Fantastisk oplevelse med brugtbilskøb
Jeg har haft en helt fantastisk købsoplevelse af brugt bil hos Tolderlunds Auto! Jeg kontaktede forhandleren Brian og fortalte, at jeg ledte efter en brugt Hyundai i20 samt i hvilken prisklasse. Da de fik sådan én hjem dagen efter, kunne vi lave et hurtigt salg. Jeg fik en rigtig god pris til sammenligning med andre forhandlere og kunne endda spare lidt penge, da jeg valgte at købe bilen uden klargøring - den blev kun regngjort let inde og ude. Min mekaniker fik lov at køre prøvetur med mig, og bilen fik fjernet den smule rust, der var på bremserne i forbindelse med syn og service før overtagelsen. Alle aftaler blev overholdt, og jeg har fået en professionel, varm og venlig betjening.
Da jeg efter overtagelsen synes, bilen var lidt for nusset indeni, gav Brian kvit og frit bilen en stor rengøring indeni - selvom jeg ikke havde krav på dette. Det kalder jeg service!! Der var endda et flag placeret ved bilen, da jeg hentede den. Jeg var ydermere heldig og kunne købe en brugt autostol med også.
Jeg kan varmt anbefale Tolderlunds Auto, jeg vil helt klart handle bil der igen, det har været en virkelig god oplevelse.
9 octobre 2017