Monterades in 44,8 kWh Enershare med en MHT-40K-20 inverter. Utöver detta ödrift. Tog längre tid än planerat, och visst var det en del dialog emellan, men jag måste säga att sälja saker är en... Voir plus
Mycket snabb återkoppling på alla frågor jag hade innan köp. Leverans och installation av hembatteri skedde enligt plan, saknar dock fortfarande efter två månader svensk bruksanvisning och garantihan... Voir plus
Verkar vara bra produkter, lagringsbatterier och växelriktare. Minus är att support hänvisar dom till Facebook grupp, den är bra men jag tycker att det ansvaret skulle dom ta. Ett annat minus är a... Voir plus
El installationen gick bra av batterierna och med elanslutningen. En trådlös Lumen Radio monterades då det inte gick att dra fiber-kabeln genom kulverten. Det blev den bästa lösningen för detta, istä... Voir plus
Sedan 2016 har TEGAB arbetat med tekniska lösningar och entreprenad. Vi har nu tagit nästa steg och lanserat TEGAB Energi, med fokus på solceller, batterilagring och smart energistyrning för privatpersoner och företag. Vi kombinerar teknisk erfarenhet med modern energikompetens för att skapa hållbara, driftsäkra system som sänker elkostnader och ökar självförsörjningen. Varje projekt skräddarsys efter kundens behov och utförs med transparens, kvalitet och långsiktig trygghet i fokus. TEGAB Energi är din pålitliga partner över hela Sverige för en grönare framtid, modern, kompetent och med stark teknisk grund.
Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Tog längre tid än planerat, och visst var det en del dialog emellan, men jag måste säga att sälja saker är en sak, och ta ansvar en annan. Här uppfylde de sig med bravur, mitt lokala elnätsföretag var ej 100 på en lösning.
Detta omhändertogs utan gnetande om betalning, även trots en extra brytare sattes in i elcentralen.
Så all eloge, jag ger tummen upp och dessutom 5 stjärnor, detta brukar jag inte ge, men denna leverantör gjorde sitt, men ett + på kanten..

Réponse : TEGAB Energi AB
Att hjälpa till när man ber om hjälp och inte skjuta ansvaret ifrån sig.

Réponse : TEGAB Energi AB
Hyggelige og hjelpsomme . Og rydder opp etter seg. God opplevelse.

Réponse : TEGAB Energi AB
Leverantören höll leveranstiden och installatören var både kunnig och trevlig och lämnade installationen klar att användas.
Tegab har också sökt mig för en återkoppling om allt är ok.
Tomas Ekerö

Réponse : TEGAB Energi AB
Vänligt och professionellt bemötande av montörer som trots problem och fler återbesök än beräknat var positivt lösningsorienterade och kommunikativa.
Hans Gustafsson

Réponse : TEGAB Energi AB
Bra kvalite till ett bra pris.
Bra kommunikation genom projektet.
Bra support.
Trevliga & kunniga installatörer.

Réponse : TEGAB Energi AB
Det blev den bästa lösningen för detta, istället för att gräva upp för att komma åt.

Réponse : TEGAB Energi AB
Mycket bra uppföljning och kontakt med olika ansvariga!

Réponse : TEGAB Energi AB
Snabb o korrekt montering. Detta trots trånga ytor.
Trevlig personal

Réponse : TEGAB Energi AB
Tycker att bemötandet har varit bra!
Installationen gick egentligen bra men strulade lite med uppdatering och elfirmans bokningsgrad !

Réponse : TEGAB Energi AB
Verkar vara bra produkter, lagringsbatterier och växelriktare.
Ett annat minus är att det hela levererades i ett paket på nära 400 kg, som vi ( kunden) skulle bära ner i källaren.
Det är dålig service tycker jag.
El installation gick smidigt.

Réponse : TEGAB Energi AB
Professionell personal, trevliga. Snygg installation. Det som drar ner betyget är en felleverans och fel installationsritning för panelerna.

Réponse : TEGAB Energi AB
Mycket snabb återkoppling på alla frågor jag hade innan köp. Leverans och installation av hembatteri skedde enligt plan, saknar dock fortfarande efter två månader svensk bruksanvisning och garantihandling.
Installation av lastbalansering till laddbox borde ingått i installationen eftersom huvudsäkringen löser ut vid laddning av både batteriet och elbilen nattetid.

Réponse : TEGAB Energi AB
En savoir plus sur les différents types d'avis.