Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds het is overgenomen door vestig oplichting& geen afspraken kunnen maken finance is het echt dramatisch te noemen je belt lost alles meteen in krijgt beloftes dat je op mail krijgt dat je niks mee... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

30 april volledige lening voldaan. Nu ruim 3 weken later BKR nog steeds niet beëindigd. Graag dit oppakken!

Noté 1 sur 5 étoiles

Na 3 x gebeld te hebben heb bewijs dat ik o euro sta alles afgelost schrijven ze nog af bel je weer tijdens 2e x beloofd een brief per mail te ontvangen dat je uit bkr bent niks ontvangen! 3e x gebe... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Ciężko się z nimi skontaktować po wielu próbach uzyskałam odpowiedź i to już po tym jak sama rozwiązałam problem . Ciągle wyskakują te weryfikację pomimo, że już jest oszacowany limit to za każdym raz... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de transfert d'argent

Écrit par l'entreprise

Aangenaam! Wij zijn Tinka - je financiële hulp. Dankzij onze financiële producten hebben duizenden shoppers hun aankopen kunnen doen in verschillende web(winkels). Of ze nu direct betaalden of later. Vanaf 10 juni 2024 stelt Tinka geen nieuwe kredietbedragen meer ter beschikking. Dit betekent dat het vanaf dat moment niet meer mogelijk is om een nieuwe aankoop te doen met Tinka-krediet (Gespreid betalen), of om geld op te nemen met Tinka-krediet. (Web)winkels zullen Tinka-krediet in ieder geval vanaf dat moment niet langer als betaalmethode aanbieden bij het afrekenen van een product. Je kunt echter ook al eerder ervaren dat je het Tinka-krediet niet langer tegenkomt als betaalmethode bij (web)winkels. Voor Wehkamp klanten blijft de betaaloptie Achteraf betalen met Tinka wel beschikbaar.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 36 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Al 3 weken in de problemen door een bkr…

Al 3 weken in de problemen door een bkr registratie van tinka met onze hypotheek en bijna in de schulden daardoor. Je krijgt gewoon geen antwoord op mails en aan de telefoon lachen ze je gewoon uit. Daar waar niemand je kan helpen zijn wij radeloos. We willen alleen het eventuele openstaand saldo weten en afbetalen of dat als het op 0 euro staat dat ze de bkr weghalen zodat we geen boete op de hypotheek krijgen. Ontzettend jammer dat je NERGENS respons op krijgt!!! Advocaat geïnformeerd hierover want anders hebben we een probleem..

23 janvier 2025

Beste Silvia,

Bedankt voor je review.

Ik heb jouw melding doorgezet naar de betreffende afdeling.

Minder dan 1 ster

Dit bedrijf is nog minder dan 1 ster waard. Ons dossier is gesloten maar toch blijft men rente berekenen, hierdoor kunnen we onze hypotheek niet aanpassen voor renovatie
Hun server is continue overbelast, service diep triest, telefonisch haast onbereikbaar en zo kan ik nog wel doorgaan
Update 24-01-25 : hangen alweer uur aan de lijn, zijn eerstvolg. wachtende. Terugbellen ho maar, afspraken niet nakomen etc etc etc
Update 28-01-2025 : tip voor iedereen die hier problemen ondervind ; maak een paar euro meer over dan opstaand saldo en stuur tenminste 2 mails per dag of ze het willen verwerken. Heeft bij ons geholpen, kreeg op zondagochtend om 06:30 uur reactie dat dossier was gesloten en bkr registratie afgemeld

21 janvier 2025

Beste Andre,

Bedankt voor je review en de update. Ik heb gevraagd of er contact met je opgenomen kan worden.

Niet te bereiken

Niet te bereiken. Al weken bezig met bellen, want op mail krijg je geen respons. Elk telefoontje hang minimaal een uur in de wacht met een zeer eentonig piano deuntje. Lening is afbetaald, maar ze weigeren de bkr registratie te verwijderen.

Beste Sharon,

Bedankt voor je review. Ik heb dit doorgezet naar de juiste afdeling en gevraagd of zij de BKR registratie kunnen afmelden en hiervan een bevestiging aan je kunnen sturen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik kan niet meer inloggen in mijn tinka…

Ik kan niet meer inloggen in mijn tinka ik krijg wel elke maand een email met me maand bedrag dat ik moet elke maand moet overmaken alleen het bedrag kan ik niet verhogen om sneller af te lossen ik weet ook niet wat er nog openstaat ik hoop dat tinka contact op kan nemen ze reageren niet op me email en als je eerste bellen bent krijg je ook niemand aan de lijn leuk dat tinka is overgenomen sindsdien is het een teringzooi bij tinka

Beste meneer,

Bedankt voor het schrijven van je review.

Ik zet je melding door en zorg dat er even contact met je wordt opgenomen en je geholpen kan worden met het inzien van je gegevens.

Simpele betalingsbevestiging

Simpele betalingsbevestiging

Ik heb zojuist gebeld met het verzoek om een bevestiging van afbetaling van mijn krediet. Hiet vraagt de hypotheekverstrekker om.

Aan de telefoon kreeg ik te horen dat het gewoon druk was en echt niet moet verwachten binnen 10 werkdagen reactie te krijgen en dat ik zelf maar een mail moest sturen.

Dit heb ik al gedaan, maar hier is gewoon geen reactie op gekomen. Hier werd lacherig over gedaan. De kans dat ik hier mijn woning op misloop is groot, terwijl ik nooit een achterstand heb gehad en het om een minikredietje ging.

Ik heb een reactie gekregen dat jullie dit bij bkr gaan melden, deze lening is daar al niet meer bekend .

Ik wil alleen per email een bevestiging van het einde van het krediet.

Beste Nick,

Je laat weten dat je zojuist contact hebt gehad omdat je een bevestiging nodig hebt dat je krediet is ingelost.

Ik zet het door naar de juiste afdeling, dat zij een bevestiging aan je sturen en het krediet afmelden bij het BKR.

Noté 1 sur 5 étoiles

Meerdere malen gebeld en meer Dan 15…

Meerdere malen gebeld en meer Dan 15 min in de wacht gestaan met geen wachtenden voor mij en een verschrikkelijk wacht muziekje! Wil mijn contract opzeggen maar lijkt onmogelijk! Echt super slecht dit.

Beste Vanda,

Bedankt voor het schrijven van je review. Ik heb gevraagd of er contact met je opgenomen kan worden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Contact en afhandeling zeer slecht…

Ze zijn met geen mogelijkheid te bereiken. Je zit gemiddeld drie kwartier of langer aan de telefoon voordat je iemand te spreken krijgt. Heb je iemand aan de telefoon dan worden je gegevens op geschreven en zogenaamd door gegeven en vervolgens hoor je niks.
Krijg je een mail dan wordt je er niet wijzer van. Vervolgens hoor je weer weken niks.
Half december 2024 mijn lening in zijn geheel afgelost en nog steeds geregistreerd bij de BKR.
Zo lang hoef dit toch niet te duren. Ga eens goed met jullie klanten om.
Ik heb het gevoel van het kastje naar de muur te worden gestuurd en je staat gewoon machteloos.
Net weer gegevens opnemen en maar afwachten.

Reactie op antwoord: dat is juist het probleem. Dat gebeurd niet of pas over 2 weken.

21 janvier 2025

Réponse de Tinka

Ik heb gevraagd of er contact met je opgenomen kan worden.

Met vriendelijk groet,

Miranda van Tinka

Noté 1 sur 5 étoiles

Tinka verdiend nog geen 1 ster!

Tinka verdiend nog geen 1 ster!
21 mails verzonden/ dagelijks bellen.
En nog steeds staat mijn BKR open.Saldo is in zijn geheel ingelost op 29 nov 2024.
Ook bewijs dat ik niets meer hoef te betalen.
Tinka hier staat al een klacht van mij en jullie lossen het niet op!!! Net weer gebeld,collega zegt mevr u bent niet de enige het is een bende!!! Ze raade mij aan om maar de media in te schakelen en een advocaat.
Ik ga een oproep doen,want er zijn heel veel mensen zoals ik.
Jullie houden jullie niet aan de regels.
Kifid is ook bekend met jullie klachten.
Ik ga alles doorzetten naar hun en mijn advocaat.Ben al bezig vanaf 29 nov 2024! 21 mails gezonden standaard antwoord we zijn druk! Terugbelverzoeken doen jullie ook niet.
De maat is vol!!
Collega zegt het is 1 druk op de knop om de bkr op beeindigd te zetten.En jullie doen dit niet.Krijg nu zeker weer we zetten u klacht door,net als het vorige review,is ook niets mee gedaan.Vesting finance mail ik ook mee,niemand doet iets,enkel van t kastje naar de muur sturen.
Wellicht helpt kifid ,media en eem advocaat.

TRIEST dat jullie zo met mensen omgaan.

Ik ben echt WOEST!!!

Eindelijk is het OPGELOST!!! Contact gehad met een hele lieve vrouw...Zij heeft woord gehouden...Dank je wel🌼
Kan de rest wat van leren

29 novembre 2024

Réponse de Tinka

Blij dat het probleem opgelost is. Ook dit zullen wij doorgeven aan de betreffende afdeling. Dankjewel.

Miranda

Noté 5 sur 5 étoiles

Congratulations Tinka for being a bunch.

Congratulations Tinka! You are:
The most annoying
The most inefficient
The most sad
possible company in the Netherlands! You just managed to book 4 more eurocents out of my account. Very impressive and great management. After you told me three times that I paid you all that I owed you, you felt the need to take 4! more cents from me. You deserve 5 stars for being a bunch. A great bunch. An impressive bunch. Go give each other a bunch of compliments on your achievements because no one deserves it more than you do. Congratulations.

20 janvier 2025

Thanks for your review.

Miranda from Tinka

Noté 4 sur 5 étoiles

Sinds de overgang naar Vesting Finance…

Sinds de overgang naar Vesting Finance kon ik niet meer in mijn Tinka omgeving. 3 januari gebeld naar klantenservice. Kreeg een mevrouw Didi Klip aan de lijn die mij uitstekend geholpen heeft met het aanvragen van nieuwe inlog gegevens. Kreeg hierop een email dat het door drukte iets langer kon duren. 16 januari de gewenste gegevens ontvangen. Inloggen was een fluitje van 1 cent mede door de duidelijke aanwijzingen. Ik had beloofd een recensie te schrijven als alles naar wens was. Bij deze dus.

16 janvier 2025

Réponse de Tinka

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

Miranda

Slechte service

Ook ik kan me aansluiten bij de overige klachten. Ik kan alleen dan wel inloggen, maar de rekening overzichten kan ik niet inzien. Ik moet er maar op vertrouwen dat het bedrag dat daar staat, ook het juiste bedrag is. Inmiddels 3x gemaild met de vraag om een overzicht, maar geen gehoor. Ik heb het bedrag dat open staat maar zelf overgemaakt via de betaal knop. Geen idee of dit nu goed gaat. Want ja het bedrag wordt afgeschreven maar het bedrag in de portal wordt niet bijgewerkt. Ook ontvang je helemaal geen bevestiging. Super slecht! Vandaag maar weer een mail gestuurd ben benieuwd of ik een keer een reactie ontvang. Bellen heeft ook geen zin ivm eeuwige wachttijd alsof je verder niets te doen hebt. Zo jammer want met Tinka zelf heb ik nooit problemen gehad.

15 janvier 2025

Réponse de Tinka

Wat vervelend dat je de rekeningoverzichten niet kan inzien. Ik heb gevraagd of er contact met jou opgenomen kan worden.

Miranda van Tinka

Noté 1 sur 5 étoiles

U bent de eerst volgende

U bent de eerst volgende. Er zijn geen wachtende voor u. Dan duren de gespreken wel erg lang. Vraag: hopen dat ze dit lezen. De betaallink is 30 dagen geldig. 23 december een mail gehad met link. 11 januari, eerste herinnering. Hoe kan dit? En krijg je een tweede herinnering?

15 janvier 2025

Beste Jacobus,

Zou je meer informatie kunnen geven zodat we je kunnen helpen?

hopeloos

Jullie geven het stokje over naar een zeer onbetrouwbare en onbereikbare partner.
Ik heb na maanden nog geen login en ook geen reacties.

14 janvier 2025

Réponse de Tinka

Bedankt voor het delen van uw e-mailadres. Op basis hiervan en ook op basis van het bij ons bekende adres, vind ik geen klantnummer wat op dit moment bij Vesting Finance in behandeling is. Heeft u bericht gehad dat wij uw dossier zouden overdragen? Zo ja, dan staat er onderin die e-mail een klantnummer. Kunt u die delen?

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen duidelijkheid, ontzettend slecht!

I.v.m hypotheek moest de lening afgelost worden, dit is vorige week dinsdag afgerond. Het zou binnen 3 dagen verwerkt en beëindigd worden. Dit is nog steeds niet gebeurt. Meerdere malen contact opgenomen, maar de mensen kunnen niks doen want hier gaat een andere afdeling over. Personeel komt erg ongeïnteresseerd over en lijkt de frustratie niet te begrijpen. De bkr moet voor vrijdag verwerkt worden anders kan ik fluiten naar mijn huis! Je wordt bedankt Tinka!

14 janvier 2025

Onbereikbaar en frustrerende antwoorden

Voldaan aan de volledige betalingsverplichting. Nu wacht ik al een aantal weken op dat Tinka de lening sluit en dit doorgeeft aan BKR. Na vier keer telefonisch contact te hebben gehad en vier verschillende antwoorden te hebben gekregen blijkt de betreffende afdeling nu al een telefoontje of acht niet te bereiken. Op de twee mails is ook nog niet gereageerd. De irritatie groeit.

Toevoeging na reactie van Tinka. Wanneer gaat dit precies gebeuren? Drie dagen later nog geen reactie vernomen.

Beste Jeroen,

Er is een einddatum toegevoegd aan de BKR registratie, ik heb gevraagd of dit aan je bevestigd kan worden.

Noté 2 sur 5 étoiles

Is het een echte klantenservice?

Nee, ik heb geen enkele vraag.

Bij een negatieve recensie word je telefonisch lastig gevallen door medewerkers v Tinka.
Uiteraard wordt er anoniem gebeld.

Erg professioneel!

Beste Vanessa,

Je geeft aan dat je geen contact kunt krijgen met de klantenservice. Ik heb gevraagd of er contact met jou opgenomen kan worden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik zou nieuwe inlog krijgen …

Ik zou nieuwe inlog krijgen sinds ze overgenomen zijn. Tot op heden geen nieuwe inlog gekregen dus kan ook niks inzien meer.

Beste meneer/mevrouw van den Berg,

Je laat weten dat je geen inloggegevens hebt ontvangen. Heb je ook al je spam gecontroleerd? het kan zijn dat ze daar in terecht zijn gekomen. Zo niet, wil je dan je klantnummer met ons delen? Dan laat ik contact met je opnemen.

Suzanne van tinka

Noté 1 sur 5 étoiles

Sta inmiddels voor de 2e keer bijna 30…

Sta inmiddels voor de 2e keer bijna 30 minuten in de wacht, en dan krijg je de mededeling ' er zijn geen wachtenden voor u'

Ik kan mijn gegevens niet inzien, Klantnummer is nergens te vinden, inloggen is onmogelijk en via de mail ook geen antwoord !!

Beste Wiln,

Bedankt voor je review. Je kunt ons je klantnummer van Wehkamp doorgeven, dan kunnen we je gegevens erbij zoeken.

Alvast bedankt.

Zeer slechte dienstverlening

Al eerder review geschreven. Weer geïncasseerd. Proberen te bellen. Niet meer bereikbaar. Nu maar aangetekend gemaild. Haal me van automatische incasso en ik wil inzicht in mijn betalingen en saldo! Ook na herinnering geen enkele reactie. Ik betaal pas weer als alles inzichtelijk is

Beste Sissi,

Zou je jouw klantnummer met ons kunnen delen? Dan kunnen we je verder helpen.

Alvast bedankt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb het vorige gekopieerd want bij…

Ik heb het vorige gekopieerd want bij mij is idem hetzelfde echt een schande !!!!Kan ineens mijn maandelijkse betaling met Tinka app niet meer betalen, krijg nu brieven met qr code, 1 x betaald met die code, nu 2e brief voor nieuwe maandbetaling, vraag me nu af of deze brieven echt zijn. Gebeld naar 088 nummer, wordt niet opgenomen. Mail gestuurd , geen reactie. Wehkamp zegt dat vesting Finance het heeft overgenomen??, geen idee, je wordt nergens van op de hoogte gebracht, schandalig. Kan mij openstaand bedrag ook niet meer inzien. Slechte bedoeling . Geen idee waar ik mijn betaling kan doen

6 janvier 2025

Beste Phoebe,

Sinds 18 november 2024, heeft Vesting Finance onze administratieve dienstverlening overgenomen. We hebben je hierover in 2024 verschillende keren per e-mail geïnformeerd. Om die reden ontvang je vanuit hen berichten om te betalen.

Kun je jouw klantnummer (van Wehkamp) met ons delen? Dan kunnen we dit verder voor je uitzoeken.

Suzanne van Tinka

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus