Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Service de divertissement en entreprise

Écrit par l'entreprise

Teatertjenerne har optrådt med skjult underholdning siden 2000 til fx bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag, firmafest og julefrokost. Vi benytter kun professionelle skuespillere, men har også en del jyske skuespillere (!) Vi træder op i hele Danmark som tjenere, skjulte gæster, nye medarbejdere, foredragsholdere og uheldig festfotograf. Kontakt os gerne for et håbløst tilbud på 21 85 02 60 GÆSTERNE ER ALTID GLADE, NÅR VI GÅR (!) Med væmlig hilsen Teatertjenerne

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,8

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vi fejrede 2 x 70 års fødselsdag d

Vi fejrede 2 x 70 års fødselsdag d. 12.9.2026 i Hillerød, og i den anledning havde vi inviteret Teatertjenerne. De underholdt os i en time med diverse gak og løjer, og mange af vores gæster har allerede meldt tilbage hvor godt de følte sig underholdt
Kan anbefales til alle der kan lade sig underholde af komik og totalteater.
Så, tak for Jer skønne tosser.
Henrik og Elia Landgreen

12 septembre 2026

Réponse de Teatertjenerne

Kære hr. & fr. Landgreve!

Ak for tilsendt.

Her havde vi fået opfattelsen af, at der var tale om en 140-årsdag, og så viser det sig, at det var en 2 x 70-års. Det kunne man jo godt have meddelt os noget før (vi havde også svært ved at lokalisere fødselaren...)

Skønne tosser, må jeg være her! Den ene af de medvirkende var (er) svønsk, den anden ønsker ikke at oplyse sin oprindelse, men har pæne fødder.

Tak for anbefalingen; en kølig fadøl ville nu også falde på et tørt sted, tak.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ubehagelig oplevelse med en Teatertjener

Jeg havde en ubehagelig og grænseoverskridende oplevelse med Teatertjenerne til en fest sidste weekend. Andre mener også det gik over stregen. Jeg har snakket med nogle af de andre festdeltagere, som bekræfter hvad der skete. Her er hvad vi var vidne til:

En teatertjener griber med begge hænder om hovedet på en festdeltager, og kysser vedkommende på munden - det sker pludseligt, uden samtykke eller varsel, og bliver udført så hurtigt at det er umuligt at nå at sige fra. Det samme udsætter han senere en anden festdeltager for.

Dem der bookede Teatertjenerne bekræfter at de tvungne kys ikke var aftalt på forhånd. Og selv hvis det havde været, hvorfor skulle det så være sjovt at lade som om man udsætter nogen for tvang?

Hvis du overvejer at booke Teatertjenerne, så vil jeg anbefale at aftale med dem hvad tjenerne må og ikke må udsætte gæsterne for, så alle kan få en god oplevelse.

12 septembre 2026

Hej Jeppe

Tak for din tilbagemelding.

Jeg skal beklage, at du havde en ubehagelig oplevelse sidste lørdag.

Jeg har af den grund netop talt med vores kundepar, og de er ovenud tilfredse med vores underholdning ligesom de mange gæster, de har talt med og fået skriftlige tilbagemeldinger fra. Ingen af de nævnte har oplevet en krænkelse, hverken på egne eller andres vegne.

Det er vores opgave at være en slags hofnar, som via skjult teater skaber underholdning med uforudsete situationer, men selvfølgelig skal det ikke være sådan, at dem, det går “ud over”, bliver krænket, og det lader i følge vores kundepar og de gæster, vi talte med, heller ikke til at være tilfældet her.

Bedste hilsner

Sommerfest

Vi hyrede Teatertjenerne til vores afdelings sommerfest. Stor succes og masser at tale om mandagen efter.
Stor underholdning. Lige til grænsen. Masser af latter.

4 septembre 2026

Réponse de Teatertjenerne

Ai, det er en ommer. Slet og hverken i orden. Det vil jeg gerne beklage. Men der var retfærdigvis to svenskere og en jyde blandt mit persjonale, Ingen fordomme, men det var jo ikke just A-holdet, vi vi kunne stille med til den pris.

Og hvad talte man så om tirsdag, spørger jeg bare...?

Festen blev holdt i Allerød; der er skisme langt til grænsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Teatertjenerne - løfter din fest til nye højder

Jeg benyttede Teatertjenerne ifm. et stort nordisk firmaarrangement i Paafuglen, Tivoli. De var 10 tjenere til 24 borde og det var en stor opgave, men Teatertjenerne løste den rigtig godt. De startede i det små og byggede så de skøre indfald op, så det for mange af gæsterne tog lidt tid, før de fangede, at det var for sjov. Der blev grinet og "leget" med efterhånden som galskaben bredte sig. Der var stor glæde blandt gæsterne bagefter, da denne seance, der forløb under forretten, fik gang i snakken ved bordene, hvor folk var blevet blandet godt og grundigt. En kæmpe icebreaker = succes for os! Tak til hele crewet for de skøre indfald.

25 août 2026

Kære fr. Strix!

Vi var skisme nødt til at begynde i det små – islændingene kom jo til hest.
Men i de rette rammer finner man hurtigt på nordiske, påfund, ehm, paafugle.

Og jo, det var dejligt at opleve så mange nordpersoner, men det var sandelig også rart, at de tog færgen hjem igen.

En anden gang må De bede svenskerne om at undlade at synge så højt. Eller bare helt at undlade at synge. Det er nok bedst sådan. Navnlig hvad angår de rødhårede, tak.

Sjov med gæsterne

Vi havde besøg af to dygtige Teatertjenere til vores sølvbryllup. De startede i det små med at lave sjov, som gæsterne ikke helt gennemskuede var skuespil, og så tog det ellers til. Stemningen blev hurtigt løftet, og det var sjovt at se, hvordan vi alle blev indhyllet i deres skuespil. Det var så sjovt og gav så mange skøre oplevelser og grin, som gæsterne snakkede om flere gange i løbet af aftenen. Vi kan kun anbefale at bruge Teatertjenerne.

Réponse de Teatertjenerne

Kære hr. og fr. Andersen!

Ak for tilsendte knagestivelse.

For det FØRSTE var de to medvirkende, jeg så mig nødsaget til at sende til den aftalte pris, hverken dygtige! De er begge jyske.

Det er altid problematisk, når stemningen bliver løftet (hvem skal så løfte den ned igen??)

Vi vil meget gerne have os frabedt flere anbefalinger, tak!!

Noté 4 sur 5 étoiles

Hylende morsomt uden at blive pinligt.

Hylende morsomt uden at blive pinligt.

Virkelige dygtige mennesker

Prisen måske lige i overkanten

11 juillet 2026

Kære hr. Ove

Det gør mig ondt, at dine gæster hylede af grin. Det var jo ikke meningen! Og slet ikke til den pris.

Jeg ved ikke, hvad du mener med, at de to tjenere er “dygtige”. De er fynboer!

PS: Hvis der stadig er et par tarteletter tilovers, må du gerne give mig et kald.

Kan anbefales

Virkelig veloplagte tjenere, vi havde 2 og der var fuld fart på dem. God start på et bryllup.

27 août 2026

Kære Gitte-Svigermor!

Tak for din tilbagemelding, selvom det gør mig ondt, at brudeparret stadig er gift.

Jeg havde udtrykkeligt bedt de to tjenere om at tage en sovekupé i toget på vej til brylluppet. De tog en stillekupé på turen tilbage for ligesom at hvile ørene.

Hvis der bare er sovs nok, kan det ikke gå helt galt med sådan et bryllup.

Noté 5 sur 5 étoiles

Forfærdelig sjov og hylende morsom underholdning fra teatertjenerne

Det var en forfærdelig sjov oplevelse i lørdags d. 22. August på Bymose Hegn i Helsinge, hvor vi fejrede sønnens 18 års fødselsdag. Teatertjenere lavede et rigtig sjovt indslag og der kom gang i festen. Der blev grinet og vi havde en sjov oplevelse sammen med vores gæster,- bedst af alt var det, at fødselaren havde en fantastisk fest med Jeres sjove og skøre indslag,- tusind tak til teatertjenerne 👌🇩🇰👍

21 août 2026

Kære Charles Lotte!

Det var dog en forfærdelig henvendelse.

Og virkelig typisk, at der igen fokuseres på gæsternes oplevelser.
Ingen empati med eller spørgen ind til de optrædende, der partout måtte begive sig til Helsingen (af alle steder!)

Men fødselaren havde en fest. Så må vi tage det med. Man skal finde sig i mangt og meget. Nok mest meget.

Det er måske sidste gang, vi har optrådt til hans 18-årsfødselsdag...

Noté 5 sur 5 étoiles

Så pinligt, men mega sjovt.

Teatertjenerne var vildt professionelle og fortrak ikke en mine, som kunne afsløre dem. De startede stille og roligt og så gav de den gas til sidst. De bevarede roen og blev længere tid end planlagt da maden trak ud. De var ikke over grænsen og de nåede hele vejen rundt til 74 gæster selvom de kun var 3. Kæmpe anbefaling herfra.

22 août 2026

Kære madam Laugesen!

Nu må det snart være NOK med de fynboer. Brok, brok, og brok. Aldrig er de tilfredse.
Og så 74 af dem!

PS: Michaels butterfly blev fundet på dametoilettet, men den har det efter omstændighederne udmærket og kan hurtigt rettes til, så man ikke lægger mærke til noget...

Noté 5 sur 5 étoiles

De satte så meget gang i vores fest

De satte så meget gang i vores fest. Vi fik en rigtig god start med masser af grin.

22 août 2026

Kære fr. Havdal!

Jeg har modtaget Deres bitre tilbagemelding.

De, gæsterne, fik masser af grin i starten, men se til om de fik agurkesalat, ristede løg eller bagte kartofler... IGEN blev der skåret ned på alt det væsentlige. Kedelig tendens.

Det glæder mig, at De fik en god start, men jeg gruer for at høre om slutningen af festen!

Stille servitricer.

Firmaet var hurtige til at finde skuespillere, som kom og faldt ind i Kroens rytme, som arbejdede forfærdeligt godt. De havde svar på alle modreaktionerne fra vores gæster. De påfund de leverede gav anledning til, at nogle af gæsterne troede at kroen gik dårligt - det var sjovt (indsamling af citron, optælling af spist brød m.m.). Nogle gæster mente det måtte gå rigtig godt for kroen, med så mange serveringsfolk.
Skuespillerne optrådte meget forsigtige, og på ingen måder anmasende. Måske lidt mere personlighed ville have krydret festen lidt mere (jeg tænker på oplysninger om nogle gæster, som der kunne trækkes lidt på).

Kære Helle Andersen

Tak for din tilbagemelding vedr. din mands fødselsdagsfest.

Vi afstemmer selvfølgelig altid vores optræden ift. selskabets gæster. I denne her sammenhæng var det på sin plads at “tage den med ro”.

Vi havde ikke modtaget information om gæsterne, men det ville også have virket ulogisk som tjenere at vide ting om de enkelte gæster...

Jeg kunne forstå på din mand, fødselaren, at han var rigtig glad – det skulle han bestemt også være – og at I har fået mange glade tilkendegivelser fra jeres gæster efter vores optræden. Det er dét, vi hører hele tiden :-)

Vi havde et alletiders samarbejde med kroen. Job done :-)))

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt “icebreaker” og underholdende indslag for alle

Det var virkelig et underholdende indslag til fest hvor mange ikke kendte hinanden. Så fik de da virkelig noget at tale om alle sammen på tværs. Det var næsten umuligt for mig som vært ikke at grine hvilket hurtigt smittede af på stemningen som blev løssluppen og høj. hos gæsterne. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

15 août 2026

Kære fr. Maria

Nu må det snart få en ende (og det er for en gangs skyld ikke Deres, jeg tænker på).

De kan ikke blive ved med at klage over vores deltagelse ved middagen for alle Deres ukendte gæster, der partout skulle være på tværs!

Måtte vi i stedet bede om et køligt omslag, tak!

PS: Vi hører gerne fra Dem, hvis der er papirservietter tilovers.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde hyret teatertjenerne til at…

Jeg havde hyret teatertjenerne til at komme og underholde til min søn og svigerdatters bryllup og jeg skal love for de fik sat gang i gæsterne det var en rigtig god oplevelse og jeg vil rigtig gerne anbefale dem og helt sikkert bruge dem igen en anden gang.

Kære fr. Sørensen

Er De nu der igen? Det skal De holde op med det vuns.
Det begynder at minde om stalking...!

Det glæder mig, at De endelig har fået afsat Deres svigerdatter. Måske det også kan glæde Deres søn...?

Oplevelsen var helt på Deres side, og De kan lige vove på at kontakte os en anden gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for en fantastisk oplevelse

Tusind tak for en fantastisk oplevelse. Jeg spillede kæreste til Peter, som var hyrede til at komme med et indslag til et sølvbryllup for mine gode venner. Kontaktet til Peter inden festen var en sjov, og meget seriøs oplevelse. Ingen tvivl om at det var Peters job, men jeg følte mig også helt tryg og blev vejledt hele vejen rundt. At Peter og jeg havde en super god kemi, var selvfølgelig også årsagen, at misionen lykkes. Spillet starter stil og rolige - inden spillet er slut er alle så pinlig berørt og ved ikke lige, hvad der sker. Da afsløringen kom - at det hele var et spil og Peter var fra Teatertjenerne, syntes alle det var vildt sjovt. Nogen skulle lige tænker det hele igennem, men vi har bare grinet så meget efterfølgende. Tak for en fantastisk god aften Peter og fordi vores veje krydsede hinanden.

9 juin 2026

Kære fr. Larsen!

Tak for Deres bitre henvendelse.

Det er virk’lig irriterende, når mine ex-kærester skriver til mig. Tænk dog på alle mine KOMMENDE ex-kærester!!

Og hvor var det bare typisk, at det lige skulle være Dem, fr. Larsen. Men der måske ikke andre fr. Larsener…?

Nuvel, NÆSTE gang De skal være min nye kæreste, bør De overveje boksehandsker i anden farve end lilla til Deres orange balkjole og ternede stiletter.
- Bare en idé.

PS: Jeg har ladet mig fortælle, at de har fået nye madrasser på Hotel Prindsen. Hvad siger De til det?

Med ex-hilsen

Så sjov

Så sjov - mange 🤣
Elskede alle de små indput som ikke høre hjemme til et bryllup🤣
Det stakkels personale som blev kuskede rundt med🤣
Teatertjenerne kan klart anbefales til en fest👍
Jeg giver dem de bedste anbefalinger❤️❤️
vi griner stadig🤣🤣🤣
Vh. Birgith og Tommy

27 juin 2026

Kære hr. og fr. Sørensen

Det er vildt urimeligt, at vi skal have skyld for alt muligt, bare fordi I har et barn, der valgte at blive gift.

Vi sendte to af vores mest håbefulde, men der er ærlig talt ikke meget godt at sige om dem, deres familier, deres husdyr eller de cykler, de ikke længere besidder (eller sad på)!

PS: Jeg vil gerne understrege, at hvis de stadig er gift, er det ikke vores skyld!

Noté 5 sur 5 étoiles

De to såkaldte “tjenere” leverede i den…

De to såkaldte “tjenere” leverede i den grad god underholdning og fik inddraget alle gæsterne i løjerne.
Har fået så mange tilbagemeldinger fra gæsterne der sammen med os havde en fantastiskoplevelse. Stærk anbefaling herfra.

21 juin 2026

Kære madam Jensen

Nu må det STOPPE med alle disse tilbagemeldinger. Det er for stærkt!

Jeg har personligt og på eget initiativ forsøgt at fyre begge såkaldte “tjenere” indtil flere gange, men forgæves. Faktisk. Ja!

Det er altid problematisk med disse anbefalinger. Vi får jo ALDRIG tid til at få set de nye film med Buster Keaton, John Wayne eller Poul Reichardt for den sags skyld...

Det var forår i Køge

Det var forår i Køge. Bryllup på Comwell. 56 gæster,unge og ældre. 2 tjenere der fyldte for meget is i glassene, blomsterne blev også vandet en ekstra gang. Nogle begyndte at undre sig. Så blev der omdelt hele brød fra bradepanden Det var sjovt. Blev gæsterne ikke mætte var der mulighed for kogte bønner (godt nok overskredet holdbarhed) Gæsterne hylede at grin. Seriøs dyb stilhed for det blev meddelt at en bil ville blive fjernet og politiet var på vej, indtil en tjener kom løbende med nummerpladen, som ingen genkendte og alle fik ondt i maven af grin. En kæmpe succes og alle pengene værd. Rigtig godt sang, teksten passede ikke med melodien,men det gør det jo kun sjovere. Bruger dem gerne en anden gang. Alle vores gæster har rost teatertjenerne til skyerne. De skabte en rigtig god stemning. Stor ros herfra og 10 stjerner.

30 mai 2026

Kære fru Susanne

De må stoppe med at skrive til fremmede herrer – De er en gift kvinde nu!
Men vi stiller gerne op ved Deres næste bryllup. Gemmer De noget af brødet til næste gang?

10 stjerner... Igen må vi nøjes!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tøv ikke med at bestille teatertjenerne…

Tøv ikke med at bestille teatertjenerne til at sætte lidt sjov og gang i din fest. Vi havde fornøjelsen af teatertjenerne til vores bryllup - og det var den perfekte start på aftenen.
Selv dagene efter har de været et samtale emne hos gæsterne.
De varmeste anbefalinger herfra 😄👌

30 mai 2026

Kære fru P!

Jeg har noteret mig Deres knagestivelse.

Fornøjelsen var helt på Deres og Deres gæsters side. Så er det sagt! (skrevet).

Jeg har stadig meget svært ved at forstå, hvorfor i ALVERDEN vi skulle belemres til Middelfart, bare fordi NOGEN havde fået den idé, at De skulle giftes.

Og jeg er nødt til at understrege, at hvis De fortsat er gift, er det ikke vores skyld.

Varmeste anbefalinger... Kunne De ikke have kommet med dem, da vi sad og klinede os op ad radiatorerne i februar?!

Noté 5 sur 5 étoiles

Grin og festligheder hele dagen.

Der har været en super god kommunikation fra 1. henvendelse. Altid en god og festlig snak.
På dagen mødte 2 engagerede "tjenere", der i den grad satte gang i festen og der var snak resten af dagen om den gode underholdning.
Alle sagde at de havde ondt i kinderne af at grine.
Tusind tak for en super indsats og jeg kan varmt anbefale jer til alle.

25 mai 2026

Kære fr. Andersen

Ak for tilsendt kalgeskrivelse.

Her gjorde jeg alt for, at det IGGE skulle komme videre end 1. henvendelse, men nej: De skulle partout vende tilbage for at booke to stakkels og intetanende tjenere!

Det er muligt, at Deres gæster havde ondt i kinderne, men de burde have ondt i en helt anden legemsdel, sådan som de larmede under vores arbejde.

Vi vil meget nødigt have os frabedt enhver andbefaling fra Deres side. Tak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Præcis, hvad jeg forventede - og det var meget

præcis hvad jeg forventede - og det var meget

17 mai 2026

Kære Eva

Jeg sætter pris på din tilbagemelding (4 kr. alt inkl.)

Det var LANGT fra, hvad vi forventede (endsige havde håbet på!) - det siger ikke så lidt.

Gæsterne morede sig højlydt, en del havde taget pænt tøj på (resten var i jakkesæt) og komfurmanten ønskede ikke ketchup til sine jomfruhummere... Og sådan kunne vi blive VED!

Et på alle måder skuffende selskab, men der var nogle flotte bøjler i garderoben.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus