Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds het is overgenomen door vestig oplichting& geen afspraken kunnen maken finance is het echt dramatisch te noemen je belt lost alles meteen in krijgt beloftes dat je op mail krijgt dat je niks mee... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

30 april volledige lening voldaan. Nu ruim 3 weken later BKR nog steeds niet beëindigd. Graag dit oppakken!

Noté 1 sur 5 étoiles

Na 3 x gebeld te hebben heb bewijs dat ik o euro sta alles afgelost schrijven ze nog af bel je weer tijdens 2e x beloofd een brief per mail te ontvangen dat je uit bkr bent niks ontvangen! 3e x gebe... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Ciężko się z nimi skontaktować po wielu próbach uzyskałam odpowiedź i to już po tym jak sama rozwiązałam problem . Ciągle wyskakują te weryfikację pomimo, że już jest oszacowany limit to za każdym raz... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de transfert d'argent

Écrit par l'entreprise

Aangenaam! Wij zijn Tinka - je financiële hulp. Dankzij onze financiële producten hebben duizenden shoppers hun aankopen kunnen doen in verschillende web(winkels). Of ze nu direct betaalden of later. Vanaf 10 juni 2024 stelt Tinka geen nieuwe kredietbedragen meer ter beschikking. Dit betekent dat het vanaf dat moment niet meer mogelijk is om een nieuwe aankoop te doen met Tinka-krediet (Gespreid betalen), of om geld op te nemen met Tinka-krediet. (Web)winkels zullen Tinka-krediet in ieder geval vanaf dat moment niet langer als betaalmethode aanbieden bij het afrekenen van een product. Je kunt echter ook al eerder ervaren dat je het Tinka-krediet niet langer tegenkomt als betaalmethode bij (web)winkels. Voor Wehkamp klanten blijft de betaaloptie Achteraf betalen met Tinka wel beschikbaar.

Coordonnées de contact

A répondu à 36 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Intussen zijn we al twee weken verder

Intussen zijn we al twee weken verder
Ik heb geen, mail, telefoon , of brief gehad !

Echt schandalig.

Ik denk dat ik er maar een advocaat op ga zetten. Kijken of hij misschien wel wat kan bereiken.

En Suzanne van tinka . Lijkt min erg op een Ai antwoord, gewoon een standaart antwoord geven maar verder gebeurt er helemaal niks.

En geloof mij ik heb vandaag 1 uur aan de telefoon gehangen, er is gewoon geen contact met jullie te krijgen. Jullie hebben mijn mail adres. Stuur maar een mail. En ik kan mijn contact gegevens niet aan passen want ik kom niet in het portal van jullie . Geeft aan account moet geactiveerd worden

12 janvier 2025

Beste Jasper,

Er is contact met je gezocht, helaas is het nummer wat we van jou hebben niet in gebruik. Je ontvangt een verzoek om contact met ons op te nemen.

UPDATE
Ik heb gevraagd of ze per email contact met je kunnen opnemen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is nog niet eens 1 ster…

Dit is nog niet eens 1 ster waard,onbekend bedrijf krijg herinneren terwijl ik niks achterloopt kan mijn inlog gegevens niet inzien,inlog pagina van tinka bestaat niet eens,bellen hoef je al helemaal niet aan te beginnen krijg toch niemand aan de telefoon, ben altijd klant geweest bij wehkamp nooit problemen (doorlopend krediet tegen de desbetreffende rente) wordt zonder enig bericht omgezet naar een persoonlijke lening met dezelfde rente ,en nu overgedragen naar een 1 of ander louche bedrijf........ik denk dat het tijd wordt om een advocaat in te schakelen en een kortgeding aan te spannen mischien dat er dan wel wat boven water komt,slecht,slecht en nog eens slecht,oja nog iets jullie bereken een effectieve jaar rente van 13,9264% terwijl op jullie eigen pagina een effectieve jaarrente wordt berekend van 7.90% en als het dan om een bedrag van €5000,- gaat is dit toch een enorm verschil van 6,0264% op jaarbasis of ben ik nou gek!!!!

12 janvier 2025

Beste Rob,

Sinds 18 november 2024, heeft Vesting Finance onze administratieve dienstverlening overgenomen. We hebben je hierover in 2024 verschillende keren per e-mail geïnformeerd. Om die reden ontvang je vanuit hen berichten om te betalen.

Kun je jouw klantnummer (van Wehkamp) met ons delen? Dan kunnen we dit verder voor je uitzoeken.

Wat een waardeloos bedrijf

Bijzonder zowel op de website als telefonisch bandje wordt gezegd dat JE TOESTEMMING moet geven voor een automatisch incasso. Maar nu blijkt dat ze als 2 maanden automatisch geld afschrijven. Mijn handmatig gedane betaling wordt niet erkend als betaling en gezien als extra aflossing oid. Nergens heb ik ooit toestemming gegeven voor een automatisch incasso.

Die hele verhuizing naar Vesting Finance. Alleen maar misinformatie. Op de website staat dit maar er gebeurd iets anders. Geen informatie terwijl je dit wel zou moeten ontvangen. Waardeloos.

En dan wil je bellen, maar sta je 20 min te wachten terwijl er niemand in de wachtrij voor je is. (Volgens het bandje) op emails wordt niet gereageerd.

Vesting finance wijst naar Tinka en willen of kunnen mij niet helpen. Ik weet zeker als ik de automatisch incasoo's laat storneren dat hun de eerste zijn die voor de deur staan. Maar helpen zodat je als klant een schuld op een duidelijke, fijne manier kan aflossen, ho maar.

6 janvier 2025

Beste M.

Je laat in je review weten dat je nooit toestemming hebt gegeven voor de automatische incasso, maar dat deze toch wordt afgeschreven. Kun je jouw klantnummer met ons delen? (deze staat in de afschrijving) Dan kunnen we dit verder uitzoeken.

Noté 1 sur 5 étoiles

en dan wordt er om een klantnummer…

en dan wordt er om een klantnummer gevraagd die ik NERGENS kan vinden. Alle mail-correspondentie doorgespit van de afgelopen jaren, nergens een vermelding van een klantnummer. Op de website kan ik dus niet meer inloggen , want die geeft 404 aan en herkent mijn inloggegevens niet meer......Hoe dan, Tinka???
Beste Suzanne, als je het email-adres vermeldt waar ik mijn contactgegevens aan kan doorgeven dan zal ik die doormailen. Ik ga uiteraard niet mijn contactgegevens hier op een openbare site vermelden.

8 janvier 2025

Beste Brigitte,

Kun je andere contactgegevens met ons delen, dan kunnen we je gegevens erbij pakken en contact met je opnemen.

UPDATE

Beste Brigitte,
Wanneer je niet in kunt loggen, kun je jouw e-mail sturen aan contractbeheer@mijnlenining.tinka.nl of bellen naar (088) 655 62 12.

Een klantnummer kan je eventueel nog vinden via Mijn Wehkamp óf bij de afschrijvingen van je bankrekening.

Noté 1 sur 5 étoiles

Er is gewoon geen contact te krijgen…

Er is gewoon geen contact te krijgen met voor mij onduidelijk wie dan ook ....
Tinka of Vesting Finance ....
Na weken eindelijk mijn inloggegevens gekregen voor mijn portal ..
Helaas kan ik niet inloggen
Bellen heeft geen zin je zit uren in de wacht ..Mailen daar krijg je pas weken later antwoord op !
Ik ben het spuugzat !
Voordat een bedrijf overgenomen wordt zorg dan eerst dat je je zaakjes op orde hebt
Het enige wat ik wil is dat ik gehoord word !!

8 janvier 2025

Beste Stefanie,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Vervelend om te horen dat je niet in kunt loggen. Zou je jouw klantnummer kunnen delen, mocht je deze niet hebben, andere contactgegevens?

Ik hoor graag van je.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik krijg geen contact met tinka

Ik krijg geen contact met tinka . Alléén klantenservice. Maar kunnen niks . Gemaild niks terug niet terug gebeld worden ! Kan nergens inloggen of terug vinden wat ik nog moet betalen !! Sorry heel slecht bedrijf !!

7 janvier 2025

Beste mevrouw Casteleijn,

Uit je bericht maak ik op dat je geen contact kunt krijgen en geen inzage hebt. Het spijt me dat te horen. Ik heb je melding doorgezet naar de juiste afdeling, zij zullen contact met je opnemen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik krijg ook opeens 'n herinnering van…

Ik krijg ook opeens 'n herinnering van 'n bedrag 'Joost mag weten waarvan' om te betalen naast m'n maandelijkse aflossing. Ik kan ook nergens mijn gegevens inzien enz. HEEEEL SLECHT!!! Hier moet echt 'n advocaat naar kijken er klopt NIKS van. En de positive reacties hier valt me op door steeds dezelfde persoon met gebrekkig nederlands. Obscure praktijken!!!!

6 janvier 2025

Beste Claire,

Zou je ons je klantnummer kunnen geven zodat we met je mee kunnen kijken?

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een drama dit bedrijf

Wat een drama dit bedrijf. Al meerdere berichten gehad van ze dat er een achterstand is. Meerdere keren gebeld en gemaild en bewijzen overlegd dat er GEEN achterstand is. Word niet op gereageerd. Klantenservice onbereikbaar of soms wel 58 min wachten als je iemand aan de lijn krijgt. Zeggen dat alles wordt geregeld maar dat zijn dus leugens. Eens kijken of een overkoepelende instantie die controle uitvoert op krediet bedrijven wel contact met ze kunnen krijgen.

7 janvier 2025

Beste Etienne,

We hebben je melding doorgezet naar de juiste afdeling.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze dwingen ons om te betalen, maar we hebben geen toegang tot onze informatie.

Tinka zei dat ik vanaf 30 november niets meer aan haar zou betalen omdat Vesting Finance de termijnen van haar klanten zou overnemen (en ik heb een printscreen die dit bewijst). Ik heb al mails naar Tinka gestuurd en krijg geen reactie, ik heb meerdere malen gebeld en krijg geen antwoord, ik heb geprobeerd contact op te nemen met Vesting Finance, en deze zei alleen maar dat ik moet proberen te spreken weer naar Tinka en ze hangen op.Ze dwingen ons om te betalen, maar we hebben geen toegang tot onze informatie. Het enige wat ze doen is facturen sturen, maar wij kunnen niet bij onze rekeningen, weten ons openstaande saldo niet, niets, en zelfs nu dreigen ze het in het BKR te zetten. Ik betaal geen cent totdat ik toegang heb tot mijn gegevens.

Zoals gevraagd: mijn klantnummer is: 1267470275

En als klap op de vuurpijl hebben ze twee dagen geleden nog een e-mail gestuurd met chantage, en ze bevestigen ook dat ik geen toegang heb tot mijn account, noch tot mijn gegevens, ik hoef alleen maar toegang te krijgen tot een link die Ga direct naar betalen of maak geld over naar een rekening. Dit is crimineel!!!

1 décembre 2024

Beste Bianca,

Uit je bericht maak ik op dat je geen inzage hebt in jouw gegevens. Het spijt me dat te horen.

Kun je jouw klantnummer delen? Dan zetten we het door naar de juiste afdeling.

Leningsovereenkomst was afbetaald

Leningsovereenkomst was afbetaald, maar uit het niets toch weer een factuur (die ik wederom toch maar betaald heb). Nergens contact op kunnen nemen en nergens je saldo gegevens kunnen vinden. ERG slecht dit.

Ps. Stort ook even het geld terug

Wat nu ?

30 décembre 2024

Beste Anoniem,

We zetten je melding door naar de juiste afdeling.

Noté 1 sur 5 étoiles

Tinka heeft haar kredieten uit handen…

Tinka heeft haar kredieten uit handen gegeven aan Vesting Finace.Deze zouden vanaf 30 November de betalingen regelen. Hiervoor zou je een inlogcode / activatiecode krijgen voor een klantenportaal. Volgens mij heeft niemand dat nog gehad. Ik niet in ieder geval. Nergens is iemand te bereiken, niet telefonisch en ook niet via e-mail. Ook bij Tinka loop je tegen een dichte deur aan. Ik wil graag gewoon antwoord op mijn vraag hoe en wanneer kan ik betalen, en waar kan ik mijn nog te betalen krediet inzien.Ik hoop spoedig een antwoord van jullie te ontvangen.

30 décembre 2024

Beste Isabel,

Je geeft aan dat je geen inzage hebt en niet weet hoe je kunt betalen. Zou je jouw klantnummer met ons kunnen delen?

Noté 3 sur 5 étoiles

Beste Tinka

Beste Tinka,
Inmiddels kan ik in de online omgeving. Top, ik pas deze revieuw aan. Nog wel een paar mails gestuurd met een vraag, ik wacht jullie antwoord ( van Tinka) af.
Heeft even geduurd maar is gelukt om in te loggen in het nieuwe account 👍

21 novembre 2024

Beste Mar,

Uit je bericht maak ik op dat er iets mis gaat met de betaling en dat je geen inzage hebt in jouw gegevens. Kun je jouw klantnummer met ons delen?

Suzanne van tinka

Noté 1 sur 5 étoiles

Eerst was er Wehkamp en toen Tinka en toen..

Eerst was er Wehkamp, die ging de boel afsplitsen. Had je op krediet gekocht dan ging je betalen met Tinka. Nu is Tinka niet meer en worden mijn gegevens ONGEVRAAGD en ONGEWENST gedeeld met een louche bedrijf. Na een bezwaar hierover te hebben gemaild kreeg ik de suggestie dat ik het openstaande bedrag in 1x mag aflossen zodat ik er van af ben… hier ook nikszeggende reacties zoals : Wij van Tinka en Vesting Finance doen onze uiterste best om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen op een manier waarop er voor onze klanten zo min mogelijk verandert.
bla bla bla en wat doen “Wij” voor de klant? Niks dus..

1 novembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Maandelijkse betaling via tinka

Kan ineens mijn maandelijkse betaling met Tinka app niet meer betalen, krijg nu brieven met qr code, 1 x betaald met die code, nu 2e brief voor nieuwe maandbetaling, vraag me nu af of deze brieven echt zijn. Gebeld naar 088 nummer, wordt niet opgenomen. Mail gestuurd , geen reactie. Wehkamp zegt dat vesting Finance het heeft overgenomen??, geen idee, je wordt nergens van op de hoogte gebracht, schandalig. Kan mij openstaand bedrag ook niet meer inzien. Slechte bedoeling . Geen idee waar ik mijn betaling kan doen

29 décembre 2024

Beste Liesbeth,

We hebben je melding doorgezet naar de juiste afdeling.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben nu al maanden bezig met…

Allereerst want ik pas mijn klacht nu aan zie ik dat elke review die dateert uit 2023 wel goed zijn als ik dan iets had geschreven zou deze heel anders zijn geweest als wat ik nu schrijf want alles is ook al klopte er niks van wel duidelijk zichtbaar geweest wbt mijn deel Wehkamp money at home is een heel ander verhaal want die zijn meer als een jaar gewoon totaal verdwenen geweest maar elke maand kon ik wel betalen!

Dus Tinka of wie dan ook want zo is het ook nog ik weet helemaal niet meer waar ik wezen moet want niemand komt met iets duidelijks behalve rare vage mails dat er door jullie allerlei fouten zijn gemaakt en worden opgelost en aanmaningen van bedragen die wel betaald zijn.

Ik ben nu al maanden bezig met uitzoeken hoe het zit en hoe ik wat kan inzien. Heb bij elke instantie nu al na uren in de wacht te hebben gestaan iemand gesproken en overal zou ik worden teruggebeld nu kijk ik en weer in mijn spam box een 3 herinneringen van een betaling die ik al heb gedaan en bij de tweede herinnering ook als betaald staat. Ik heb 2 leen delen een bij money at home waar ik ooit een bedrag van €1300 had open staan en deze dateert uit 2017 en elke maand betaald en nooit meer iets bij geleend en deze begint nu ineens weer te incasseren. Daarnaast heb ik bij de Wehkamp een contract wat in 2020 is overgezet van Wehkamp naar Tinka ik heb hier nooit iets van gehoord of akkoord gegeven en deze staat op een adres waar ik al vanaf 2018 niet meer woonde en bij het bkr staat het allemaal weg goed vermeld met de begin datum en het bedrag en heb op een kleine pauze na altijd netjes €60 betaald die ik nu nog steeds betaal en en het bedrag wat ik nu nog moet betalen is ruim €2900 terwijl ik al sowieso 2 jaar helemaal niks meer heb besteld en de jaren ervoor want ik kan tot 5 jaar terug kijken misschien voor €500 en krijg mail naar mail naar mail waarin hun van alles niet goed hebben gedaan en in de tussentijd krijg ik herinnering na herinnering maar waar ik ook heen bel Niemand die me echt kan helpen en ik weet wel dat dit echt wel de meeste slechtste fusie ooit is geweest die ik kan bedenken en het is al jaren een zooitje maar het is nu geen zooitje meer er is een automatische systeem die nog gewoon doorloopt en die als enige ooit is ingesteld en hoe of wat het nu echt zit weet niemand. En zoals ik hier al heel veel lees ben ik niet de enige en ik kan bij mijn bank ineens tot 5 jaar terug kijken ipv 3 jaar en daar is aanzienlijk veel geld naar jullie overgemaakt of afgeschreven en ik ben er nu ook klaar mee! Zolang er geen duidelijkheid komt betaal ik ook niks meer en ga nu ook hiervoor mijn rechtsbijstand inschakelen want dit is nu al te lang zo en TINKA LEES WAT IEDEREEN HIER SCHRIJFT EN FINANCIEEL VINANCE MENSEN KOMEN IN DE PROBLEMEN door jullie zooi!

28 décembre 2024

Beste meneer Dolphijn,

Ik heb je melding doorgezet naar de juiste afdeling.

Noté 1 sur 5 étoiles

Het is een heel slecht bedrijf

Het is eenheel slecht bedrijf en zou gestopt moeten worden . Ze verdienen nog niet 1 ster en is onder de maat . Ik ga ge stoppen voor de rechter ..ik verheug me er nu al op
Jazeker kan ik dat . Ze hangen de telefoon meteen op .lijkt mij niet normaal .en dat 7 keer achter elkaar . Kom er ook niet tussen .is nog steeds TINKA dus niet overgenomen .gewoon een slecht bedrijf dus .dan maar niet oplossen dan maar ..nog niet eens een sterretje ook

Beste Theo,

Je laat ons weten dat we een slecht bedrijf zijn en ons voor de rechter gaat slepen. Kun je aangeven wat de reden is dat je dit vindt? Ook ontvang ik graag je klantnummer zodat ik verder met je mee kan kijken.

Ik had alles afbetaald

Ik had alles afbetaald. Krijg nu opeens een mail met dat ik weer moet betalen. Kan ook nergens meer inloggen om te zien wat er nog open staat en waar dat bedrag vandaan komt!?
Klantenservice neemt ook niet op!

Ik hoop snel iets te horen

24 décembre 2024

Beste Sa,

Uit je bericht maak ik op dat je alles hebt afbetaald maar bericht ontving om te betalen. Ik heb je bericht doorgezet naar de juiste afdeling.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hier precies hetzelfde sinds tinka…

Hier precies hetzelfde sinds tinka gestopt is is alles fout want gaan iedere maand betaal ik netjes nu krijg ik alleen maar herinneringen aan terwijl K gewoon netjes betaal als je contact op neemt weten ze nie waar het aan ligt

18 décembre 2024

Beste Cindy,

Ik lees dat je herinneringen krijgt, maar dat je wel hebt betaald. Kun je jouw klantnummer geven? Dan kunnen we met je mee kijken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik blijf maar mails en smsjes krijgen…

Ik blijf maar mails en smsjes krijgen dat er 1 termijn openstaat terwijl deze al lang is betaald van november. Heb al vaker gebeld en er gebeurd gewoon niets. Svp oplossen.

Beste Roy,

Je geeft aan dat je bericht krijgt dat er nog een termijn openstaat, maar laat weten dat je al betaald hebt. Kun je je klantnummer met ons delen? Dan kunnen we je gegevens erbij zoeken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Tinka los jullie problemen op en laat klanten niet de dupe worden!

Wel mails sturen die je direct kan betalen. Maar nergens meer kunnen inloggen om je saldo te bekijken. Vervolgens telefoon niet bereikbaar terwijl je eerste in de rij bent. Erg slecht geregeld. Er stond in mijn geval 0 euro open. Ook de screenshots ervan. En toch een 2e aanmaning sturen terwijl ze de eerste rekening niet eens hebben verzonden. Vesting Finance stuurt je weer terug naar Tinka omdat hun nergens in kunnen. Echt een zooitje ongeregeld. Sta je klanten gewoon netjes te woord en los het op. Ipv problemen en schulden te veroorzaken! Mensen krijgen hier stress van. Jullie beginnen iets maak het dan ook netjes af ipv je kop int zand te steken.

Beste Pamela,

Uit jouw bericht maak ik op dat je niet de mogelijkheid hebt om in te loggen op de portal van Vesting Finance. Heb je inmiddels al contact gehad of de mogelijkheid om in te loggen? Zo niet, zou je ons je klantnummer kunnen geven? Dan kunnen we je verder helpen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus