Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fejrede 2 x 70 års fødselsdag d. 12.9.2026 i Hillerød, og i den anledning havde vi inviteret Teatertjenerne. De underholdt os i en time med diverse gak og løjer, og mange af vores gæster har all... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg benyttede Teatertjenerne ifm. et stort nordisk firmaarrangement i Paafuglen, Tivoli. De var 10 tjenere til 24 borde og det var en stor opgave, men Teatertjenerne løste den rigtig godt. De startede... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde besøg af to dygtige Teatertjenere til vores sølvbryllup. De startede i det små med at lave sjov, som gæsterne ikke helt gennemskuede var skuespil, og så tog det ellers til. Stemningen blev hu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en forfærdelig sjov oplevelse i lørdags d. 22. August på Bymose Hegn i Helsinge, hvor vi fejrede sønnens 18 års fødselsdag. Teatertjenere lavede et rigtig sjovt indslag og der kom gang i feste... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de divertissement en entreprise

Écrit par l'entreprise

Teatertjenerne har optrådt med skjult underholdning siden 2000 til fx bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag, firmafest og julefrokost. Vi benytter kun professionelle skuespillere, men har også en del jyske skuespillere (!) Vi træder op i hele Danmark som tjenere, skjulte gæster, nye medarbejdere, foredragsholdere og uheldig festfotograf. Kontakt os gerne for et håbløst tilbud på 21 85 02 60 GÆSTERNE ER ALTID GLADE, NÅR VI GÅR (!) Med væmlig hilsen Teatertjenerne

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,8

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk underholdning til min fødselsdag

Jeg holdte min 40 års fødselsdag hvor Teatertjenerne kom med 2 tjenere og en falsk gæst (der var en anden gæsts nye kæreste) til stor overraskelse, og senere forargelse på den helt rigtige måde, for mig og for alle mine gæster. Det startede eqgentlig meget stille og roligt under forretten, men hurtigt tog det fart med den ene handling efter den anden. Ja, jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig alle de ting de fandt på. De sørgede for at alt klappet, inkl. samtlige af mine gæster, som samtidig også grinede højlydt. Så mange tak for at komme og gøre min fødselsdag helt uforglemmelig.
I lever i den grad op til jeres motto som er: Gæsterne er altid glade når vi går😊

25 janvier 2025

Kære hr. Morten!

Tak for Deres bitre henvendelse vedr. det overståede guldbryllup.

Af en eller anden grund var der dækket op til alle gæsterne, så vi desværre hverken kunne spille bordtennis eller badminton, og desuden var kun ét bordkort ud for hver plads. Meget mærkelig fest!
Jeg dog fandt et godt sted, hvor der stod Anette – det var jo lige mig!

Virk´lig ubehageligt med de der gæster, der skal grine højlydt. Vildt upassende. Og så til et guldbryllup!

Sjovt og underholdende

Jeg var så heldig at få lov til at deltage i løjerne. Jeg var gæst og havde fået ny kæreste (teatertjener) som jeg havde fået lov til at tage med, selvom forholdet var ret nyt….. og det viste sig at jeg var sprunget ud, så det gav lidt sjov stemning.

Teatertjenerne lavede gøjl under maden hvor de opførte sig temmelig upassende på den super komiske måde. En sjov oplevelse og kan kun anbefales hvis der skal grines under maden.

25 janvier 2025

Kære Brian!

Jeg bliver nødt til at sige det, som det er: Jeg slår op. Jeg forlader dig.
Det er sidste gang, vi har været kærester!

Tak for et kanon samarbejde. Det var herligt at opleve gæsternes undren, før det brød ud i varme grin. Der var mange, der bagefter fortalte mig, at de var så imponeret af dig, over at du bare tog det på dig, spillede med og var helt troværdig. Kæmpe tak!

Og kan du SÅ komme hjem til konen!

Noté 5 sur 5 étoiles

det begyndte så "diskret"

det begyndte så "diskret", at ingen anede uråd i starten, hvorefter løjerne tog til i hastigt tempo, og da timen var gået, havde alle fået lattermusklerne rørt.

18 janvier 2025

Kære Else!

Vi er altid diskrete! Vi går i ét med tapetet, før vi går til den!

Næste gang, du fylder 80, kan vi anbefale, at I i stedet får rørt jeres mavemuskler i et fitnesscenter!!

Noté 1 sur 5 étoiles

Et socialt eksperiment som gik helt galt!

Bindegalt koncept og en performer, som slet ikke læste rummet. Ubehagelig, utilstedelig, grov, anstødelig, krænkende og på ingen, absolut ingen måde sjov. Var både grænseoverskridende religiøst, på sit kvindesyn og politisk. Alt det, som der ellers på hjemmesiden står, at han ikke er.

Flere af gæsterne måtte bogstaveligt talt have krisehjælp bagefter. Et rædsomt grænseoverskridende socialt eksperiment som slog fejl.

17 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

En helt igennem enestående oplevelse.

En helt igennem enestående oplevelse.
Der fik han os "HR-chefen Kurt Jensen"

20 décembre 2024

Kære fr. Lotte

Ak for Deres henvendelse.

Her sendte vi i god tro en ny HR-chef til en virksomhed lidt nord for Aalborg, og så blev han mødt af en bunke nordjyder. Det havde man jo ikke advaret os om!

Vi mener fortsat, at det er god idé at spare kaffen væk og skifte toiletpapiret ud med kvalitet 00. Af bæredygtighedshensyn, forstås.

Måske man skulle overveje en bro fra København til Aalborg? (ikke den anden vej!)

Noté 4 sur 5 étoiles

Super sjov og professionel…

Super sjov og professionel underholdning leveret af Teatertjenerne til vores Årsmøde. Der blev talt om det i dagene efter og udvekslet visitkort mellem kollegaer fra Teatertjenerne, så det var en succes.

18 décembre 2024

Kære fr. Christina

Tak for Deres hendelse til vores kundeservice. Klageafdelingen har desværre lukket grundet travlhed!

Det gør mig ondt, at jeres årsmøde i Roskilde blev afbrudt af de to tjenere. Fremover, kan jeg garantere Dem, vil de to tjenere kun blive benyttet ved guldbryllupper på Saltholm. Om onsdagen.

PS: Hvis der blev noget ris a la mande til overs, må De endelige sige til!

Noté 5 sur 5 étoiles

Så havde vi besøg af de sjoveste…

Så havde vi besøg af de sjoveste tjenere , til vores julefrokost . Hold nu op vi grinte.
Der blev talt svensk/norsk , pudsede vinduer og sunget .
Kan klart anbefales
10 stjerner herfra 👍🏼

13 décembre 2024

Kære fr. Frederiksen!

Vi drog til Glostrup, men det var ikke muligt at glo ud af vinduerne, så yngstemanden klarede en hurtig vinduespudsning. Hvad er der mærkeligt ved det??

Et i øvrigt meget blandet selskab med både vegetarer, veganere, bankfolk, jyder og en bornholmer, men der var også rugbrød og rødbeder.

Jeg mener fortsat, at 10 stjerner er i underkanten, men igen må vi vel nøjes...!

Så er vi i gang!!

Sød fotograf leverer varen som aftalt og kickstarter festen på en anden måde end man ellers er vant til som gæst. Prof. underholdning som giver rig lejlighed til eftersnakke og -grine :) Kan varmt anbefales.

30 novembre 2024

Kære fr. De Smedt.

Det er ikke hver dag, vi sender en fotograf til Struer. Og måske meget godt det samme.

Gæsterne grinede og og hyggede sig, så fotografen kun fik glade mennesker på billederne. Det var jo IGGE meningen!

Vi anbefaler varmt (og hvem gør ikke det her i december!), at De overvejer nogle andre gæster næste gang De skal konfirmeres / giftes / bage belgiske vafler eller bare ønsker at modtage farvebilleder af tilværelsen.

PS: Hvis De ønsker billeder med gæster i pænt tøj, har vi nogle billeder fra et sølvbryllup fra et job i sidste uge, De kan købe billigt...

Noté 5 sur 5 étoiles

Peter og Hans dovne kompaner leverede…

Peter og Hans dovne kompaner leverede til fulde, vil i gerne gøres lidt til grin, på den fede måde, ring til Peter.
Det var en fornøjelse og vi havde det alle sjovt.
Bh
Morten
Brunsgaard A/S

22 novembre 2024

Kære hr. Uldallover!

Tak for Deres bitre henvendelse.

Jobbet i Herning var endnu et festligt eksempel på, at integrationen er slået helt fejl:
Vores tre håbefulde tjenere prøvede på alle måder at betjene og konversere gæsterne på dansk, og alligevel insisterede de alle på at svare på midtjysk.

Der må en brobygger til. En bro til Herning... HVORFOR er der ikke nogen, der har fået den tanke før?!

Det er SIDSTE gang, vi har besværet os ud til Brunsviger A/S.

kæmpe anbefaling herfra,

kæmpe anbefaling herfra,
du blive taget i hånden og guiden igennem til hele,
virkelig god underholdning.

27 octobre 2024

Kære hr. Toftdal!

Tak for Deres bitre henvendelse.

Det gør mig ondt. De to medvirkende havde ellers fået strenge formaninger om ikke at lykkes. Føj!
Sådan går det, når man sender professionelle skuespillere ud. ALT går galt...

Der er en æske Toms Kattetunger og en flaske sherry fra Lidl på vej med PostNord (god fornøjelse med det!)

Noté 5 sur 5 étoiles

Er stadig irriteret på dem:-)

Er stadig irriteret på dem:-)

Sikke en oplevelse at få besøg af de to “trælse” tjenere fra Teater tjenerne.:-)

Det blev aftenens helt store samtale emne og vi fik både smurt brød, byttet rundt på tallerkner, sprittet hår og alt muligt som almindelige tjenere aldrig ville gøre:-)

Hvis du tør og hvis du kan holde det hemmeligt for alle, vil det være min klare anbefaling.

Tusinde tak for hurtig og venlig betjening skal der lyde til Peter Andreas Dam, som har ydet alletiders service. Jeg glæder mig til næste gang, jeg skal holde noget for der bliver i bedt om at komme igen.

Vh Danny

5 octobre 2024

Kære hr. Madsen!

Vi har understreget over for Dem, at vi ikke ønsker flere tilkendegivelser fra Dem (eller Deres fodlæge eller Deres anlægsgartner, men gerne fra Deres numerolog).

Vi vil have Deres penge – allesammen. Samt Deres PIN-kode. Og lad det gerne gå lidt villigt. Ellers kommer vi snart og optræder for jer igen!

Det er SIDSTE gang, De har kaldt mig VENLIG!

Mad væmlig hilsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en helt fantastisk optræden

Tak for en helt fantastisk optræden i anledning af min søster og svogers bryllup i Tårs med fest fotograf.

Vi havde en fest - og det havde brudeparret og gæsterne bestemt også! Det var så dejligt at se, at alle havde en fest og kunne grine af de mange sjove indslag fra fotografen i løbet af receptionen.

Det var bestemt med til at løfte stemningen til højeste niveau og gjorde dagen helt perfekt!

Tak for de mange gode billeder, der blev taget i løbet af receptionen - det var det hele værd 😅

Kære fr. Svirkær!

Jeg skal beklage, at De har følt Dem kaldet til at rette henvendelse til vores yderst kompetente kundeservice, der som altid har LUKKET!!

Vi er trætte af alle de kunder, der klager over, deres gæster griner højt (og længe).
Vi kan ikke rumme flere bebrejdelser.
Det er jo ikke vores skyld, at billederne blev så dårlige – hvad andet kunne I forvente med den gæsteliste??

Nu må det være NOK! Hvorfor er der ingen, der sender os et (meget) stort marcipanbrød og et par kolde øl fra kassen, så vi kan få arbejdsro her i baglokalet?

Virkelig kedeligt med de der glade kunder

En gedigen - morsom optræden

2 suber proff. og søde piger gav den hele armen - selskabet skreg af grin, da de først blev klar over at det ikke var en tjenerlærling under oplæring, men en gedigen morsom optræden. slog de bedste "stand upper" i underholdningværdi.

7 septembre 2024

Kære hr. Bjarne

Tak for fremsendte klageskrivelse.

Ja, det er to søde piger, men de gi´r den gang på gang hele armen
– og slår stand upperne.
Jeg har valgt at blive siddende og tilråder altid gæsterne at gøre det samme.

I øvrigt kedeligt med der der gæster, der ikke kan nøjes med at smile, men skriger af grin. Det koster en formue i høreværn til alle mine skuespillere...

Kano oplevelse

Kano oplevelse.
Min forælder havde hyret 2 tjenere til vores bryllup. De var der helt fra staten af festen. Vi fange den hurtigt ved vores bord. at der var noget galt med den ene af dem. Mens resten af gæsterne ikke forstod hvad der sket. Men løbene fandt resten af gæsterne ud af det. Alle var efterfølgen helt færdig af grin. Det er helt sikkert noget vi og vores gæster vil huske.
Vil helt sikkert skrive teatertjener bag røret. Om ikke andet til vores kobberbryllup.

Kære hr. Emil

Det er dybt tragisk med forældre, der hyrer teatertjenere til deres barns bryllup. Virkelig dårlig stil. Og bekymrende, når gæsterne ikke forstår noget. Overvej nogle andre gæster næste gang. Og nogle andre forældre!

Vores to tjenere har fortalt mig, at de også har skrevet sig noget bag øret, men de vil ikke fortælle hvad...

I denne uge har vi et særligt tilbud til kobberbryllupper: Ta´ to tjenere – betal for tre!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for en rigtig sjov oplevelse…

Tusind tak for en rigtig sjov oplevelse til min 60 års fødselsdags fest! Det var et samtaleemne hele aftenen og noget så sjovt at opleve gæsternes oplevelse af det - var det for sjov eller var det alvor?
Jer glemmer man sandelig ikke lige med det samme!
Kh Karen

17 août 2024

Kære aller fr. Koldeste!

Vi har adskillige gange forsøgt at glemme Dem og Deres kølige arrangement, fr. Koldeste – men det er endnu ikke lykkedes.

De fejrede jo også Deres 60-års fødselsdagsfest for 10 år siden. Nu må de der vestjyske fejringer stoppe! Det er jo ikke for sjov, vi er her...

🎼 Glemmer De, så husker vi de bitre ord for ord... 🎶

PS: De skulle vel ikke have fundet tjenerens bh under bord 4?

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bookede 2 tjenere til vores datter…

Vi bookede 2 tjenere til vores datter og svigersøns bryllup, Vi var et selskab på 35 , og sikken en oplevelse,
Det var en fuldstændig "forfærdelig oplevelse", alle grinnede, folk blev rystet sammen , Gæsterne begyndte at spekulere og mente bestemt den ene måtte være syg ,og burde sendes hjem. Ironi kan forekomme :-)

Tusinde tak for en hel fantastisk indslag , Vi kan kun anbefale dette.

Kære fr. Borgen!

De har fuldstændig ret. Det var en forfærdelig oplevelse for de to stakkels tjenere – den ene af dem fik en midlertidig kronisk lidelse og var nødt til at drikke sig ud af det.

Aldrig har vi været udsat for så fynsk en belastning. De kan se frem til en yderligere faktura for tort og svie. Og gæsterne grinede bare. Typisk fynboere!

Jeg håber, det stakkels brudepar seriøst overvejer at blive sammen, for næste gang de skal giftes, kan vi ikke!

Fantastisk!

Alt mindre en 5 stjerner ville være for lidt.
Peter har styr på tingene lige fra første kontakt, til showet starter.

Vi havde til vores bryllup en tjener, og en hemmelig gæst, og de var begge hylende morsomme.
Resten af aften var de to friske skuespillere samtale emnet.

Af hjertet tak for at give både mig selv, min kone og mine gæster en uforglemmelig aften!

Kære hr. Rosendal!

Trist, at vi endnu engang må vi nøjes med 5 stjerner!!
– det er ikke meget, når man betænker de lidelser og opofrelser, vi måtte gå igennem med det selskab ved den tragiske begivenhed. Og så har jeg endda ikke kommenteret bordplanen. Jeg ville ikke drømme om at komme ind på bordplanen...!

NÆSTE gang I skal giftes, bør I overveje nogle helt andre gæster. Og måske en anden brudgom og brud. Men kartoflerne og sovsen var helt som de skulle være, tak.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig underholdende og i vores…

Virkelig underholdende og i vores tilfælde, meget realistisk oplevelse! ALLE faldt i med begge ben, og vi kunne ikke være mere glade og tilfredse over jeres deltagelse.
Tusind tak for en oplevelse vi sent vil glemme :-)

10 août 2024

Kære fr. Heidi!

Det er altid problematisk, når gæsterne falder i med begge ben. Kunne de ikke bare nøjes med det ene ben?
Og hvorfor skal de partout falde samme sted og samtidigt. Virkelig upraktisk.

Vi forsøger efter bedste evne at glemme ALT om den fest. Faktisk har vi allerede glemt den.

PS: Blev der nogen pølser tilovers fra grillbuffet´en? Og heller ingen benløse fugle?!

Noté 5 sur 5 étoiles

Et uforglemmeligt indslag – på den bedste måde!

Kære Teatertjenere,

Tusind tak for en helt igennem fantastisk optræden ved vores bryllup på Sletten Kro med tjener og fotograf . Selvom I måske selv synes, at det var “under al kritik”, kan vi love jer, at både vi som brudepar og vores mange glade gæster havde en uforglemmelig aften – og det på den allerbedste måde!

Fra start til slut var I med til at skabe en stemning, der både fik os til at grine, græde af glæde og føle os helt specielle på vores store dag. Jeres humor, timing og evne til at tilpasse jer selskabet var intet mindre end imponerende. Der var ikke et øje tørt – eller en frisure uberørt!

Vi kan varmt anbefale Teatertjenerne til alle, der ønsker at tilføje noget ekstraordinært til deres fest. I gjorde vores bryllup til noget særligt, som vi og vores gæster vil huske længe.

Mange kærlige hilsner,

Brudeparret (stadig lykkelige)

10 août 2024

Kære fru og hr. Larsen!

Jeg skal hermed anerkende modtagelsen af jeres klage.

Men det er altså ikke vores skyld, at I fortsat er gift og lykkelige. Jeg mener at vide, at vi gjorde, hvad vi kunne, men at det åbenbart (endnu engang!) ikke lykkedes.
Altid beskæmmende, når et par fortsat er sammen, glade og fornøjede efter at have engageret os til deres bryllup. Det må vi få rettet op på. Der må produktudvikling til. Know your customer!

Vi har ligeledes noteret os, at der ved festen var gæster fra både provinsen og det store udland (Sverige). Dette var ikke aftalt og jeg forbeholder mig derfor ret til at sende jer en ekstra faktura lydende på 7,3 % af det oprindelige fakturabeløb. Og det skal betales i danske kroner. Det kan nytte, at I forsøger jer med de der svønske pesetas.

I er meget velkomne til at kontakte os, når I skal konfirmeres - samlet eller hver for sig, vi har ingen fordomme.

KOBBERBRYLLUP!

KOBBERBRYLLUP!
Jeg havde hyret to tjenere til vort Kobberbryllup i lørdags. Jeg skal lige love for at alt gik over forventning. Min mand vidste ingenting og var virkelig forundret over tjenernes kunne ud i tjenerfaget ;-)
Alle grinede og al morskaben blødte op for Hedeselskabet. Jeg kan kun anbefale Teatertjenerne. Tak.

3 août 2024

Kære kobberbrud Feldby!

Ak for for Deres bitre skrivelse.

Jeg skulle hilse at sige fra Deres kommende ex, at næste gang De ønsker at overraske ham, ser han gerne, at De i stedet går ned i lingeributikken!

Meget kedeligt med alle disse anDbefalinger – navnlig når jobbet var på Restaurant Fasaneriet (!)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus