Sinds het is overgenomen door vestig oplichting& geen afspraken kunnen maken finance is het echt dramatisch te noemen je belt lost alles meteen in krijgt beloftes dat je op mail krijgt dat je niks mee... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
30 april volledige lening voldaan. Nu ruim 3 weken later BKR nog steeds niet beëindigd. Graag dit oppakken!
Na 3 x gebeld te hebben heb bewijs dat ik o euro sta alles afgelost schrijven ze nog af bel je weer tijdens 2e x beloofd een brief per mail te ontvangen dat je uit bkr bent niks ontvangen! 3e x gebe... Voir plus
Ciężko się z nimi skontaktować po wielu próbach uzyskałam odpowiedź i to już po tym jak sama rozwiązałam problem . Ciągle wyskakują te weryfikację pomimo, że już jest oszacowany limit to za każdym raz... Voir plus
Aangenaam! Wij zijn Tinka - je financiële hulp. Dankzij onze financiële producten hebben duizenden shoppers hun aankopen kunnen doen in verschillende web(winkels). Of ze nu direct betaalden of later. Vanaf 10 juni 2024 stelt Tinka geen nieuwe kredietbedragen meer ter beschikking. Dit betekent dat het vanaf dat moment niet meer mogelijk is om een nieuwe aankoop te doen met Tinka-krediet (Gespreid betalen), of om geld op te nemen met Tinka-krediet. (Web)winkels zullen Tinka-krediet in ieder geval vanaf dat moment niet langer als betaalmethode aanbieden bij het afrekenen van een product. Je kunt echter ook al eerder ervaren dat je het Tinka-krediet niet langer tegenkomt als betaalmethode bij (web)winkels. Voor Wehkamp klanten blijft de betaaloptie Achteraf betalen met Tinka wel beschikbaar.
Pays-Bas
A répondu à 36 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ik heb de factuur van November betaald, heb hun 7 e-mails gestuurd met een bewijs van betaling. Krijg geen enkele reactie terug. En nu sturen ze een aanmaning van 186 euro. Ook heb ik vestiging finance e-mails gestuurd over dit gedrag, ook geen enkele reactie. Zelfs in de mail waar het betaallink in staat, staat de status op "betaald". Waar zijn ze mee bezig? Hun hebben alles veranderd, en dan lossen hun het ook maar op! Het valt mij ook op, dat Tinka enkel reageert op positieve reviews, en niet op reviews waar mensen een slechte ervaring hebben.
Reactie op uw reactie:
Na 1 maand pas een reactie en excuses of sorry is teveel moeite. Blijkbaar vinden jullie dit heel normaal om herinneringen een aanmaningen te sturen. Het verbaasd me dat er iemand wakker is daar!!

Réponse de Tinka
Ik ben ook al weken bezig om in mij nieuwe portaal te komen. Krijg alleen automatische mails terug. Krijg herinneringen, die niet kloppen, alles is altijd betaald totdat Tinka werd overgenomen. Tinka heeft zich slecht ingelezen voordat ze met deze partij in zee gingen. Erg frustrerend dit!

Réponse de Tinka
Weken probeer ik een toegang tot MIJN account te krijgen. Ik wil alles betalen maar ik krijg geen mogelijkheid, reactie . Erg frustrerend. Enige wat ik krijg is per post een verzoek tot een termijn van 30 euro te betalen . Eindelijk een mail ontvangen dat nu alles werkt en inhoudelijk krijg ik geen reactie. Typisch automatisch mail zonder te lezen van de inhoud.

Réponse de Tinka
Wederom 10 minuten in de wacht en nog niemand gesproken. Steeds weer een herinnering maar kan nergens kijken wat er open staat en waarvan. al enige tijd probeer ik iemand aan de lijn te krijgen. misschien de media maar eens opzoeken

Réponse de Tinka
Helaas heb ik dezelfde ervaring, lening altijd netjes betaald en keurig het laatste betaald. Het blijkt onmogelijk te zijn om iemand te spreken die de BKR kan beëindigen.
Het moet deze week wel gebeuren ivm hypotheek.
Jammer dat het zo moet , nooit problemen gehad en nu dit.
Update 16-12 ondanks complete aflossing wordt er vandaag een termijnbedrag afgeschreven, onacceptabel.
Update 9 januari 2025
Uiteindelijk is het opgelost het had allemaal sneller geregeld kunnen worden maar goed.

Réponse de Tinka
Tinka heeft haar kredieten uit handen gegeven aan Vesting Finace en Intrum. Deze zouden vanaf 30 November de betalingen regelen. Hiervoor zou je een inlogcode / activatiecode krijgen voor een klantenportaal. Volgens mij heeft niemand dat nog gehad. Ik niet in ieder geval. Nergens is iemand te bereiken, niet telefonisch en ook niet via e-mail. Echt slordig. Ik wil graag zo snel mogelijk van mijn openstaande saldo af maar kan nergens betalen en heb geen idee wat mijn openstaande saldo is.

Réponse de Tinka
Sinds ze zijn overgenomen drama. Afgelopen maand gewoon betaald en krijg nu de ene naar de andere mail of ik wil betalen, klopt niks van! En op mails reageren ze niet.

Réponse de Tinka
Nu al 2 weken bezig met Tinka .heb voor 2 weken alles afgelost en meerdere malen gebeld om mijn bkr te laten verwijderen .ik krijg een mail dat alles ingelost is en dat ze me afmelden bij bkr.maar ze houden zich gewoon nergens aan.krijg nu weer een bericht van de bank dat ze weer een incasso machtiging afgeven hebben.te ge gek voor woorden.we staan machteloos tegen dit bedrijf daarom gaan we maar een advocaat erbij halen.
Op 15 oktober mijn krediet bij Tinka afgelost. Dit krediet hoort binnen een dag afgemeld te worden bij BKR. Tot op heden staat deze nog steeds open bij het BKR. Vanochtend geprobeerd eea telefonisch op te lossen. 2x een uur in de wacht gestaan. De eerste keer kreeg ik na een uur een dame aan de telefoon die mij een nummer gaf die ik dan maar moest bellen. Dat bleek het nummer te zijn waarmee ik al een uur in de wacht had gestaan. De 2e keer weer een uur in de wacht te hebben gestaan kreeg ik van een andere datum te horen dat zij mij zou doorverbinden met de afdeling die de kredieten moet afmelden bij het BKR. Tot mijn verbazing kreeg ik weer hetzelfde bandje en had ik wederom 21 wachtenden voor mij. Ik EIS dat mijn registratie bij het BKR nog vandaag wordt beëindigd!

Réponse de Tinka
Heb een lening via Teka, altijd netjes automatische afschrijving op de zelfde datum.Nooit problemen gehad,op de website is duidelijk aangegeven hoeveel je nog moet betalen

Réponse de Tinka
Zeer slechte bedrijf krijg ook een mail dat ik geen betaling heb openstaan bij Tinka ik ben geen eens klant bij ze heb nooit gebruik gemaakt van afbetaling via Tinka maar ik moet wel €423 terug betalen omdat ik mijn huidige espresso machine retour heb gedaan via Wehkamp. Gekocht online shop, ik moet mijn aankoop bedrag dus nu terug betalen die ik heb gekregen. Nu beweren zij dat ik het bedrag 2 keren heb gehad en ik moet nu terug betalen dus ik krijg mijn retour bedrag terug en nu moet ik het terug betalen na bijna 2 jaar raar verhaal.

Réponse de Tinka
Ik heb een aantal jaren geleden een lening bij Tinka afgesloten, maar ben zeer ontevreden over de wijze waarop ze omgaan met aflossingen en de verdeling over leningdelen. Ondanks mijn regelmatige betalingen merk ik dat afgeloste bedragen niet volledig naar de lening gaan, waardoor ik onnodig hoge kosten blijf maken.
Er wordt nauwelijks uitleg gegeven over hoe de verschillende leningdelen worden afgelost en wat de precieze rentes, bedragen en voorwaarden per leningdeel zijn. Het lijkt alsof er geen transparantie is over de hoogte van elk leningdeel, en in de algemene voorwaarden kan ik nergens vinden of ik zelf invloed heb op welk leningdeel ik wil aflossen. Dit is bijzonder frustrerend gezien de rente die ik betaal, die 19% bedraagt!
Dit jaar heb ik het leningdeel met de hoge rente van 19% afgelost, wat behoorlijk wat inspanning kostte. . Ondanks meerdere keren navragen en bevestigingen dat het leningdeel was afgelost, blijven er onverwachte kosten opduiken.
Tinka lijkt zich onvoldoende te houden aan hun zorgplicht om transparant te zijn voor klanten en hen te beschermen tegen onnodige kosten. Dit zorgt voor stress en onzekerheid over mijn financiële situatie. Tot op heden wacht ik op duidelijke uitleg
Eerder geen probleem bij wehkamp bestelde er eigenlijk alles. Nu maken ze zelf een fout met een artikel niet retouren. Goed geen probleem kan gebeuren. Maar de aan malingen en mailtjes die blijven komen. Zeer vervelend zeker als je gewoon alles betaald hebt.
Gelukkig is nu alles echt weer op orde. En bestel ik wel weer graag bij de whekamp. Door mijn reuma een uitkomst

Réponse de Tinka
Hallo tinka , sluiting dat jullie stoppen en het stokje overgeven.
Toch maar ik me zorgen dat ik de brief niet begrijp , als ik al een lening had die ik maandelijks betaal , dit kan toch niet zomaar stop gezet worden en opeens hele bedrag zou moeten betalen ? Dit blijft gewoon zoals de afspraak met jullie was ?

Réponse de Tinka
Ik kreeg vanmiddag een mail van Tinka dat saldo volledig is afgelost. Weet helemaal niet waar dit vandaan komt en waarover het gaat. Ik ben niet met Tinka in zee geweest.Rare e-mail. Geen registratie nummer niks. Ik hoop niet dat iemand misbruik van mijn gegevens maakt.

Réponse de Tinka
Krijg een mail dat een saldo afgelost zou zijn en dat ik Tinka wellicht ken van Wehkamp. Maar ik heb geen idee waar dit over gaat. Er zijn geen verdere details. Enkel een aflos-datum en mijn voornaam. Geeft mij niet veel vertrouwen.

Réponse de Tinka
Ben. Tot nog toe te vrede maar heb e-mail gehad dat krediet word over genomen door andere financiële dienstverlener Vesting Finance Servicing B.V. daar ben ik niet blij mee dit bedrijf staat bij vele zelfs slecht aan geschreven ook hier bij trustpilot 1ster jammer Tinka dat jullie dit uit handen geeft aan dat bedrijf ik hoop dat jullie goed op de hoogte zijn naar dit bedrijf.

Réponse de Tinka
Kocht altijd bij Wehkamp met betalen na ontvangst, dus niet op afbetaling voor langere periode. Later ging dat via Tinka. Spontaan is deze mogelijkheid verdwenen bij de webwinkel. Die verwijst naar Tinka. Reactie Tinka: "Dit is niet meer mogelijk. Deze optie is niet meer te gebruiken. Omdat deze mogelijkheid niet meer wordt geboden zal ik daarom ook jouw contract beeinidgen".
Ze bieden nog steeds de mogelijkheid wel aan op hun site. Wat een vreemd bedrijf met onvriendelijke klantenservice. Ik heb ze nog wel om meer informatie gevraagd, maar vrees dat ik niets meer hoor. Waarschijnlijk verdienen ze niet genoeg aan mij?

Réponse de Tinka
Er gaat ineens 1,50 euro van mijn rekening van Tinka B.V. met in de omschrijving een heel lang nummer, ik zou me-god niet weten waarvoor dat is en wat ze in rekening brengen voor wat? Ik heb nooit iets besteld bij Wehkamp of wat dan ook. Hoe krijg ik dat geld terug?

Réponse de Tinka
Normaal gesproken wel te spreken over het bedrijf alleen word nu zo raar en onvriendelijk benaderd. ik heb een trui via wehkamp geretourneerd.. en wehkamp geeft aan dit via ideal te hebben teruggestort omdat ik ook zo had betaald. . Echter gaatctinka over de betalingen en die hebben het verrekend met een andere openstaande factuur, maar ik kan dit helemaal nergens terugvinden of teruglezen. Mijn bedrag is ook niet verminderd wat nog openstond .. Wanneer ik contact zoek wordt er verwijtend gezegd dat ik maar even naar wehkamp moet gaan en wehkamp zegt het andersom. ik wil alleen graag weten waar ik kan zien dat het verrekend is als mijn openstaande bedrag bij tinka zelf NIET is aangepast en er op mijn wehkamp factuur staat dat het bedrag op mijn rekening staat terwijl dit niet zo is . echt super frustrerend en onduidelijk. Telefonisch contact is ook moeilijk moeilijk volgens mij. Krijg niemand te pakken.

Réponse de Tinka
En savoir plus sur les différents types d'avis.