik. Altid sødt og imødekommende personale som med kompetent rådgivning hjælpe én hurtigt videre med gode løsninger og super produkter.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel pour piscines
  2. Spa de jour
  3. Piscine couverte
  4. Spa
  5. Piscine
  6. Service de réparation de piscines

Écrit par l'entreprise

Med over 55 år i branchen er vi landets største og ældste firma inden for swimmingpools og spa. Vi knokler for vores over 25.000 kunder, og er stolte af at have Nordeuropas største showroom på 2.000 m2. Har du spørgsmål om en webordre, kan du ringe direkte på telefon 60982942.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Merete! Mange tak for de fem stjerner :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Kæmper stadig med at få penge tilbage

Kan ikke give mere end en stjerne, da jeg stadig kæmper med at få mine penge tilbage, for varer der var udsolgt.
Jeg vil aldrig handle hos dem mere.

7 juin 2023

Hej Tina

Tak for du tog dig tid til at anmelde sagen.

Det kan tage lidt tid, at få kreditering igennem vores systemer og det beklager vi naturligvis.

Men, samme dag som din anmeldelse tikkede ind, kontaktede vores bogholderi dig, og sørgede for du straks fik en kreditnota på de bestilte varer.

Du var så venlig at bekræfte modtagelsen af pengene allerede d. 28. juni.

Vi håber ikke du har mistet tilliden til vores webshop, og vi glæder os til at servicere dig igen på et andet tidspunkt.

God dag

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Susanne! Mange tak for de fem stjerner :-)

God pris

God pris, hurtig levering.

21 juin 2023

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Christian! Mange tak for de fem stjerner :-)

Bestiling uden udfordringer

Fin mulighed for at bestille og det virker uden problemer samtidig leveres der hurtigt. Dog ikke til pakke boks, men til bopæl hvilket kunne være en udfordring men det gik.

17 juin 2023

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os! Mange tak for de fire stjerner :-)

Det burde være muligt. at vælge til pakkeboks på vores hjemmeside.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte mit hth klor om aften.Det…

Jeg bestilte mit hth klor om aften.Det kom allerede om formiddagen dagen efter. Kanon service 😎😎

18 juin 2023

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Johnny! Mange tak for de fem stjerner :-)

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Heine! Mange tak for de fem stjerner :-)

god servis.

En rigtig god setvis. God til at svare på spørsmål 👍🏻👍🏻

13 juin 2023

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Gudbjørg! Mange tak for de fem stjerner :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

De leverer hurtigt og til…

De leverer hurtigt og til konkurrencedygtige priser

16 juin 2023

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Bo! Mange tak for de fem stjerner :-)

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Charlotte! Mange tak for de fire stjerner :-)

Super kvalitet

Super kvalitet, hurtigt levering.
Jeg er yderst tilfreds og kan sagtens anbefale dem

15 juin 2023
Avis spontané

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Kasper! Mange tak for de fem stjerner :-)

Noté 2 sur 5 étoiles

Lidt for lang leveringstid

Varen jeg købte stod som om den var på lager, da jeg ringede og spurgte om status på forsendelsen, fandt de min ordre men fik bare et flabet svar om at de nok ikke lige nåede at sende min pakke idag… det skete så heller ikke.

8 juin 2023

Hej Søren,

Vi beklager dybt den dårlige oplevelse, du havde med din ordre og vores kundeservice. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at opretholde, og vi undskylder for det flabede svar, du modtog.

Selvom det er et stykke tid siden, vil vi gerne forsikre dig om, at vi tager din feedback alvorligt og arbejder på at forbedre vores kundeservice. Vi værdsætter, at du har gjort os opmærksomme på problemet, og vi vil gøre vores bedste for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Tak fordi du delte din oplevelse med os. Hvis der er noget, vi kan gøre for dig nu, er du velkommen til at kontakte os.

Mvh
Laura S.

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Jacob! Mange tak for de fem stjerner :-)

Fik fin service.

Fik fin service.
Da fragtmanden leverede forkert, og jeg selv måtte hente varen, fik jeg refunderet fragten af Berle Pool.

5 juin 2023

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Karsten! Mange tak for de fem stjerner :-)

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at dit produkt er gået i stykker.

På baggrund af din information, har vi ingen mulighed for at vide om det er vores fejl, at produktet er gået i stykker, men vi vil selvfølgelig gerne undersøge det. Kontakt os venligst via vores mail, info@berlepool.dk, så kan vi tage os af det.

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Ulla! Mange tak for de fem stjerner :-)

5 stjerner!

5 stjerner! Ja fordi det hele kører som aftalt, og det har været hver gang.

5 juin 2023

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Ole! Mange tak for de fem stjerner :-)

Altid billigst

Altid billigst, og hurtig service.

Men kommunikationen omkring levering kunne godt forbedres.

Især når man ikke kan få levering direkte til døren fordi man bor på en ø, hvor ordren istedet sættes af i færgelejet og altså ofte står længe uden opsyn.

3 juin 2023

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Helt! Mange tak for de fem stjerner :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behandling og kundeservice!

Havde købt et pakke tilbud med hth klor shock, alm hth klor og super kleral. Desværre var super kleral ikke på lager, og vi var lidt i tidsnød da vi havde startet poolen op! Heldigvis var det ikke noget problem for Berle fordi de bare efter sendte det der manglede! Super oplevelse!

31 mai 2023

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Tajs! Mange tak for de fem stjerner :-)

Réponse de Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Anne! Mange tak for de fire stjerner :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus