Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds het is overgenomen door vestig oplichting& geen afspraken kunnen maken finance is het echt dramatisch te noemen je belt lost alles meteen in krijgt beloftes dat je op mail krijgt dat je niks mee... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

30 april volledige lening voldaan. Nu ruim 3 weken later BKR nog steeds niet beëindigd. Graag dit oppakken!

Noté 1 sur 5 étoiles

Na 3 x gebeld te hebben heb bewijs dat ik o euro sta alles afgelost schrijven ze nog af bel je weer tijdens 2e x beloofd een brief per mail te ontvangen dat je uit bkr bent niks ontvangen! 3e x gebe... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Ciężko się z nimi skontaktować po wielu próbach uzyskałam odpowiedź i to już po tym jak sama rozwiązałam problem . Ciągle wyskakują te weryfikację pomimo, że już jest oszacowany limit to za każdym raz... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de transfert d'argent

Écrit par l'entreprise

Aangenaam! Wij zijn Tinka - je financiële hulp. Dankzij onze financiële producten hebben duizenden shoppers hun aankopen kunnen doen in verschillende web(winkels). Of ze nu direct betaalden of later. Vanaf 10 juni 2024 stelt Tinka geen nieuwe kredietbedragen meer ter beschikking. Dit betekent dat het vanaf dat moment niet meer mogelijk is om een nieuwe aankoop te doen met Tinka-krediet (Gespreid betalen), of om geld op te nemen met Tinka-krediet. (Web)winkels zullen Tinka-krediet in ieder geval vanaf dat moment niet langer als betaalmethode aanbieden bij het afrekenen van een product. Je kunt echter ook al eerder ervaren dat je het Tinka-krediet niet langer tegenkomt als betaalmethode bij (web)winkels. Voor Wehkamp klanten blijft de betaaloptie Achteraf betalen met Tinka wel beschikbaar.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 36 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb de factuur van November betaald

Ik heb de factuur van November betaald, heb hun 7 e-mails gestuurd met een bewijs van betaling. Krijg geen enkele reactie terug. En nu sturen ze een aanmaning van 186 euro. Ook heb ik vestiging finance e-mails gestuurd over dit gedrag, ook geen enkele reactie. Zelfs in de mail waar het betaallink in staat, staat de status op "betaald". Waar zijn ze mee bezig? Hun hebben alles veranderd, en dan lossen hun het ook maar op! Het valt mij ook op, dat Tinka enkel reageert op positieve reviews, en niet op reviews waar mensen een slechte ervaring hebben.

Reactie op uw reactie:
Na 1 maand pas een reactie en excuses of sorry is teveel moeite. Blijkbaar vinden jullie dit heel normaal om herinneringen een aanmaningen te sturen. Het verbaasd me dat er iemand wakker is daar!!

18 novembre 2024

Beste heer, mevrouw,

We hebben jouw klacht doorgezet naar de betreffende afdeling. Zij zullen dit zo snel als mogelijk met je doornemen en uitleg geven.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben ook al weken bezig om in mij…

Ik ben ook al weken bezig om in mij nieuwe portaal te komen. Krijg alleen automatische mails terug. Krijg herinneringen, die niet kloppen, alles is altijd betaald totdat Tinka werd overgenomen. Tinka heeft zich slecht ingelezen voordat ze met deze partij in zee gingen. Erg frustrerend dit!

18 décembre 2024

Beste Maery,

Uit jouw bericht maak ik op dat je niet de mogelijkheid hebt om in te loggen op de portal van Vesting Finance. Heb je inmiddels al contact gehad of de mogelijkheid om in te loggen? Zo niet, zou je ons je klantnummer kunnen geven? Dan kunnen we je verder helpen.

Suzanne van Tinka

Noté 1 sur 5 étoiles

Weken probeer ik een toegang tot MIJN…

Weken probeer ik een toegang tot MIJN account te krijgen. Ik wil alles betalen maar ik krijg geen mogelijkheid, reactie . Erg frustrerend. Enige wat ik krijg is per post een verzoek tot een termijn van 30 euro te betalen . Eindelijk een mail ontvangen dat nu alles werkt en inhoudelijk krijg ik geen reactie. Typisch automatisch mail zonder te lezen van de inhoud.

17 décembre 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Wederom 10 minuten in de wacht en nog…

Wederom 10 minuten in de wacht en nog niemand gesproken. Steeds weer een herinnering maar kan nergens kijken wat er open staat en waarvan. al enige tijd probeer ik iemand aan de lijn te krijgen. misschien de media maar eens opzoeken

16 décembre 2024

Beste mevrouw Bakker,

Suzanne van Tinka

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas heb ik dezelfde ervaring

Helaas heb ik dezelfde ervaring, lening altijd netjes betaald en keurig het laatste betaald. Het blijkt onmogelijk te zijn om iemand te spreken die de BKR kan beëindigen.
Het moet deze week wel gebeuren ivm hypotheek.
Jammer dat het zo moet , nooit problemen gehad en nu dit.
Update 16-12 ondanks complete aflossing wordt er vandaag een termijnbedrag afgeschreven, onacceptabel.
Update 9 januari 2025
Uiteindelijk is het opgelost het had allemaal sneller geregeld kunnen worden maar goed.

15 décembre 2024

Geen inzage meer

Tinka heeft haar kredieten uit handen gegeven aan Vesting Finace en Intrum. Deze zouden vanaf 30 November de betalingen regelen. Hiervoor zou je een inlogcode / activatiecode krijgen voor een klantenportaal. Volgens mij heeft niemand dat nog gehad. Ik niet in ieder geval. Nergens is iemand te bereiken, niet telefonisch en ook niet via e-mail. Echt slordig. Ik wil graag zo snel mogelijk van mijn openstaande saldo af maar kan nergens betalen en heb geen idee wat mijn openstaande saldo is.

15 décembre 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds ze zijn overgenomen drama

Sinds ze zijn overgenomen drama. Afgelopen maand gewoon betaald en krijg nu de ene naar de andere mail of ik wil betalen, klopt niks van! En op mails reageren ze niet.

10 décembre 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Houden zich niet aan afspraak

Nu al 2 weken bezig met Tinka .heb voor 2 weken alles afgelost en meerdere malen gebeld om mijn bkr te laten verwijderen .ik krijg een mail dat alles ingelost is en dat ze me afmelden bij bkr.maar ze houden zich gewoon nergens aan.krijg nu weer een bericht van de bank dat ze weer een incasso machtiging afgeven hebben.te ge gek voor woorden.we staan machteloos tegen dit bedrijf daarom gaan we maar een advocaat erbij halen.

8 décembre 2024

Registratie BKR

Op 15 oktober mijn krediet bij Tinka afgelost. Dit krediet hoort binnen een dag afgemeld te worden bij BKR. Tot op heden staat deze nog steeds open bij het BKR. Vanochtend geprobeerd eea telefonisch op te lossen. 2x een uur in de wacht gestaan. De eerste keer kreeg ik na een uur een dame aan de telefoon die mij een nummer gaf die ik dan maar moest bellen. Dat bleek het nummer te zijn waarmee ik al een uur in de wacht had gestaan. De 2e keer weer een uur in de wacht te hebben gestaan kreeg ik van een andere datum te horen dat zij mij zou doorverbinden met de afdeling die de kredieten moet afmelden bij het BKR. Tot mijn verbazing kreeg ik weer hetzelfde bandje en had ik wederom 21 wachtenden voor mij. Ik EIS dat mijn registratie bij het BKR nog vandaag wordt beëindigd!

2 décembre 2024

Beste mevrouw Bakker,

Bij een doorlopend krediet wordt het contract niet automatisch beëindigd als het volledig saldo is betaald. Nu u geen gebruik meer kan maken van de kredietfaciliteiten van Tinka en het saldo volledig voldaan is, heb ik het contract beëindigd voor u. Hierdoor wordt ook de einddatum toegevoegd aan de BKR registratie. Dit zal met enkele dagen verwerkt zijn bij het BKR.

Met vriendelijk groet,

Miranda van Tinka

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb een lening via Teka

Heb een lening via Teka, altijd netjes automatische afschrijving op de zelfde datum.Nooit problemen gehad,op de website is duidelijk aangegeven hoeveel je nog moet betalen

20 novembre 2024

Beste Ep Masselink,
Heel erg bedankt voor jouw positieve review op Trustpilot!

Noté 2 sur 5 étoiles

Zeer slechte bedrijf krijg ook een mail…

Zeer slechte bedrijf krijg ook een mail dat ik geen betaling heb openstaan bij Tinka ik ben geen eens klant bij ze heb nooit gebruik gemaakt van afbetaling via Tinka maar ik moet wel €423 terug betalen omdat ik mijn huidige espresso machine retour heb gedaan via Wehkamp. Gekocht online shop, ik moet mijn aankoop bedrag dus nu terug betalen die ik heb gekregen. Nu beweren zij dat ik het bedrag 2 keren heb gehad en ik moet nu terug betalen dus ik krijg mijn retour bedrag terug en nu moet ik het terug betalen na bijna 2 jaar raar verhaal.

8 novembre 2024

Beste Sushu "Sushi" thingloi,
We kijken heel erg graag even met je mee om de situatie duidelijk voor ogen te krijgen en om te kijken wat er precies is mis gegaan.

Via de website tinka.nl lees je hoe je contact met ons kan opnemen.

