Sinds het is overgenomen door vestig oplichting& geen afspraken kunnen maken finance is het echt dramatisch te noemen je belt lost alles meteen in krijgt beloftes dat je op mail krijgt dat je niks mee... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
30 april volledige lening voldaan. Nu ruim 3 weken later BKR nog steeds niet beëindigd. Graag dit oppakken!
Na 3 x gebeld te hebben heb bewijs dat ik o euro sta alles afgelost schrijven ze nog af bel je weer tijdens 2e x beloofd een brief per mail te ontvangen dat je uit bkr bent niks ontvangen! 3e x gebe... Voir plus
Ciężko się z nimi skontaktować po wielu próbach uzyskałam odpowiedź i to już po tym jak sama rozwiązałam problem . Ciągle wyskakują te weryfikację pomimo, że już jest oszacowany limit to za każdym raz... Voir plus
Aangenaam! Wij zijn Tinka - je financiële hulp. Dankzij onze financiële producten hebben duizenden shoppers hun aankopen kunnen doen in verschillende web(winkels). Of ze nu direct betaalden of later. Vanaf 10 juni 2024 stelt Tinka geen nieuwe kredietbedragen meer ter beschikking. Dit betekent dat het vanaf dat moment niet meer mogelijk is om een nieuwe aankoop te doen met Tinka-krediet (Gespreid betalen), of om geld op te nemen met Tinka-krediet. (Web)winkels zullen Tinka-krediet in ieder geval vanaf dat moment niet langer als betaalmethode aanbieden bij het afrekenen van een product. Je kunt echter ook al eerder ervaren dat je het Tinka-krediet niet langer tegenkomt als betaalmethode bij (web)winkels. Voor Wehkamp klanten blijft de betaaloptie Achteraf betalen met Tinka wel beschikbaar.
Pays-Bas
A répondu à 36 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Verspreid betalen....?
Maar er ging wel een belletje rinkelen.
Nee je kunt niet in tweeën betalen!
Waarom wil je dat eigenlijk vraagt Tinka.
Mede omdat ik me heb verkeken op de prijs.
En dacht dat artikel 2 net zo duur was als artikel 1.
Nee zegt Tinka je kan alleen maar voor 12 maanden iets regelen bij ons. En dat dan wel via een formulier van ons...
Maar dat is niet mijn vraag!
En betaal het artikel in zijn geheel.
Maar na wat speurwerk op internet van de ins en outs Tinka begrijp ik het.
Ondanks het zo simpel klinkt ....een formulier voor 12 maanden.
Je gaat dan een contract aan met hun en je betaald rente.
Verspreid betalen?

Réponse de Tinka
Great way to always to be able to buy things you need . Never had any problems great app greater idear . And whats more honest then only having to pay what you have borrowed. I give it 10 out of 10

Réponse de Tinka
Reminding me every week that there is a bill to pay. So you won't forget

Réponse de Tinka
Zeer netjes om per mail te bevestigen hoe de restitutie wordt teruggestort.

Réponse de Tinka
Bij Tinka zijn gewoon allemaal leugenaars door Tinka ga ik nooit meer wat bestellen bij Wehkamp.
Een bestelling terug gestuurd Wehkamp netjes een E-mail gestuurd retour was binnen en we zouden ons geld terugkrijgen via Tinka.
Tinka stortte ons geld terug 27 november en uren later halen ze het weer van je rekening dus uiteindelijk heb je het geld niet.
Ze beweren dat 5 december terug betaald is, kunnen we nergens op onze bankrekening zien, we vragen een bewijs dat het geld terug gestort is en toen begonnen ze er omheen te draaien
Had ik eerst maar al de negatieve revieuws gelezen voordat ik wat Wehkamp bestelde.
Ik Edieer om op jullie reactie te antwoorden.
Ja dat klopt. Jullie hebben in de morgen gestort en in de avond er weer afgehaald duuus ik hou 0 euro’s over. Ik en Visa vragen om een bewijs dat jullie mijn geld 5 december hebben gestort.
Maar dat doen jullie niet omdat jullie liegen en liegen en weer liegen 🤥

Réponse de Tinka
Makkelijk en overzichtelijk. Alleen de retouren worden niet snel verwerkt, dat is lastig ivm betalingen.

Réponse de Tinka
Great help with give all gift with credit

Réponse de Tinka
Gelukkig doe ik geen zaken meer met Tinka ik heb het openstaande saldo 1700€ in een keer afgelost.
Iets van een 6 maanden geleden.
Het voelt zo lekker ben hierdoor wel gestopt met kopen bij Wehkamp. Betaal nu gewoon contant bij iedereen en niet meer bij Wehkamp want daar is alles duurder.
Helaas kwam ik via Wehkamp met deze tent in aanraking, dit was via een omslachtige retouractie vanuit Wehkamp. Met Wehkamp had ik afgesproken dat ik 50 cent niet hoefde te betalen. Nadat ik meteen nadat ik de rekening van deze ballentent ontving kreeg ik nadehand een sommatie om de 50 cent te betalen. Nadat ik hen netjes had gevraagd om hiervoor contact op te nemen met Wehkamp verwees deze tent mij naar Wehkamp. Ze hadden dit kunnen kortsluiten met Wehkamp als ze klantvriendelijk waren geweest. Nooit, maar dan ook nooit zou ik zelf met zulke "bedrijven" zaken doen. Ik heb ze gelukkig ook nooit nodig, ik kan altijd meteen betalen. Toen ik de melding kreeg om te betalen kon ik de 50 cent weghalen en heb derhalve alleen voor het artikel betaald zoals was afgesproken. Natuurlijk moet Wehkamp zorgen voor een correcte factuur. Maar moet ik als klant dan bij Wehkamp gaan bedelen voor een correcte factuur? Kunnen jullie dat niet doen? Ik ben klant van Wehkamp en zij zijn klant van jullie. Moet je dan op zo een botte wijze omgaan met de klant van Wehkamp, dankzij hen bestaan "bedrijven" zoals jullie. Ik doe al zaken met Wehkamp sinds de jaren 90. Dit is een bedrijf waar jullie een puntje aan kunnen zuigen. Ze hebben in de meer dan 30 jaar mij NOOIT teleurgesteld! Een kennismaking met jullie en zie wat er gebeurt....

Greiti bei protingi sprendimai. Saunuoliai

Réponse de Tinka
Geweldig , altijd goede hulp en de meest betrouwbare om te lenen in termijnen

Réponse de Tinka
En savoir plus sur les différents types d'avis.