Vi fejrede 2 x 70 års fødselsdag d. 12.9.2026 i Hillerød, og i den anledning havde vi inviteret Teatertjenerne. De underholdt os i en time med diverse gak og løjer, og mange af vores gæster har all... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg benyttede Teatertjenerne ifm. et stort nordisk firmaarrangement i Paafuglen, Tivoli. De var 10 tjenere til 24 borde og det var en stor opgave, men Teatertjenerne løste den rigtig godt. De startede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde besøg af to dygtige Teatertjenere til vores sølvbryllup. De startede i det små med at lave sjov, som gæsterne ikke helt gennemskuede var skuespil, og så tog det ellers til. Stemningen blev hu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det var en forfærdelig sjov oplevelse i lørdags d. 22. August på Bymose Hegn i Helsinge, hvor vi fejrede sønnens 18 års fødselsdag. Teatertjenere lavede et rigtig sjovt indslag og der kom gang i feste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Teatertjenerne har optrådt med skjult underholdning siden 2000 til fx bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag, firmafest og julefrokost. Vi benytter kun professionelle skuespillere, men har også en del jyske skuespillere (!) Vi træder op i hele Danmark som tjenere, skjulte gæster, nye medarbejdere, foredragsholdere og uheldig festfotograf. Kontakt os gerne for et håbløst tilbud på 21 85 02 60 GÆSTERNE ER ALTID GLADE, NÅR VI GÅR (!) Med væmlig hilsen Teatertjenerne
Bakkevej 56, 2830, Virum, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
For noget tid siden bad min nevø mig om at tage en teatertjener-kæreste med til hans datters 15 års fødselsdagsfest. Forholdet skulle kun vare en time, så jeg tænkte: “Piece of cake!”
Og jeg skal da lige love for, at der gik kage i det.
Teatertjenerne, der åbenbart slår meget store brød op - mums 😋 ...og tak til Tina/Johanna! - sendte mig deres helt egen kage uden mage, som i al sin æ(n)kelthed bestod af lige dele sNitte og lige dele kikseTkage.
Hvordan en hel time med kagemanden, der udgav sig for at være vagthavende politibetjent, forløb, overlader jeg trygt til læserens fantasi. Jeg kan dog fortælle, forhåbentlig uden at blive lagt i de håndjern, som jeg er allergisk overfor, at han var eminent til at stikke en (bage)plade …eller som andre kalder det - at lyve så stærkt som en hest (ein Pferd) kan rende 🤥🐎😎
Som toppen på kransekagen fik særligt udvalgte af os et sandkagekys til afsked af min kære kagemand. Nu kunne jeg endelig tilbringe resten af aftenen i fred og ro - og til min søsters forbavselse helt alene og uden kæreste 🤔😱😂
Som bonusoplysning kan jeg lige afsløre, at min korvarige kæreste - flere uger inden festen - havde tvunget mig til at lyve overfor min familie og lade som om, at jeg havde været kæreste med ham i flere måneder. Mig, der er ærligheden selv! 🤥😇
Nå, men tilBAGE er der kun at sige… Aldrig mere kage, Mand! 🤪
Tak, kære Peter, for gode snakke før og efter festen, ja for på selve dagen var du jo bare underlig, uoplagt, utrolig pinlig og præcis som bestilt til fødselsdagsfesten 🤗😘🙃

Réponse de Teatertjenerne
Stor tak til teatertjenerne ved min 60 års fødselsdag på Pejsegården. Vi griner stadig. Det startede roligt og lidt undren blandt gæsterne men endte med sjov og spas. Alle morede sig og taler stadig om det
Stor tak og bedste anbefalinger herfra.
Vi vil helt klare bruge jer en anden gang 🤣🤣🤣🙏🙏🙏

Réponse de Teatertjenerne
Skøn start på en bryllupsmiddag. Bryder isen og giver en dejlig blanding af forvirring og latter. Fremragende underholdning :-)

Réponse de Teatertjenerne
Super god oplevelse. Både processen op til vores firmafest, men og udførelsen. Det er priceless at opleve kolleger der i en hel time spiser historien om en ny medarbejder der træder totalt ved siden af råt. Kan klart anbefales!

Réponse de Teatertjenerne
Skøn, sjov og yderst pinlig optræden af tjener til konfirmationsfest. Alle både grinede og krummede tæer. Det var helt perfekt.

Réponse de Teatertjenerne
Rigtig fin og lige tilpas mega sjov spas underholdning.
Fed start på en rigtig god konfirmations fest.
🌞

Réponse de Teatertjenerne
Ca. 1 uge før min bonussøns konfirmation googlede jeg "underholdning til konfirmation" for at få idéer til, hvad man kan lave (vi var i tidsnød pga. flytning/ ombygning). Straks faldt jeg over teatertjenerne og sendte en besked en fredag aften. 10 min efter kom en SMS retur: "vi kan ringes ved nu, hvis det ikke er for sent". Vi havde en super samtale med Peter, som fortalte om konceptet på sin helt egen fanatiske måde. Vi besluttede at hyre en tjener, og Peter fik os passet ind i deres kalender, selvom det var med så kort varsel. Det har vi ikke fortrudt. Rigtig god underholdning og en icebreaker. Et par af gæsterne havde tidligere arbejdet i køkkenet på samme restaurant og var flere gange på vej ud i køkkenet for at tage fat i chefen for at høre, hvad f.... det var for en kikset tjener, han havde ansat.... Herlig underholdning. De bedste anbefalinger herfra.

Réponse de Teatertjenerne
Verdensklasse underholdning. Vi fik en meget festlig start på vores søns konfirmationsfest, da hans "gamle pædagog" mødte op.
Rigtig god dialog forud for dette indslag, så vi kunne påvirke det i den retning vi gerne ville.

Total forvirring ;-)
En hel igennem fantastisk tjener deltog ved vores søns konfirmation. Tine fra Teatertjenerne gjorde det Mega godt. Gæsterne hoppede i med begge ben og ingen anede hvem der havde hyret den uheldige, skrækkelige, pudsige. sjove tjener. Den bedste hemmelighed jeg har måttet holde på nogensinde. Af hjertet tak for fantastisk performance.

Réponse de Teatertjenerne
Vi havde besøg af fotograf og tjener til vores datters 30 års fødselsdag. Det var simpelthen helt perfekt og hylende morsomt. Det var ikke alle der opdagede, at det var skuespillere før de selv afslørede det. Men det var helt gak og vi har grinet af det hele aftenen og dagen efter. Absolut noget vi vil huske for altid og grine af indimellem. Skønne billeder ❤️

Réponse de Teatertjenerne
En rigtig fed og latterfyldt oplevelse. Stille og rolig bygger i en stemning op, hvor man skal være på stikkerne for at kunne følge med i det hele. Det sjoveste var dem der ikke fattede en meter af det hele.
Klaus

Réponse de Teatertjenerne
Alle herlighederne udfolder sig allerede ved bookningen. Her får man Peter Andreas i røret - og så er festen begyndt :-) (Peter mit liv bliver aldrig det samme)
Efter år ramt af Corona - var vi helt klar til og give den gas til julefrokosten. Vi bestilte Teatertjenerne som underholdning. Og der ramte vi helt klart plet. Da vores gæster "opdagede" underholdningen, skal jeg love for taget løftede sig. Alle 90 gæster hylede af grin...Vi kan varmt anbefale Teatertjenerne.

Réponse de Teatertjenerne
Super dygtig tjener.. der til fulde levede op til forventningerne.. var afgørende for at konfirmationen.. med et par uheldig elementer - var i risiko for at ende i den lidt tungere version af en fest... det fik jeres tjener heldigvis gjort bod på .. og alle fik motioneret lattermusklerne

Réponse de Teatertjenerne
Vi holdt konfirmation for vores søn. Vi havde lejet en tjener og en fotograf. I en time stjal de showet. Folk fattede det først til sidst, men havde det fantastisk undervejs. Bagefter var det, det helt store samtaleemne.

Réponse de Teatertjenerne
Kanonoplevelse, - superprofessionel optræden til vores kobberbryllup. Alle 80 gæster morede sig kosteligt, og fotografen fik taget så mange rigtig gode billeder som vi kan have glæde af mange år frem.
Teatertjenerne kan varmt anbefales - alle fra vores fest var virkelig godt underholdt.
Marie og Martin

Réponse de Teatertjenerne
Jeg stod i den situation at skulle giftes. Og med meget kort varsel besluttede jeg at jeg ville arrangere noget sjovt. Teatertjenerne formåede at opfylde mit ønske og kom selv med ideer. Så det endte med at ham der kom skulle agere tjener og til slut skulle han fremføre en tale til min mand, som jeg havde skrevet. Han fik meget få dage til at forberede min tale. Men han læste den op, som om han havde læst den mange gange. Det var fantastisk. Igennem hele vores forret blev han en mere og mere uheldig og akavet tjener. Det var så gennemført og en rigtig god Icebreaker for rigtig mange gæster der ikke kendte hinanden. Det var klart det der kickstartede vores bryllups fest. Og stadig et af de klareste højdepunkter på dagen for gæsterne. Alle pengene værd og mere til.
De kan klart anbefales. Og håber da at få lejlighed igen en dag til at få dem med til fest.

Réponse de Teatertjenerne
Jeg kan varmt anbefale teatertjenerne Der er både underholdning før under og efter at man har været i kontakt med dem. Men er man nu den ene i selskabet der er krænkelsesparat skal man nok forlade selskabet og lade de andre mor sig. Men som sagt jeg vil sent glemme den fantastiske aften at 3 teatertjenerne ruskede gang i vores fest. Endnu engang Tusind tak for godt arbejde

Réponse de Teatertjenerne
Bookede en tjener, en fotograf og en kæreste til mine forældres guldbryllup. Vi griner forsat. Det var helt igennem genialt.
Alle gæster var underholdt og nævner episoder fra festen, hver gang vi mødes.
Vi modtog med det samme billederne, som vi ofte kigger igennem, hvilket garantere flere grin, af de nogle gange fjollede opstillinger. Tak.
Kan helt klart anbefales, hvis man har lattermusklerne skruet rigtigt på.

Réponse de Teatertjenerne
Har oplevet Teatertjenerne til såvel konfirmationer som firmafester. De har været rigtig gode til at falde ind i festen, og efter man undres over den akavede opførsel blandt personalet, så kommer humoren og det grinagtige. Kan varmt anbefale Teatertjenerne til såvel private som virksomhedsarrangementer

Réponse de Teatertjenerne
Jeg tænkte da jeg skulle book teatertjenerne om de vil kunne passe ind i et program som en konfirmation indenholder.
Jeg ringet og fik en super god snak hvor vi sammen planlage hvad der ville kunne virke bedst for vores arrangement. Vi blev enige om at de ville være gode til at skyde konfirmationen igang, tage i mod gæsterne og servere de første 30-40 min... Bookede også 1 fotograf (som også lavet en masse sjov).
Det var verdens klasse fra start til slut, at sidde der og se hvordan gæsterne så mere og mere mærkelige ud i ansigtet i takt med at deres optræden blev mere og mere mærkelig :-) Det var sjovt .. vil gerne kunne have givet 6 stjerne .. De var der præcis og de leveret 110 procent varen, så kan kun anbefale at hyre dem, og selvom det er næste 1/2 år siden taler vi stadigvæk om dem som noget af det sjovest vi har set.
Thomas