Creative aflossingen per leningdeel

Ik heb een aantal jaren geleden een lening bij Tinka afgesloten, maar ben zeer ontevreden over de wijze waarop ze omgaan met aflossingen en de verdeling over leningdelen. Ondanks mijn regelmatige betalingen merk ik dat afgeloste bedragen niet volledig naar de lening gaan, waardoor ik onnodig hoge kosten blijf maken.
Er wordt nauwelijks uitleg gegeven over hoe de verschillende leningdelen worden afgelost en wat de precieze rentes, bedragen en voorwaarden per leningdeel zijn. Het lijkt alsof er geen transparantie is over de hoogte van elk leningdeel, en in de algemene voorwaarden kan ik nergens vinden of ik zelf invloed heb op welk leningdeel ik wil aflossen. Dit is bijzonder frustrerend gezien de rente die ik betaal, die 19% bedraagt!
Dit jaar heb ik het leningdeel met de hoge rente van 19% afgelost, wat behoorlijk wat inspanning kostte. . Ondanks meerdere keren navragen en bevestigingen dat het leningdeel was afgelost, blijven er onverwachte kosten opduiken.
Tinka lijkt zich onvoldoende te houden aan hun zorgplicht om transparant te zijn voor klanten en hen te beschermen tegen onnodige kosten. Dit zorgt voor stress en onzekerheid over mijn financiële situatie. Tot op heden wacht ik op duidelijke uitleg

23 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Eerder geen probleem bij wehkamp…

Eerder geen probleem bij wehkamp bestelde er eigenlijk alles. Nu maken ze zelf een fout met een artikel niet retouren. Goed geen probleem kan gebeuren. Maar de aan malingen en mailtjes die blijven komen. Zeer vervelend zeker als je gewoon alles betaald hebt.
Gelukkig is nu alles echt weer op orde. En bestel ik wel weer graag bij de whekamp. Door mijn reuma een uitkomst

29 octobre 2024

Beste S. Theeuwen,

Ik snap dat het vervelend is om herinneringen te blijven ontvangen terwijl je wacht op een retour die verwerkt wordt.

Om het even voor je controleren, kijk ik graag met je mee. Je kan mij een e-mail sturen naar het mailadres klacht@tinka.com met daarin jouw persoonsgegevens zoals postcode + huisnummer en geboortedatum.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hallo tinka

Hallo tinka , sluiting dat jullie stoppen en het stokje overgeven.

Toch maar ik me zorgen dat ik de brief niet begrijp , als ik al een lening had die ik maandelijks betaal , dit kan toch niet zomaar stop gezet worden en opeens hele bedrag zou moeten betalen ? Dit blijft gewoon zoals de afspraak met jullie was ?

11 octobre 2024

Beste customer,

Goed dat je deze vragen stelt!

Het klopt dat wij een lening niet zomaar kunnen stopzetten, ook willen wij onze klanten niet de vraag stellen om het volledige openstaand saldo in één keer te moeten voldoen.

De financiële dienstverlening zal worden overgenomen door Vesting Finance. Dit betekend dat zij uit naam van Tinka de contracten behandelen en ook de klanten te woord zullen staan. Daarnaast blijven de afspraken die met Tinka zijn gemaakt, staan tijdens de overgang naar Vesting Finance.

De afgelopen tijd zijn we hard bezig om ervoor te zorgen dat deze overgang zo soepel mogelijk verloopt en dat er voor de klanten zo min mogelijk verandert. Mocht je toch vragen hebben, schroom dan niet om conact op te nemen met onze klantenservice via het telefoonnummer 038-726 01 11.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik kreeg vanmiddag een mail van Tinka…

Ik kreeg vanmiddag een mail van Tinka dat saldo volledig is afgelost. Weet helemaal niet waar dit vandaan komt en waarover het gaat. Ik ben niet met Tinka in zee geweest.Rare e-mail. Geen registratie nummer niks. Ik hoop niet dat iemand misbruik van mijn gegevens maakt.

10 octobre 2024

Beste MG,
Ik snap heel erg goed dat je je een beetje zorgen maakt als je niet weet waar het over gaat.

Wij zouden het graag aan je uitleggen. Helaas heb ik geen contact gegevens. Als je hierin geïntresseerd bent kan je contact opnemen met onze telefonische klantenservice via het telefoonnummer 038-726 01 11 of stuur jouw vraag naar het e-mailadres klacht@tinka.com.

Saldo afgelost?

Krijg een mail dat een saldo afgelost zou zijn en dat ik Tinka wellicht ken van Wehkamp. Maar ik heb geen idee waar dit over gaat. Er zijn geen verdere details. Enkel een aflos-datum en mijn voornaam. Geeft mij niet veel vertrouwen.

8 octobre 2024

Beste Keja Baas,
Ik geef je graag wat meer opheldering over het bericht wat je van ons hebt gehad.

De uitleg heb je van mij ontvangen per e-mail. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ben zeer teleurgesteld

Ben. Tot nog toe te vrede maar heb e-mail gehad dat krediet word over genomen door andere financiële dienstverlener Vesting Finance Servicing B.V. daar ben ik niet blij mee dit bedrijf staat bij vele zelfs slecht aan geschreven ook hier bij trustpilot 1ster jammer Tinka dat jullie dit uit handen geeft aan dat bedrijf ik hoop dat jullie goed op de hoogte zijn naar dit bedrijf.

30 septembre 2024

Beste Recm,
Het klopt dat Vesting Finance onze financiële dienstverlening zal overnemen. Wat vervelend om te lezen dat je bezorgd bent over deze verandering.

Wij van Tinka en Vesting Finance doen onze uiterste best om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen op een manier waarop er voor onze klanten zo min mogelijk verandert.

Als wij jou ergens mee kunnen helpen of wanneer je graag meer informatie wil, zijn we altijd bereid je te woord te staan via onze klantenservice. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 038 - 726 01 11.

Noté 2 sur 5 étoiles

Spontaan niet meer "Betalen binnen 14 dagen"

Kocht altijd bij Wehkamp met betalen na ontvangst, dus niet op afbetaling voor langere periode. Later ging dat via Tinka. Spontaan is deze mogelijkheid verdwenen bij de webwinkel. Die verwijst naar Tinka. Reactie Tinka: "Dit is niet meer mogelijk. Deze optie is niet meer te gebruiken. Omdat deze mogelijkheid niet meer wordt geboden zal ik daarom ook jouw contract beeinidgen".
Ze bieden nog steeds de mogelijkheid wel aan op hun site. Wat een vreemd bedrijf met onvriendelijke klantenservice. Ik heb ze nog wel om meer informatie gevraagd, maar vrees dat ik niets meer hoor. Waarschijnlijk verdienen ze niet genoeg aan mij?

10 juillet 2024

Beste Son,

Begin april hebben wij al onze klanten een e-mail toegestuurd met daarin de informatie dat wij per 10 juni zullen stoppen met het verstrekken van kredieten, hierdoor is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een bestelling met Tinka in 12 maanden+ of een aanvraag voor geld lenen.

Indien je eerder gebruik hebt gemaakt van Tinka in 14 dagen en dit niet meer mogelijk is, kun je mailen met jouw postcode, huisnummer en geboortedatum naar klacht@tinka.com zodat wij je verder kunnen helpen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Er gaat ineens 1,50 euro van mijn…

Er gaat ineens 1,50 euro van mijn rekening van Tinka B.V. met in de omschrijving een heel lang nummer, ik zou me-god niet weten waarvoor dat is en wat ze in rekening brengen voor wat? Ik heb nooit iets besteld bij Wehkamp of wat dan ook. Hoe krijg ik dat geld terug?

3 juillet 2024

Beste Henk,

Wij doen het financiële gedeelte van Wehkamp en alle betalingen/terugbetalingen worden via ons gedaan. Zou het eventuele retourkosten kunnen zijn?

Ik zou het heel graag voor je willen uitzoeken, kun je ons mailen naar klacht@tinka.com met jouw postcode, huisnummer en geboortedatum zodat ik mee kan kijken?

Mega onvriendelijk

Normaal gesproken wel te spreken over het bedrijf alleen word nu zo raar en onvriendelijk benaderd. ik heb een trui via wehkamp geretourneerd.. en wehkamp geeft aan dit via ideal te hebben teruggestort omdat ik ook zo had betaald. . Echter gaatctinka over de betalingen en die hebben het verrekend met een andere openstaande factuur, maar ik kan dit helemaal nergens terugvinden of teruglezen. Mijn bedrag is ook niet verminderd wat nog openstond .. Wanneer ik contact zoek wordt er verwijtend gezegd dat ik maar even naar wehkamp moet gaan en wehkamp zegt het andersom. ik wil alleen graag weten waar ik kan zien dat het verrekend is als mijn openstaande bedrag bij tinka zelf NIET is aangepast en er op mijn wehkamp factuur staat dat het bedrag op mijn rekening staat terwijl dit niet zo is . echt super frustrerend en onduidelijk. Telefonisch contact is ook moeilijk moeilijk volgens mij. Krijg niemand te pakken.

25 juin 2024

Beste Marlous,

Vervelend dat je dit zo hebt moeten ervaren!

Informatie over facturen kunnen op Wehkamp haar website teruggevonden worden, wij doen inderdaad alleen het financiële gedeelte.

Zou je jouw gegevens kunnen doorsturen naar klacht@tinka.com? Dan kijk ik met je mee naar het probleem.

Wij zijn doordeweeks telefonisch te bereiken van 08:30 tot 17:00 via 0387260111.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus