Vi fejrede 2 x 70 års fødselsdag d. 12.9.2026 i Hillerød, og i den anledning havde vi inviteret Teatertjenerne. De underholdt os i en time med diverse gak og løjer, og mange af vores gæster har all... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg benyttede Teatertjenerne ifm. et stort nordisk firmaarrangement i Paafuglen, Tivoli. De var 10 tjenere til 24 borde og det var en stor opgave, men Teatertjenerne løste den rigtig godt. De startede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde besøg af to dygtige Teatertjenere til vores sølvbryllup. De startede i det små med at lave sjov, som gæsterne ikke helt gennemskuede var skuespil, og så tog det ellers til. Stemningen blev hu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det var en forfærdelig sjov oplevelse i lørdags d. 22. August på Bymose Hegn i Helsinge, hvor vi fejrede sønnens 18 års fødselsdag. Teatertjenere lavede et rigtig sjovt indslag og der kom gang i feste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Teatertjenerne har optrådt med skjult underholdning siden 2000 til fx bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag, firmafest og julefrokost. Vi benytter kun professionelle skuespillere, men har også en del jyske skuespillere (!) Vi træder op i hele Danmark som tjenere, skjulte gæster, nye medarbejdere, foredragsholdere og uheldig festfotograf. Kontakt os gerne for et håbløst tilbud på 21 85 02 60 GÆSTERNE ER ALTID GLADE, NÅR VI GÅR (!) Med væmlig hilsen Teatertjenerne
Bakkevej 56, 2830, Virum, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ved at hyre Teatertjenerne til min 18 års AA fødselsdag, blev en prik sat over et i, en bolle sat over et Å. Aldrig vil jeg glemme den aften.
Dels fordi jeg havde givet frie tøjler, men også fordi jeg selv, pludseligt spillede med.
Det hele blev skørere og skørere og selvom maden var forsinket, fandt tjenerne bare på noget andet sjovt. Min "hemmelige gæst" havde også fået frie tøjler, og da talen gik igang, og var igang blev flere og flere flove på min bekostning. Men ikke flove nok til ikke at deltage lyttende og forargede. Og da det hele var slut var lettelsen stor, og alle grinte og syntes det havde været en stor fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale at gøre brug af disse.

Réponse de Teatertjenerne
Det var bare så genført det hele.
Vores gæster kom hurtigt hinanden ved, vi er slet ikke i tvivl om at det gjorde at alle have en rigtig dejlig dag/ fest.
Og her en uge efter, snakker alle stadigvæk om det.
Ja det koster at have sådan et par tjener. Men det var alle pengene hver.

Teatertjenerne var subtile
Vi havde hyret dem ind til et kundeevent, hvor de skulle hjælpe med at bygge en stemning op omkring humor og gode grin. Det lykkedes til perfektion og det var hylemorsomt at observere vores gæster, efterhånden som det gik op for dem, at det var fis og ballade.

Réponse de Teatertjenerne
Vi havde booket to tjenere til vores bryllup i Aarhus. Halvdelen af gæsterne er udlændinge og de måtte virkelig tro, at service i Danmark var for viderekomne. Uffe og Nynne gjorde et fantastisk stykke arbejde og fik så mange grin med på vejen og afsluttede med at få alle gæster til at danse til os, brudeparret. Tak for et gennemført, fantastisk show, som gæsterne har talt om og grinet meget af siden - også udlændingene, som fandt ud af, at service i Danmark ikke alligevel var så håbløst, som de først antog.
Mange hilsner Mette

Réponse de Teatertjenerne
Vi havde booket teatertjenerne til et firmaarrangement, hvor folk kom fra hele landet uden at de kendte hinanden.
De tre teatertjenere kickstartede festen, og samlede selskabet. Har aldrig grint så meget, som vi gjorde under festen, og som vi har grint meget af i dagene efterfølgende.

Réponse de Teatertjenerne
Levede fuldstændigt op til forventningerne, ubrugelige som tjenere, men superb til at skabe grin, undren og højt humør!

Réponse de Teatertjenerne
Tak for en dejlig og sjov underholdning

Réponse de Teatertjenerne
Jeg havde fornøjelsen af at have Teatertjenerne til min 60-års fødselsdag, og det var en kæmpe succes! Fra første øjeblik satte de gang i stemningen, og “svenskeren” var utrolig sjov og underholdende – en perfekt ice breaker, som fik alle gæsterne til at grine og slappe af.
Det, der imponerede mig mest, var, at underholdningen fungerede på tværs af sprog. Vi havde flere udenlandske gæster, som hverken forstod dansk og kun lidt engelsk, men det var slet ikke et problem – alle kunne følge med og more sig.
Jeg kan varmt anbefale Teatertjenerne som en fantastisk form for underholdning til enhver fest. De skaber glæde, energi og en uforglemmelig stemning, som alle forstår og kan være med på.

Réponse de Teatertjenerne
En super start på festen, hvor gæsterne blev rystet sammen af en fælles oplevelse.
Gæsterne oplevede en tjener og en fotograf, der i starten gik professionelt til jobbet.
Stille og roligt blev der skruet op for gak og løjer. Så sætninger som ”har de en diagnose”, ”hvor har du skaffet det personale”, ”er De helt fra den”, blev sagt af gæsterne. Indtil det gik op for gæsterne det bare var for sjov.
Endnu en gang tak for en super god oplevelse!

Réponse de Teatertjenerne
Kan varmt anbefale Teatertjenerne. De fik sat gang i festen, og vi fik alle rørt lattermusklerne.

Réponse de Teatertjenerne
Vi kan varmt anbefale Teatertjenerne.dk hvis der skal holdes fest hvor i vil give jer selv og ikke mindst jeres gæster en ordentlig en på opleveren de kan bare leverer varen. Så stort 13 tal herfra.👍

Réponse de Teatertjenerne
Mange gode overraskelser for gæsterne, der bliver udsat for teatertjenere der er uheldige.

Réponse de Teatertjenerne
Vi havde booket teatertjenerne til et bryllup. De var med under forretten og der skete mange underlige ting til stor morskab for gæsterne og brudeparret. Så var festen ligesom igang. De kan varmt anbefales.

Réponse de Teatertjenerne
Tjenerne faldt godt ind imellem det øvrige personale i begyndelsen. Men de var sjove og lidt grænseoverskridende. Nogle gæster opdagede at det var teater og andre igen var lidt forargede, da de ville have at vi skulle lade hatten gå rundt til at betale for en taxa der holdt udenfor. Men sjove var de
Også fotografen som fik øje på en mand udenfor, som de påstod urinerede. Desværre kunne man ikke høre høre alle kommentarer over hele salen.

Réponse de Teatertjenerne
Vi havde besøg af to teatertjenere til guldbryllup i det jyske. Grænseoverskridende på den rigtig sjove måde der kun er muligt hvis man er professionel og ved hvad mand laver. Imponerende evner til at improvisere. Tak – der bliver talt om jer og kan varmt anbefales.

Réponse de Teatertjenerne
Teatertjernerne leverede et fantastisk morsomt show ved min søns og svigerdatters bryllup.... alle gæster fik brugt lattermusklerne fuldt ud....vi anbefaler så absolut teatertjernerne 😁

Réponse de Teatertjenerne
Vi havde besøg af teatertjener til min 60 års fødselsdag, og det gav anledning til først forundring og lidt forargelse, men efterhånden gik det op for gæsterne at vi blev udsat for et scam. Det var morsomt og kan varmt anbefales

Réponse de Teatertjenerne
Det var nogle dygtige og engagerede skuespillere der løftede stemningen og fik sat gang i grinene hos de fleste af vores gæster

Réponse de Teatertjenerne
En helt igennem godt samarbejde i aftalefasen, en virkelig god og sjov gennemførelse, som jeg på det varmeste kan anbefale, hvis du/I skal have et festligt indslag :-) Tak til Peter m.fl.

Réponse de Teatertjenerne
Vi holdt vores sølvbryllup som en brunch - og synes derfor, der skulle lidt til at sætte gang i selskabet.
Vi havde den mest pinlig, sjove, grænseoverskridende fotograf - alle hoppede på, at det var en vi havde fået anbefalet - og at vi også selv synes, at han var lidt for meget.
Det var en uforglemmelige formiddag og virkelig sjovt at have alle de skøre billeder her bagefter.